418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Nem csapott be valami küldetés, azért lett ilyen sok a credit? Az XP nem indokolja, nekem akkor szokott ilyen sok lenni amikor a csata miatt kész lessz valami a háttérben...
  • popey8
    Persze nem minden kör ilyen, de lehet ezt sima AP-val is :D Én speciel egyelőre farmolásra használom, úgyh sztem 6 goldnál többet nem lőttem vele.

GSOR1008
  • hawken
    Annyira nem OP, de tényleg lehet vele (néha) jókat menni. Egyszer sikerült egymagam lehozni a mevvset négy ellenféllel szemben. Persze óriási szerencse kellett hozzá hogy az utolsó megmaradt tank nem mert letámadni, amíg újratöltöttem. Amúgy csak golddal érdemes használni mert ha vesztes a csata akkor is pozitív a kredithozama.
  • Plata
    Azt hittem ez napi statisztika,nekem naponta reseteli.
  • joe662
    Ez az óta nem volt resetelve, mióta megy a karácsonyi event,mert kb 2 éve nem játszok aktívan, es kíváncsi vagyok arra hogy megy-e még a WOT
    Meg sokszor volt hogy úgy éreztem szopat a játéki de mint kiderült hosszútávon mégsem 55% wr
  • Plata
    Szent isten,148 csata egy nap?
    Hogy bírod ki?
    Na és hány óra volt?
  • Plata
    Szerintetek Somua-ra milyen felszerelés a legjobb?
  • joe662
    Op-nak sztem nem op,az a 40 sec es töltés megöli, de lehet vele jó köröket gurulni.
  • Lunki88
    Már leírni sem merem mennyi ládát nyitottam, minden más megvan, de ezt az egy prém tankot az Istenért sem dobta ki... Pedig gameplay videókat nézegetve, nagyon op gépnek tűnik.
  • Plata
    Hú ma marha sok pézt kaptam somua-val.
    Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf
    Járművek: Somua SM
    Szerzett tapasztalat: 6 314 (x4 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 205 886
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Feltételek teljesítve! Jutalom: Kis dobozok megszerezve (6x)
    Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x2)
    Megszerzett tartalék készlet: 23 548
    Összesen 235 ezer pénzt kaptam.
  • tutyimutyi2
    Nekem eddig a bónusz küldetéseim harmada-fele ez a szar volt és természetesen onnantól kezdve hogy megkaptam eséyltelen volt hogy egyáltalán 2 kill fölé jussak.
  • Angelus1991ster
    Áá akkor sem megy. Ráfeszülök erre a kis szarságra, és nem megy.
    Ha grindelős-seggelős misszió van akkor odafigyelés nélkül is megvan (van, hogy részegen). De ez amikor felbukkan ez a szar fraglopós szar, akkor hányingerem van. Áh hagyom is, elengedem.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2021.01.01. 16:15:35
  • Plata
    Bakker ez nem gond.
    Fogsz egy T5-6 tankot és kész.
    M4 P43 T14 jó rá.
    Vagy prém t5 arty ha van.
    Csak ne rambó stílusban told.
    Nekem m4-el úgy lett 5 kill hogy hat köcsög jött råm.
    Mert szokás szerint egyedül védtem bázist.
    Csak gyökerek nem számoltak trollgunnal.
  • Angelus1991ster
    Jajj de gyakori váltak ezek szarok mostanában. Nem is értem miért... aztán panaszkodtam a csinájjá 10 kill misszió miatt. Tudom nem kötelező megcsinálnom.
    Az ilyenek miatt remélem van egy külön bugyor.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2021.01.01. 16:07:55
  • tutyimutyi2
    Valaki elárulná nekem hogy a Lynx-el mit csináljak hogy gyakorlati hasznom is legyen a csatában? Direktívát és pótkaját leszámítva minden megvan ami kell és annyi látótávom van mint egy 6-os mednek konkrétan még egy heavy is hamarabb spotol fel és lő meg anélkül hogy spotolódna, ja és soha senki nem lövi el a kerekemet...
