418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bugi Misi
    reggeltől lesz 3x XP sztem ne duplázgass még:D
  • patchaou
    Most van a retardált szakaszok éjszakája? Az egy dolog, hogy a 38nA behozza a kis haverját, nyilván fingjuk sincs hogy működnek a dolgok. De hogy S-51 behozza T10-es csatába a két stock KV-t az már fáj. Ráadásul minden harmadik csata Komarin...
  • Szpecnyaz
    Tényleg elég szánalmas hogy a francia tankok nem tudnak helyben fordulni, ha már egyszer a német tankokról másolták őket, akkor a semleges váltórendszert is biztos lemásolták.
  • bornofakone
    zojjekt bétában keményebb volt azért, még ha a páncélzata nem is változott(talán pattogósabb volt, habár bétában is átlehetett lőni amcsi 105-sel...sőt néha napján pershing hosszú 90-sével), de azért gyorsabb volt, és nagyobb volt a löveg kitérítése...de szerettem a sarkokon állni vele, úgy h szinte 90%-ba pattantak rólam ha rám lőttek :D de sunyi járgány volt az :D
    viszont most ahogy elnézem elég puhány 1 tank lett, kevésbé pattog ha rálövök, kevésbé veszélyes :/

isu-ról meg tényleg pattan elég sok minden ha a mantle v az alatta levő ilyen kis gömbölyített részt kapja el vmi (lower hull, meg a felépítmény találkozási pontja) bármi pattanhat onnan....fura is mert megpattan a lövedék, de nem fúródik be a felépítménybe, szoktam is jókat röhögni ezen :D
  • davidbog
    Mint már többen írták nem a motortól függ. Leginkább a kormányműtől és talán a hajtásrendszertől. A válaszhoz tudni kéne ezek milyenek volt az ARL-44-ben és hogyan működtek.

Az angol wiki csak annyit ír, hogy "petro-electrical" erőátviteli rendszerrel volt felszerelve. Gondolom ez a diesel-elektromos hajtás lesz, valami olyasmi, mint Ferdinandé, Object 252-é. A wiki azt írja, , hogy könnyen a túlmelegedhetett és komplex volt a hűtése. Ennek a ventillátorai láthatóak a motor mögött. A kormányműről semmit nem ír.

Az ARL-hoz neten van manual. Csak 15 oldal, talán van benne szó erről is. Csak ugye francia nyelvű és nem sikerült kijelölnöm szövegrészt belőle.
  • noname23
    Azért WG-től kitelik emlékezz sokáig a tigris se tudott egy helybe megfordulni mert lehagyták róla azt gondolták ez is olyan mint a többi.
  • Tuvok #106519
    Az ISU-nál számtalanszor ráncolt szemöldökkel néztem, hogy mik képesek lepattanni néha . A 704-ről már volt EGY db. lepattanó, elvileg egy KV .
    Így nem kell, nem erre emlékeztem . Pont mint az IS4, arra is azt hittem jó még valamire .
  • I.C.ram
    ISU-ról kb semmi nem pattog... Max, ha a lövegpajzsot találod el.
  • Tuvok #106517
    Ja értem . Az ISU-ról néha még a JT is pattog, erről a KV se . Ebben a formában inkább vissza eladom :)
  • bardocz
    Mert gondolom nem a motortól függ, az csak hajtja a lánctalpat, hanem magától a futóműtől, lánctalptól, hajtásrendszertől.
  • Wasp91
    Szerintem a helyben forgás nem a motortól függ.
  • noname23
    Szerintem csak rájöttek azóta az emberek nem jó jobb klikkel kilőni xD meg kitapasztalták kicsit oldalt kell és nem középen megcélozni.
  • noname23
    ARL44 miért nem tud helyben forogni mint a tiger pedig elvileg ugyan az a motor hajtja Maybach HL 230?
  • Tuvok #106512
    Az Obj. 704 mikor lett ilyen durván nerfelve ? Utolsó emlékem róla, hogy szemből alig lehet átlőni, az S70-nel nem tudok vele mit kezdeni, ezzel szemben most BÁRMI ami arrajár simán átlő, bárhol, bármivel, bármikor ..
  • Toweliee
    Doc Hooliday, gratulálok!

