418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Zeller2 #107648 Ha te így gondolod akkor legyen így,én nem szeretnék vitatkozni.
The IS-3 tanks had thicker front armor at 200-millimeter (compared to IS-2 tanks' 120-millimeter) .......
Van egy olyan rész benne hogy front armor és egy utalás az IS2 120mm-es frontjára.Ez a játékban is 120mm viszont az IS3 csak 110mm. -
Murlo91 #107647 lehet hogy csak azért találták ki az egész francia ágat, hogy rászoktassák a játékosokat a csapatban mozgásra. mert akkor ugye már egész más a leányzó fekvése. :) -
Oddball29 #107646 Gondolhatod milyen elégtétel volt ma, amikor IS-el esélytelenek nyugalmával a tornyára célozva ellőttem egy nekem rontó Lorraine ágyúját. Mire az agyához kapott, hogy nem lesz ez így jó, a második lövésre ki is végeztem. -
Szerintem is kicsit erős most, átlag 1200 xp-m még sose volt semmivel...eddig.
Esetleg a tárban lévő lőszert lehetne csökkenteni 4-re és a lövések közötti időt 3,5 s-re növelni. Csúcssebesség mondjuk max. 60 km / óra. Más egyebet nem nagyon lehet vele csinálni. Páncélzata most sincs, ágyúja nem valami pontos menet közben...
Fájni fog ha nerfelik majd, mert jelenleg a kedvencem, de elismerem hogy ez tényleg más dimenzió most. T-54-es statom ennek a közelében sincs, pedig az is jó tank. -
magyargyerek #107644 Hát ez a Bat.Chat egy másik dimenzióba játszik. Ahogy csiki-csukizik az IS-4 és te körbelövöd 10 mp alatt háromszor a T32-t az nagyon komoly volt.
Viszont elveszi a heavy tankosok kedvét az ilyen 50 felett száguldozó kis szörnyeteg. Nem is igazi tankok ezek a francia csodabogarak.Pár napja én is forogtam a 13 75-el hát jó-jó poénos dolog de aztán rájöttem nem az ilyen tankokért szeretjük a tankokat. Az ilyen kis mitugrászok meg 10 mp alatt bevisznek 300 feletti damage-t hmmm hát nem jó ez az irány a fejlesztőktöl.
Megmondom kerek perec még mindíg utálom az ilyen francia tücsköket pedig én is elindultam ezek felé..Ne tudjon 2.5 másodpercenként leadni ekkora lórugást mert az nem ferr a többiekkel szemben. -
Nekem meg pont azok a lepények tetszenek :)
Sztem az a szép amelyik így minden oldalról döntött. -
davidbog #107642 Az a "móricka rajz" gyakorlatilag hivatalos. Típus ismertetőkben, szakkönyvekben is szerepel. Az általad megadott link pedig IS-3 tekintetében nem valami bőbeszédő, úgy is mondhatnám szegényes. Amire te gondolsz szerintem ez lesz: "...had thicker front armor at 200-millimeter..." A probléma az, hogy nem ad meg konkrét területet. Szóval az a 200 mm akár a torony is lehet.
A WoT-os IS-3 homlokpéncélja mindig is olyen vastagságú volt, mint jelenleg. Soha nem tudta stabilan felfogni a 200 mm átütéssel rendelkező lövegek lövedékeit. -
Oddball29 #107641 Hát, legalább nem egy darab tehénlepény van a testen elterülve torony gyanánt... -
Zeller2 #107640 Leszophatsz engem is.:D -
biztos játszol más fps-el. Nem tom mit szólnál, ha kezdőként bemennék oda, feltennék egy "wallhacket" és próbálnék egy hülye dumát elsütni mellé, hogy "csak meg akarom tanulni honnan jön/lő az ellen és utána leszedem" :/ majd elárasztom a topikot fregmúvi/kép-el, hogy milyen ügyes vagyok.
sztem elég hamar ettől durvábban elküldenének melegebb égtájra.
