418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mentol
    Az nem ezen az ágon van.
  • NH3CL
    VK3601H
  • Mentol
    KÖSZI!
  • patchaou
    KV-3
  • lexlutor
    OP - overpowered - tápos :)
  • Mentol
    Csá,

No, úgy tűnik, lesz 6-os szintű tankom. Melyiket javasoljátok? KV-1S, vagy KV-3?

Ja, és mit jelent az, hogy "OP"?
  • virkir
    Tudod amit az egyik körben ad azt a másikban elveszi ez a csodálatos játék :D
  • lexlutor
    ..ez a vekony pancelzat pontosan addig nem szamit igazabol, amig annyi hp-juk van a francia tanoknak h ket 2-3 top tier sebzest nyugodtan bevallhassanak, h utana kivegezd az ellenfelet veluk. odaig annyira azert nem kell vigyazni rajuk. az meg h scout csapat kiszed, azert annyira nem hetkoznapi. es szerintem ammoracacket vagy eppen loveg critical serulest sem kapnak gyakrabban mint a tobbi tank. sot.. meg annyira sem blowupolnak mint egy t44. emiatt azert nem szoktak igazabol panaszkodni a nepek.

amugy is7 sem hulyebiztos:)
  • Gottfried
    Így járunk ha sok az idiota prémium KV5 a csapatban. :-(

• R3nton
    hát végülis járható az az út is, hogy 3,5 másodpercenként lő, csak 60mm helyett 120mm a páncélja:D Ezt el kell fogadni francia tankok papírból vannak cserébe gyorsak és nagy tűzerejük van. Volt olyan, hogy a lorraineből 2 leopard és egy tetrarch szedett ki, és a tier2es tank ammorackelt engem egy tier8asba!! Na ez a nem mind1. Szóval iszonyat jó tankok, de tudni kell őket használni, és korántsem olyan egyszerű velük, mint azt néhányan gondolnák. A legegyszerűbb szerintem az is-7el játszani. Bika páncélzat, jó löveg és mozgékony is.
  • VanDaal
    Lassan tényleg sikerül elérniük, hogy a low tier már ne legyen jó semmire.
    Az hagyján, hogy élvezet nincs benne sok az MM miatt, mert ezt még elnézné az ember, ha legalább jövedelmezne... de még azt sem.
    Su-85-tel rohangálok mostanában, és meglepően szórakoztató a kis dög, viszont kreditet azt cseszik hozni. Két egymás utáni csatám: tier8-ban 4 kill, 3 sebzés, 22k kredit; utána tier5 csatában topgun 26k-ért, mindkettő győzelem, prémiummal. Prém nélkül 15 és 18 k lennének, azért ez elég szánalmas.
  • hellokitty92
    Ja és az első alkalommal ingyen...
  • hellokitty92
    7.2-vel érkeznek majd új skillek kb 3 hét múlva. Akkor majd lesz lehetőséged lenullázni és új skill(eke)t választani az addig szerzett tapasztalatból.
  • dolorex
    Szuper..gondolom már bukta ha kiválasztottam a képességet!?még egyik sem 100%os, esetleg van mód átállítani másik képességre?
  • Baelint
    Tudtommal a játék átlagol. Tehát ha csak az egyik emberre teszel mondjuk javítás skillt az ötből, akkor hiába lesz 100%-os, a többi nulla, így kb annyit érsz vele, mintha mindegyik 20-as lenne.
  • stork13
    Én heavy-re is álcát teszek első skillnek. :) De ez már hitvita, kinek mi fekszik. Sok pályán bokorból kempelés megy ezerrel heavy-vel ott jól jön. Javítócsomag, porral oltó amúgy is van, szerelőládát meg tehetek fel ha kellene.

Szerintem érdemesebb egy skillre rakni az összeset. Hogy mire azt meg te döntöd el attól függően hogyan játszol.
  • EmR3
    Igen, megosztani semmi értelme nincs.
  • dolorex
    Köszönöm, és heavy tanknál?Tigrisemnél 2 javítás, 1 álca és 1 tűzoltás.érdemesebb lett volna itt is a javítást az összes legénységre?
  • stork13
    Általánosságban:
    Medium: javítás
    Td: álca

Mivel akkor éri el a maxot a skill ha minden ember 100%-os így érdemes mindenkit ugyanarra beállítani.
  • dolorex
    Most jelen pillanatban PzIVről lenne szó.

