418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• noname23
    xDxDxD
  • pointer4
    Nekem a T20 is bejött, és a Pershing szerintem talán a legjobb Tier8as med tank, főleg ha van pár hepe hupa a terpen :D Ráadásul a VK3001H-t szerintem sokkal jobb mint az E8.
  • darki81
    lehet nyitva vót a tank kupakja-bejárata, és kiterjedt a lenemfürgyés a levegőben :D
  • noname23
    Olyan mint a leprás mindenki elkerüli xD
  • dolorex
    Szovjet tankokat nem nagyon szeretem mert pontatlanok és lassan szűkül össze a "célzóka".úgy néz ki E2 után M6-ra megyek.
  • darki81
    egyedül többet nem játszom maus tankkal, mindég egyedül hagynak és seggbe lőnek.
    mentem ma 5-6 kört vele, és 0 win!
    hiába sebeztem és öltem vele akkor is!
    na meg 40-50k credit prémiummal és örülök ha a 0-hoz közelít a végösszeg :D
  • SirArcheer
    Erről megoszlanak a vélemények.
    http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/60404-wot-port-for-qos/

• bgabor
    Nekem mindjárt maxos lesz a Pershingem, így tapasztalatból mondom, hogy a német vagy szovjet medium ágat játszd. Amcsi medium ágon az E8-on kívül én nem találkoztam kiemelkedő képességű tankal.
  • csoszi87
    Milyen portot használ a játék?
    Vagy mi miatt nem engedheti a kolis net a játékot.
    Most írt rendszergazdánk, hogy megcsinálja, csak küldjem el neki. ha gyors a válasz, akkor még ma tudnék játszani!!!!!!!!!!!
  • mijki
    Én se sokat tudok hozzászólni a témához. Még bétában volt KT-m, akkor jó volt szerettem. Most is arra hajtok, és nagy reményeket fűzök hozzá. Én úgy vagyok vele, a hardver az, ami (jóval) kevesebbet számít, mint az aki vezeti.

Az egyik haveromnak van IS-3-ja, hát az se durva, L70-es 75mm-s ágyúval szemből, hátulról, mindenhonnan áttudom lőni a fejlesztett tornyát, az se nagy dolog. Tigrissel nem egyszer öltem már Is-3-at. Azt nem szabad hagyni, hogy téged lőjenek el.
  • lexlutor
    .azt ne feledd h az eu szerver csak 2 hettel kesobb fogja megkapni :)
  • noname23
    7.3-at meg Juius végére aztán év végéig kuss is van
    WG tendencia bámulatos
  • Ry0K3N
    Lesz abból április is :D
  • Eagle16
    Dehogynem. A szuperteszt már elkezdődött, OV mondta is hogy még kapnak oda egy patchet, mielőtt lesz nyílt tesztszerver is.

Max. március végén megkapjuk szerintem a 0.7.2-t.
  • kisTekila
    hát melyik lenne: KisTekila :)
  • Gottfried
    KT: King Tiger,König Tiger vagy szépen magyarul Király Tigris.(TigerII)
  • Skill
    most nézem statisztikámat. is3 és t32 közt alig van különbség . ami viszont szembetünik az az , hogy is3mal 57%os winrátám van t32vel meg 51%. heavyvel pont az a lényeg, hogy mehetsz az ellenfélre . kivéve ha amcsi "heavy"ben ülsz. (tom azzal is rá kell menni a másik tankra csak, hogy addigra 1et vagy 2őt rálő a testre + nem 1v1)
  • noname23
    Overlordot kérdezd biztos van xD
  • Murlo91
    már sokadszorra van ilyen vita hogy adot tierben melyik a legjobb. általában nincs egyetértés. ami szerintem egyébként jó.
    viszont: nincs adatbázis ahol meg lehet nézni, mennyi az átlag eff-je vagy átlag dmg-e stb. egy adott tank típusnak az adott szerveren?
  • fodus
    Nekem vak Kt-m és is3-am is. Nagyon szerettem a kt-t, de egy ideje majdnem mindenről pattogok vele, viszont legalább minden átüti. Arról nem is beszélve, hogy ritka vele a pluszos kör, mint a fehér holló. Az is3 jónak tűnik, még most barátkozom vele, de az már látszik, hogy távolról szinte semmit sem találni el vele.
  • badnewz
    számold össze hány városos map van és dombmentes, legnagyobb jóindulatommal is 21-4 lett a hull down -nak kedvező és nem kedvező mapok aránya. a t32 ráadásul jól fordul és a gyorsulása is veri a tierben lévő heavy-ket. az alját pedig úgy látom nagyon alá becsülöd :-/
  • dolorex
    Összehasonlítottam, szerényebb Hull adatokkal rendelkezik az amcsi heavy, de egy német Tigris ágon már játszom, orosz még nem érdekel, ezért amit szeretnék megtudni ,hogy amcsi heavy vagy amcsi med ágra mennyek tovább.de szépen megoszlanak a vélemények:D

