418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tény hogy megvan minden tanknak a maga feladata csak az a gond hogy ezt a csapat nagy része leszarja és mennek ész nélkül amerre látnak.
Így sokszor nem azt kell az embernek csinálni ami a dolga lenne hanem menteni a helyzetet úgy ahogy lehet. :-) -
Tény hogy nem pördül meg úgy mint a T50 de azért ha több védő is van pl. campinovkán és középen támad a T95(mert ugye sérthetetlennek hiszi magát)(többször találkoztam már ilyennel) akkor elég ha egy kicsit kifordul hogy valaki lőni tudja az oldalát.
Ilyen esetekre gondoltam.
A másik előnye a kifordulásnak,még ha nem is 90 fok,hogy nem tud rám lőni míg visszatolatok vagy töltök,vagy éppen elmenekülök ha kell. :-).Szóval nekem bevált ez a módszer . -
Gecsa20 #107325 szerintem a td-nek az a feladata hogy ha megáll a front akkor nyomja előre!! vagy pedig hogy segítse a csapatot hátulró! :))) de lehet nem :) -
Nekem eddig az amcsi ágon egyedül a T40 jött be.Az a tier4-ben nagyon jól megállta a helyét.
A Volverinet és a Sluggert nagyon vártam a forgatható torony miatt de nekem mindkettő csalódás volt.(főként a pontatlan,gyenge ágyúk miatt)
A T25 nem volt olyan rossz de a JP nekem a tier7-ben jobban bejött.
A T28 pedig a lassúsága miatt nem tetszik.A Ferdinek pontosabb az ágyúja és szemből elég acélos az is ,az ISUnak pedig ott a BL10 ami a legjobb ágyú a játékban.(bár a páncélja papír de hátulról támogatásra azért elég jól használható)
Sajnos a T95 még nincs meg,így arról nem tudok nyilatkozni.Talán csak annyit hogyha egyedül marad,nem nehéz ellenfél mert nagyon lassan fordul.(az objecttel volt olyan hogy 5 támadó medet nyírtam ki egyedül,olyan fordulékony.(igaz hogy balfaszok voltak mert nem egyszerre jöttek :-)) -
Nazarov77 #107323 Nekem se jönne be mivel én szeretek a csata sűrűjében lenni, már a T28at is lassúnak találom bár az még annyira nem vészes a 17km/hval de T95 13km/hjától biztos agyvérzést kapnék főleg egy mászkálós nagy pályán.
Ha messze van és szembe áll velem akkor max HEvel lövöm meg,vagy én is otthagyom. Közelről meg a kupolán kívül úgy vettem észre löveg alatti részt nagyjából 240es pennel már lehet vinni, 120as többé kevésbé viszi, de onnan is pattog. -
Ez igaz, de kis sebességről is fordulhat annyit, hogy az oldalát már tudd sebezni. Hetzerek ellen ez pl működik, pedig az sem gyors gép. -
Toweliee #107321 Telepítsd újra. Bemásoltam a letöltött res mappát, de már a felénél kérte a második "lemezt", ami meg nem töltődött le.. Egy csatát mentem így, valóban kevésbé szaggat. -
Destydeme #107320 Vagyis fürge kell,nemde?Apropó france tankokkal hogy állsz?Lori megvan már?Én kicsit leragadtam a Amx13 90-nél,bár azért ki van fejlesztve minden rajta.Nagyon szemét dög,simán nekiugrok az E-75nek stb.
A Maus/E-100 már-már a kedvencem,persze nem nagy pofával megyek rá,becserkészem,nézem merre áll,aztán...
