418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• badnewz
    marchizor, amíg nem jöttek ki a francia tankok addig patton-al vandálkodott, 550 battle 24 top gun 1020 kilőve. lenne még mit tanulnom tőle ^^
  • Szakesz
    Ki ez a játékos?
  • dolorex
    és M4-ről mi a véleményetek?ha top vagyon egyik körbne szépen lehet hasítani, de nagyok között semmi vagyok.Igaz még a legjobb löveg sincs rajta.
  • Zs4zet
    Ezen a fórumon még nem olvastam róla ezért kérdezem, használod a szerver célkeresztet?
    (Caps Lock + Ö)
    link
  • VanDaal
    A Tiger P és az E-75 tényleg jó. A VK 3601-el sincs baj, bár az nem nehéz tank még. De a VK A egy rossz vicc azzal a pennel és páncéllal, és a KT sem egy nagy cucc. Épp most húzom, nagyon sok minden átlövi az alját. IS-3, T32 és az AMX 50 100 is messze jobb nála.
  • StephenKing
    Én viszont utálom az M6-ot. Az alap löveggel a leggyakrabban olyan csatákba tesz be ahol gyakorlatilag szinte senkit sem tudsz sebezni téged viszont két lövésből kiszednek. Mire megszerzed a 90mm-es ágyút addigra elmegy a hajad
  • Szpecnyaz
    Nem mondanám hogy a német heavy ág felejtős, elvégre ott a Tiger P, Tiger II, VK3601, VK4502A. Ezek szerintem mind nagyon jó tankok. A T9-esek szintúgy, különösen az E-75.
  • Thoryne
    Épp tegnap fejeztem be M6-ot. Imádtam, nagyon bejött. Csak legyen kifejlesztve rajta a nagy löveg =)
  • Bugi Misi
    Vereség
    Csata: Himmelsdorf 2012. március 5. 14:58:40
    Jármű: T-50-2
    Szerzett tapasztalat: 740
    Szerzett kredit: 13 029
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész
  • fodus
    Ezt már szeretem! Micsoda csata volt! Arty gw panther, 12 lövésből 2 találat! Álló célpontokra! Köszönöm WG!!!!!!!!!!! Hogy a***************.
  • dolorex
    Nah köszönöm, akkor amcsi hvyt választom.M6ról mi a vélemény?M2ről sajnos nem ugorhatok egyből T29.T1 heavy tank jónak tűnik, M6 már nem igazán.de mint csak ellenfélként találkoztam velük.
  • badnewz
    heavy ág: oroszon egyszerűbb tier7-ig fejlődni és utána is kényelmes. vannak op tankjaik kv,kv3,is4?. usa tier7-ig nehéz elvergődni, ott vár az op t29 majd t32 ami kárpótol. a németet úgy jellemezném szenvedj e75-ig az egyik ágon a másikon pedig a mausig kb(1-2 kivétellel a legtöbb tankuk felejtős:)
  • pajzsgenerátor
    http://www.youtube.com/watch?v=mz1BMQF0sxc
  • Toweliee
    Én hipernettel játszom, a 10GB-os csomaggal. Napi 1-3 óra játék mellett bőven elegendő. A pinggel semmi probléma. Csak ajánlani tudom.
  • Gottfried
    Ma a 3. ilyen a kis kedvencemmel. :-)

Győzelem!
    Csata: Siegfried Line 2012. március 5.
    Jármű: Object 704
    Szerzett tapasztalat: 1332
    Szerzett kredit: 46 601
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés
  • bgabor
    Egy igazi vérbeli artista lehetett. :D
  • stoppos
    Megpróbálom nem elfelejteni, és szaladok egy kört valamelyik este, hogy mekkora forgalmat generál a játék. A pinggel attól sem leszel mondjuk beljebb valószínűleg, mert nem tudom otthon milyen, de a forgalom legalább látszani fog.
  • noname23
    123lita[E-PBP] igazi artistát tisztelhettem meg benne gerinctelensége határtalan csóri kis bmx13 75 majdnem lehozta a meccset mert egyedül elintézett egy tigert és elkezdett cappelni de az ellenél volt még 2 tank akiket kellett volna resetelni erre mit csinál egy vérbeli féreg elfut.
    Amennyi complainunk volt rányomtuk erre a szarházi unfair playerra.
  • stoppos
    A torrent nem terheli? :D
  • csoszi87
    Szerinted már nem próbáltam. :-D
    "nem lehet, mert akkor másnak is kellene más játék, és leterhelnétek a hálózatot."

És igaza is van, mert nemrég tudtam, meg, hogy a 40 kolisból 7 wowozik, 8 cod, 1-2 lineage.
