418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #388791 Sok winnel, mi? -
haflac #388790 48 perc alatt lett kész. -
Maceehun13 #388789 Alig 2 óra alatt 4000 kb.
-
Plata #388788 7.5k xp eddig,de nekem vannak 5-10 perces kihagyások,na meg van hogy ott kell hagynom egy csatát mert a család bezavar.
-
Rammsch31n #388787 1 óra 20 perc játékkal most járok a felénél. :"D -
Maceehun13 #388786 Annyira bírom ,hogy KV-85-el bedob egy tier 8-as csatába majd eltelik 2 perc a meccsből és az enemy 6-os artyja kiszed egy lövésből 

-
Rammsch31n #388785 Én is egyszer nyertem a többi meg ilyen 200-300as csaták... anyám borogass... :D Kéne egy kis win streak. :) -
Plata #388784 Eddig csupa csupa 15-1 és 15-4 vesztes csata. -
Rammsch31n #388783 Még szerencse, hogy a duplázást beleszámítja. :D Ez akkor szívás ha nyerni nem tudsz viszont... -
Plata #388782 Két csata 1100 xp. 
Hanyagolom a játékot amíg nyugodtan nem tudok játszani.
-
Plata #388781 Picit?
Sokkal.Bááár,talán ha T8-t10 tankokat le duplázom megvan.
De van amelyiket már évek óta nem vettem elő.
Vajon ha használok xp növelőt bele számít?
Mondjuk én vagyok a hülye,ilyenkor úgysem tudok nyugodtan játszani,ha bemegyek egy csatába fix megfognak zavarni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.15. 07:15:54 -
Rammsch31n #388780 20K exp-et kell szerezni ma... hát ez már azért picit időigényesebb. -
Végre meglett az első Egérfogó medál. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lokker #388778 Na, a Type5-el mi a helyzet? Megkapta az arty ágyút? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Beszéltem egy Dell szervizes sráccal,úgy néz ki szerinte,hogy a Vga csip 1 lába leválik a nyákról amikor felmelegszik,és akkor lekapcsol.
Most bányászhatom majd ki,aztán mehet a wot az hd4600al
sd kliens low graf
Ez ekkora profi tank,hogy nem lehet akármilyen legénységet belerakni?
-
sempike #388776 Ennyit még soha nem kellett kinlódnom 15k sebbzés megszerzéséért. Kritikán aluli amit ma az RNG produkált.
Az 5 win-es küldit az első 5 meccs alatt sikerült megcsinálni, na most volt cserében szopatás rendesen. -
suba53 #388775 Nyugi, nem tehetsz róla. Az arty ilyen.
De tegnap nagyon kellemes érzés volt amikor az első 5 kill után a francia kilences arty-val top gunt lőttem.
Ilyen is van.
-
Angelus1991ster #388774 +
-
Lokker #388773 Megpróbáltam artyzni (gw panther) de olyan szinten balfasz vagyok az egészhez, rosszabbul megy mint a light tankokkal. Teljesen rácélzok semmi rezdülés és a tank mellé esik a lövedék, újabb fél perc malmozás. Egyszerűen felbasz ez a tétlenség. -
Nálam detto, tegnap 3 csatából is kirakott az arty full hp-ról, harapást szőrével... -
ne is mondd,tegnap/tegnapelőtt ordas nagy mákom volt hogy már kész voltam a napi küldivel,elindultam egy t10 csatában a kis T34-el heavy oldalra...félúton bumm-csatt,-1500 egy t10 artytól...rátenyereltem az alt+F4-re...
-
Szégyellem is magam miatta kicsit, 25k csatából 1k az arty ...
-
Still_I_Rise #388769 Kérdezem Jacekot és Pavelt, hogy a f_szomért csak HE-t lő IS-3-ból és TigerII-ből T8 csatában.Válasz: kell a sebzés a küldihez...