  • Plata
    Találkoztam egy magyarral.Sikerült kilőni.
    T30-al volt én Somua-val.
    Közelről harcoltunk,egyszer pattant is rólam,meg egyszer eltalált.
    Rá táraztam közelről és szépen le sebeztem,de ugye 35 másodperc az újra tárazás,aszittem nekem kampó,ott volt az orrom előtt.
    Megfordultam és kicsit arrébb vonultam,a bázis melletti nagy sziklánál voltunk,gondoltam utánam jön és kilő,de nem,nem esett le neki hogy kifogytam a lőszerből,ott dekkolt ahol hagytam,két másodperc volt hátra a töltésből mikor megindult,de akkor megfordultam és megöltem.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.31. 13:17:59
  • Plata
    Na bakker.
    Döntetlen
    Csata: Empire's Border
    Szerzett tapasztalat: 2 712
    Szerzett kredit: 138 809
    Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Feltételek teljesítve! Jutalom: Kis dobozok megszerezve (3x)
    Megszerzett tartalék készlet: 19 572
  • kopaszeger
    bezúzod és próbálod a könyvet fejleszteni az álcafestés miatt,valamint ha még nem ad 50 százalékos bónuszt a könyv akkor azt fejleszted
  • hawken
    Srácok, most biztos hülyének leszek nézve, de mit lehet kezdeni azzal a hatvanháromezernyolcszáz darab töredékkel?
    Az összes dísz megvan, álcafestésekből ami tetszett az megvan, chuck küldiket azzal egyszerűsítem. Ezen kívül jó még valamire?
  • haflac
    Eskü ez a játék támogatja az afk játékmódot.Sebzek 2500-at veszít a csapat kapok 260 xp-t, nem csinálok semmit, nyer a csapat nulla sebzés kapok 400-at.
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2020.12.29. 22:27:06
  • Plata
    Kíváncsi lennék 50TP-nek hol van a lőszer rekesze.
    De nagyon fura volt,én nem akartam lerohanni,jött mögöttem Jagdtiger csapattárs,gondoltam míg oda ér láncolva tartom.Nem jött össze.
    Vannak ilyen kicseszett érdekes lövések,mint amikor kukáskocsit ap lőszerrel tornyon lövöm és le jön a lánca.
  • hawken
    Nekem a gsor páncélvadásszal voltak ilyen lövéseim hogy egy amx kidugta az első görgőjét a fal mögül, gondoltam leláncolom és lerohanom, de felrobbant első lövésre. Egyszer meg az emil 2 - vel lőttem meg teljesen véletlenül egy duplacsövű rohadalomnak a csövét, és ammorackeltem. Csak pislogtam hogy miaf...
    Ellentétje amikor kb tíz méterről totál hátulról seggbelőttem a jagdpanzer IV-est, oszt nullás critical.
  • Plata
    Most voltam egy klassz csatában Somua-val.
    Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf
    Szerzett tapasztalat: 3 818 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 158 497
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Feltételek teljesítve! Jutalom: Kis dobozok megszerezve (5x)
    Megszerzett tartalék készlet: 19 683
    Irtó fura volt.Ketten nyertük meg egy Jagdtigerrel.
    Ami fura volt hogy volt egy 50TP,gold lőszerrel tolta,valami 7k sebzése volt a csatában,összefutottunk,ellőtte a láncom és nem sebződtem,én meg úgy gondoltam hogy csak fel tartom amíg a Jagdtiger odaér és majd kilövi,kettőt lőttem a láncába és kiírta hogy 1 és 2 modult kilőttem,majd még egyet lőttem a láncába és ammo rack.