    Szerintetek mi pofázás lenne, hogy 1 ember játszhat, a többi meg nem. :-D
  • SuspiciousC
    Igen, egy üveg valami a rendszergazdának és máris tudsz játszani. Olcsóbb is, mint a mobilnet.
  • csoszi87
    Köszönöm a választ.
    Tehát a 4GB nem lesz elég.
    Valaki másnak van konkrétabb tapasztalata?
  • slevinhun2
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/92928-magyar-jatekosok-egyesitese/page__gopid__1550705#entry1550705
  • kiskami
    Igazándiból azt kellene eldönteni, hogy inkább a heavy játékstílus jön be jobban, vagy a medes. Szerintem medet nehezebb játszani, mint hevit.
  • badnewz
    ismerősömnek van patton ő szereti és magas az eff vele, jól fordul gyorsan tolat és az ágyúja is jó,400akat dörrent 8 másodpercenként ha jól emlékszem(ő a pershing-et is szerette), de amíg nem nerfelik brutálisan a francia med ágat addig attól jobb nincs. kifejlesztette batchatet 3500-as az eff rating vele és más meddel nem is megy. gyors, nem rendelkezik brutális méretekkel ellenben tűzerővel igen, t54-et kis szerencsével (nem pattog lő mellé) egy 6-os sorozatból kilövi. szerintem jelenleg a legjobb tank a játékban. a franciák előtt sok pro az e50-re esküdött mondván 60 a végsebessége az ágyúja sem rossz és egész jó a döntött front páncélzata amiről képesek pattogni. fordulékonysága elhanyagolható :D
  • stoppos
    Sajnos csak hozzávetőleges választ tudok adni, mert ugyan toltam telefonon keresztül mobilnettel, de nem ezt a játékot és nem magyarországon. Ha jól emlékszem az a játék (TF2) pár óra alatt olyan 100-120 mega forgalmat produkált, a pinggel viszont ott nem volt baj. Lazán találtam olyan szervert, ami 100 körül volt.
  • VanDaal
    Nekem mindegy, de ha már kérdezték, válaszoltam :)
  • lexlutor
    ..igazabol nem tokmindegy? :) max kozos xp-re lehet atvaltani penzert mindketton.
  • VanDaal
    Na a kérdésed felét már megválaszolták. A T30-on felhalmozott elköltetlen xp pedig a T110-re kerül át automatikusan.
  • R3nton
    annak kell aki utólag fejleszti ki, akinek meg van t30 az fullos állapotban kapja meg, ezt igérték. Hogy ez most azt jelenti, hogy a top cuccok lesznek kifejlesztve csak vagy az összes azt nem tudom, de szerintem az összes.
  • dolorex
    értem, és neked mi a véleméyned a amcsi med ágról?T-20tól Pattonig?jobb/rosszabb hvy ágtól?
  • badnewz
    ezt misseltem bocs:) kapsz egy fullos premet és egy stock tier9-et. nem mind1 ha a tier 10 a cél.
  • Oddball29
    Meg a "terrain resistance-ot".
  • badnewz
    nem javítom a helyesírási hibákat, túl sok van:D
  • PetiPetiHUN
    Ez szerintem is így lesz. De a T30 mikor átkerül TD ágra gondolom fejleszteni kell majd rajta ezt azt. A T30 heavy-vel gyűjtött xp átkerül a T30 td-re vagy nem? Mert a T30-al fullosan csak könnyebb xp-t farmolni mint a stock T30-al. :)
  • badnewz
    papír az alja, de dombos területeken tornyodat kidugva elég alázós. t29 tierjében op még vrosi pályákon is, t32-nek van a legjobb tornya a játékban ha ki tudod használni a hul downokat és azt, h ha az ellen a dombtetőn vagy akkor többnyire akkor is le tudod a csövét annyira ereszteni,h te az alját lövöd míg ő a tornyodat látja csak nagyon komolyakat lehet vele alkotni, esetleg ha 1v1ben be le tudsz az arcába ragadni az ellennek kikapod az e75-öt is a parancsnoki kupolát lőve az is4-nek meg egyszerűen te tudod lőni a vezető nyílását amíg ő csak a tornyod. t34-el nem mentem még 1 kört sem de állítólag a legjobb ágyúja van a tierben a magas rof és elfogadható dmg miatt( sokan panaszkodnak,h pattog e75 stb aljáról is ezt nem tudom cáfolni alátámasztani sem) arty viszont ha nem a tornyod lövi el kapufa ^^
  • Metalmilitiakid
    a T29 nek ha nem tudod az alját eldugni akkor papír, tehát még még a pz4 75 jével is át lehet lőni, párszor.
  • R3nton
    úgytudom csak növelik majd a 2 lövés közti időt. Ettől még maradni fog a szerepe CWben a mozgékonysága miatt szerintem
  • lexlutor
    biztos nyeretek :D
  • Zsoltika 007