418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    Sok winnel, mi?
  • haflac
    48 perc alatt lett kész.
  • Maceehun13
    Alig 2 óra alatt 4000 kb.
  • Plata
    7.5k xp eddig,de nekem vannak 5-10 perces kihagyások,na meg van hogy ott kell hagynom egy csatát mert a család bezavar.
  • Rammsch31n
    1 óra 20 perc játékkal most járok a felénél. :"D
  • Maceehun13
    Annyira bírom ,hogy KV-85-el bedob egy tier 8-as csatába majd eltelik 2 perc a meccsből és az enemy 6-os artyja kiszed egy lövésből
  • Rammsch31n
    Én is egyszer nyertem a többi meg ilyen 200-300as csaták... anyám borogass... :D Kéne egy kis win streak. :)
  • Plata
    Eddig csupa csupa 15-1 és 15-4 vesztes csata.
  • Rammsch31n
    Még szerencse, hogy a duplázást beleszámítja. :D Ez akkor szívás ha nyerni nem tudsz viszont...
  • Plata
    Két csata 1100 xp.
    Hanyagolom a játékot amíg nyugodtan nem tudok játszani.
  • Plata
    Picit?
    Sokkal.Bááár,talán ha T8-t10 tankokat le duplázom megvan.
    De van amelyiket már évek óta nem vettem elő.
    Vajon ha használok xp növelőt bele számít?
    Mondjuk én vagyok a hülye,ilyenkor úgysem tudok nyugodtan játszani,ha bemegyek egy csatába fix megfognak zavarni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.15. 07:15:54
  • Rammsch31n
    20K exp-et kell szerezni ma... hát ez már azért picit időigényesebb.
  • Sherman0070
    Végre meglett az első Egérfogó medál.
  • Lokker
    Na, a Type5-el mi a helyzet? Megkapta az arty ágyút?
  • joe662
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Beszéltem egy Dell szervizes sráccal,úgy néz ki szerinte,hogy a Vga csip 1 lába leválik a nyákról amikor felmelegszik,és akkor lekapcsol.
    Most bányászhatom majd ki,aztán mehet a wot az hd4600al sd kliens low graf

Ez ekkora profi tank,hogy nem lehet akármilyen legénységet belerakni?

