418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
badnewz #107208 alacsony tier nagy effből indult ki az egész és bár személyes vélemény de én a majdnem elite státuszig többet szívtam a kevés xp-k miatt és utána elég hamar elértem a következő tankot mert több xp-t kerestem körönként 2-3* annyit esetekben. -
badnewz #107207 a tigrisen nem nagyon válogattam hol lövöm mert 100-as tornya alja is és egy kocka az egész, ott durrantod el ahol tetszik -
Renegade #107206 amióta kijaították a szándékos bugokat, azóta elég szívós a torony, de a testet kb bárhol lőheted, ha meg be van forgatva akkor az tanktól független: távolabbi rész -
Csak a Tiger P t kell tornyom lőni a sima tigrisnek az alját kell. A TigerP nek is lehet az alját, de a legalját kell. -
Ninju #107204 Ez így van, de miközben fejleszted a következőt az esetek nagyrészében több csatát mész majdnem "elite" tankkal, mint nélküle (mielőtt meglenne a következő). Ráadásul a nagyon alacsony tier elenyésző számban fordul elő az összes csataszámban. Kivéve ha nem valami alacsony tierrel trollkodsz, de akkor az a tank máris nem stock. -
HAHÓ! Az én kérdéseimet nem lehet látni vagy mivan? -
Renegade #107202 biztos, hogy nem
Puffancs avg dmg: 692 effi: 2901
PzII avg dmg: 301 effi: 2051
IS3 avg dmg: 1695 effi: 2195
E50 avg dmg: 2162 effi: 1957 -
Nekem is valami hibát dob, hogy nem tudja megcsinálni és további infoért nézzem meg a naplófájlt -
szép lassan már én is kapaszkodom felfele, 900 ról 1014 :D -
Asztallába #107199 Nem tölti le a frissitést és nem tudok csatlakozni aserverhez?? Ti nektek megy? -
badnewz #107198 okos :D ugyan azzal a stattal, körönként 2k dmg-re állítva 1888 az effem cirka 400 plussz -
badnewz #107197 ha igazságos aki kitalálta az átlag dmg a legsúlyosabb szerintem az a legfontosabb egy random csata kimentelében. ha kiosztassz 5k dmg-t körönként elég sok nyert csatád lesz :D -
Desmodromic #107196 Ha ezzel nézed az effed, akkor szabadon át tudod írni az értékeket és látod, hogy mi, mennyire dobja meg. -
Renegade #107195 az effi súlyozó egyenletek engem pl tök érdkelnének, mert arra még nem jöttem rá, mi dobja meg igazán az összesített effit, mert nálam az első 10-ben minden van T9-ig bezárólag (kevés csatás, sok csatás, OP prém, átlag T8, stb). -
Desmodromic #107194 Most láttam egy 2200 effes játékost, érdemes rákeresni: nbarloya
67%-os winrate, 116 böllér, 381 top gun, meg hasonló sápasztó dolgok. -
badnewz #107193 leírtam, elindulsz kis vackokkal és mire elite státuszban darálhatnád a veled egy szintűeket átlépsz másik tankra amivel bedob nagyobbak közé neked meg még lánctalp, ágyú egyéb nyalánkságokat kell fejlesztgetned amik nélkül nem sokat érsz -
badnewz #107192 ellenben a t30 akit 2k feletti effel láttam bénázni és megnéztem a statisztikáját annyira nem találta a helyét a mapon kifejlesztette játék elején és azóta csak azzal ment. azzal a tankkal ha mesterlövész medált kapsz nyertetek kb. -
Ninju #107191 "hanem fejlődik egy ágon annak lefelé ível az eff érték"
Ezt a kijelentésedet mire alapozod? -
DANIELTRUCKER #107190 THX! -
Ninju #107189 Az EU kliens az EU szerverhez csatlakkozik. Ha az accod a NA szerveren van, nem fogsz tudni belépni vele. -
badnewz #107188 szóval hova választottam bele?:D de a lényege annyi lett volna ha valaki nem leáll kis op tankokkal aminek jó a besorolása is ezer csatákat lenyomni hanem fejlődik egy ágon annak lefelé ível az eff érték plussz mire eléri az elite státuszt átnyargal másik tankra ahol kezdheti előlről a szopóágat :D -
RPGLac #107187 kell eu-s reg is hozzá -
DANIELTRUCKER #107186 Sziasztok!