Egy bizonyos játékszám után illik rájönni mindenkinek, hogy mik a határai. Lehet, hogy mindig ennyi retardálttal voltam együtt, csak nem szívtam mellre. Ma többször felhúztam magam. Nem arra mondom, hogy ret. mert bénán játszik valaki vagy mert kilövik hanem az ilyen esetekre, mint amilyet te írtál vagy én.

Eszembe jutott egy délutáni eset is: IS-3assal megyek, négyen maradtunk (PzIV meg én), az ellennél 1 TD meg egy artista védi a bázist. Megyek rájuk, erre a saját csapattársam lelövi a láncomat. 2 lövés voltam ezután. Nem is értettem, hogy hogy csinálta mert mögöttem volt és szinte max sebességgel haladtam. Hej ha én tudnék így célozni.

Ma ez egy ilyen nap volt.
  • Random_
    Na a nyalóka visszanyalt! Sikerült Hummel-lel a rám rontó francia férget megleckéztetnem!

Nekem ront és a hátamba került, de fordultam serényen és kapott egy lövést amitől trackeltem és lement az élete. Ezek után 20 méteren felgyorsítottam és nekirontottam. :D Nem gondoltam, hogy arty-val lesz Kamikaze kitüntetésem.
  • Frody8
    Gratulálok apuka!
  • Skill
    friss hús a darálóba. =) 15 év és már jöhet is platoonozni.
  • Doc Hooliday
    Bocsi az OFF-ért gyerekek, de nem bírom itt sem magamban tartani a dolgot szóval a menyasszonyom akivel együtt vagyunk két éve ma este 22-15-körül bejelentette hogy terhes! Nagyon örülök neki és ő is!

Bocsi ha esetleg valakit zavartam ezzel!
    Na jó éjt mindenkinek!!!
  • yossarianHUN
    *-cel
  • yossarianHUN
    Nekem az elmúlt nap látványosságai azok voltak, mikor két T-50 a szó legszorosabb értelmében leállt csikicsukizni egy T29-el, illetve mikor két TD (Hetzer és Su76, mindkettő 100%-on) nem mert letámadni egy egyedül megmaradt Wespet, így egy helyben álltak 5 percet, majd döntetlen.
  • Toweliee
    Az elmúlt két játék:
    1. Teamkill, magyarázat: kilőtted előlem az ellenfelet (T7-T8 csata)
    2. Platoonba T7-T3 (!), annyit csináltak, hogy a kezdőkör közepén szembefordultak egymással majd egymás mellé lődöztek (T7-T8 csata)

Ami ma még nagy sláger, hogy a top tank ahogy meglátja az ellen scoutját bevárja és mivel elsőre nem tudja kilőni nekiáll vele szórakozni. Persze az arty nem alszik..

Mostanában csomószor úgy rak be a MM tankokat, hogy az egyik T-ből több van. Papíron erősebbnek tűnik, a valóságban szinte mindig kikapnak.

• VanDaal
    Ezen az eff mod nem segít. Az csak annyit csinál, hogy már előre látod, hogy mindegy mit csinálsz, bukó lesz, ezért minden mindegy alapon is fogsz játszani...
    Nekem erre a legdurvább példám az volt, mikor a mi és az ellen top tankja között 1300!!! eff pont volt a különbség az övék javára én meg mérgemben gyorsan meg is öngyilkoltam magamat. Természetesen ebből lett a duplázásom kb 120 xp-vel :D
    Jobb ha az ember minden csatában megpróbálja a legjobbat kihozni magából, hátha a végén pont annyin fog múlni a siker, hogy hiszel-e benne :)
  • Eagle16
    Eddigi legjobb csatám Is-7-tel, ha esetleg valaki mozizna egyet akkor: : (izgi volt)

