418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ry0K3N #107085 Minden Magyar klánnak megvannak a maguk mentálisan kissé visszamaradott egyedei. A nagyképű beszòlongatòs személyekről nem is beszélve. -
Gunslinger #107084 Elírtam, a 13-90-re gondoltam, az a t7. Velük látom a leggyakrabban az ilyen eltoszott MM formációkat. -
Szpecnyaz #107083 Ritka nagy egy seggfej ez a gyerek. Ahogy vezet, én is rákérdeztem volna az elmeállapotára. -
Gunslinger #107082 Ezt úgy hozta össze az MM, hogy nem tud mit kezdeni egy t10 csatában olyan gyökér platoonokkal, amiben t8 tankok hoznak be t5 kispajtásokat mókázni, ilyenkor ilyen barom módon kompenzál és általában legfölül, nem egyedi eset sajnos.
Az AMX-13-75 elméletileg hiába t7, az MM besorolása a Lorraine 40t-nél is magasabb. -
bgabor #107081 Annó Matyashun is GLA-s volt, aztán láttuk mit tudott....illetve hogy mit nem. De azóta kirakták. Fura egy klán lehet.
Bár, meg kell jegyeznem, hogy nyilván ott is akadnak kivételek, foxbat88 például teljesen normálisnak tűnik itt a fórumon, és ő is GLA tag. -
VerPatak #107080 Kezdem megszeretni az IS-3-at.
Győzelem!
CsataMountain Pass 2012. március 2. 22:47:48
JárműIS-3
Szerzett tapasztalat: 1 690
Szerzett kredit: 43 867
Csatában elért Achievement: Top Gun, Elit lövész, Pusztító, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész -
NH3CL #107079 Az :D és csak azért mert beszóltak neki képes volt kilőni 2 tankot és bukni a csatát :) Aztán meg nagy pofával jött hozzám, hogy mit képzel a HTO-s gyerek, hogy le idiótázza :) -
SZU #107078 Kb. amennyi tier előnyt adott felül, annyit vett el alul.
A baj csak az, hogy egy IX-es több előnnyel bír egy VIII-assal szemben, mint egy VI-os az V-össel szemben. -
Wasp91 #107077 Nem semmi gyerek. Mért nem írt vissza neki valamit, de nem egyből lövöldözni.
-
NH3CL #107076 A GLA klán büszkesége:
http://data.hu/get/4797167/20120302_1808_ussr-IS-4_monastery.wotreplay
Jött hozzám, hogy az egyik klántagunk beszólt neki (HTO). Gratuláltam neki miután megnéztem a replayt. Ekkora isten barma...
Egy LOG:
Freedomb (19:51:55) a csatáról van replay
Freedomb (19:52:02) hogy küldjem?
NH3CL (19:52:11) data.hu
NH3CL (19:52:16) ide reg nélkül fel tudod tölteni
Freedomb (19:52:30) ok megpróbálom
NH3CL (19:52:37) aztán a linket elküldöd itt nekem én leszedemm és megnézem , csak mondd meg kb hány percnél volt a probléma
Freedomb (19:53:50) http://data.hu/get/4797167/20120302_1808_ussr-IS-4_monastery.wotreplay
Freedomb (19:54:09) beszólt az is3 avval kezdődik...
NH3CL (19:54:36) azonnal megnézem, utána visszajövök
NH3CL (19:54:37) pill
NH3CL (20:02:29) re
NH3CL (20:02:42) na koma, megnéztem a replayt
NH3CL (20:02:54) maradjunk annyiban, hogy én ezt a replayt elrakom oktatóvideónak
Freedomb (20:03:14) te nem lősz arra, aki beszól?
Freedomb (20:03:35) mióta kiderült, h a feljelentősdi nem él, lassan visszatérek rá
NH3CL (20:03:37) én nem
NH3CL (20:04:03) javaslom, hogy ne dicsekedj ezzel
NH3CL (20:04:15) tényleg noob vagy, gratulálok a csapatodnak
NH3CL (20:04:20) további kellemes játékot, szia -
agrarmacso #107075 Legalább örülj, hogy a jó oldalra kerültél
-
ja és szeretném még berakni egy képet az eddigi legrosszabb balance-ról amit eddig láttam a játékban. (nagyon elvertük őket természetesen)
Na ezt mondjátok meg, ilyet hogy hoz össze az MM?
