418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #106645 Na vége egy jó ötlet.
VK DB trollgun -
stoppos #106644 Várj a kezdőben 2 percet, aztán száguldj át az artiért, ha van a meccsben. Ha meg nincs, akkor a hátul lévő TD-ket kell oldalba-hátba kapni. De a 2 percet szigorúan ki kell várni. :)
Meg be kell tárazni egy-két másik tankot addig is, amíg ez a kilőve tengődik a csatában.
-
lexlutor #106643 ..nem, ez inkabb valami scout :D -
Pz38Na val a 15. helynél előrébb még nem sikerült kerülnöm. Ez valami kegyetlen. -
Mentol #106641 Ááá, qrva lassan haladok a játékban. Egy-egy csatában max 300-500 XP-t, és 4000-8000 kavicsot kapok. -
Murlo91 #106640 szerintem mire megjelenik a 7.3 lesz neked 8-as szintű is.:) -
Mentol #106639 Akkor lesz hatos szintű tankom... :) -
Murlo91 #106638 ezt nem nevezném akciónak, a tech tree átalakítások miatt lesz így. amúgy nem annyira jó, mert feljebb kerül egy tierrel ha jól tudom. -
Mentol #106637 Tök jó! Szokott lenni ilyen akció időnként? -
de KV-1, KV-2 -
Mentol #106635 Amennyiben a tejszínhab x napnyi prémiumot jelent nálad, akkor OK! Jöhet! -
SirArcheer #106634 Valamint egy prémium Loltraktort. -
virkir #106633 De és még kapsz rá tejszínhabot meg egy csipetnyi fahéjat rá. :D -
Mentol #106632 Hello,
Ezmiez, hogy az IS4-et IS8-ra cserélik? Esetleg, más tankot is? KV a legamagasabb tankom, azt nem fogják DuplaKV-ra cserélni? -
lexlutor #106631 nem en talaltam ki, elhiheted :)
amugy a multkori eventben is francia napok voltak. valamiert nagyon toljak oket. -
xider #106630 kár hogy a tp-t nem felezték akkor meg is vetem volna:D -
stoppos #106629 Mintha nem lenne elég belőlük így is mindenfele. -
lexlutor #106628 fele kredit! csak kredit!
viszotn az elso ynert scata 3x xp mindegyik tankkal. -
xider #106627 most az amx 13 90 fele xp-be is kerül vagy csak kredit?:) -
bgabor #106626 Bocsi, de ez egy csapatjáték, ahol a csapattagok közti kommunikáción múlik hogy nyer e a csapat vagy veszít. Szerintem elvárható mindenkitől hogy a győzelem érdekében a közös nyelven beszéljen, angolul. Ha mindenki a saját nemzeti nyelvén karattyol az csak zűrzavarhoz vezet, nem győzelemhez.
Én amikor szláv/német/akármilyen karattyolást látok a chat-en, mindig szoktam szólni hogy 'english only please', és a többség érteni is szokta, miért kell ez, és respektálják. -
VanDaal #106625 Nem 5-én, 5-éig, és már mától. Most az AMX 13 75-höz és az AMX 13 90-hez lehet féláron hozzájutni. -
DDenes #106624 13 90 is asszem -
dolorex #106623 AMX 13 75 márc 5. fél áron/tp lesz?van még hasonló akció más tankokhoz? -
VanDaal #106622 Most voltam vele kampinovkán. Állok a bokorban álcahálóval, kukkerral és DURR :D
Még azt az egy tankot sem vettem vele észre, ami kilőtt... A 3x-os győztes köröm is csak 1300 xp lett vele... Szerintem 5-éig pakolom bele az xp-t ami belefér, aztán a maradék free-ből, akármennyi is lesz az :) -
lammaer #106621 Van is olyan srác, akivel azért nem megyek platoonban TSen, mert egyszerűen nekem már túl sok (beleböfög a mikrofonba, minden második szava bazmeg vagy kurva és hasonlók). -
TC cseten angolul kell beszélni mert milyen lenne ha mindenki saját nyelven osztaná az infót káosz random csatába meg lehet bármilyen nyelven erre nincs korlátozás max csak pár ember fejében aki benézte.
A TC csatákban meg hát meg lehet nézni mindenki úgy beszél ahogy tud xD
-
SirArcheer #106619 Megcsinálhatnák azt is hogy amíg a csata elején számol vissza, mindenki csinálhatna privát csatit aki platoonban van így nem zavarná a többit.