ui.:"KT" alatt meik tankot értitek?
  • noname23
    Páncélozottságban tuti KT az első nem vitás utána nálam T32 és végül IS3 meg a fraciskák de az hogy melyik tank lesz jobb kár vitatkozni mert szituáció függő melyik mapon mi történik.
    Pl: Van Op hely ahol el lehet rejteni a testet a T32 lesz a legjobb választás de semmit nem ér mikor a többi rushol és nem lehet megmagyarázni nekik hogy itt neked jobb volna harcolni mert amott szétkapnak ilyenkor nincs mit tenni mert ha nem mész velük elhullanak és végül egyedül maradsz több ellen.
    Ilyenkor lehet jobb egy IS3 a gyorsasága miatt vagy a KT páncélozottsága miatt a támadásra.
  • VanDaal
    Talán korábban tényleg az volt, a 7.0 előtti állapotokról nem tudok mit mondani, mert akkor még csak az IS-3 volt meg nekem is. De azóta biztos, hogy az IS-3 sokat erősödött.
    Tier8-ból mostanában a T32-vel mentem a legtöbbet, és az jóval gyakrabban ütötte át a KT hasát, mint az IS-3-ét. Viszonylag kis távolságokról beszélek, szóval biztos és tiszta találatok voltak.
    A T32 szemtől szemben lövöldözésben nem a legjobb a kis penje miatt, viszont optimálisan használva akár hp veszteség nélkül is legyőzhető vele bármelyik másik tier8.
    A franciákat pedig tényleg hamar el lehet kapni, de aki csak úgy hagyja magát vele lövetni akár tárazás közben, akár máskor figyelmetlenségből, az még nem érzett rá a franciák játékstílusára. Tényleg sokan hamar kihalnak belőlük, de hozzáértő kezek (nem magamra gondoltam) ezekből tudják a legtöbbet kihozni. Cserébe épp ezért ez is igényli a legnagyobb odafigyelést, mert itt kell a legnagyobb árat fizetni a hibákért.
  • Gottfried
    Újabb szép példa arra hogy mennyit jelent ha jobb stattal rendelkező játékosok kerülnek egy oldalra.Simán kikaptunk...

• SirArcheer
    Tökéletes játékot minek rontsanak el patchekkel! ;)
  • Wlanseraf
    Hova sietnél:) más online játékot hetente patchelnek ide elég 3 havonta valami:)
  • bgabor
    Nem lesz. Még a belső supertest se kezdődött meg a fejlesztőknél.
  • I.C.ram
    Hülye patchről van már hír? Gondolom, márciusban sem lesz belőle semmi.
  • bgabor
    " t32 elég egy kis dombocska és nem lő át a t10 sem és a mapok nagy részén ez gyönyörűen megoldható"

