418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem biztos hogy annyi goldot kellett vennie mert a PTS-ben van.
Azoknak meg elég jó időszakai voltak CW-n pl több ezres területeket megtudtak szerezni onnan meg dőlt a lé rendesen. -
-
Jaj de szépen mondod mintha semmiség lenne csak itt és csak most csak neked 2700ft persze így nézve nem lenne sok csak hogy bekerülsz az ördögi körbe ha már egyszer váltottál utána nincs ki szállás
Aztán nézzük már meg kicsit jobban a dolgokat ha mondjuk egy évre nézed mennyit hagysz ott a kasszánál a sok kicsi sokra megy 12x2700=32.400ft.
Amúgy meg abból a 2700ft-ból meg kapok már majdnem egy teljes játékotmeg kapok már majdnem egy teljes játékot ami nem fog havidíjba kerülni. Mondjuk az igaz jobb a wot üzletpolitikája mint a swkotor-nak az biztos.
-
Styx36 #107245 Köszönöm, hogy megint 1 szóra koncentrál valaki....
Igen először gondolom vett 30k-t azért kapta az M6A2E1-et. A PzV-IV az a Alpha tesztereknek járt az M4A2E4 meg a bétásoknak!!! Az A-32 igen az is egy gift azt a 15k goldért(nem pontosan) kapta. Persze ezek mellé kénytelen volt még goldot venni, mert eleve 40k gold az még csak 1 millió free xp és van neki 8 top tierje az kb. 8-9 millió xp szóval vett már biztos 300k+ goldot szóval vele jól keresnek a Wargameing-esek.....
-
ahogy nézem, nem csak 30k goldot vett.
befigyel neki a PZ V-IV és az A-32 is. Ezek is giftek voltak, nem? -
R3nton #107243 http://www.esl.eu/eu/wot/ -
Egy fél kocsmázás... 2kból Budapesten már inni se lehet. -
2k egy hónapra, akinek annyira hiányzik, nehogy már ez tartsa vissza. Kettő, de inkább egy kocsmázás kihagyása. -
MitsuMishi #107240 Megártott a kakaó? -
van van- minden full kivéve e 100 de az nem is érdekel most. még annyit mi azaz esl ? -
R3nton #107238 jelentkezz az ESL-re ott lehet párbajozni dögivel:D Sőt még kihívhatsz engem is:D ha van tier9es meded:D:D:D de van tier8as heavy is. -
akkor fáradt voltam és nem beszámítható na meg(pia) arról nem beszélve hogy ugyan most sem vagyok beszámítható de legalább nem iszok!:) -
ladista #107236 a múltkori nem volt elég egy életre? :) -
sziasztok kérnék egy nevet! kiszeretnék hívni egy játékost párbajra! Köszönöm :) megértéseteket. Írjon wot nevet akit bátor* majd felveszem!:) -
badnewz #107234 jó játékos elismerem, de a csodálatomat a szopóág arany általi elkerülése miatt nem tudná kiváltani ha másfélszer ennyi a k/d és plecsni sem:D kihagyta a játék "legszebb" részét ^^ -
R3nton #107233 általánosságban értettem a prémet, prém cuccokra gondoltam, prém accra, goldra, xp átváltásra. Sok szemét tankot ki lehet hagyni, ami lehúzza a statot, arról nem is beszélve akinek nincs prém sokkal tovább kell szenvednie a stock tankkal. -
Szakesz #107232 Mások is költenek ennyit a játékra, és mások is fullos tankkal kezdenek már alapból, mégse képesek még csak hasonlót se produkálni. :) -
Ry0K3N #107231 107 -
badnewz #107230 milyen kaliberre érted? mert ez a játékos a játék eleje óta top tankokkal mozog és rengeteget költött arra, h ne is találkozzon tőle nagyobbal. csodálatos teljesítménynek tartod az így begyűjtött medálokat? -
Baelint #107229 Dobjunk össze pár üveg vodkára a WG-s srácoknak, hátha lesz utána kedvük kijavítani ezt a fos MM-et.
Éjjel eléggé szemen köpték a matematikát és furcsa módon mindannyiszor a KV volt a főszereplő, mindig top tankként.
Ha van 5 KV, miért ne 4-1 arányban osszuk el?
Ha 3 van? 3-0
Ha 7? 5-2
Vicc. És nem platoonban mentek.