A tornya nem tud elkapni és sokszor hagyják magára,mondván mindent kibír/kilő:) -
lammaer #107319 Amúgy a kifordulás - tekintetbe véve hogy nem tud ugye ezerrel menni nem hiszem hogy jellemző rá. Megpördülni akkor pördül meg egy tank ha gyorsan megy.. na most egy T95 az ugye nem ilyen. Amennyire én látom, ha lelövöd a láncát az nem pördül 90 fokot soha az életbe :) -
lammaer #107318 Az a baj, még Tier8-ban is az oldalát átütni macerásabb mint más tankokat szemből :) -
A T95 ellen nekem a legjobban bevált az hogy szemből leszedem a láncát.Ekkor általában kifordul (ha menet közben történik ez vele) és így lehet lőni az oldalát. -
lammaer #107316 Minden szavaddal egyetértek. :)
Kivéve ezzel a mondattal:
"Ahogy haladok egyre előbbre,egyre szarabbak lesznek az azonos szintű német vagy orosz TD-khez képest." -
Destydeme #107315 Azt nem írtam,mert tegnapi téma.Szal a 12.8megvan már,csak a motor dologban nem voltam biztos.A kissebb megvolt,mert csak 12k volt.A 2.-at kérdeztem tegnap és 1-2emberke írta,h vegyem(ráérek a Jtigert farmolni),mert jót tesz neki.Mert amúgy tényleg ritka lomha,főleg ha van 1kis emelkedő,már 10-20sec el is ment mire leküzdtem. -
A játékbeállításoknál engedélyezni kell és akkor automatikusan minden csatádat elmenti.
Egyébként a FAQ-ban le ven írva. :-) -
lammaer #107313 FAQban le van írva, a replayoknál. -
lammaer #107312 1vs1ben sosem gondolkozom, egy 14vs14 játékban értelmetlen. Amúgy nyilván, a legkeményebb TD.
A T95-öt konkrétan én se tudom hol lehet 200 méteren nagyobb távolságból (amikor ugye nem tudod ellőni a vezető kibúvónyílásának a kilincsét mint "gyenge pontot") szemből sebezni, szerintem megbízhatóan sehol. Ez tény.
Más kérdés, hogyha én látok T95-öt, egyszerűen flankolom (mert az ellen semmit nem tud tenni) vagy ha nem lehet ott hagyom.
Értem én hogy sebezhetetlen szemből, és nagyon nehéz sebezni még oldalról is valamint nagyot rúg, de én megőrülök attól hogy nem tudok ott lenni időben ahol szeretnék :) Ez nem a tank hibája, egyszerűen a stílusom nem passzol hozzájuk. -
Ezzel nem egészen értek egyet.Az Object gyorsaságának nagy szerepe van abban hogy milyen eredményes vagyok vele.Sokan meglepődnek mikor egy nagy pályán is visszaérek védeni az ellen bázisáról. :-)
Nem egy csatát fordítottam már így meg vele. :-)
Tény hogy lehetne erősebb páncélzata is de azért elég pattogós és jópár acélfalat összeszedtem már vele.
A Ferdiről is elég jó véleményem van.
Egyedül az amcsi TD ág volt nekem nagy csalódás.Ahogy haladok egyre előbbre,egyre szarabbak lesznek az azonos szintű német vagy orosz TD-khez képest.
A T28 olyan szinten nem tetszik a lomhasága miatt hogy már nem is játszom vele és el fogom adni a francba.Egyszerűen nincs türelmem vele kifarmolni a T95-öt. -
Gecsa20 #107310 nem tudja vaai hogy hogyan kell felvenni amikor játszok?!?! valaki mondja már el nekem! De arra kérnélek hogy úgy mint egy 5 évesnek mert nem vok egy zseni :/ -
Destydeme #107309 Az jut eszembe,h su 85-el edződök.Tier-8ig berak.A 45mm front armort a PZ38na is átviszi,szal ügyeskedni kell.