Vagy éppen nem találsz megfelelő dombot a környéken, netán városi pályán mész, és akkor még egy T5 Sherman is átlövi a tested, szemből (Vagy netán van megfelelő domb, csak nem érsz oda időben). Eléggé kétesélyes a dolog. Az meg nagyon rossz vicc hogy az amcsi T9 és T10 heavy teljesen ugyanazzal a gyík páncéltestel bír, mint a T29.
  • bgabor
    Higgadj le. Én ezt másoktól hallottam így, hogy a KT a legjobb közülük, nem én találtam ki. Sajnát tapasztalatból azt tudom hogy az amcsi heavyk kilövése semmi problémát nem okoz, még a tier10-esé sem, a fraciskát is hamar el lehet kapni. Nekem a legtöbb fejtörést az IS-3 és a KT okozza ellenfélként. Főleg az IS-3, mióta megnehezítették az oldalának az átlövését.
  • Oddball29
    40 fokos T32 nehezebb célpont, mint egy ugyanolyan IS-3-as. Az oldala olyan szögben sokat elnyel vagy csak trackre kapja. Frontpáncélja szemből gyakorlatilag ugyanannyi, viszont beforgatva csak erősebb, míg a IS-3-nál a pike közelében 175-180 pennel is átlövöd, ha nem teljesen szembe állsz.
  • VanDaal
    Kicsit viccesnek tartom, hogy úgy próbálod meg ténynek beállítani a véleményed, hogy neked ezek közül csak a KT van meg, és épp ezért semmiféle összehasonlítási alapod sem lehet.
    IS-3 alját is át lehet lőni, csak épp ez a rész sokkal kisebb, mint a KT-n, meg épp az egész tank sokkal alacsonyabb, ezért kisebb célpont, viszont buffolás óta már az oldalát is elég nehéz átlőni.
    A T32 milliószor ki lett tárgyalva, hogy nem arra való, hogy mutogassák a testét.
    A kartonpapír AMX pedig egy sorozatból kiszedheti a KT-t, míg az egyet tud rálőni.
    Nyilván tényleg a KT a legerősebb...
  • csoszi87
    Természetesen az sincs.
    De összefogtunk 6an, és elkaptuk a rendszergazdát.
    Azt mondta küldjünk e-mailt, és megnézi.

Amúgy köszi a válaszokat, de megnéztem, hogy 2 éves hűségnyilatkozattal van az összes. Annyit meg nem ér, mert már csak 3-4 hónapig vagyok fősulis.
  • badnewz
    az ok egyszerű, kt-nak tornyát is átlövöd és az alját is.. t32 elég egy kis dombocska és nem lő át a t10 sem és a mapok nagy részén ez gyönyörűen megoldható. mindemellett elég gyakran pattantak az aljáról is a döntöttsége miatt ami kellemes meglepetés volt, ha jobb lenne a pen csak azzal a tankkal mennék kb.
  • darki81
    jó lenne már nyerni is..
  • bgabor
    Az M6 amíg nincs 90mmes, szenvedés. Kevésbé ugyan, de utána is, mert a T6osok manapság kizárólag T8-T9ellen mennek. A T29 és fölfele meg? Javaslom mielőtt beleugranál, hasonlítsd össze az amcsi heavy ág tankjainak adatait a másik ágak tankjainak adataival. Különösen a tanktest páncélvastagsága(hull) részt. Meg ha látsz egy T29est, nézd meg milyen óriási, gyönyörűszép célpont a teste előről és oldalról nézve. Képtelenség nem eltalálni.
  • darki81
    most mentem a legizgalmasabb kört maus-al, és a végén egyszerűen nem bírtam el az IS-7el, hát undorító az az ágyú ami rajta van :S

ha a gyerek nem játszik így, akkor lehozom

raplay

(de szép is lett volna ha legalább 1 csapattársam életben marad..)
  • badnewz
    csak meg ne hallja :)
  • bgabor
    IS-3 miért is? Annak is bármi átlövi az alját! T32 miért? A tanktest mindössze 127mm elöl, 80 oldalt, de olyan szép nagy hogy bármi eltalálja messziről is. AMX-50 kartonpapírból van hajtogatva. A KT éppenhogy a legjobb T8 heavy, max az IS-3 szorongatja meg.