És egy kérdés: SU-85-n melyik ágyút érdemes használni? -
Pedig ez egy olyan CSAPATjáték, ahol mindenki az EGYÉNI statjaival henceg :D -
Szakesz #107227 Az ilyen kaliberű játékosok már nem hencegnek. -
badnewz #107226 akit linkeltetek az külön kategória, ő már szúrhatja egyesek szemét ha a statisztikájával henceg :D -
Szánalmas amit művel a játék pár napja.
T29 (eddig a kedvenc) 100m-ről 2x maga elé lő a tisztán bemért célpont helyett....már egy bokorról is lepattan...pár xp a következő tank, így jopbbnak látja bekapcsolni a szivató gombot. Nevetséges! -
Redmaster #107224 amúgy az előbb egy magyar rámírt meccs közben hogy magyar vagyok e. aztán erre egy másik játékos elkezdett hüppögni hogy miért nem angolul beszélünk. Aztán elkezdte szidni a keleteurópaiakat és a végén azzal fejezte be hogy menjek lopjak el valamit... -
badnewz #107223 attól, h vesz prémiumot nem lesz pro, csak kényelmesebb és gyorsabb vele a fejlődés és a játék. prém tank ugyanez, van aki azért veszi mert gyorsan és vígan összefarmol vele milliókat, a másik meg azért mert nélküle nem tudna t6 felé menni annyira szerencsétlen :D az utóbbi kategórián lehet jókat derülni^^ -
Desmodromic #107222 Jé, nem is néztem, tényleg érdekes, hogy ment valami 300 kört prém tankkal, azt tele a garázs. -
Gecsa20 #107221 teljesen m1 hogy premes vagy vagy sem attól függ hogy mennyit gamelsz és hogy mien érzéked van a game-hez!! Vannak ügyes premiumosok de vannak nagyon loserek! -
Styx36 #107220 De ha egyszer vesz goldot akkor nem lesz olyan hülye, hogy nem vesz magának Prémiumot! -
Attól, hogy veszel aranyat, meg prém tankot, nem lesz prém accountod. -
(PTS) Szerintem mindent elmond aki ismeri -
Styx36 #107217 El van kényesztetve a kicsi fiú vagy valami jó megfizetett állása van valahol.... -
R3nton #107216 akkor viszont ennyit erről, hogy a prém nem befolyásolja egy játékos statisztikáját, közvetett módon igenis befolyásolja -
Styx36 #107215 Úgy, hogy vett még régebben 30k goldot és hozzá kapta még az M6A2E1-et azzal xp farmolt és amit xp-t összegyűjtött az a goldból átkonvertálta és például kifejlesztette az Is-3at azzal kihúzta az Is-7et és azzaé megint xp gyűjtött és mindig átkonvertálta és nem kellett neki kis tankokkal játszania mert vagy a klántól vagy mert sok pénze van így sok goldja lesz és azt xp konvertálásra elkölti a pénzeszsák...... -
badnewz #107214 nézd meg mennyi prém tankja van, sokat költött a játékra és free xp váltásra:) -
brasco84 #107213 Victory!
Battle: Mines 2012. március 3. 14:52:40
Vehicle: Type 59
Experience received: 2 110
Credits received: 122 436
Battle Achievements: Sniper
de jó volt full hpról lenyomni T95 öt hátulról :D -
badnewz #107212 t28 8k xp kb amíg a 120-as pen meglesz addig csordogál az xp utána a 13k-t a kv-ra összeszedni viszonylag gyorsan megvan mert mindent átlősz amihez betesz, utána megveszed a kv-t 107esig 20k xp kb ameddig szenvedsz nagyobb tankokat sebezni luxus ahova bedobál lomha vagy stb 200xp átlag, utána 107essel azt a 28k xp-t 7-800-as körökkel nevetve összeszeded majd veszed kv3-at. aki így csinálja és nincs top tankja nem lesz jó eff értéke csak mikor eléri a nagyobb tankokat. ezzel azt akartam cáfolni, h aki jó az kis tankokkal is duva eff mutatókat csinál. lehet, de az meg fog állni az elite m2-nél és letol vele 800 battle-t t2 ellen és darálja a kicsiket. aki nem trollkodik nem tudja ugyan azt elérni mint az aki t8-ban ülve 1000 csatát letol. -
Köszönöm a válaszokat! -
bgabor #107210 Hogy lehet hogy a Wot EU players része szerint a srácnak sose voltak kis tierű tankjai? Hogy jutott el E-100ig, ha Tiger2-vel csak 25 meccse volt? Nem egy fejlesztő profilja ez véletlenül? -
Ninju #107209 Én azt hittem innen indult:
#107180:"de mondjuk menj a pz38na-val 1000 meccset és megnézem nő-e az effed"