418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #106445 LOL 2. 8 killes fél órán belül :D Csak most nyerni is sikerült!
Győzelem!
Csata: Swamp 2012. február 29. 16:43:37
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 2 235 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 2)
Szerzett kredit: 72 318 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 600)
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés
-
bgabor #106444 Ennél sokkal alapabb dolgok sincsenek lemodellezve, és a játékosok többsége hőbörögne, ha le lenne. Például célzásnál lövés előtt a cél távolságának beállítása, hogy a cső függőlegesen megfelelő szögben álljon lövéskor. És ugye mindezt becslés alapján, ahogy az akkoriban ment, hiszen távolságmérő berendezések nem voltak(csak a háború végi prototípusokon, lásd T29). -
Mekkora opok view range-ben mindegyik szinte 450m 460m még a kis fasz T2 is kivétel az orosznál ott be lett állítva pár normális értékre. -
Az arty kikapcsoló gombos ötletemet sem csinálták meg :D -
virkir #106441 Ne adjatok már ötleteket basszus mert még megcsinálják. -
davidbog #106440 Jobban belegondolva túl bonyolult lenne páncélzat minőségének lemodellezése. Úgy lenne az igazi, ha egy harckocsin belül is változó lenne például az öntött torony és hengerelt lemezes test miatt. Van a játékban armor homogenisation factor, de ezt balancolásra használják. Vagy inkább próbálják arra használni. Nem is kell másra, jó az úgy. Csak annyit érnének el vele, hogy a német harcjárművek jó nagy hátrányt kapnának a kései gyártású gépeikre.
Az oroszok öntvényekben jobbak voltak bármelyik nemzetnél, de ezek hőkezelésével nekik is adódtak problémáik. Hengerelt acélban se lehettek rosszak. Harckocsiknál keményebb lemezeket alkalmaztak, mint mások. Igaz a felületkezelt acéllemezeket (Face Hardened vagy FH a jelölésük) nem alkalmaztak. -
lexlutor #106439 ..gondolom h kellett volna, mert mindenki masnak elkopott aki akkor kapott :) en nem tudok vele mit kezdeni, a forumgazda esetleg, de annyira meg nem erdekel. legalabb gyorsan megtalalom, hol irtam utoljara vmi elmeset :) -
VanDaal #106438 Hogy ilyen agyhalott "csapattársakat" honnan tudnak összeválogatni 
Vereség
Csata: Westfield 2012. február 29. 15:57:00
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 1 365
Szerzett kredit: 62 682
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés
Mi a jó életet csináltak ezek 14-en egész csata alatt?
A Löwe is a 3 killjéből 2-t úgy lopott, konkrétan láttam, és az egyiket előlem.
A 8 killem között ott a 4 top tanjkuk, ebből 2 100%-ről, 1 kb 60%-ról, 25 lövésből 23 találat és még így is vesztünk... hát már nemigaz... -
Aztán kitalálnák, hogy jó minőségű acélból készített tankokat csak aranyért vehetsz. Ezüstért meg veheted a fazéknak valót. -
Musztafakebab #106436 X -
Persze pzIII, PzIV-ig biztos de a KT-t már elég rideg acélból gyártották mert kevés volt akkor tájt a nyersanyag.
-
stoppos #106434 Országhoz kötődő acélgyártás pl lehetne. Nem vagyok szakértője a témának, csak érzésre mondom, hogy valószínűleg a német acél jóval jobb minőségű volt, mint az orosz. Akkor viszont már más lenne a pánélvastagságnál a leányzó fekvése. -
davidbog #106433 Ha már valós adatokra próbálsz meg hivatkozni, akkor legalább ne rossz adatokra.
Nyugodj meg, te is nálam, ha már arra nem veszed a fáradságot, hogy több oldalon utána nézz valaminek és utána még sértődöttet játszol. -
davidbog #106432 Fontos dolgok nincsenek lemodellezve. Ha már valós harckocsikat modelleznek le akkor legalább a páncélzat és a lövegek legyenek minél reálisabbak. Ha meg nem az, akkor legyenek fiktív harckocsik mint a Red Alertekben, Generalsban és akkor tényleg felesleges vitázni róla.
