418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    B2
  • dolorex
    Ha nem jön be az E2, megigérem kipróbálom rögtön az E8at!:)

Renegade:ebből még nem sikerült rájönnöm.talán Hetzer?:)
  • Renegade
    egyébként miért van rajtad még mindig elakadásjelző? ennek nem kellett volna pikpak elévűlnie?
  • dolorex
    Ezen mi a hülyeség?írd le mert nagyon érdekel.mindent össze lehet hasonlítani mindennel.
  • bgabor
    Többen is mondták hogy az E8 a jobb, nem csak én. De te tudod, bár ha javasolhatok valamit, fejleszd ki mindkettőt mielőtt eladnád az M4 Shermant. Így ha csalódsz az egyikben, kipróbálhatod a másikat, mindkettő olcsó és sokszor vannak leárazva. És ugyebár más más ágon vezet tovább mindkettő.
  • Wlanseraf
    Kérdés:) le vagyok maradva az IS-4 az megy T-10-be valamikor(0.7.3) vagy marad?
  • SirArcheer
    Mert karbantartják vazze!!!!
  • patchaou
    De ez még mindig hülyeség :) Nekem jól farmolt mindkettőő, de ismerek olyat aki csak szenvedett a pzIV-el.
  • patchaou
    Ma játék közben volt valami üzenet, hogy leállás vagy mi lesz, de az időpont már akkor sem stimmelt.
  • dolorex
    Azért kell összehasonlítani mert mindegyik remek farmoló, de sztem a Pz4 jobb.sokak szerint fordítva.ezért akarom kipróbálni a KV-t ,hogy kiderüljön számomra kinek van igaza.
  • lexlutor
    azaz! b2 mindent visz.
  • popey8
    Engem tegnap egy ojjekt lőtt ki full hpról ammo rack-kel. Jól lenerfelték az IS-3-mat. Régen ilyen nem volt.
  • balintmed
    a WOT-nak miért nem megy a honlapja????? ezt a képet dobja ki :
    http://worldoftanks.eu/
  • patchaou
    Szerintem az ötödik :)
  • Renegade
    hát a puffancs :-))
  • lexlutor
    ..nics olyan h jobb.. masra valo mindketto.. e8 jo med. imadnivalo, aki szereti ezta stilus. e2 inkabb heavy.
  • patchaou
    Nem értem miért kéne egy heavyt egy mediummal összehasonlítani.
  • Gunslinger
    Igen, a 200+-os pen nyilván a PzIV-ekre ment le a randomtól. :-)
  • darki81
    a t1-ht lesz utána, ami szerintem a 2-ik vagy talán a 3-ik legjobb tier5-ös tank!
  • dolorex
    ezt te állítottad egyedül, ha jól emlékszem.veled ellentétben talán 3an is azt mondták a E2 jobb:)
  • dolorex
    jaj tényleg Hetzer, el is feledkeztem róla pedig az tényleg remek tank.T-28ra kiváncsi leszek mert indítottam egy KV ágat is ,hogy bizonyítsam magamnak PzIV jobb mint a KV:D

Renegade:és meik tank lenne az?
  • Renegade
    pedig hosszútávon kijön a statisztika :-)
  • bgabor
    Tegnap azt tárgyaltuk ki, hogy összességében az E8 sokkal jobb nála. :D
  • stoppos
    A múltkor megnéztem és a Pz38na-al tök jók az eredményeim. Fogalmam sincs hogy csináltam, alig vártam, hogy átverekedjem magam azon a xaron.
  • patchaou
    T-28, Hetzer
  • Gunslinger
    Ba**hatom az esélyeimet, ha a random nem úgy akarja.
  • Renegade
    pedig a játék legjobb tankja is T4 :-)
  • VanDaal
    A T40 egy álom, bára z ugye TD :)
  • dolorex
    próbáld ki az AMX40-et:)vagy Pzkpfw 38nA...azok is igazi fostalicskák.még jó tier 4.-tankal nem találkoztam....
  • Random work
    szerintem (remélem) bármi jobb lesz a Lee után :D
  • Renegade
    pedig T6 szovjettel már igen csak jók az esélyeid (44,5%), hogy átvidd oldalról az egeret
  • Redmaster
    Tegnap 3* lőtték el az IS-3asomon az ágyút. És a fejlesztett tornyot is olyan szépen lőtték át több alkalommal is ugyanazon a pályán szemből hogy az már is volt vicces.
  • dolorex
    és M4 Sherman?az is hasonló lesz?remélem nem....igazából E2 miatt indultam el, tegnap kitárgyaltuk ,hogy E2 remek tank:)
  • Gunslinger
    AMX-13-75-el én is lőttem ki IS-7-et oldalról, a görgőknél lőttem, az összes lövésem átment (három asszem), a replayt sajna már töröltem, mert csak a nagyon jó csaták visszajátszásait tartom meg, két-három hetente törlöm a többit, ez volt eddig a legkisebb tankom amivel IS-7-et lőttem ki.

Maust meg T-43-al, ami legkisebb volt, azt anno a seggén keresztül sikerült, előtte az oldalával próbálkoztam és úgy hogy nem rám figyelt 5-ből 5 nem ment át ott, pedig nagyobb a penje a D10T-nek, mint a Zis-6-nak.
  • Eagle16
    A görgők mögötti rész, végig.
  • Sunsetjoy
    Nem találkoztam olyannal, aki összességében jól nyilatkozott volna róla. Nekem 2x volt meg, mert T1 és shermi is ki volt rajta pörgetve, de szintén ócsárolom :)

Az meg hogy felülre kerüljön, ritka eset ám...
  • Renegade
    a 100mm-s a görgők között van, vagy még felettük?
  • patchaou
    Ha felülre kerül akkor igazi kaszás, de amúgy tényleg kaki.
  • Eagle16
    Az Is-7 oldalának 3 része van. Van a legfelső, ami döntött, 150mm. Ott nem nagyon lehet átlőni. Alatta van egy rész ami 90 fokos, 150mm. Az mögött spaced armor van, elnyel mindent. És ez alatt van a 100mm vastag 90 fokos rész, ott akármi sebzi.

A Maus oldala sem gyenge egyáltalán, elképesztően könnyen lehet átlőhetetlenné varázsolni akár egy 10-20 fokos elforgatással is. És a Maus ugye helyben tud fordulni.

Az Is-7 oldala meg jóval kisebb célpont, így a kettő egyensúlyban van.
  • dolorex
    M3 Lee egy darab kaki sztem.Vagy van valakinek pozitív tapasztalata vele kapcsolatba?Igaz még alap a tank, de néztem a löveget szinte semmivel nem jobb.