418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
badnewz #107768 marchizor, amíg nem jöttek ki a francia tankok addig patton-al vandálkodott, 550 battle 24 top gun 1020 kilőve. lenne még mit tanulnom tőle ^^ -
Szakesz #107767 Ki ez a játékos? -
dolorex #107766 és M4-ről mi a véleményetek?ha top vagyon egyik körbne szépen lehet hasítani, de nagyok között semmi vagyok.Igaz még a legjobb löveg sincs rajta. -
Zs4zet #107765 Ezen a fórumon még nem olvastam róla ezért kérdezem, használod a szerver célkeresztet?
(Caps Lock + Ö)
link
-
VanDaal #107764 A Tiger P és az E-75 tényleg jó. A VK 3601-el sincs baj, bár az nem nehéz tank még. De a VK A egy rossz vicc azzal a pennel és páncéllal, és a KT sem egy nagy cucc. Épp most húzom, nagyon sok minden átlövi az alját. IS-3, T32 és az AMX 50 100 is messze jobb nála. -
Én viszont utálom az M6-ot. Az alap löveggel a leggyakrabban olyan csatákba tesz be ahol gyakorlatilag szinte senkit sem tudsz sebezni téged viszont két lövésből kiszednek. Mire megszerzed a 90mm-es ágyút addigra elmegy a hajad
-
Szpecnyaz #107762 Nem mondanám hogy a német heavy ág felejtős, elvégre ott a Tiger P, Tiger II, VK3601, VK4502A. Ezek szerintem mind nagyon jó tankok. A T9-esek szintúgy, különösen az E-75. -
Thoryne #107761 Épp tegnap fejeztem be M6-ot. Imádtam, nagyon bejött. Csak legyen kifejlesztve rajta a nagy löveg =) -
Vereség
Csata: Himmelsdorf 2012. március 5. 14:58:40
Jármű: T-50-2
Szerzett tapasztalat: 740
Szerzett kredit: 13 029
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész -
fodus #107759 Ezt már szeretem! Micsoda csata volt! Arty gw panther, 12 lövésből 2 találat! Álló célpontokra! Köszönöm WG!!!!!!!!!!! Hogy a***************. -
dolorex #107758 Nah köszönöm, akkor amcsi hvyt választom.M6ról mi a vélemény?M2ről sajnos nem ugorhatok egyből T29.T1 heavy tank jónak tűnik, M6 már nem igazán.de mint csak ellenfélként találkoztam velük. -
badnewz #107757 heavy ág: oroszon egyszerűbb tier7-ig fejlődni és utána is kényelmes. vannak op tankjaik kv,kv3,is4?. usa tier7-ig nehéz elvergődni, ott vár az op t29 majd t32 ami kárpótol. a németet úgy jellemezném szenvedj e75-ig az egyik ágon a másikon pedig a mausig kb(1-2 kivétellel a legtöbb tankuk felejtős:) -
pajzsgenerátor #107756 http://www.youtube.com/watch?v=mz1BMQF0sxc -
Toweliee #107755 Én hipernettel játszom, a 10GB-os csomaggal. Napi 1-3 óra játék mellett bőven elegendő. A pinggel semmi probléma. Csak ajánlani tudom. -
Ma a 3. ilyen a kis kedvencemmel. :-)
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. március 5.
Jármű: Object 704
Szerzett tapasztalat: 1332
Szerzett kredit: 46 601
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés
-
bgabor #107753 Egy igazi vérbeli artista lehetett. :D -
stoppos #107752 Megpróbálom nem elfelejteni, és szaladok egy kört valamelyik este, hogy mekkora forgalmat generál a játék. A pinggel attól sem leszel mondjuk beljebb valószínűleg, mert nem tudom otthon milyen, de a forgalom legalább látszani fog. -
123lita[E-PBP] igazi artistát tisztelhettem meg benne gerinctelensége határtalan csóri kis bmx13 75 majdnem lehozta a meccset mert egyedül elintézett egy tigert és elkezdett cappelni de az ellenél volt még 2 tank akiket kellett volna resetelni erre mit csinál egy vérbeli féreg elfut.
Amennyi complainunk volt rányomtuk erre a szarházi unfair playerra. -
stoppos #107750 A torrent nem terheli? :D -
csoszi87 #107749 Szerinted már nem próbáltam. :-D
"nem lehet, mert akkor másnak is kellene más játék, és leterhelnétek a hálózatot."
És igaza is van, mert nemrég tudtam, meg, hogy a 40 kolisból 7 wowozik, 8 cod, 1-2 lineage.
