418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisTekila
    a bt-2öm nekem is megmaradt buliból,
    jó köröket futok vele. full elit ;)
  • Musztafakebab
    Szewasztok. E50-re milyen modult ajánlotok?
  • dolorex
    egy 5fős tanknál mit érdemes kifejleszteni második képességnek a legénységen, illetve milyen arányban?álca,tűzoltás vagy javítás?Köszi
  • Oddball29
    Nem megyek vele, csak átrohantam rajtuk nem olyan régen. Lowtierbe ott a T82.
  • darki81
    nekem az volt a kedvencem, el sem akartam adni csak kellett a lé!
    nagyon jó volt játszani ezzel a jószággal
  • Gottfried
    Nekem a BT2 és a MarderII jött be kisn tierben de nem lenne türelmem annyit menni velük miután már megvannak a nagyobb vasak.
  • saslaca
    Üdv mindenkinek!
    Olyankor mi van, ha küldtem egy SMS-t 450 aranyért. Kaptam egy válasz SMS-t amiben nem a kód volt, hanem csak ennyi: "Hiba" Természetesen az ezrest levonta. Ilyenkor mi a teendő? Szidni a fejlesztőket vagy van valami emberke aki ért magyarul és lehet neki írni a gonddal kapcsolatban?
  • Oddball29
    Nekem pzIIIA-val és T26-al. Majdnem 3k egyenként.

Nem vicc.
  • Gottfried
    Egy érdekes karakter. 2600 !! csata pzII-vel.
    Egyébként jól nyomta a srác E50-nel,azért kerestem rá.

• atee73
    ez hatalmas volt thx
  • VanDaal
    Nem csak neked tűnik fosnak :)
  • rahotep
    Papíron a SU-8 sebzése sem puha igaz a harmadát sem tudom sebezni vele...
  • Pales27
    -.-
  • flashpointer
    a kisebb vk45 csak nekem tűnik ilyen fosnak? Ezzek kifarmolni a angyobb tesóját a maus előtt...
  • rahotep
    ...ami gyakori lett még az a Tajgai Páncélbokorban megbúvó ellenfél.Rálövök-eltalálom vizuálisan DE a parancsnok szóra sem méltatja...Rájöttem,hogy ilyenkor az említett növény 2 évesnél idősebb hajtásai a hibásak,mert előszeretettel fogyasztanak lövedéket!
    Ez van! ...és igen!Jó hülyének lenni!! :-DDDD
  • Metalmilitiakid
    Nekem a kedvencem, amikor ugyanarra az egy pontra lövök tökéletesen 4 et (mert van tőlem vagy 3 méterre szal megtehetem) és 2 átmegy kettő nem, illetve átmegy és elnyelődik... ilyenkor szoktam mindig mondani, hogy apád szeret
  • rahotep
    A legújabb kedvencem: "Még egy ilyen lövést!" Ezt természetesen akkor mondja amikor sebzés nulla, az asszony meg röhög,hogy visszadumálok a gépnek... "Isten őrizz,hogy még egy ilyet lőjjek!!!" :-D
  • Renegade
    na jó, de ugyanezt hozod bármivel, csak lasabban, csak gondolj bele itt mi megy:

megaporlasztógiga-anihiláló van a tankomon és: lepattantam!....0-ás critical...didönt penetrésön...leesett a lánca és tovább ment...elkapta a levegőben a mumus a skulót

:-)
  • Szakesz
    Papíron a BatChat 1800 sebzése is szépnek és jónak tűnik, de a gyakorlatban mégse sikerül mindig kihozni belőle a maximumot, mert lepattanhat, elakadhat valamiben, vagy egyszerűen csak kiüt egy modult a lövedék, de tényleges sebzést nem okoz. :)
  • VanDaal
    Pedig már épp be volt célozva a leharcolt Type porhanyós feneke :D
  • darki81
    az aztán értelmes gyerek
    kap egy mínuszt meg egy pluszt XD
  • darki81
    Makói Marha
  • VanDaal
    Győzelem!
    Csata: Mines 2012. március 4. 20:04:28
    Jármű: AMX 12t
    Szerzett tapasztalat: 930
    Szerzett kredit: 21 610 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 835)

Mikor végre egyszer összejönne egy normális csata, a szemétláda KT-nk kilő, hogy az utolsó ellenséges tankot ő lőhesse ki. Természetesen még bocsánatot se kért.
  • rahotep
    Oké! Megint kérdeztem mielőtt gondolkodnék....Hiába lusta vagyok...
    Orosz T-34 felejtős,tényleg a T-34-85 kerül jobb csatákba,bár mostanában nekem mind a 8 tank szívóágon van.A KV-val 3-4 napja csak T-29-et és IS-4-et látok....
  • Plata
    Match Making,vagy Magdi Mama,Miki Mouse,Makói Marha.
  • Plata
    T34 ruszki nem nagyon jó,sőt megkockáztatom hogy szar,mm nem szereti.T34-85 már jobb.
  • rahotep
    Mi az az MM?
  • Renegade
    tudom, T8-ig megy, de T7-ben még embertelenül gyilkos lehet
  • Königstigrincs
  • Renegade
    :-)

szerencsére a legutóbbi patchek valamelyike megoldotta a füstből fakadó DPS zuhanást, így már senkinek sincsen rá szüksége

mondjuk érdekes gondolat, nekem pl eszembe sem jutott, hogy előny szerzés miatt is ki szokták kapcsolni, de jogos tuti van aki így javít az esélyein
  • Styx36
    A videó végén T-34-et írtak! Kicsit elcsodálkoztam, hogy azt hogyan? :)
    Miközben ott megy a kamerával szemben a T-44!
  • darki81
    a ku** anny** aki úgy csinálta meg a kiba**tt pályákat hogy a kis szar 1 centis domb szélén elakad a kib*** tank.
    én hülye segítenék a csapattársamnak és ezek egész nap a láncot lövik, megjavítom és egy méteren belül megakadok azon a szar domboldalon amin görkorcsolyával is könnyedén átgurulok hátrafelé csukott szemmel fejen állva bebaszva..

18:00-tól bekapcsolt a tanktípus szopató, a mai szopatás az is3-akat érinti, zsinórba olyan dolgokat éltem át hogy elkopott a felirat az alt és az F4 gombomon :D
  • VanDaal
    Mikor játszottál utoljára tier5-tel? Attól félek, sok örömöd nem lesz benne az MM miatt.
  • Renegade
    asszem kell vennem egy T-34et (szovjet)

T-34 DPS: 2550
    KV: 2118
    PzIV: 1620
    Maus: 2146

khm...LOL
  • foxbat88fx
    hol tartasz most? milyen tankjaid vannak? hány csatád?
  • Murlo91
    frappáns..de nyilván a többség nem ezért kapcsolja ki. nekem nincs bajom egyikkel sem, csak megjegyeztem, hogy a bohóc skin kicsit több indulatot vált ki mint amennyit megérdemel.
  • Takuto
    tesztszerver? ezt nem értem,bocs ma túl fáradt vagyok ehhez :D
  • pajzsgenerátor
  • Murlo91
    nem válthatók át
  • Mydgard
    Csa, azt szeretnem kerdezni, hogy a szabadon szetoszthato tapasztalati pontok atvalhatok aranyra? Es ha igen hogyan?