-
Nos, ha kérdezték hogy van-e kedvenc tankom eddig azt mondtam hogy nincs. Mind szeretem. De megvettem a batmobilt :)
Hát ez valami óriási...minden csatát élvezek vele, azt is amit elbukunk :D
Hihetetlen egy járgány. Nincs semmi páncélzata, de akkorát üt hogy csak na...fél csapatokat lehet vele leamortizálni. A Lorraine is jó volt, de ez még annál is jobb. Ennél hasznosabban még nem költöttem el 3 millió kreditet ebben a játékban.
Statom ilyen vele eddig:
És ezzel csináltam meg a 10.000. killemet is, nem tudom mi lehetett, talán egy GW-Panther azt hiszem...
-
agrarmacso #107072 Volna egy pici problémám: használtam eddig az overtargermarket című modot, hogy lássam pontosan mennyit sebzek és kinek mennyi hp-ja van, ma újraraktam a rendszerem, felrakom a wot-ot, rárakom ezt a modot, és kivág minden csatából, be se tudok lépni :S
Mod nélkül megy prímán, nem tudom mi lehet a baj, a legfrissebbet használnám, de nem akarja az igazságot :(
Akinek van ötlete szivesen fogadom :D -
malystryx #107071 Egyetértek. Bár 2 nappal ezelőtt voltam CW-n, ott az első meccsen nem voltam, csak a másodiktól, átlőttem mindent. (BL-10) A harmadik meccs totál bukás, mindenki mellélőtt, mellettem 50m-re a bokorból tüzelt 3 tank, és egyik sem látszott.
Visszatérek a BL-10-hez... A mai meccsen egy IS-7 jött volna fel a hegyre, ill. fel is jött, mert még csak az alját sem lőttem át. Aztán megpróbáltam megint, és semmi.. Na közöltem a társakkal, hogy bukó a kör, már el van döntve.. 15-1-es vereség....
Másik meccsen meg az IS-7 seggéről pattogott..
Ennyit a BL-10-ről... -
Renegade #107070 Humiariból:
Új T10 Német nehézharckocsi, maga a jármű átlőhetetlen lesz, de a parancsnoki kupolát könnyen eltalálhatóvá tették :-)
Türelmetleneknek: 5. perctől
-
Thoryne #107069 Á köszönöm szépen =) Anno hallottam a Zimmeritről, de az réges-rég volt, teljesen el is felejtettem. Köszi ;) -
Itt olvashatsz róla bővebben:
http://en.wikipedia.org/wiki/Zimmerit -
anti-mágneses bevonat, hogy ne tapadjanak rá a mágneses aknák, amiket a gyalogság dobált (amcsik) a tankok oldalára. -
Thoryne #107066 Valaki esetleg tudja milyen szerepe van a rücskös felszínnek a páncélon? Erre gondolok egészen pontosan:
http://www.youtube.com/watch?v=u5p3KCli6YM&feature=related -
T28-am nincs, de szemből is simán átlövöm a kupolát. Ferdinek van a legjobb ágyúja. Gyors, pontos, nagyon üt. Sokkal jobban szeretem mint a BL10-et, amivel néha még 100 méterről is mellé megy. BL10 is pattog csomószor. Pattantam vele már T-34 seggéről is. Meg én sokkal lomhábbnak is érzem az ISU-t. -
Destydeme #107064 Na pont ez a lényeg:"Jól gyorsul,fordul".Köszönöm. -
A 122mm d-25t és a 122mm d-25t löveg között tényleg csak az az 1 lövés per perc meg 10kiló különbség van? O_o -
Destydeme #107062 Azért van,amikor nem megyek sokat(Sand River).Tervbe volt véve a 2.motor.
Tekintve,h 30k xp csak,a JTiger kifejlesztése meg 176k.De persze menni is kell,nem mindegy mennyi idő alatt érek oda ahova belátom a pálya 1 részét.
Volt már olyan érzésem,h ha lett volna jobb motor,tuti 4-5sebzés more,mert hamarabb odaérek.Szal thx a választ. -
Mindenképpen érdemes. Sokkal mozgékonyabb lesz tőle. Végsebessége alacsony, de jól gyorsul, fordul. -
Destydeme #107060 A kisebbet ráraktam,mert az csak 12k.Mintha használna az a +60hp is,de lehet csak bemesélem.