A páncélminőség bevezetése jó lenne de megvalósíthatatlan. Mivel a típusok nem egy adott évhez kötöttek. Például a Párduc 1943-ban és 1945-ben is gyártásban volt, jelentős különbségek lehetnek a páncélzat minőségében. Most akkor hogyan döntenék el melyik évjáratot kapná aki megveszi. Ugyanez igaz a Shermanra, T-34-re, stb. -
Renegade #106431 ugye nem a wikiről szedted az adatokat? mert ott hibásan szerepel -
Musztafakebab #106430 Kösz sajnos látom hogy egy egyszerű felsorolásnál kiakadsz. Szóval nálam itt leírtad magad. -
SirArcheer #106429 Valaki lemodellezte 3D-ben is.
-
Wlanseraf #106428 Javították.... -
Wlanseraf #106427 Komoly ez a WG....... vissza jön a weboldal!! kirakják a Márciusi eventeket..
Lengyelül... bazz ekkora lámákat.. -
davidbog #106426 Nem emlékszem, hogy téma lett volna. Szerintem a kettő független egymástól.
Jól néz ki ez a Tas TD is. Kicsit gyanús, hogy csak oldalnézeti kép van róla és olyan harckocsi az alapja amit nem tudtak még tesztelni se. -
Pongyi #106425 Sztem te ezt egy "kicsit" túlliheged:) Ez mégiscsak egy játék... -
stoppos #106424 Szerintem felesleges a való élethez hasonlítani, mert akkor például olyan dolgokkal kellene kalkulálnod, mint Misa a részeg lövész, vagy az eltört váltó a tigrisben. A mausból egy lenne, meg egy félkész és lehetne vitatkozni, hogy aznap ki viszi el. A kettes számú tornyát le lehetne rakni malinovkára és lövöldözni vele. Plusz be lehetne vezetni az acél minőségét a páncélvastagság mellé. Ország és év alapján kiosztva. ha '44 végén készült hetzert kapnál, akkor egy nagyobb lövésnél kettényílna hosszában az egész cucc. -
davidbog #106423 A Maus páncélzatánál játékban lévő egyes értékek kicsit erősebbek mint a valósak.
Nem tudom honnan szedted ezt az adatsort, de több olyan érték is van amelyik rossz. Se a torony oldala, hátulja se a test oldala, hátulja nem volt ilyen erős. Az meg külön érdekes, hogy a harmadik sorban lévő (turret side and rear, and hull front)-nál a hull front mi. Az hogyan kerül oda? Ez alapján nem lehet eldönteni, hogy a hull front 200 mm vagy 220 mm...
A torony frontjára a legtöbb helyen azt lehet olvasni, hogy 220-240 mm. Viszont van egy képem, aminél végig 220 mm van megadva. Sajnos a kép alapján nem derül ki, hol van a metsző sík, lehet hogy kicsit arrébb tényleg 240 mm lenne az érték és így mindkét adat jó.
A lövegen semmi olyat nem erősítettek amit a más tier 10-es löveg nem kapott volna meg. Az a ~+20 mm-nyi átütés amit Gunslinger írt valóban megvan. De az összes tier 10-es löveg kb ugyanennyit kap az átütéséhez. Némelyik sokkal többet. A löveggel kapcsolatban az egyedüli buff az APCR lövedék, mivel ilyen nem volt. Legalábbis nem maradt fenn róla adat. De a többi tier 10-es lövegnél is van olyan, amelynél szintén nemlétező APCR vagy HEAT lövedék van. -
Párhuzamosan nyomom a T1-el és a KV-val a két tankhoz teljesen más játékstilus kell. A T1-re panaszkodtam itt és kaptam pár jótanácsot a T1-esel inkább a második vonalban kell mozogni bár mivel elég gyors az ágyúja ha szemfüles vagy simán megállod a helyed az első vonalban is a saját szinteden. Kellett egy kis idő míg megszoktam. -
magyargyerek #106421 Jól kezdődik a délután. Top Gun Grille-vel.
-
Musztafakebab #106420 Értem de az adatokat is nézd. 1200 helyett kapott a játékban egy 1750hps motort. Nem mondtam hogy kell neki, de ha nem lenne elbaszva a front armorja akkor nem sebezné szemből egyik heavy sem. Nekem volt hogy TigerII-vel belőttem a tornyát szemből. Vmit meg erősíteni kell ha már mindent gyengítenek így az ágyún kell vmit csinálni. -
Renegade #106419 azért az igazsághoz, hozzátartozik, hogy a egér páncélján nem erősítettek, hanem kijavították a "véletlen" bugokat.
ami buffot kapott az a pontosság -
dolorex #106418 T1 nem jó?még nem próbáltam, de elég erős ellenfélnek bizonyúlt. -
Gunslinger #106417 Akkor nézd meg azt is, hogy a valóságban mennyivel tudott menni és a játékban mennyivel tud. 13 km/h-nál többet soha nem értek el a Maus-al, a tervezett 20km/h közelébe nem értek aztán meg az ágyúja is kapott egy +20mm átütést a valóshoz képest, ezek mind a balance miatt vannak. -
Musztafakebab #106416 Oké de maga a páncél érték koránt sem a valóságot tükrözi. Csak egy kis adat. Nézd meg a játékban mennyit adtak neki.