Olyan problémám van hogy nem tudok csatlakozni!
Eddig az amerikai szerón simán ment, de most hogy feltettem az európai verziót hogy magyar nyelven is fusson azóta nem tudok csatlakozni! -
TIGRIS tankoknak érdemes lőni az elején az alját? Ha olyan távolságon bellűl van hogy érzek rá esélyt hogy eltaláljam ott akko oda szoktam célozni és nem a toronyra. De ahogy így nézem + lemezek vannak ott. Hol tudok nagyobb kárt okozni? -
Renegade #107184 pzIIIA nemér mint alltime "legrosszabb tank" :-) -
Renegade #107183 na ebbe pont beleválasztottál, mert a scout tankok ált átlagos vagy jobb effivel nyomulnak mint az összesített :-) -
off
Igen töröltem, és igen nem érdekel.
on
-
Egyébként az efficienci szerint többet ér 5% foglalás mint az utolsó *killek behúzása úgyhogy azóta inkább azt választom.
Remek ezért inkább nem játszol tovább és nem szerzel több xp-t hanem gyorsan lehúzod a rolót grat hozzá fő az elf mutatód nehogy a csapat jól érezze munkája gyümölcsét és letudja szüretelni a pár száz méterre lévő kemper brigádot.
pl:Prohorovka D1 E1 -
badnewz #107180 de mondjuk menj a pz38na-val 1000 meccset és megnézem nő-e az effed -
badnewz #107179 ilyet még nem láttam de érdekes, az m2 pl k/d javításra tökéletes 2-es hármas tankok ellen rak be dögivel, a marder besorolása nem tudom milyen de az is elég op :) foglalni védeni lehet azokkal is m2 spotolásra is ideális szóval elvileg csak az átlag dmg-d esik le velük az meg ki tudja mennyit számít :D -
:D:D
hát nem tudom hogy ezért regelnének e ujj accot :)
#107173 olvasd el mit írtál, és felejts el :)
-
Takuto #107177 Nah...megvan az is 3 ^^ -
Szpecnyaz #107176 Ne tessék Láma bácsit csalogatni, ő már az én klánom kabalája
-
Desmodromic #107175 Asszem AuRéL-44-el megbocsájtható a 2000 XP alatti örömködés. 
Győzelem!
Csata: Sand River 2012. március 3. 12:27:53
Jármű: ARL 44
Szerzett tapasztalat: 1 807
Szerzett kredit: 48 945 -
Most ezzel keményen megfenyítetted szerintem el is gondolkozott és rájött hogy te lepontoztad xD.
Pontversenynek meg semmi értelme bárki csinálhat magának több accot amivel szanaszét pontozhatja a másikat vagy magát. -
Nem érzem annyira jónak, mint az IS-3-at, konkrétan szarabb vele a statom sokkal, pedig ugyan olyan csatákba kerül majdnem, és sokkal többször vagyok top. -
inkább maradtál volna kussban mint eddig, mert az ilyen hozzászólást szerintem senki sem szereti!
szidni meg csak te szidsz!
na jó én is: hülye troll

(legközelebb ha hozzá szeretnél szólni a topikban, javaslom ne rossz indulatból tedd!) -
ladista #107169 Te igen. De a mondanivalóm leginkább a kezdőkre volt kihegyezve :)
-
Oddball29 #107168 Puffancsot t3-as TD-vel ementálivá lövöm, nagyon célozgatni sem kell. -
ladista #107166 Mondjuk azt érdekesnek találom (és most semmi flémkeltési szándékom sincs), hogy szidták a type-tulajokat a kedvező MM besorolás miatt, meg hogy alacsonyabb tierű ellenfelek ellen játszanak meg blabla, de az alacsony tierű prémtankok (jellemzően a puffancs és a pz38 valami)nem szúrja az efféle jogvédők szemét. Annak ellenére, hogy azokkal lehet igazi mészárlást rendezni, igazi kezdők között. Ráadásul mindig topok.