dupla flém: kivéve a cod, mert ott alap ;)))
XD
amúgy te lennél a legjobban felháborodva, ha olyan mod-ot (ha van) raknék fel, ami leszedi rólam a hitzone-t. mit kiabálnál? "csalást használ, mert nem hagy csalni" -
Ha ennél a "móricka rajznál" jobb képet találsz a páncélzati adatokról, leszopom magam
-
Jaja az ST-1 az gyönyörű tank lesz :)
-
Oddball29 #107636 Én most megyek éppen IS-el (122mm D-25)és megtartós. Lehet a 3-as jóval erősebb, és mindennek tud ártani, viszont sztem nagyon ronda. Inkább megyek majd 7.3 után az ST-1 felé. -
Zeller2 #107635 Igazad van "csak" 200mm -es volt. A legvastagabb helyen volt 230mm.
World War II Database:
http://ww2db.com/vehicle_spec.php?q=258
Ezt a móricka rajzot meg add vissza az ovisoknak hogy szinezzék ki.
-
virkir #107634 Szép... van még mit gyakorolnom :D -
Oddball29 #107633 Az a 230 csak a lövegpajzs. -
Zeller2 #107632 Érthető,de kevesebb mint a felére lebutítani? A többi tanknál is így jártak el? :) -
Sose volt annyi.
-
Valentine. De gyakorlatilag barmely Tier V tank jo farmolasra, elsosorban KV es SU-85. -
Ha az eleje 230mm lenne, akkor kb semmi se vinné át szemből a testet annyira be van döntve. -
Zeller2 #107628 Vicces hogy ezt írod mert eredetileg 230mm-es volt a frontja de a készítőknek biztos megvolt az okuk hogy lebutították. -
Egy átlagos Bat.Chat csata 
Victory!
Battle: El Halluf 2012. március 4. 22:32:33
Vehicle: Bat Chatillon 25 t
Experience received: 2 074
Credits received: 65 268
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Sniper
Na jó, nem átlagos :) Elfogyott az összes lőszerem, 30 lövés / 26 találat. Elég szoros volt.
Replay megtalálható itt: link
-
Ry0K3N #107626 Ha 220 feletti penes ágyúval durgatnak meg nem is fog :D -
Zeller2 #107625 Hát urak,ne haragudjatok de én nem nagyon veszem észre hogy erről a frontról csakúgy pattogna le a skulók. -
Ry0K3N #107624 Az IS3-nak szénné döntött a frontpáncélja, ami agyú 200 pen körül vagy alatt van az nagy eséllyel pattan róla közepes távolságból. -
előre látod melyik tank milyen, és eldöntheted hogy kell-e az az ág vagy sem. Amikor elkezdted az oroszt húzni megnézhetted hogy vékonyabb frontpáncél lemeze van, és megkímélhetted volna magad korábban ettől az "idegesítő" dologtól. -
Ry0K3N #107622 Defeat
Battle: Murovanka 2012. március 4. 22:16:14
Vehicle: T29
Experience received: 811
Credits received: 33 555
miért gondolja sok idióta IS3 pilóta hogy olyan jó dolog a T29 pofájába mászni? -
Zeller2 #107621 Atól hogy látom előre milyen tank lesz a következő tudok rajta váltztatni? Nem,vagyis nincs választásom,a gyengébb páncélzatot le kell nyelnem. -
Wasp91 #107620 IS-3 mostanába pont hogy erős lett. Spaced armor + az eleje is pattogósabb. Régebben a kis vk 3601 könnyedén átlőtte most meg sebezni se tudja. Persze azt ne várd el hogy tier10ek is pattogjanak róla. -
Arról a fontról olyan dolgok pattognak, amik az IS-t keresztbe átlövik. -
nem árult senki zsákbamacskát, bármelyik tank adatát meg tudod nézni bármikor, de egyébként az a front páncél az döntött, szóval nem biztos hogy gyengébb -
Zeller2 #107617 Ami még idegesít hogy sima Is-sel mire kifejlesztettem mindent befontam a szemöldököm.Aztán mondom jajj de jó, nagyvidáman megvásároltam az IS3-at erre mit látok? Hogy GYENGÉBB a front páncélzata mint az IS-nek!!!!!
