418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    A kv-1s hogy szuperált nálad? Mennyire kegyes vele az mm? erősen gondolkozom azon, h inkább azon megyek tovább, mert ez a kv-3 totál kiidegel. A tank az nagyon állat, csak egy kicsit tetű, meg amilyen csatákba kerülök vele, esélytelen...:/

Már nem kell sok az idiot löveghez és szerintem inkább visszaülök a kv-ba.:D
  • vinki1
  • lammaer
    Nem is a china a poén benne, hanem ahogy kikandikált az UK zászlós cimke a bakancs hátulján... ha már ennyire adok valamire, ez elég bukó :)

Ez kb olyan, mintha egy srác szidalmazza a buzikat és kikandikál a vállánál a melltartó pántja :)
  • lammaer
    /off
    Igen, azt megértem hogy szar ha téged szivatnak mint kisebbséget egy
    másik országban emiatt. Azt biztos én sem tudnám félvállról venni.

De kb ugyanúgy nem érdekelne a nemzetiség ha Szlovákiában érő szlovák, Ukrajnában élő ukrán vagy Németországban élő német lennék mint most az hogy MO-n élő magyar vagyok.
  • flashpointer

=)
  • vinki1
    mi is hordjuk a nagymagyarország zászlot rávarva a kabáton de nem néztem hol készült.
  • vinki1
  • lammaer
    /off

Tegnap azon röhögtem, láttam a keletiben egy mélymagyart (hátán nagymagyarország logó, pirosfehérzöld mindenütt), feszített a bakancsában... amiből hogy-hogynem kikandikált az UK zászlós cimke, made in china felirattal :)
  • vinki1

Ja avval nix is gond-csak minket szivatnak szlovakiai magyarokat.Hat oda at nalatok most nem eggyszerü a helyzet-Sajnos!
  • Nohab
    Egy szóval nem mondta, hogy Magyarországon volt katona.
    Csak nekem van egy olyan rossz szokásom, hogy általánosítok. Magyar fórumon, a magyarul beszélő emberről feltétezem a magyar szülő- és lakóhelyet.
    Majd meggyónom bűnömet, ha lesz kedvem.
    :)
  • lammaer
    Ja persze, NATO :)
  • lammaer
    /off
    Hát, amilyen kupleráj van itt MO-n jelenleg és ahogy próbálják a narancsosok szétlopni az országot, lenyúzni az embereket (ugye még a maradék 100.000-től is kisajtolni a nyugdíjmegtakarításokat), szétverni mindent ami még működik, etetni a kissebségeket, demonstrációkra fizetett "tüntetőket" utaztatni.... nem biztos hogy odaát rosszabb.
    Utóbbi 10+ évben egy értelmes kormányunk nem volt, a gyűlölt szlovákoknál legalább a gazdaságot meg a pénzügyeket valamiféle hozzáértők csinálják (lásd euró, nekik legalább az van, minket meg már lassan kizárnak)

Persze ez csak én vagyok... nekem nem jelent nagy dolgot hogy melyik nemzethez tartozom, mert azt csak a véletlen randomisten döntötte el.
  • flashpointer
    Évek (évtizedek) óta együtt gyakorlatozunk tótokkal.
  • lammaer
    De az is lehet hogy csak összefolynak a kommentek :)
  • vinki1
    SAJNOS szlovakiaban van felvidek!!!
  • lammaer
    Elkezdtem gondolkodni hogy mit kerestek a tatai tankjaink a felvidéken (nekem a felvidék szlovákiát jelenti, lehet műveletlen vagyok...).
  • lammaer
    Ha visszarakod a kontextusba ahol írtam, akkor lesz értelme :)
  • vinki1
    en felvideki vagyok
  • Nohab
    Most összesen nincs annyi (bevethető állapotban).

Ez speciel Agostyánban volt, és a tatai (Klapka György) laktanyából jöttek.

Tavaly nyáron újra elkezdtek mozgolódni és párszor kijártak a baji gyakorlótérre is. A tankcsapás a házunk mögött van kb 20 méterrel.
  • Dorgal
    Egy T-28 egy lövéssel kiszedte az IS-3-amat szemből.Kezdem ugy érezni,hogy a tank csak arra jó,hogy hozza az xp-t és a pénzt a TD-nek és az artynak.
  • dolorex
    13e tp van vissza, keservesen megy:)
  • Alien69
    Az M4 Sherman-ból mit érdemes kifejleszteni, a M4A3E2-t, vagy a M4A3E8 Sherman-t?
  • R3nton
    mondjuk az picit túlzás, hogy a lorraine lassú, egyik legfürgébb med, de nagynak tényleg nagy
  • lammaer
    Nem, általában a következő nap reggel 6-ig érvényes. Akkor szokták újraindítani a szervert, ilyenkor lépnek életbe a módosítások (pl visszaállítják a szorzókat stb).
  • lammaer
    Szerintem megy ahhoz a tankhoz amelyik T9-ben lecseréli.
  • Zodiac
    Első replay amit megosztok veletek. :)
    Nem hittem volna, hogy végül ez a csata győztes lesz.
    T34 vs 2xE75, TigerP, Jagdtiger, T-43 és KV (aminél kicsit sikerült bénáznom)

Replay-T34
  • dolorex
    marc. 5. 23:59 percig érvényes az AMX 13 75 akció?
  • Toweliee
    Arról van valamilyen infótok, hogy miután felrakják az IS-4-et T10-be, az addig vele szerzett (de az IS-7-re nem elég) xp-vel mi fog történni?
  • lammaer
    Lóri majdnem egy percig tölt, és nem lehet vele ámokot futni. Természetesen még mindig jobb mint bármely más T8 med vagy akár heavy :)
  • lammaer
    Lassúak, azért. Más bajuk nincs :)
  • Gottfried
    Nem mondtam hogy nem jók,csak nekem nem jöttek be.Hogy miért nem,azt a fene sem tudja. :-D
    Ízlések és pofonok.....
  • Destydeme
    Na,ez az első,h a france machine gun-okról"nem mondasz jót".Azért remélem annyira nem gáz.Tény,h a 1390 ütős,legalábbis mondhatom,h bejön.Ki lehet engedni a gőzt,amolyan"ámokfutás"jelleggel.Bár a töltésidőben meg lapítok:)
  • Bmsrt
    Győzelem!
    Csata: Mountain Pass 2012. március 3. 20:42:07
    Jármű: Jagdpanther
    Szerzett tapasztalat: 516 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 10 690 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 30)
    Kifagytam kezdéskor,utána lépek be erre már ki vagyok lőve,mert egy majom Grille Tk-zott engem...és oké hogy ez a 3x kör persze de hogy a TETVES Tk-ért 30(!!!!) kredit???BAROMSÁG!!!
  • lammaer
    Slugger nagyon jó. T25 is.

A T28 frontja pedig össze sem hasonlítható a ferdiével.
  • vinki1
    ahol szolgalltam a seregnel ott volt 48db T-72
  • lammaer
    Mondom, egy szögben álló T95 oldal szerintem nem weakspot. Nagyon nem.
  • vinki1

T-72?
  • Solten
    Ez a T-72 tomor gyonyor...
  • lammaer
    Lóri megvan, kb félúton vagyok a batmobilhoz.

De a 13-90et is megtartottam, nekem jobban tetszik mint a lóri (fürge, kicsi és lehet vele scoutolni :) ).

Lóri meg nagy, lassú és nem lehet vele scoutolni. Ő el lesz adva.
  • Gottfried
    Természetesen random csatákra gondoltam.(mivel én csak azokban játszom)