418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyerekek, a WG megint hozta a formáját a mai ajánlattal...
ELC EVEN 90
-
tutyimutyi2 #415745 Persze hogy egyre kevesebb a szerepe így hogy mostanság már kb a játékosok 2/3-a fossa magából a goldot. Az artyt bezzeg képesek tovább basztatni de a goldhoz véletlenülsem nyúlnának hozzá. -
Plata #415744 Jagdtiger nem olyan lassú.
Az armorja nem olysn rossz.
Lószarz,volt hogy úgy foglaltam be hogy a gyökerek inkább elmenekültek előlem. -
lammaer #415743 De mely tulajdonsága teszi a Jagdtigert támadóvá? Mert hogy frontarmorja nincs, a biztonság kedvéért még lassú is, és ha leláncolnak még célozni se tudsz (mert klasszikus TD ugye).
Az hogy sokat foglaltál vele nekem arra isutalhat hogy szépen kivártad mig mindenki elhulik azt mentél foglalni :P
Mert ha te azzal előrenyomulsz, abból nem lesz foglalás :) -
Lucifer001 #415742 Érdekes lesz majd. Biztosan meg fogják oldani, hogy valóban hatékony legyen a páncélja. Rétegelt, döntött, és akkor a heat gold semmit nem ér. Apcr a döntöttet nem szereti. Szóval simán megoldható. Kérdés az az, hogy egy olyan versenyautótank hardcore rush játékban amiben a páncélnak egyre ritkábban van szerepe sok értelme nem lesz. (???) Max ő lessz a csata végén a Csemege. A lefarmolandő " FŐ ELLENSÉG ".... -
tutyimutyi2 #415741 Fejlesztői hírrepeszek # 310 - 2021-es tervek
"A csehszlovák heavyk játékmenete a páncélra fog épülni. Ezek érdekes tankok lesznek"
A hetes prémium kiszivárgott adatai alapján tényleg érdekes tankok lesznek hogy kb mindenben szar de a páncélra fog építeni mindezt a mai mindenre is goldot fosó idióták általi "metában" :D
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2020.12.23. 10:58:24 -
Lucifer001 #415740 WZ-113G FT is ilyen cucc . Őt is nagyrészt robbanóval használom . Szépen becélzod a gyenge pontot csapja az 1000 felettit -
Lucifer001 #415739 Jaja . You-tubon láttam , hogy mekkorát lehet vele trollkodni . Azóta át is rendeztem a lőszer eloszlást a gépben
-
Plata #415738 Basszus,tudtad hogy az idióta JpzE100 he lőszere mekkora troll?
Én már direkt szoktam azt tölteni heccből hogy ha tömegbe lövök mennyit sebzek vele.
Annak a szarnak nagyobb területen sebez a lövedéke mint némelyik artynak.
Fejből asszem 4.6 méteres körben sebez.Volt már hogy három tankba akkorát csaptam vele hogy vigyorogtam mint a fakutya.
-
Lucifer001 #415737 Azt tudom . Troll KV-2 Imádja :)
-
Plata #415736 Nekem ez pont nem kell.
A skorpio piszokul nem tetszik.
Annyira papír hogy az vicc.
Artyval még mellélőve is oneshot.
Bár múltkor E100 he lőszerrel mellélőve is vittem majd fél hp-ját. -
Tegnap nem bírtam magammal, csak vettem még 3 ládát. Az egyikből kinyitottam a Maus 3D skint. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2020.12.23. 09:44:01 -
Lucifer001 #415734 Nahát! Ezt meg akartam venni, de mostmár inkább nem akarom megvenni :D -
papa74 #415733 S nélkül... -
papa74 #415732 A várt Scorpions...vegyétek, vigyétek -
Plata #415731 Most is meg lett volna.
Győzelem!
Csata: Minszk
Járművek: Somua SM
Szerzett tapasztalat: 9 608
Szerzett kredit: 109 973
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Megszerzett tartalék készlet: 15 506
Kilenc tank sebezve,négy kilőve. -
Plata #415730 Nekem meg lett Somua-val. -
Angelus1991ster #415729 Ma este is ez a napi bónusz misszió. Minő véletlen . Már 4.szerre. Biztos bug.... -
Plata #415728 Látod ez a baj hogy te a bokorban szunyálni akarsz vele.
Figy én nem így használtam,ez egy durva támadó tank.
Többször foglaltam ezzel bázist mint az összes td-vel együtt.
Mert nem csücsültem egy bokorban hanem mentem és áttörtem vele.
