418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    Jaja sejtettem, hogy szinte akármit csinálok lesz medál.
  • Tuvok #107044
    Ezekszerint inkább támadó vagy, mint a többség . Arra alkalmas a Ferdi, a 704-el is "illik" támadni, ahhoz viszont borzasztó papír .
    Az ISU-szeretők ismertetőjelei többnyire, hogy 15 percet is képesek végigülni egy bokorban ha arra van szükség, szeretnek málnát szüretelni, és a kedvenc pályájuk Prokhorovka vagy Malinovka :D
  • I.C.ram
    bár nem tudom, hogy a sniper az magyarban mesterlövész? Vagy a sharpshootert fordították ennek?
  • I.C.ram
    Ezeket a medálokat mindig megkapod az első csatánál, ha van legalább 3(?) találatod.
  • Toweliee
    40089 credit, 2 medál (elit lövész, mesterlövész). Döntetlen lett.
  • Toweliee
    Érdekes :) Első csatám az IS-4-el, a 35. bekapott találat volt a végzetes (én voltam egyedül T9, a többi T8-T7).
  • I.C.ram
    Érdekes, én meg az ISU-t rühellem, de nagyon. Ferdi viszont a kedvenc TDm.
  • lammaer
    :D
    Azért lassan 2 év wot nem múlik el nyomtalanul.. már rég túlvagyok azon hogy olyanok miatt postoljak a fórumon hogy hülye a toptank vagy a csapat (vagy én :) )

Persze ingame szeretek vitatkozni (még azon az áron is hogy a nagy chateen történő észosztás közben szétlő az ellen) meg változatos módon szapulni az embereket (sajátot és ellent egyaránt), de az értékes forumtrollkodási időt már nem töltöm ezzel :)
  • Tuvok #107037
    Összesen 6, azaz HAT kiábrándító Obj. 704-es csata után eladtam a túróba és visszatértem a jól bevált "halálbokorhoz" .. ezért:

Victory!
    Battle: Swamp 2012. március 2. 19:19:14
    Vehicle: ISU-152
    Experience received: 1 470
    Credits received: 45 906
    Battle Achievements: Top Gun

Victory!
    Battle: Prokhorovka 2012. március 2. 19:40:05
    Vehicle: ISU-152
    Experience received: 1 723
    Credits received: 63 298
    Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal

Utóbbihoz kellett egy ügyes csapattárs is (ami ritkaság), replay
  • Destydeme
    Látod ezért vagy te 1 meg nemértett zseni.
    Mindenben megtalálod a pozitívat
  • darki81
    köszi, szoktam amúgy forgatgatni:)
    most egy szétlőtt kocsi roncsa elé álltam be kicsit beforgatva, így elég jó volt mert nem lehetett lőni az alját :)
    csak elég balszerencsésen jött ki a kör végére a dolog, mert sikerült mögém jönnie az is3-nak, és közrezártak az E-100al, a végén meg is dicsértem a gyereket hogy szép volt, de azért magamban elküldtem a .. .:)
  • bornofakone
    hát közel 700 csata után mondhatom h ismerem az is-4-t, el lehet "rejteni" az átlag játékos elől a postaládát (lényegében csak befordítod a testet és kész az elrejtés) és akk pattog világba:) viszont tapasztalt játékos egyből lövi a rá merőlegesen eső páncélt ezáltal, mert az is elég gyenge :)
    de amúgy csak egyetérteni tudok #107030 hsz azon részével h random, van h GOD mode: on és tényleg hp veszteség nélkül élem túl a t10-s csatákat, de van h akármit csinálok átlőnek mintha csak gumicukor lennék:) artyk a nagy gondok, meg a néha magát megmakacsoló ruszki ágyú pontatlansága (mondom ezt 87%-s hit ratio-val, de ha egyszerűen álló célpontot nem találok el vele 3x 200-250m-ről....hát :D)

• Renegade
    demo pályát kaptál elsőre :-)

annyi, hogy forgasd bátraban a testet, akár 40fokban is és a tornyot is mert 220-as pennel kényelmesen lőhető szemből, de ha elfordítod, akkor kb csak arany viszi át :-)
  • Toweliee
    És akkor hogyan kell vele játszani? Seggel ki? Mert még ma meglesz, ráadásul free xp-ből szépen ki is lesz fejlesztve minden rajta. Ez a beforgatás annyit jelent, hogy ne frontba nézzek hanem szöget zárjon be? Vagy, hogy tolassak fel valamire, hogy az alja kicsit lefelé nézzen?

Bmsrt, grat a stathoz!
  • Ry0K3N
    Így van, a legnagyobb probléma vele hogy a póstaládán keresztül a gyenge páncélzat miatt szignifinkánsan nagyobb HP sebzést kap be. Kb mintha seggbelőnék, nincs páncélzat ott hogy felfogja a lövést.
  • Bmsrt
    Jó bizony!
    Azt kedvelem legjobban a 2 aktívan használt(T34 rohad stockként) T9 heavy-m közül!