Mindegy O-I és SU-100Y, meglett 5 csatából, de csak T8 és a tapasztalat... PRICELESS -
Szidja az artykat, artyzik mellette. eeezigen
-
"Libertét egy lövéssel szarrá lőttem..." 
ugyanez volt az üzemanyagokkal is,ott is elfelejtették hogy bizonyos adalékokat miért is adtak hozzá eredetileg,mielőtt kiderült az egészségre való ártalmasság. -
asolyom #388765 Bemutatkozott a Tiger P, de persze a szokásos retardált bandával, így rövid távon két tűz közé kerültem. 
suba53 #388764 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor jöttek be ezek a hibák, amikor átálltak az ólommentes forrasztó anyagokra. Az első híres hasonló hiba a Microsoft konzolján jött elő, a red ring of death. A sokszori felmelegedést, lehűlést nem viselik jól ezek a forrasz anyagok, az ólom hiánya miatt. Túl ridegek, és ezeknek a hőciklusoknak következtében megszakadnak a kis pöttöm forrasztások a csipek alatt. Gyárilag egyszerű javítani, gariban is így javítják: Felfűtik a panelt arra a hőfokra, amin az eredeti forrasztást is végezték, és ismét megömlik a forrasz, és össze olvad. Otthoni körülmények között szigorúan csak garancia után is érdemes ezzel próbálkozni. A sütőbe kell rakni a panelt, felfűteni 300 fok környékére, és egy kis idő elteltével hagyni kihűlni. Ha mázlid van, ismét össze olvadnak a megszakadt forrasztások, és egy darabig ismét jó lesz. -
Angelus1991ster #388763 Hmm. Tervezett elavulás?
-
jaja ilyen nekem is volt még az nv 8800 gts-el,az döglött meg így gariidő után kb.3 hónappal... -
Angelus1991ster #388761 Következők mik lehetnek? 5-7 ezer pattintás? 10-12,5 ezer spot sebzés? Szakaszban okozott sebzés?
Vadászat különböző típusokra? (ez nem hiányozna) -
Rammsch31n #388760 -.-" ez a 3 egyelőre tényleg csak annyi volt h játszol és ennyi...h ezen mi a nehéz... felfoghatatlan...
ha benehezül én megpróbálom, de nem fogok agybajt kapni, ha nem jön össze... -
Lokker #388759 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem az asztalinál a nyákról vált el a gpu és kékhalálozott, konkrétan be se töltött a vindóz. Szervizben mondták hogy a sok felmelegedéstől és lehűléstől elgyengült a nyák és a hűtés lehúzta amit a gpu már nem tolerált. (7 éves gép, bár ez asztali) :D -
Lokker #388758 PH-n van aki még ezeket is nehéznek találja, pedig az eddigi küldetések semmi extrát nem tartalmaztak azon kívül hogy 1 napig lehet megcsinálni. Konkrétan csak belépsz játszani és meg van a küldetés. Lenyom pár kört az ember és done.
Ha irreális küldetések jönnek a végefele és még kellene én nem fogok vele szenvedni meg pénzt adni érte, akkor inkább veszek egy csörcsil hármat. :D -
yossarianHUN #388757 Látom, lehet megint kapni a T-44-100-at. Egy ideje már szemezek vele, gondoltam behúzom, de ejha, 14 ezer. Hát ennyiért biztos nem. Nem tudom, hogy gondolták ezt, mikor az összes limit nélküli T8 prém med 8-10 ezer közötti árakon megy, de még a limites SP is 8500. -
Sajnos az is rendben van,56-58 fok a Cpu+Gpu is,a wot alatt,ventik mennek.Azt mondják sanszos,hogy a Gpu döglődik
Levettem a grafikát minimumra,így csak 30%eszik belőle,és így még nem kapcsolt ki.Majd este letiltom a 970-t aztán meglátjuk,hogy az Igp-vel mit csinál.Azt is mondják,lehet driver,vagy valami szoftveres gond,de akkor nem kékhalálozni kellene?Mert erről szó sincs,csak katt azt elmegy minden,mint amikor lecsapja a zárlat a biztosítékot
-
Rammsch31n #388755 Ki lehet csak az emberi természet nem olyan....
Egyébként van olyan nyavalygó, aki még ezek miatt a küldik miatt is rinyál, hogy sok időt vesz el (lol?)...
Komolyan a WoT közössége semmit nem érdemelne egyébként... a WG se kutya, de a playerek zöme sem kispiskóta. :D -
Hát mondjuk ez az infó eddig nem volt meg :D Akkor marad a hűtés megnézése. -
Nem hiszem,mert ez egy lapos,szóval akkor még aksiról menne tovább sztem. -
Én örülnék neki, bár nekem még csak 1k csatám van :D