De még pontosat nem tudok mondani,mert nincs még JTigerem.De alapvetően bejönnek a td-k. -
Ha egyszer megtanulok videót szerkeszteni, vágni, zenét alátenni, akkor teszek fel youtube-ra :D -
Destydeme #107307 Ha lesz 1-2t megnézek levezetésnek,jó pap holtig tanul.Ki tudja,lehet ez is hasznos,nemcsak ha"pro"repley-ek vannak.ha meg nem akkor,just for fun. -
Arra gondoltam, hogy az eredeti skineket ha elmented, hogy legyen biztonsági másolat róla, akkor azokat töltsd fel, ha tudod. Én sajna nem csináltam, amikor felraktam skineket, aztán újra kéne raknom a játékot. -
Gecsa20 #107305 jól látod hogy gyorsabban fordul de ha nincs meg a 12,8-as ágyúd akkokr egy nagy rakás **** a td :) -
Mégiscsak én tartom a nyeretlenségi rekordot, van pár gyöngyszem a tarsolyomban ;) -
Gecsa20 #107303 figyelj már roosszak ezek a td-k! jg tiger nagyon papaír mivel mindneki tudja hogy alul lövöd akkor egy 10,5-ös ágyúval 20-25%-ot is leszakítasz róla! Oké hogy gyors de egy td-nek inkább a lövést kéne bírnia nem pedig "gyorsnak " kéne lennie! (td-hez viszonyítva) szerintem de persze jöhetnek az ellenvélemények! -
Oddball29 #107302 Újabb hulladékvas iratkozott fel a kerüld el amíg lehet listámra. KV-13. Az még hagyján, hogy hiába gyors, ha nagydarab és hiába hajtom teljes sebességgel, folyton eltalálják, és már ment is a motor. De az igazi gyengéje, hogy gyakorlatilag MINDEN MÁSODIK találat elviszi a lánctalpát. Ezt egy med egyszerűen nem engedheti meg magának. Szinte rettegek, ha közelharcot kezdeményezem bármilyen lomha ellenféllel szemben, mert elég ha nekem tolja a farát és máris dobja a láncot.
Elképesztően szar. -
Destydeme #107301 Amúgy közben meglett a 2.motor a Ferdin,gyorsabb nem lett valóban,de jobban gyorsul.Mintha jobban fordulna is.Ez így van,vagy csak én szeretném azt hinni?:) -
Gecsa20 #107300 de figyelj t96 vs jg tiger??? :D melyik jön ki győztesen?! t95 vs object? :) ugye nem kérdés ha face to facebe mennek! :) Sokan nem tudják hogy hol lehet séríteni a t95-öt! Én sem tudtam hogy hol lehet míg nem néztem vidiket róla! -
Destydeme #107299 Mondjuk olyan szitu,h meglátsz 1 ellenfelet és vérszemet kapsz,h megöld.Rárontasz és cserébe kapsz 3 pofont. -
Toweliee #107298 Ja várj, én újratelepítettem az egész játékot, így oldottam meg, hogy ne kelljen cserélgetni semmilyen file-t. -
megakoko #107297 Csak nekem lehet ekkora mázlim -
A hét naposról nem is tudtam. :-(
Egyszer egy egy naposom volt azt hiszem a tetrachhal.Mintha más lett volna a garázs. :-) -
Destydeme #107295 Miért nincs értelme a Ferdinek és JTigernek? -
Destydeme #107294 Azt is megnéznék párat.Jót nevetgélnék.De mgenézném:) -
Toweliee #107293 Nem nagyon értem, hogy mire gondolsz, én erről a linkről töltöm le a csomagot:
http://www.gamefront.com/files/21073781 -
Destydeme #107292 Akkor gratula,valóban türelmes vagy. -
lammaer #107291 Hát, az tuti biztos hogy T28-nál én megállok ha meglesz a nagy ágyú.. az a T95 valami nagyon elfogadhatatlan az én szabadon szárnyaló szellememnek :)
Már a T28-at is nagyon rühellem, az is nagyon kempertank. -
lammaer #107290 Végülis.. de olyat ne hogy szar a csapat és azért...
Ha van valami amit TE követsz el és megfogadod hogy soha soha, esetleg vmi klasszikus hiba, akár még lehet is értelme.
A lényeg: tudj róla írni 2-3 mondatban valami konkrét tanulságos dolgot, hogy mire figyeljen az ember. Mert ugye az ellen mit lehet tenni ha a TÖBBIEK répák? Telepítsek fel battlefield 3-at? :) -
Gecsa20 #107289 nem rossz!! De szerintem nincs értelme a ferdinek és a t28-ból csinlj t95-öt mert 2 tier 9 td az jóó ajánló levél de szerintem normális tankkal könyebb játszani! a jg tiger-t azért nem ajánlom mert nagyon rossz!! nekem is az van és öcsém mindenki szedi mint a t34-et..-.-'' -
lammaer #107288 Még az ingyenes 7 napos kupont meg az 1 naposakat se használtad?