418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
aszem elsőnek meg kell adni mivel kellene a tc-nek társulnia azért írtam így de persze hogy utána már F4 -
Wlanseraf #107486 notepad mert valamit be tud kavarni a wordpad:) -
Murlo91 #107485 tc-ben egyszerüen rámész a fájlra és edit :) -
Murlo91 #107484 az is jó. TC-t nem akartam írni mert notepad v. worldpad biztos van a gépén:) -
worldpad-ot nem ajánlja a srác leírásba
jegyzttömbbel kell szerkeszteni
Én totalcommanderrel kukáztam ki az átírandó dolgokat és ott jobb klikk társítás jegyzettömb -
Hát ez az,ilyet még nem csináltam de megpróbálom,hátha sikerül. -
Murlo91 #107481 ha jó értettem nem felülírni kell hanem szerkeszteni. megnyitod mondjuk worldpad-del és átírod az adott szöveget. azt mented. -
Látom neked sikerült!
Áruld már el hogy hogy tudom felülírni a megadott fájlokat! :-) -
+1
-
hellokitty92 #107478 Szerintem ez biztosan kevés lesz! Egy elit tankoddal mindenképpen farmolj majd xp-t, hogy ha kell free xp-re tudd alakítani. Így mondjuk csak 2500 goldból lesz t34-ed, nem 7500-ból, vagy még drágábban...
Ez az ingame neved, igaz? -
csoszi87 #107477 7. vereség sorban amx1390-el .
-
Murlo91 #107476 Ha van freexp-d akkor tovább növelheted az esélyeid. van egy-két szakasz amit ha át tudsz ugrani, sok időt spórolhatsz..meg idegeskedést. -
Skyline0021 #107475 köszi a válaszokat, megyek is gamelni -
Murlo91 #107474 szerintem az talán elég. de legroszabb esetben eljutsz T29/t32-ig és azt nem bánod meg. -
brasco84 #107473 na jó én szerintem pihentetem ezt a francia light/med vonalat, egyszerűen nem szimpi ez a játékstílus, meg nem is megy.. eldurrantoma tárat, utána meneküljek, várjak 40 secig, bat chat kárpótolna gondolom, de hol van az még.. heavy ág milyen? T5 ig van meg, inkább azt folytatom, de nem tudom az 50B mennyire életképes T10 be -
Murlo91 #107472 mennyi időd van játszani attól függ.... egy hónap volt nekem tier1-től, de sok időt is szántam rá. -
MitsuMishi #107471 Köszi a gyors választ :DD
Nazarov: áh nem ad olyan sokat, mint amennyibe kerül sztem, talán majd valamikor CW-n elsütöm :D -
Skyline0021 #107470 prémmel, napi 3óra kb ezt tudom rászánni, esélyes? vagy meg se próbáljam?:D -
hellokitty92 #107469 Kb 3 heted még biztosan van. Neked kell eldöntened, mennyi időt tudsz rászánni a játékra, ha nagyon koczka vagy sok szabadidővel, talán összejöhet még... jah és prém nélkül szerintem bele se kezdj! -
Azt hiszem most már csak egy probléma vár megoldásra.Hogy tudom átírni ezeket a fájlokat ?? -
Nekem elég lassan megy és elviekben már ebben a hónapban lesz a 7.2, szóval ha most akarsz nekiindulni akkor alaposan be kell kockulnod, hogy elérhesd -
Plata #107466 Hát ha krumpLee-ból indulsz akkor sok.Főleg az lesz a sok hogy krumpliból legyen valami.Kábé két hónap. -
Plata #107465 Asszem nekem is megvan még mind.
-
Skyline0021 #107464 az jó, szerintetek ha elkezdek amcsi ágon fejlődni, akkor mennyi idő kell hozzá, hogy az meglegyen? Lee tanktól indulva:D -
Murlo91 #107463 7.2 után prémium tank lesz -
T34 prémium tank lesz ahogy bejön a 7.2 . Félreértést elkerülve az amcsi T34. -
Skyline0021 #107461 Srácok az előbb toltam egy csatát ahol 2 cseh srác arról dumált egymással, hogy T34 es tankot szerezzen be az egyik, mert, hogy milyen jó lesz majd az.
Kérdésem miért lesz jó az? Nem nagy cseh tudásommal csak ennyi amit lecsekkoltam a szövegelésükből, valakinek van valami ötlete, vagy infója ezzel kapcsolatban? -
Nazarov77 #107460 Majdnem 1 éve ott van a garázsodban? Az szép :D
Én azonnal eladtam őket mihelyst megkaptam. -
Tavaly, május 8. -
MitsuMishi #107458 Srácok, volt valamikor valami bónusz, vagy regeléskor adnak 5 csokit, 5 kólát meg 5 pót ellátmányt? Most jobban szétnéztem a depóban, és látom hogy fejenként mindből van 5, viszont én goldért biztos hogy nem vettem belőlük. A kérdés: hogyan kerültek oda? :D -
Elindítom a wot-xvm-proxy fájlt,bejön egy fekete ablak de utána bármire kattiuntok,az ablak eltűnik és nem történik semmi.(most kezdem érezni hogy nagyon amatőr vagyok a pc-hez. :-() -
A dokan libraryt leszedtem és értem hogy át kellene írni de nem találom meg az eredetit. :-( -
Wlanseraf #107455 mi a fac??? eltűnik a fele írás...
Na mindegy:) az OTM ilyenre kell átirni "showPlayersStatistics>true" -
Wlanseraf #107454 fasza:)
OTMData.xml
Redeti: <rating> -> <showPlayersStatistics>false</showPlayersStatistics>
Ilyen legyen: <rating> -> <showPlayersStatistics>true</showPlayersStatistics> -
Wlanseraf #107453 Telepítsd Dokan Library http://dokan-dev.net/en/download/#dokan
íred át wot-xvm-proxy.exe.config
Eredeti: <string>aHR0cDovL3Byb3h5LmJ1bHljaGV2Lm5ldC9ydS8/JTE=</string>
Ilyen legyen:<string>aHR0cDovL3dvdC1yYXRpbmdzLmFwcHNwb3QuY29tL3JhdGluZ3MvMi8yLyUx</string>
És ez a két file-t kell még mokolni, ami a wot/res/gui/flash mappában van.
XVM.xvmconf
Eredeti: rating -> showPlayersStatistics: "false"
Ilyen legyen: rating -> showPlayersStatistics: "true"
OTMData.xml
Eredeti <rating> -> <showPlayersStatistics>false</showPlayersStatistics>
Ilyen legyen <rating> -> <showPlayersStatistics>true</showPlayersStatistics> -
Nos letöltöttem és valamit telepítettem is de csak az OTM beállításaim változtak meg. :-( Sajnos a csekély angol tudásom és a google fordító együttesen is kevésnek bizonyult. :-(
nagyon megköszönném ha valaki egy kicsit szájbarágósan leírná nekem hogy mi a teendő. :-) -
Ry0K3N #107451 :D
-
köszi!
-
virkir #107449 Itt van minden információval együtt -
Zodiac #107448 T34-gyel tolom most én is és nagyon szeretem, most hogy már fullos lett (előtte gyűlöltem).
Pénteken és szombaton közel másfél millát szedtem össze. Persze van, hogy negatívra jövök ki, de ritka szerencsére.
Tegnap este raktam is ide egy replayt, elég szép kör lett. Csata végére maradtam egy hummel-lel, ami hamar elvérzett, és ellenem volt 2xE75, TigerP, Jagdtiger, T-43 és KV. Azt hittem több xp-t fogok kapni, de mégsem, viszont a credit elég szép lett.