    A leges legelső görgőjét lőttem ami kilátszott az utca sarkon,mást nem mertem mert golddal lőtt és jobban nem mertem rámenni,csak gondoltam szívatom és nem engedem mozdulni,Jagdtiger már közel járt,gondoltam majd agyon lövi.Erre kinyírtam a lánca le lövésével.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.29. 17:18:49
  • tutyimutyi2
    Nekem úgy rémlik hogy az idei feketepiacról is már elöző évben érkezett leak és annyival korábban hogy mire megérkezett addigra a wg teljesen átvariálta a kinálatot(vagy eleve csak hasraütés szerű volt a leak). Habár örülnék ha valami ilyesmi lenne a lista, számomra a 703 és az A-32 instant buy volna :D
  • magyi76
    Sziasztok
    Jol sejtem, ha nem vasarlok nagy dobozokat akkor nincs sok eselyem 38% fole menni az unnepi hagulattal, mar csak 5os diszek kellenenek de abbol irdatlan sok....
    Utoljára szerkesztette: magyi76, 2020.12.29. 01:29:59
  • Plata
    Hát ha ezek lesznek akkor ez nem az én bulim lesz.
  • popey8
    Ma 6 óráig.

@Plata: de igen, jó volt a karácsonyi lista. Ha megnézed a Scheff vidit, ott is ezek vannak benne, csak persze a sorrend nem az volt, meg azt nem lehetett tudni, h a 2 csövest csak pénzért lehet majd megvenni.
  • Gyuszopapa
    Frissen telepített játék is csinálja nincs mód.
  • joe662
    Ha jól tudom holnap reggelig.

Ez a progetto biztos örült nekem, ügy lőttem rommá hogy fel sem spotolt
  • lammaer
    Azt nem tudja vki hogy a mostani "minden tankra 30-15% akció van" event meddig tart?
  • Plata
    Mikor lesz black market?
    A kiszivárgott karácsonyi lista sem volt jó.
  • Lunki88
    Ez nem tudom mennyire hiteles infó, de van már "kiszivárgott" lista a black marketről.
    Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2020.12.28. 20:36:04
  • joe662
    85% újra,95 nem lesz szerintem, ahhoz béna vagyok
  • popey8
    Ezzel a véleménnyel vszeg a kisebbséghez tartozol :D Előző kampányban, mikor már látszódott, h nem nagyon lesz tankunk, akkor többen is átmentek olyan klánban, ahol 30-35k-ért kihúzták nekik a csifit, sőt vki a VK72.01K miatt ment át, na azért tényleg nem éri meg. Ha most benne lenne a csifi, lehet én is bevállalnám... a csifiért megéri azt hiszem, de ezért a sokadik (olasz) táras se nem med se nem heavy miatt biztos nem. Hagyjuk már a WG-t meg a faszságait, most miért nem lehetett belerakni a csifit? Van Bisonte, van olasz med, így vszeg csak februárban lesz olasz heavy? Minek még1? Exclusive tank oké, de ezért 14 estét gép előtt ülni 7-től 11-ig, röhejes...

Szerk.: Van rá esély hogy azért nem lesz reward most, mert bent lesz black marketen? Gondolom 0 :D
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2020.12.28. 19:24:52
  • Plata
    Ahogy Popey is írta valszeg Mod okozza.
    Olyanoknak jelentkezik akik modokat használnak.
  • popey8
    Olvastam vmi ilyesmit, elvileg egy mod okozza, frissítsd le a modjaidat és jó lesz, valószínűleg.
  • Gyuszopapa
    Tegnap óta nem láthatóak a garázsban a legénységi tagok.Valaki tud rá megoldást?
  • Plata
    Annyit nem ér,na meg ciki is úgy szerintem.
    Mai Csák Norris küldi 25 lepattanó,mivel csináljam meg,hát elővettem a sosem használt Maus-t,meg E100-at,15-2 és 15-4 győzelem és kész a küldi.
  • popey8
    Egyes klánoknál kb. 30.000 Ft-ért megszerzik neked :D
  • Plata
    Hű bakker,ez naon ciki.