ui.:Basszús lekéstem az AMX leárazásáról:Skérdeztem itt fórumon és vki azt írta, hogy holnap reggel 6ig lesz elérhető....francba
  • EmR3
    Attól függ, hogy menekülni akarsz vagy támadni?
  • Eagle16
    Attól függ milyen tank. De attól is függ hogy mondjuk TD-n belül német vagy szovjet.
  • dolorex
    Egy 5fős tanknál mit érdemes kifejleszteni második képességnek a legénységen, illetve milyen arányban?pl 2 tanklegényen álcát, 2 tűzoltás vagy 1javítás?mi a legfontosabb?Köszi
  • Eagle16
    Ágyú.
  • Nazarov77
    Jaja elég jól hozza a pénzt, volt hogy 30kba került a lőszer annyit lőttem de +5kba jöttem ki a körből :D
    Megszerettem a T30at, remélem azért T9 TDnek is jó lesz.
  • I.C.ram
    E-75-re mit érdemes fejleszteni előbb? top ágyú vagy top motor? (többi megvan)
  • Tessellia
    Márpedig nyugodtan higgy Ry0K3N-nek, ugyanis nem mond hülyeséget. Fizika az egész, már ha egy játék esetében lehet fizikáról beszélni. A való életben mikor egy panzer 3 találkozott egy T-34el, az sem azért pattogott le a T-34-ről mert olyan rossz lett volna a fegyverzete, ha nem lett volna döntött a T-34 frontpáncélja akkor simán átvitte volna, de mivel a T-34 páncélja is döntött volt ezért a 45mm-es front páncél azért picikével több volt:). Ugyanígy nagyban az IS-3 páncélja is több mint a 120mm amit irnak, és jó a sacc, hogy kb. 200mm-nek felelhet meg ugyanis a jagdpanther erősebbik 88mm-es lövege (a 203mm pen-es) elég nagy százalékban átüti, vagy lehet csak nekem volt mindig mázlim vele. De lehetne még mondani az E-75-t is ami 160mm-es front páncéllal rendelkezik, mégis soha a büdös életbe nem fogom tudni átlőni például a T29 90mm-es lövegével aminek minő véletlen 160mm az átlag átütése.. Na de hú, igen hosszúra sikeredett ez az írás, remélem nem voltam túl tudálékos:). Szép éjt
  • noname23
    Azért azt úgy megnézném mi a fa** lövi át a 72fokos részt igazából ahol 355mm még kompenzációval is 250mm lenne
  • Ry0K3N
    IS3 és Tiga2 átlő mint a szart, mindegyik 225 pen. Tier 8 TD-k mind 240 pen felett nekik sem okoz túlzottan nagy gondot. :D
    De az alsó lemezt célozva tier 7 medek is simán átlőhetnek.
  • Zeller2
    A t8-asok is sebeznek sőt szerintem a t7-esek is.De majd megnézem pontosan.Az ammorack kilövés meg már vicc kategória.
  • Ry0K3N
    Képet valamiért nem akarja megjeleníteni.
    http://imageshack.us/f/62/14701765.jpg/
  • Ry0K3N
    +25% itt -25% ott :)
  • Ry0K3N
    Kubinka Tank múzeum

120 90 60
    Mivel döntött így nem 120 a tényleges páncélvastagsága hanem annál több.
    Kb 200 körül kell hogy legyen mert a T5E1 előszeretettel pattog róla.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Sloped_armour
    A lényeg hogy ezzel a tankkal mindig pontosan szembe állj az ellenfélnek akkor jó. Kicsit oldalra vagy fordulva az ellenfélnek simán keresztüllövik az alacsonyabb tierű gépek is a frontpáncélt. Tier 9 és felette már átlővik a frontot akármit is csinálsz.
  • Gottfried
    nyertek a "zöldek"

• Zeller2
    A vita elkerülése végett utánanéztem több oldalon.Valahol 110,120-nak írják valahol 200-nak.

Így nehéz igazságot tenni,de legyen,elfogadom hogy valóban 120 illetve 110mm-es.A tényen akkor sem változtat hogy szinte mindennel sebeznek szemből is. :(
  • Zeller2
    Rendben,de ugye megbocsátod nekem ha nem hiszek neked csak azért mert te mondod?

Inkább az adatbázisban feltüntetett számoknak hiszek,mellesleg az utalás az is2 frontjára vonatkozik nem az is3-ra.:)
  • Ry0K3N
    Nézd meg mekkora a döntöttségi szöge meg a páncél vastagsága és számold ki mekkora értéknek felel az meg ;)
  • davidbog
    Ez az, hogy csak utalás. Mellesleg az 200 mm amit az oldalon írnak hibás. Az IS-3-ason talán csak egyetlen olyan terület van ami 200 mm vastag: a toronykerületén végig egy bizonyos, talán pár mm vagy cm magas sáv. De homlokpáncélja mindig is 110 mm vastag volt a valóságban és a játékban is.
  • Gunslinger
    Nem semmi ez a T30, tud néha úgy hozni, mint egy t8 prém tank.

Victory!
    Battle: Steppes 2012. március 4. 23:11:45
    Vehicle: T30
    Experience received: 5 148 (x3 for the first victory each day)
    Credits received: 95 304

Valami azt súgja, hogy a T110 nem igen fog ilyen jól teljesíteni nálam. :-(
  • Oddball29
    Vagy hogy adjanak az FPS-őrülteknek is valamit...

Szét lesznek kenve 72. után HE-vel.