418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Még 9k exp az M53/M55-ig
-
Lokker #388107 Ja, mennyivel könnyebb a TD-k mögött csücsülni lyenkor lightal mint gondolkodni és valami hasznosat is csinálni. Ja és megint a csapat volt a hülye, te jól csináltál mindent... -
Gyuszopapa #388106 Én csak egy 1000-est kaptam a seggembe mert nem rohantam előre spottolni.Bolond lettem volna hisz az ellenség 3 light-ja erre várt mert már csak én maradtam nálunk a 3-ból.Esélyem se lett volna.Amúgy is a csata elején látszott a bukás eshetősége mert mindenki ment mindenfelé mint a mérgezett egér. -
Plata #388105 Nekem meg tele a hócipőm.
Esküszöm csak este játszom ezentúl,akárhány csatába bemegyek valami hétszentség közbe jön,vagy telefon vagy valaki jön.
Négy csata 3 győzelem,de kb a csaták felét sem láttam.
Muhahaha,megmondtam,ötödik csata,beléptem erre jöttek értem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.01. 14:32:54 -
R3nton #388104 Na ma 2x nooboztak le. Először azért mert nem mentem be ensken a városba csiku-csukizni az STRV-vel... Hogy a p...csába forduljak vele be az utcákba lel, csak siege módban lehet azzal lőni. De szerintük be kellett volna menni a T95 és a obj907 ellen harcolni.
Másik meg mikor elmentem EMIL-el kilőni az artyt, mert szerintük a cap felé kellett volna menni. Igaz az IS-3 nem noob, aki jött utánam. -
Inkább függj rá az artykra mint én xd -
Plata #388102 Visszaeszem a Su-152-t meg a troll gunt.
-
Hozzászoktál az RNG 152-eshez :P -
TiborTamas #388100 Nincs átjárás a light ágról a mediumra a sandboxon, szóval csak a T69-ből. -
McLarenpowa #388099 Sandbox szerveren az amcsi light ágon miből lesz kifejleszthető a T54e1? Marad a T49-en mint eddig vagy átkerül máshová, esetleg az M41 Bulldogra???
Köszi. -
Plata #388098 Hát nekem rohadtul fog hiányozni T49.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ki fejlesztettem LTTB-t is free xp-ből,de nem jön be,egyenlőre rühellem.
-
Asszem a site-on vagy mail-ben volt felhívás, leokéztam utána valamivel később jött e-mail hogy benn vagyok. Régebben nem érdekelt, most sem töröm magam érte, úgy voltam hogy majd eldöntöm hogy ha kapok invet. Pár karikát megyek kb 4-5 tankkal, artyval és ennyi... -
Kryon #388096 Sandbox-ra hogy lehet bekerülni? -
Videókat néztem csak. Nincs kedvem Sandbox-on ökörködni. Majd ha a 8-asokat lehet tesztelni akkor. Tier10 alapból nem jön be nekem. -
Azt próbáld ki hogy belerakod a +10% motorerőt adó Removed Speed Governor-t, a régi T-50-2 sehol sincs hozzá képest. -
lammaer #388093 Hát, ahhoz a fizikai modellt is vissza kéne állítaniuk... ugye azért volt ufó az a tank, mert 80al is lehetett vele kanyarogni, mivel nem lehetett felborulni. A mostani fizikával kb már elinduláskor fejreállna :D -
T-50-2 visszajöhetett volna mondjuk 8-as light ként... Akár prémium is lehetne csak maradjon olyan UFO, amilyen régen volt. -
Te uram isten. Sandbox-on az a 10-es orosz T-100 kb. úgy mozog, mint régen a T-50-2. -
Userx2 #388090 Kedvenc svéd 5-ös medem célköre, másfélszerese a pecs előttinek. Ez általános, vagy csak svéd ágat kezdték nerfelni? -
Angelus1991ster #388089 * másik topikból ezek szerint nem lehet hozzászólást csak számmal linkelni.
https://sg.hu/forum/uzenet/1057869802/20977 -
endrodiz #388088 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye-ugye.... :) Annyit meg hozza, hogy a Minimalis legyen mondjuk Alapveto. Szerintem te is igenyled, hogy a kornyezeted tiszteljen, anelkul, hogy elotte megvaltanad a vilagot...
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2017.02.28. 14:36:54 -
Angelus1991ster #388087 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudod mit, akkor részben igazad van. Minimális tisztelet jár alanyi jogon mindenkinek minden körülmény között. Pl. A köszön B-nek, akkor B-nek illik visszaköszönni A-nak.