Lenne még egy gomb a chat ablak alatt hogy kinek küldöd:
Platoon társak, Csapat, Mindenki
Az új patchban lesz valami ilyen:
- For a wide list of commands added to the state of the markers and tags platoons clans.
De ezt még nem tudtam dekódolni.
-
lammaer #106618 Tudod nagyon jól mennyire szeretem őket én is. Bár alapvetően nem zavar a káromkodás, és néha n is eleresztek egy egy cifrább mondatot, sosem volt bajom a moderált csatornákkal. Azokkal viszont igen, akik lépten-nyomon nyomják TSen vagy chaten a kurvaanyázást vagy pl azokat akiknek eleve olyan nickenvük van. Az már zavar, nem is kicsit. -
DDenes #106617 VanDaal, szívemből szóltál:D az egyetlen amit tudok tenni vele, hogy beállok a pálya közepére vmi kő mögé és onnan nézem az eseményeket, hátha tudok spotolni valakinek...és csak t9es csata:D kisebben meg tuti 2db 15 75 jön szembe...van még pár nap h féláron megvegyük, szal szenvedni kell érte. (pedig az amx 40et kibekkeltem free xpből) -
SovereignXY #106616 TE WG bérenc TEEE! :P :D -
SovereignXY #106615 Csak úgy megjegyeztem mint beszédhez kapcsolódó... dolgot. Ennyi. Semmit több :) -
lammaer #106614 Ne keverjük a szezont a fazonnal :) -
SovereignXY #106613 Pl én azzal se értek eyget, hogy ne beszélj a saját anyanyelveden csata közben vagy companyvan vagy akárhol. csak nyelvspecifikus cseten. Én el is szoktam kűldeni melegebb éghajlatra a sok "english only"-sat.
Persze ha beszélnek németül, lengyelül szolávkul mega tököm tudja hogy nagyon ritkán látom az english onlyt- bezzeg ha magyarul... -
Moderátoros csatornára biztos nem megyek :) -
SovereignXY #106611 Hát én szeretem az oylan csatit ahol nincs moderátor. ahol lehet szidni az MM-et, a WOT-ot és a WG-t. Meg a hülye adminokat :D -
VanDaal #106610 Közel járok hozzá, hogy immáron 3. alkalommal is eladjam az AMX 12t-t anélkül, hogy elérné az elit státuszt
Egyszerűbb lenne átugrani free xp-ből...
Pár kör után már az idegösszeroppanás kerülget benne. Tier9-be dobál folyamatosan, ahol még scoutolni se lehet vele, mert ilyen tankokban már jól fejlett camo skilles legénységek vannak, és előbb vesznek észre, mint én őket. Onnantól meg 1 lövés. Rohangálós scouthoz meg persze lassú. Minden elismerésem annak, aki ezt át tudta szenvedni free xp nélkül
-
Attól függ prémmel vagy nélküle mert prémmel azért átlagban nem lehet mínuszt csinálni T9-ig nagyobb tankokon se így van kitalálva a rendszer sőt még jobban is lehet keresni mint egy kis tankkal xD
Persze ha szerencséje van az embernek és az ellen top tankjai okosak és nem mennek hanem megvárják még elhullanak szépen a társaik.
Victory!
Battle: Lakeville 2012. március 1. 11:57:57
Vehicle: E-75
Experience received: 5 625 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 65 706
Battle Achievements: Top Gun
Repairs:
Vehicle E-75 repaired successfully. You have spent Credits: 600
Purchased:
The ammunition on vehicle E-75 resupplied successfully. You have spent Credits: 14 980 -
mi lett volna ha? nemsokára jönnek a wot társai vízen és levegőben is!:) -
lammaer #106607 Nekem olyan csati kell ami nem tűnik el minden szerver restartkor.
Ha a WG Hun ilyen, akkor remek lesz.
Nemtudom mit kell itt is kockakőhajigáló forradalmárt játszani :) -
SovereignXY #106606 Üdv emberek!
Nem tudom halottátok e lesz hivatalos hun csatorna - moderátorral Kacsa1 - WG Hungarian néven.
FELHÍVÁS MINDEN SZABAD MAGYARNAK!!
VASÁRNAP NYÍLIK - általam és nyílni is fog amíg tehetem :) - a SZABAD MAGYAROK IDE!!! nevű csati. mindenkinek aki moderátor nélkül akar beszélgetni.