Elmennek a f@szom alá csaposnak a készítők.Persze a torony erős,de olyan lapos hogyha akarnák sem találnaák el.Mindenféle ratyi tank tud sebezni szemből is.
-
Ezt bármelyik tank tudja hozni, bár tény, hogy ammorackot nagyon gyakran lövik el a többi tankhoz képest. -
magyargyerek #107615 Nekem az eddigi legjobb, legélvezetesebb játékot a PzKpfw VI Tiger hozta. Egyszerűen megunhatatlan. Pénteken vettem és 112 csatát nyomtam vele 54% az arányom még mindíg jó. Imádom. A francia Amx 13 75-nél megálltam, jegelem mert a Tiger jobban bejön nekem. Még 18 ezer Xp és sajnos elit lesz. Hát ilyet se gondoltam hogy egy tankot sajnálok ha nincs miért tovább húzni. 83365 xp-t másfél nap alatt legyúrtam + vettem a tornyot és a láncra is költöttem.
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2012. március 4. 21:58:22
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 045
Szerzett kredit: 33 274
Ez egy átlagos kör volt.
-
Zeller2 #107614 IS3 is nagy rakás szar tud lenni ha a program úgy akarja.Nálam rendszeresen kilövik a töltőrendszert szemből. De ez csak egy dolog amitől a hajam tépem.
rengetegszer csinálja hogy a pár %-os tankot lövöm oldalról és nem tudom sebezni csak kb harmadikra.Amúgy szemből is átlövöm simán.
Ezekre a dolgokra nincs elfogadható magyarázat illetve csak egy,SZOPÓÁGON vagyok és ilynkor mással kell játszani.Ma például egymást követő 5 játékban folyamatosan elit lövész,mesterlövész,kiváló lövész,szárnysegéd voltam de egy kibaszott csatát sem nyertünk meg. -
csoszi87 #107613 Én rohadtul utálom. A Kv az utolsó orosz heavy, amivel szerettem játszani. meg max a KV-5, de már az sem. Se a KV3, se az IS nem jött be. annyira nem, hogy abba is hagytam őket, mivel néhány hete rátaláltam a nekem megfelelő tankokra: a francia light/med ágra. Igaz, hogy csak a 1390-ig van meg, de sokkal jobban szeretek velük játszani.
Az Is-el mire összeszedtem 10k xp-t a hajam beleőszült. Az amxekkel meg csak játszok, és utána nézem, hogy "te jó ég, ma összeszedtem vele 14k-t".
Mondjuk a Lóritól félek. Teljesen más tank, és máshogy kell vele játszani. -
hellokitty92 #107612 Stab, venti, rammer, nálam is ezek vannak fent! -
Én szerettem a KV3-at.Bár a legtöbb statom csak átlagos vele,a győzelmi arányom az egyik legjobb.
-
csoszi87 #107610 Ne haragudj, de ez rosszul esett.
Azt hittem mutatsz valamit, ami számomra bebizonyítja, hogy a KV-3 igazából egy jó tank, és hogy csak nekem okozott idegtépő pillanatokat.
erre megnézem a videót, és az utolsó 1 percig nem történik semmi, és ott is csak annyi, hogy 1 marha T-28 (kb 10 lövésből) nem tud kilőni téged, és hagyja, hogy befoglald a bázist. Valószínűleg valakinek a 4 éves kisöccse ellopta az accját. :-D
-
VanDaal #107609 Bár 2k alatti, de ezzel a tankkal talán nem számít olyan rossznak :)
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. március 4. 21:29:43
Jármű: AMX 12t
Szerzett tapasztalat: 1 360
Szerzett kredit: 30 759
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Mesterlövész