Nagyon random,van hogy sérthetetlen,és van hogy bármi viszi,de nagyon élvezetes tud lenni,de már eleve a potya T10-ért is megéri.
  • lammaer
    Én örülök ha kretén KV5 vagy Lőwe jön szembe - ingyenfrag, jó sok HP tehát jó sek credit és XP :)

Ha meg velünk van, legalább nem halássza el előlem a killeket, a hullája meg remek fedezék.
  • lammaer
    Én szeretem, lehet vele csapatni, ha nem lennének artik :)

Ha esetleg szembetalálkozól vmi erősebbel, van annyi craft benne hogy túléld az első 2-3 fülest :) Amikor pedig odasózol vele, borul minden...

Sajnos a frontja tényleg nem olyan jó mint az E75-é, közelről ügyesen át lehet lőni sok helyen, nem is nehezen. Cserébe az oldala erősebb, a lánctalp rengeteg sebzést elnyel (van a FAQban replay is erről).

Szóval oldalról szinte nehezebb kivlgezni mint szemből.

• Wasp91
    Én szerettem vele játszani. Erős ágyú, jó páncél. Mondjuk nem árt egy kicsit beforgatni hogy pattanjanak a "postaládáról" is.
  • darki81
    raplay
    nem szakítottam nagyot, asszem 2 kill volt..
    de tetszett hogy nem tudtak sebezni :D

#107024 és igen, csak az arty tudott belém sebezni egyet, kb 1000hp minusz :D
    (eddig is utáltam őket, na most mi lesz majd... :D)
  • Toweliee
    Jó tank az IS-4? Tudom, hogy egyszer majd valamikor T10 lesz belőle, de játszani milyen vele? Nagyon kevéssel találkozom, inkább a német T9 hevay-t látom. De amikor összetalálkozok vele nem tűnik egetrengetően jónak. Bár, ahogy látom a páncélzata erősebb a legtöbb helyen, mint az IS-7-é, s ugyanazt a löveget lehet rá kifejleszteni.
  • Bmsrt
    Gratula!
    Bár,ha eddig utáltad az artykat,ezután tuti gyűlölni fogod őket!:D
  • magyargyerek
    Vettem egy VI Tiger-t. 5 kör és a fontosabb fejlesztések fent vannak. De jó hogy a német járműveken is kompatibilis egy pár dolog. Motorja a Panther 2-ből átraktam a legnagyobbikat a 870 lóerőset. Aztán ugyanonnan jött a jó kis 88-as L/71 csak a tornyot kelett lecserélnem de az meg meglett free XP-ből. Nem is olyan lassú mint gondoltam, ettől tartottam kicsit. KV sebessége talán ahogy megy de a gyorsulása mintha jobb lenne. Jó lesz ez.
  • Ry0K3N
    Amilyen OP meg kell hogy bírkózz vele :)
  • TDantes
    Fasza arty csemege. Másra nem jó.
  • Renegade
    az első csata replaye az igazi :-)
  • Renegade
    ha jó helyen lövöd, akkor mind be megy, de a lánctalp az tényleg mágikus :-)
  • darki81
    IGEN IGEN ÉS IGEN!!!
    végre meg van a kisegér :P
  • megakoko

Be kaphatja az MM alap AMX 13 75-öt be rakni ilyen csatába.
  • Bmsrt
    Valami isteni csoda megsegített minket:

Ebből a szituból győztesen kerültünk ki,és mégpedig úgy,hogy kinyírtunk mindenkit:D
    A T34,én,és a Bat-chat túl is éltük 2,3,4 killel
  • bardocz
    Beszarás, PzIII oldala mindent elnyel, IS-4 ehhez képest kutyafasza.
  • darki81
    ja, amit láttam azt a ferdinánd csinálta :)
  • Eagle16
    Sebezhető szemből is, de ahhoz is kell egy Tier 9-es ágyú legalább.
  • darki81
    hát, az is több mint a semmi :)
    viszont nem tudom hogy a tetején a kupola sebezhető e szemből, oldalról igen.
  • Gottfried
    A dolog szépsége még hogy ez volt a 100.top gunom. :-)

• Gottfried
    Győzelem!
    Csata: Swamp 2012. március 2. 17:51:19
    Jármű: SU-85
    Szerzett tapasztalat: 980
    Szerzett kredit: 24 219
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Kolobanov Kitüntetés

Ez a Kolobanov is elég ritka madár. :-)
    6 ellen maradtam egyedül,szerencsére a mocsár jól védhető oldalán. :-)
    8 kill lett a vége
  • I.C.ram
    Életem egyik legjobb csatája volt:

Victory!
    Battle: Malinovka 2012. március 2. 17:42:38
    Vehicle: IS-3
    Experience received: 6 384 (x3 for the first victory each day)
    Credits received: 60 193
    Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Defender

Egy Typepal maradtunk ketten 5 másik tank ellen. Neki volt 100 hpja, nekem 1000. Ő scoutolt, én meg egyesével leszedegettem a foglaló ellenséget :)
  • Eagle16
    Hááát, pont az előbb találkoztam vele össze, Löwe átlag 234mm-t üt át és 4-ből csak kétszer sikerült sebeznem közvetlenül a cső alatt....szóval ott se 20mm páncél van az biztos.
  • mijki
    Az OverTargetMarker 7.1-hez valaki betudja linkelni?
  • lammaer
    Dolrex, sztem ez is tetszeni fog