A faszért nincsen szöveget azonnal OFF-ba tévő gomb. Régen volt :(
#20977 <- bár ezek után...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.28. 14:20:55 -
endrodiz #388086 Off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor meg egyszer: tisztelet mindenkinek jar alanyi jogon. De elveszitheto ez a jog a cselekedeteid, tetteid altal. Az altalad felsorolt kivetelek jol kifejlett funkcionalis analfabetizmust sejtetnek, hiszen pont olyan esetek, melyek mint irtam, mar bizonyitottak, hogy nem meltoak semmilyen tiszteletre. Felhozol extrem peldakat, bizonyitando az igazadat, de ezzel csak ostobasagot lehet bizonyitani, nem mast. Gondolkozz mielott hulyeseget irsz es forumozz megfontoltabban. Ne akard bizonyitani, hogy ostoba vagy, mert szerintem nem vagy az. Csak szuk latokoru, vagy rossz befolyas alatt allsz. Ki tudja? -
opati #388085 Láttam én a sandboxot. De éppen az a helyzet, hogy csak T8-tól létezik a tech tree... Terveket ugye láttunk a variálásra, de hogy konkrétan hogyan akarják megoldani, arról most nem kaptunk képet. Lehet, hogy a T5 és a T6 tankok is egyet előre lépnek? Igen! Akkor a következő kérdés: mi lesz a T5 helyén képződő vákuummal? Mondjuk messze van még az az idő, amikor ebből éles szerver lesz, de azért a kérdés érdekel... (gondolom nem csak engem) -
yossarianHUN #388084 Akkor még egyszer: spoilerba. A nem spoilerban lévő offtopik hsz-ek innentől törlődnek. -
Angelus1991ster #388083 Azt hittem attól lesz valaki jó és jobb ember, hogy képes az empátiára, együttérez a másikkal. És a tisztelet az ami nem alanyi jogon jár minden egyes embernek, mint a lélek, hanem azt ki kell vívni, érdemelni.
Szülők és idősek iránti tisztelethez:
-Amikor "gyerekek" vállalnak felelőtlenül gyerekeket, lásd: putrik, harmadik világ favellái stb. azt nem tisztelem.
-Olyan öregeket, akik folyton feljelentenek bárkit bármiért ? azt miért tiszteljem? vagy akik gyereket molesztálnak, azt miért?
Szerintem az öregedés, az idősebbé válás az csak egy stádium az ember életében. -
Sajna nem tudom megmutatni, irodai gépen nincs fenn a sandbox, estefelé felrakhatom ha addig nem teszi meg más.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.28. 11:56:59 -
endrodiz #388081 Angelus figyelj!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Errol van szo Romoto! A tisztelet alanyi jogon jar mindenkinek, amig be nem bizonyitja magarol, hogy meltatlan ra. A tisztelet nem jutalom, vagy elismeres!!! Nem osszetevesztendo. A tisztelet masok irant alapveto emberi ertek, amivel vagy rendelkezel, vagy nem. Es ha nem rendelkezel vele, az valahol szegenysegi bizonyitvany magadrol. Csak akkor lehetsz jo/jobb ember, ha tisztelsz masokat.
Jah es nem vagyok a rajongod, ahogy az ellenkezoje sem :P -
yossarianHUN #388080 Mea culpa :( -
Tisztelet járhat alanyi jogon is, szülők, öregkor, meg ugye komolyabb érdemek, stb. után, de a játékban vagy akár sportban elért eredményekért az elismerést ésszerűbb használni, szerintem. -
lammaer #388077 Monnyon le a házigazda aki nem 7/24ben monitorozza a topikját :P
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.28. 11:14:38 -
yossarianHUN #388076 Egyrészt meglepő, de nekem is van életem, én se ülök a fórum előtt heti 7-szer 24 órában. Sőt, még a moderátoroknak se az a hobbija, hogy a WoT-topik aktuális hangulatkeltőjére szórják a büntipontokat kétóránként.