• sempike
    Ennyit még soha nem kellett kinlódnom 15k sebbzés megszerzéséért. Kritikán aluli amit ma az RNG produkált.
    Az 5 win-es küldit az első 5 meccs alatt sikerült megcsinálni, na most volt cserében szopatás rendesen.
  • suba53
    Nyugi, nem tehetsz róla. Az arty ilyen.
    De tegnap nagyon kellemes érzés volt amikor az első 5 kill után a francia kilences arty-val top gunt lőttem.
    Ilyen is van.
  • Angelus1991ster
    +
  • Lokker
    Megpróbáltam artyzni (gw panther) de olyan szinten balfasz vagyok az egészhez, rosszabbul megy mint a light tankokkal. Teljesen rácélzok semmi rezdülés és a tank mellé esik a lövedék, újabb fél perc malmozás. Egyszerűen felbasz ez a tétlenség.
  • ROMOTO
    Nálam detto, tegnap 3 csatából is kirakott az arty full hp-ról, harapást szőrével...
  • HTS s3rg1nh00
    ne is mondd,tegnap/tegnapelőtt ordas nagy mákom volt hogy már kész voltam a napi küldivel,elindultam egy t10 csatában a kis T34-el heavy oldalra...félúton bumm-csatt,-1500 egy t10 artytól...rátenyereltem az alt+F4-re...
  • ROMOTO
    Szégyellem is magam miatta kicsit, 25k csatából 1k az arty ...
  • Still_I_Rise
    Kérdezem Jacekot és Pavelt, hogy a f_szomért csak HE-t lő IS-3-ból és TigerII-ből T8 csatában.Válasz: kell a sebzés a küldihez...
    Mindegy O-I és SU-100Y, meglett 5 csatából, de csak T8 és a tapasztalat... PRICELESS
  • Sherman0070
    Szidja az artykat, artyzik mellette. eeezigen
  • ROMOTO
    "Libertét egy lövéssel szarrá lőttem..."
  • HTS s3rg1nh00
    ugyanez volt az üzemanyagokkal is,ott is elfelejtették hogy bizonyos adalékokat miért is adtak hozzá eredetileg,mielőtt kiderült az egészségre való ártalmasság.
  • asolyom
    Bemutatkozott a Tiger P, de persze a szokásos retardált bandával, így rövid távon két tűz közé kerültem.
  • suba53
    Akkor jöttek be ezek a hibák, amikor átálltak az ólommentes forrasztó anyagokra. Az első híres hasonló hiba a Microsoft konzolján jött elő, a red ring of death. A sokszori felmelegedést, lehűlést nem viselik jól ezek a forrasz anyagok, az ólom hiánya miatt. Túl ridegek, és ezeknek a hőciklusoknak következtében megszakadnak a kis pöttöm forrasztások a csipek alatt. Gyárilag egyszerű javítani, gariban is így javítják: Felfűtik a panelt arra a hőfokra, amin az eredeti forrasztást is végezték, és ismét megömlik a forrasz, és össze olvad. Otthoni körülmények között szigorúan csak garancia után is érdemes ezzel próbálkozni. A sütőbe kell rakni a panelt, felfűteni 300 fok környékére, és egy kis idő elteltével hagyni kihűlni. Ha mázlid van, ismét össze olvadnak a megszakadt forrasztások, és egy darabig ismét jó lesz.
  • Angelus1991ster
    Hmm. Tervezett elavulás?
  • HTS s3rg1nh00
    jaja ilyen nekem is volt még az nv 8800 gts-el,az döglött meg így gariidő után kb.3 hónappal...
  • Angelus1991ster
    Következők mik lehetnek? 5-7 ezer pattintás? 10-12,5 ezer spot sebzés? Szakaszban okozott sebzés?
    Vadászat különböző típusokra? (ez nem hiányozna)
  • Rammsch31n
    -.-" ez a 3 egyelőre tényleg csak annyi volt h játszol és ennyi...h ezen mi a nehéz... felfoghatatlan...
    ha benehezül én megpróbálom, de nem fogok agybajt kapni, ha nem jön össze...
  • Lokker
    Nekem az asztalinál a nyákról vált el a gpu és kékhalálozott, konkrétan be se töltött a vindóz. Szervizben mondták hogy a sok felmelegedéstől és lehűléstől elgyengült a nyák és a hűtés lehúzta amit a gpu már nem tolerált. (7 éves gép, bár ez asztali) :D
  • Lokker
    PH-n van aki még ezeket is nehéznek találja, pedig az eddigi küldetések semmi extrát nem tartalmaztak azon kívül hogy 1 napig lehet megcsinálni. Konkrétan csak belépsz játszani és meg van a küldetés. Lenyom pár kört az ember és done.

Ha irreális küldetések jönnek a végefele és még kellene én nem fogok vele szenvedni meg pénzt adni érte, akkor inkább veszek egy csörcsil hármat. :D
  • yossarianHUN
    Látom, lehet megint kapni a T-44-100-at. Egy ideje már szemezek vele, gondoltam behúzom, de ejha, 14 ezer. Hát ennyiért biztos nem. Nem tudom, hogy gondolták ezt, mikor az összes limit nélküli T8 prém med 8-10 ezer közötti árakon megy, de még a limites SP is 8500.
  • joe662

Sajnos az is rendben van,56-58 fok a Cpu+Gpu is,a wot alatt,ventik mennek.Azt mondják sanszos,hogy a Gpu döglődik
    Levettem a grafikát minimumra,így csak 30%eszik belőle,és így még nem kapcsolt ki.Majd este letiltom a 970-t aztán meglátjuk,hogy az Igp-vel mit csinál.Azt is mondják,lehet driver,vagy valami szoftveres gond,de akkor nem kékhalálozni kellene?Mert erről szó sincs,csak katt azt elmegy minden,mint amikor lecsapja a zárlat a biztosítékot
  • Rammsch31n
    Ki lehet csak az emberi természet nem olyan....

Egyébként van olyan nyavalygó, aki még ezek miatt a küldik miatt is rinyál, hogy sok időt vesz el (lol?)...
    Komolyan a WoT közössége semmit nem érdemelne egyébként... a WG se kutya, de a playerek zöme sem kispiskóta. :D
  • kigyi
    Hát mondjuk ez az infó eddig nem volt meg :D Akkor marad a hűtés megnézése.
  • joe662
    Nem hiszem,mert ez egy lapos,szóval akkor még aksiról menne tovább sztem.
  • kigyi
    Én örülnék neki, bár nekem még csak 1k csatám van :D