Szerintetek mi pofázás lenne, hogy 1 ember játszhat, a többi meg nem. :-D -
SuspiciousC #107748 Igen, egy üveg valami a rendszergazdának és máris tudsz játszani. Olcsóbb is, mint a mobilnet. -
csoszi87 #107747 Köszönöm a választ.
Tehát a 4GB nem lesz elég.
Valaki másnak van konkrétabb tapasztalata? -
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/92928-magyar-jatekosok-egyesitese/page__gopid__1550705#entry1550705 -
kiskami #107745 Igazándiból azt kellene eldönteni, hogy inkább a heavy játékstílus jön be jobban, vagy a medes. Szerintem medet nehezebb játszani, mint hevit.
-
badnewz #107744 ismerősömnek van patton ő szereti és magas az eff vele, jól fordul gyorsan tolat és az ágyúja is jó,400akat dörrent 8 másodpercenként ha jól emlékszem(ő a pershing-et is szerette), de amíg nem nerfelik brutálisan a francia med ágat addig attól jobb nincs. kifejlesztette batchatet 3500-as az eff rating vele és más meddel nem is megy. gyors, nem rendelkezik brutális méretekkel ellenben tűzerővel igen, t54-et kis szerencsével (nem pattog lő mellé) egy 6-os sorozatból kilövi. szerintem jelenleg a legjobb tank a játékban. a franciák előtt sok pro az e50-re esküdött mondván 60 a végsebessége az ágyúja sem rossz és egész jó a döntött front páncélzata amiről képesek pattogni. fordulékonysága elhanyagolható :D -
stoppos #107743 Sajnos csak hozzávetőleges választ tudok adni, mert ugyan toltam telefonon keresztül mobilnettel, de nem ezt a játékot és nem magyarországon. Ha jól emlékszem az a játék (TF2) pár óra alatt olyan 100-120 mega forgalmat produkált, a pinggel viszont ott nem volt baj. Lazán találtam olyan szervert, ami 100 körül volt. -
VanDaal #107742 Nekem mindegy, de ha már kérdezték, válaszoltam :) -
lexlutor #107741 ..igazabol nem tokmindegy? :) max kozos xp-re lehet atvaltani penzert mindketton. -
VanDaal #107740 Na a kérdésed felét már megválaszolták. A T30-on felhalmozott elköltetlen xp pedig a T110-re kerül át automatikusan. -
R3nton #107739 annak kell aki utólag fejleszti ki, akinek meg van t30 az fullos állapotban kapja meg, ezt igérték. Hogy ez most azt jelenti, hogy a top cuccok lesznek kifejlesztve csak vagy az összes azt nem tudom, de szerintem az összes. -
dolorex #107738 értem, és neked mi a véleméyned a amcsi med ágról?T-20tól Pattonig?jobb/rosszabb hvy ágtól? -
badnewz #107737 ezt misseltem bocs:) kapsz egy fullos premet és egy stock tier9-et. nem mind1 ha a tier 10 a cél. -
Oddball29 #107736 Meg a "terrain resistance-ot". -
badnewz #107735 nem javítom a helyesírási hibákat, túl sok van:D -
PetiPetiHUN #107734 Ez szerintem is így lesz. De a T30 mikor átkerül TD ágra gondolom fejleszteni kell majd rajta ezt azt. A T30 heavy-vel gyűjtött xp átkerül a T30 td-re vagy nem? Mert a T30-al fullosan csak könnyebb xp-t farmolni mint a stock T30-al. :) -
badnewz #107733 papír az alja, de dombos területeken tornyodat kidugva elég alázós. t29 tierjében op még vrosi pályákon is, t32-nek van a legjobb tornya a játékban ha ki tudod használni a hul downokat és azt, h ha az ellen a dombtetőn vagy akkor többnyire akkor is le tudod a csövét annyira ereszteni,h te az alját lövöd míg ő a tornyodat látja csak nagyon komolyakat lehet vele alkotni, esetleg ha 1v1ben be le tudsz az arcába ragadni az ellennek kikapod az e75-öt is a parancsnoki kupolát lőve az is4-nek meg egyszerűen te tudod lőni a vezető nyílását amíg ő csak a tornyod. t34-el nem mentem még 1 kört sem de állítólag a legjobb ágyúja van a tierben a magas rof és elfogadható dmg miatt( sokan panaszkodnak,h pattog e75 stb aljáról is ezt nem tudom cáfolni alátámasztani sem) arty viszont ha nem a tornyod lövi el kapufa ^^ -
a T29 nek ha nem tudod az alját eldugni akkor papír, tehát még még a pz4 75 jével is át lehet lőni, párszor. -
R3nton #107731 úgytudom csak növelik majd a 2 lövés közti időt. Ettől még maradni fog a szerepe CWben a mozgékonysága miatt szerintem -
lexlutor #107730 biztos nyeretek :D
-