Victory!
    Battle: Steppes 2012. február 29. 22:02:29
    Vehicle: IS-7
    Experience received: 1 732
    Credits received: 80 976
    Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Boelter's Medal, Defender

Replay

• yossarianHUN
    Mint a legtöbbnek. Ha nem akarod megtartani, nem, de farmolásra jó.
  • Bmsrt
    Nem lenne rossz a lóri de üldözi a balszerencse...legutóbb is T10 csata(Is-7 kilőve+az aprónépből is valami)és tarartatám!!!

Top tankunk...majd 5000 csata alatt 1 topgun 730-as efficenty...ELMÉSZ A ******!!!!
    De minden körben a T9-10 tankunk kill nélkül távozik,lehet újra efficenty moddal kéne játszanom hogy előre felkészüljek a negatív mentális behatásokra.
  • Thoryne
    M4A3E2... Frissen vettem egyet, de ekkora dobozt még nem láttam. Ott virít mindkét oldalán az "ide lőj" felirat. :D
    Amúgy érdemes kifejleszteni valamit rajta, vagy egyből teperhetek M6-ra? (M1A1 löveg megvan)
  • VanDaal
    A mai termés 45k xp a T32-be. Még egy tizest belepakoltam volna szívesen, de egyszercsak valami varázsütésre kb fél órája bekapcsolt a szopóág... Mivel széllel szemben nem érdemes, jöhet az AMX, azzal kedvére kitombolhatja magát a játék :D
  • saslaca
    Üdv mindenkinek!
    Elnyerte a tetszésemet az IS. A kipróbáltak közül eddig szerintem ez a legjobb.

Győzelem!
    Csata: Abbey 2012. február 29. 21:26:01
    Jármű: IS
    Szerzett tapasztalat: 1 452
    Szerzett kredit: 40 663
    Csatában elért Achievement: Acélfal
    Ez prémiummal ennyi.
  • magyargyerek
    Azt a mindenit! Egyre jobb ez a jármű. Álmomba sem gondoltam hogy ezek a francia tankok ilyen jók. A német light tankokat porig alázom vele. 5 kill
    Győzelem!
    Csata: Murovanka 2012. február 29. 21:12:56
    Jármű: AMX 13 75
    Szerzett tapasztalat: 1 134
    Szerzett kredit: 27 480
    Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Mesterlövész

• yossarianHUN
    A Sherman 105-ös csöve fura dolgokra képes. Az előbb egy Löwe tornyát lőttem el elölről (HE ugye) úgy hogy kigyulladt. Mik vannak.
  • Metalmilitiakid
    Asszem nekem se lesz email... De, hogy miért olvastam össze a két kérdést, de hülye vagyok :D
  • Thoryne
    180°os fordulás egy kis emelkedéssel. Tehát emelkedik :D Na érted...
  • Metalmilitiakid
    Vazzeg. Most hogy megint elolvastam az increase lenne, viszont én az előzőnél melléolvastam a speed et és decreaset nyomtam be. FFFUUUUUUUUUUUUUU
  • kabel15
    What happens to your plane's altitude if you perform a “chandelle? erre ti hányadikat választottátok? :D
  • Metalmilitiakid
    Én azt nyomta, ha jól emlékszem, hogy mindegyiknek voltak jó gépei, viszont a választósnál én is a Bf109 et választottam. Remélem azért még fogok kapni.
  • Thoryne
    Mennyi idő után?
  • kabel15
    én regeltem jött is a mail.
  • Attiska
    Én sem kaptam, talán azért, mert a kérdéseknél azt válaszoltam, hogy a német gépek voltak a legjobbak, meg a Bf109 a kedvenc típusom.
  • megakoko
    Én is regisztráltam de nem küldtek e-mailt