Másrészt egyelőre vitát látok, személyeskedést nem. Amíg viszonylag kulturált keretek között bírnak maradni, felőlem úgy abajgatják egymást, ahogy akarják, elvégre szabad országban élünk, vagy mi. Viszont a maratonfutásért járó vagy nem járó riszpekt kérdése már erősen offtopik, úgyhogy a továbbiakat kérném spoilerba (és lehetőleg nem oldalakon keresztül). -
Szerintem némi fogalomzavar van a tisztelet szó körül a fejekben sokaknál. Elismerésre kellene áltoztatni és akkor minden a megfelelő helyre kerül...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.28. 11:07:50 -
Este 20 órakor stremel sandboxot az,aki itt nem nagyon népszerü,ilyen olyan okok miatt:-)))) -
opati #388073 Ez engem is érdekelne. Meg az is, hogy mi lesz a keletkező T7 lyukkal. A SB-on csak a T8-T10 része látszódik a fának, pedig érdekes lenne látni, hogy mivel töltik fel az előreléptetések miatt megüresedő T7 helyeket.
yossarianHUN: Fáradt, esetleg beteg vagy? Az egy négyzetméterre jutó személyeskedés még talán soha nem volt akkora, mint az elmúlt másfél napban, te meg nem takarítasz? -
Angelus1991ster #388072 Akkor magyarázd meg és részletezd kedves rajongóm.
És igen, nem jár a "respect". -
McLarenpowa #388071 Sandbox szerveren az amcsi light ágon miből lesz kifejleszthető a T54e1? Marad a T49-en mint eddig vagy átkerül máshová, esetleg az M41 Bulldogra??? -
endrodiz #388070 Biciklizel telen-nyaron?! Az nem er lofutyit sem, hiszen nem a leukemiasokert teszed. Szoval no respect....
(Szerintem te sulyosan felre ertelmezed ezt a tisztelet dolgot, de legalabb is azt, hogy miert kell, vagy lehet tisztelni masokat, akarkit.) -
Angelus1991ster #388069 Továbbra sem fogok tisztelni csak azért valakit, mert futkozott X kilométert önmagáért, vagy ilyen olyan játékkal ezt azt elért. Fusson a pl. a leukémiásokért adománygyűjtés céljából, na akkor tisztelem. (a drogmentes maratont nem számít, azt mind szcientológusok szervezik)
A zene szövegével meg egyetértek, még ha ez a rap-pelés egy ritka idegesítő műfaj.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dalszöveg
verze 1.
Ha még nem láttál csodát most mesélek párat
mert létezik olyan mit a szemeddel láthatsz
ufók meg híradók helyett
nézd meg, hogy ki lakik a szomszédod felett
oké, hogy panel meg telep
meg lehúz a sarkon a gyerek
de lehet még látni a csodát csak figyeld
egy anyuka a kezében szatyrokat cipel
mer 8 óra munka
után hazamegy és vacsorát főz
így nagy meccsen győz
bár érmet nem kap, de ő is egy hős
csak úgy mint az a lány, aki már
a szüleire hallgat nem velük kibál
ha valamit kitalál és nem jön össze
nem poharakat hajigál és nem tör össze
ez is egy csoda mint az összes
többi sok hétköznapi győztes
Refrén
Az igazi hős nem Superman vagy Batman
a csoda ott él benned és bennem
nem kell, hogy mengmentsd az egész világot
megteszik úgyis sok filmben a sztárok
verze 2.
Csoda, hogy egy orvos életeket ment meg
csoda, hogy a dalokkal életet mentek
csoda az is, hogy köztetek vannak
olyanok kik eredeti lemezen hallgat-
nak, csoda, hogy vagytok még lányok
kik pénz helyett szerelemre vágytok és vártok
csoda, hogy egy kissrác magáért kiáll
nem pedig a nagyokkal szív be meg piál
csoda, hogy valaki tolószékbe ülve
aranyat nyer meg, nem elmenekülve
a világ elől siratja magát
a szemedbe mosolyok és barátra talál
csoda, hogy az öltönyök mögött még vannak
politikusok akik tenni akarnak
csoda, hogy a mentős, tűzoltó, rendőr
életeket ment és lemond a pénzről
Refrén
Az igazi hős nem Superman vagy Batman
a csoda ott él benned és bennem
nem kell, hogy mengmentsd az egész világot
megteszik úgyis sok filmben a sztárok
Hős, ki egy életig hűséggel bírja
Hős ki a sorsát nem másokra bízza
Hős az a főnök ki vezet és kér
nem ugat meg kirúg a több profitért
hős aki képes életet élni
és a csodákat nem lájkokban méri
hős aki érti, nem csak meghallgatja
magára ismerve a fejét felkapja
http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/93060/deniz-/csoda-zeneszoveg.html
Mellesleg szoktam űzni ezt a dolgot, amit sportnak neveznek. Biciklizem télen-nyáron. -
Gyuszopapa #388068
A hétköznapi hősökre.