460 mm (18 in) (in the area of the mantlet)
250 mm (9.8 in) (mantlet)
240 mm (9.4 in) (turret front)
220 mm (8.7 in) (turret side and rear, and hull front)
210 mm (8.3 in) (turret front behind the mantlet)
200 mm (7.9 in) (hull front)
190 mm (7.5 in) (hull side and rear) -
Nekem is ez a véleményem az M3-asról, nem tudtam megszokni a toronynélküliséget, alig vártam hogy továbblépjek róla. Bár utána se volt sok örömöm mert a T1-el kellett vagy 30 meccs míg megszoktuk egymást de mostmár elég jó köröket tudok futni azzal. -
Gunslinger #106414 Soha nem volt 3600 hp-ja, 3200 volt a legtöbb, béta óta meg nagyon durvát erősítettek rajta. Aki még bétázott az emlékszik még arra mikor még a sárvédőjénél nem volt páncél. -
dolorex #106413 Persze, hivatalosan nem is lehetne.De én nem is erre törekszem ,hogy mindenkit meggyőzzek, egész egyszerűen magamat akarom:) -
Ok, nem hülyeség, de nem lehet még azt sem kijelenteni, hogy melyik jobb farmolni és ez még mindig azért van met az egyik heavy a másik pedig medium. Én mindkettővel jól kerestem, de van aki pzIV-el nem tud farmolni, de KV-val jól keres és fordítva. Pz-el talán egy kicsit nehezebb is érvényesülni a nagyobbak között. -
Musztafakebab #106411 Aham. A MAUS-t legalább 4x gyengítették. Amikor a játékot kezdtem 3600hpja volt. A páncélja így sem a valósághű. -
Zodiac #106410 gamemodels3d.com-hoz hasonló oldal létezik, ami nem használ webgl-t?
Amúgy a wotdb oldalon nézegettem ezt az E100-at, hogy mégis hol lehetne "még" átlőni szemből, mert eddig én a sarkánál, ahol az eleje átmegy az oldalába tettem meg, annak ellenére, hogy itt nem is jelzi. Ez hiba, vagy ott tényleg nem lehetne átlőni és csak szerencsém volt?
Ahol viszont a motort vagy zölddel a sebezhető pontot mutatja az alján ott mindig lepattantam.
Thx -
dolorex #106409 hát én löttem ki t8-at Pz4-el.persze nem egyedül.haverom accjában mentem 2-3 kört KV-val és azért tier7-8 már lazán szét kap.Pz4 nem rak be tier9ig, gyorsabb, torony sebessége is és fele olyan hamar táraz.páncél és sebzés a KVt igazolják, de én imádom Pz4el lövöldözni őket.volt h 2 Kv fogott közre de belöttem mind2, utánna arty szét kapott:D -
stoppos #106408 Nagyon jó tank a KV, csak tudni kell használni. Én nem tudom. 
A KV-val 48% a winrate-em, a Pz4-el 60%. -
VanDaal #106407 Talán ki lehet mondani, hogy a KV a legerősebb tier5 tank, de hogy nem azzal élveztem legjobban a játékot tier5-ben, az is biztos :) Sherman, PzIV, de még a T1 heavy is szórakoztatóbb volt a számomra. A francia tier5-öket viszont kifejezetten borzasztónak tartom minden szempontból :D -
a kv-nán nincs jobb tier5 tank, akkora sebzést meg átütést nem igen tudsz más heavy tankkal bevinni, és még páncélja és hp-ja is van!
a 4-es tankok kb 1 lövés.
továbbá sebzel tier 9-ig, meg talán 10-ig is :D
a pz4 az nekem elit volt, de csak a kis tankokkal bírtam, a nagyobbakkal meg csak akkor ha nem lőttek rám :)
hasonlítsd össze a 2 tank adatait, annyi hogy a kv lomhább és a végsebessége is kevesebb tízen párral, de a kv-n minden más fényévekkel jobb :)