Ferdi a legrosszabb?:)Az jó lenne,mert nekem bejön.Már csak a 2.motor kell és fullos lesz,az ágyúja is elég jól osztja a szeretetet.
Az orosz ág,most hanyagolós,de nincs elfelejtve,su-100nál vagyok.
Az előbb cooperateben voltam isu-val,én sebeztem,ő meg gyakorlatilag kilőtte:)
Biztos jó lehet az ide lőjetek az USA td-vel:)
Apropó JTiger is van?Az is érdekelne,mik a vélemények,arra legalább a Tiger ág miatt már megvan a motor:) -
azóta már mentem vagy 20 kört, szóval hagyjuk 
nem tudom már melyik raplay..
-
lammaer #107058 Replayt, hadd lássam mennyi időd lehetett volna beírni.
De izibe, mert 7.2-ben már nem tudom bebizonyítani hogy ez a TE hibád volt, nem a T34-é :) -
NA! NANA! :D
kedves lammaer, sajnos nem volt annyi időm hogy beírjam, mert egyből megindult mögé kerülni seggel :)
kielégített a válasz? vagy még jön valami? :D -
Dorgal #107056 Mi a franc van már megint?Annyi az arty,mint égen a csillag.Minden meccsen 6-8,az előbb 11 volt.Egyszerüen játszhatatlan néha a játék. -
bornofakone #107055 nem is akartam :) de tény ami tény, mind3 TD-ben van potenciál, sztem t8 td-k egész szépen vannak balanszolva:) -
Wlanseraf #107054 Régen ez nem volt kérdés:) ISU volt a nyerő: -
lammaer #107053 Izlések és pofonok, ezen nem fogunk összeveszni :) -
bornofakone #107052 hát ferdi/isu-t tekintve nekem jobb a ferdivel az átlag xp-m, igaz ferdivel még csak 120++ csatát toltam le :D nekem jobban bejött mint az isu :) -
lammaer #107051 Ha kicsi eszed van és annyira gépelhetnéked volt, miért nem írtad be neki normális hangnemben hogy rammolja amikor még lehetett "RAM THE IS3". Naponta szembesülök ilyennel, és az emberek sokszor értékelik is az ilyen kommentet.
Azzal segítettél volna neki is meg a csapatnak is.
Előfordul hogy a kívülálló higgadtabban átlátja a helyzetet mint az aki éppen vadul harcol :) -
bornofakone #107050 2. motor nélkül 1 tetvedék :D ajánlatos ha nem akarsz szenvedni...habár ha base körül álldogálsz és várod a húst, nem muszáj, viszont nem árt rá :D 31k meg nem a világ vége :D -
lammaer #107049 Kell rá, egész agilis lesz tőle.
Amúgy most hogy sikerült megszereznem a T28-at is, végre meglett mindhárom T8-as TD, és azt kell mondanom, a Ferdi a legrosszabb...
A T28 szemből szinte átüthetetlen még a Tier9-esek számára, sztem nem nagyon van olyan weak spotja amit ki lehet használni. Többnyire oldalról ölnek meg, szemből pattog minden - állandóan kiállok hogy "ide lőjetek", élvezem ahogy pattognak a skulók.
Az ISU a BL10 miatt brutál. Plusz mivel nyilvánvalóan papír, az ember úgy áll hozzá, plusz használható klasszikus rejtőzködő TDként.
A Ferdinek viszont se rendes frontpáncélja nincs (T9ben minden átlövi bárhol, a többiek meg alul viszik át simán), rejtőzködni nem tud. -
Destydeme #107048 Hi.Ferdinándra érdemes a 2.motort is rátenni,vagy haladjak a Jtiger felé?Szal sokat dob a 2.motor?
-
Master gunner elvileg a mesterlovesz. Bar a sharpshooternek ugyanaz a jelentese. -
ilyen nincs..
a domb tetőről lelövi a T34 az IS3-at 1%-ra, erre nem megy neki hogy felrobbanjon hanem megkerüli, és erre kilövi az IS3.
nem bírtam ki hogy ne írjam be hogy T34 noob :D
és még beírtam hogy miért nem kamikázézott bele? erre azt írta hogy reportol provokálásért :D
zsír