Annak meg isteni.Hátul sunnyogó td-nek nem az igazi,elől támadónak pompás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.22. 19:46:57 -
lammaer #415727 Hát, nekem elég rossz élmény a Jagdtiger... elkezdtem tologatni, de 2 dolog nem tetszik benne: camoja semmi, a világvégéről, bokorban bújva úgy is kiszúrnak hogy nem is lövök, illetve a másik hogy a frontpáncélja sajnos manapság már semmit sem ér :( -
Plata #415726 Jagdtiger-el még gyorsabban fogsz haladni.
Bazz,most voltam egy csatában,azzal kezdtük hogy a csapatból négyen bele fulladtak a vízbe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.22. 18:44:31 -
Azért az kemény hogy prémium fiókkal és a napi szorzókat használva kevesebb mint 2 hét alatt eljutottam a Jagdtigerig úgy, hogy nem is játszottam minden egyes nap. Ezek után tényleg nem csodálkozom hogy annyi fogalmatlan játékos van high tierben... Mondjuk sok esetben magamat is ide sorolnám. :D -
Plata #415724 Én szeretem az artyt,de a buzikat nem.
Győzelem!
Csata: Malinovka
Járművek: M40/M43
Szerzett tapasztalat: 6 492 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 44 807
Csatában elért kitüntetések: Szárnysegéd, Gore medál, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Feltételek teljesítve! Jutalom: Kis dobozok megszerezve (4x)
Hozzáadva: Leszerelő készlet (1x)
Megszerzett tartalék készlet: 6 318 -
Angelus1991ster #415723 Ugyanez, az ilyeneket már ki is hagyom. A másik a legyél top xp-s.
De ha nem aktívak ezek a küldetések akkor meg van amikor összejön. Ráfeszülve csak akkor ha majdnem agyvérzést kapok. Nem éri meg.
-
Nem, csak amelyikhez oda van írva.
-
Azt tudja vki hogy ha nem toborzom be a luvnyákat, akkor később eltűnnek?
-
Plata #415720 Úgy tudom maradnak,csak újak jönnek,úgy mint ősszel.
Voltam egy csatát fos Lynx-el hogy le duplázzam,na persze nem sikerült.
De T9 angol arty gold lőszerrel telibe csapott és ennek a szarnak csak be sárgult a kereke.
Azt azt hogy bazz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.21. 18:16:13 -
A régi kötvény tankok le lesznek cserélve vagy bent maradnak? -
Plata #415718 Nekem nem jött be,megkaptam kipróbálásra.
Nem nyűgözött le.
A legjobbat a végére hagyják az biztos.
Egyébként nem tudtok arról valamit hogy januárban milyen új tankok jönnek a kötvény boltba?
Azt mondták jönnek újak,de hogy mi arról nincs infó. -
Mai ajánlat: Centurion Mk. 5/1. Azt mondják jobb választás mint a Lansen C, ami feltehetően még szintén be fog kerülni. Erősen gondolkodóba estem de még mindig abban reménykedem, hogy berakják az Object 703 Version II-t. -
Plata #415716 M4 P43. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.21. 15:18:25 -
tutyimutyi2 #415715 Valamiért kitalálta a játék hogy az elmúlt 10 napban ma már vagy ötödjére dobja be azt a bónusz küldit hogy 1 csatában öljek meg 4 tankot(természetesen innentől kezdve a 2 kill sem szokott már összejönni...) -
lammaer #415714 Azért, hogy azok akinek nincsenek kötélből az idegei hajlamosak legyen inkább megnyitni a pénztárcát. Gondolom az adott missziók által adott végső jutalom goldért/pénzért megváltható :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.12.21. 08:23:02 -
Melyikről van szó? -
Angelus1991ster #415712 Miért vannak olyan missziók amik miatt mindennap ott kell rohadni ?Miért nem lehet egy nagy levegővel letudni , majd nyugodtan játszani? Okádék sok a misszió.... -
Plata #415711 Ma sikerrel rammoltam egy heavyt JpzE100-al. 
Ő volt az utolsó,úgyse számít a dolog hát leugrottam a dombról,poén hogy nem lett semmi bajom,a csóka meg szétreccsent mint egy csótány.
Fogadok ha nem ő lett volna az utolsó életben lévő tank akkor tuti összetörtem volna magam vagy fejre állok,de így,nem,simán lerongyoltam és nem is sérültem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lucifer001 #415710 Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj ne nézz ilyeneket
-
Tipikus arty player, férfi homokos transzi, no offense :D
https://www.twitch.tv/zoeballz -
Ez miért nem görgethetö? Hiányzik róla pár tank. Ez ilyen ,vagy van valami beállítás, amit nem találok?
-
Első csata, kár hogy lassú egy kicsit