418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Jesszus megint jön új patch megint jön az új rinya.
    Múltkor rinya volt op heavyk miatt.Semmi sem lett belőle,most jön picsogás light tankok miatt.
    De azt nem veszitek észre hogy eddig is op volt a light.T8 light most is alázza t10 heavyt.
  • tutyimutyi2
    Ha egy csatábban mondjuk elhasználok egy medkitet 3 alkalommal akkor hármat is fog elvenni a depóbó?
  • Myke28
    Egyetértek veled ,eddig OP med hordák voltak ,most OP light és med hordák vannak.Ja és elég sok nagy medkitet kell majd venni:)
  • joe662
    Az orosszt próbáltam,és hát nem volt nagy művészet 70el robogva az ellent eltalálni.Amire ugye azt mondták,hogy totál alkalmatlan lesz
    Nagyszerű lesz mikor majd egy ilyen,aimbottal,megtalál a lassú nehéz tankodban
  • R3nton
    Ezek a t10 ligtok nagyobb méreg a játéknak, mint az arty. Majd visszavesznek belőlük. Látótáv és a gun is túl erős rajtuk. Ultra fos dpm kéne rájuk, nehogy már lenyomják a heavyket meg a medeket. Viszont a TD-knek ennyi volt, kakukk. Eddig is elég offosak voltak most már teljesen kiherélték őket. Heavyknél még van néhány jó azért. T110e5, Maus, VK, E-100, TYPE5 azért jók most eléggé, sőt még a 113, AMX50B, T57 heavy is jók.
  • Gyuszopapa
    Nekem randomban is majd minden csatában 3 arty van csapatonként.De a hétvégén olyan is volt hogy 9 arty volt a két csapatban összesen.Nem sokat kellett várni a légicsapásra.
  • asolyom
    Azt is azért remélem, hogy élesben nem olyan MM lesz, mint most a teszten. Csapatonként 5-5 LT, meg 3-3 arty. Ez a felállás pl. HT-kal totál játszhatatlan.
  • kigyi
    Ez kb 1 perc környékén volt amikor ott rohangáltam elöl (volt idejük elhelyeszkedni, ha ennyi idő nem elég akkor mindegy is) passzív spot ok, de ezzel a tankkal amikor +3 tier jön feléd sokra nem mész rejtőzködni nehéz kihúzva még nincs tehát messze sem lát, de engem meglátnak könnyen. Ráadásul fogalmam sincs hol tartanak, de már messzebbről látnak mert gyors sem volt a tankom csak kicsi így mire a bokrokhoz értem már lőttek így lebuktam hát vonulhattam vissza.

Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.04.03. 15:26:49
  • joe662
    Ezekkel a 10es Lightok-al+a brutál látótávjukkal,megszűnik a bokorrejsz is.Prohon elég csak középen kidugni az orrát,és már A0-ban is világit mindenki
  • asolyom
    A teszt szerver biztos sok dologra jó, csak a tankok kipróbálására teljesen alkalmatlan.
  • suba53
    Én is agyvérzést kapok akkor, amikor meg lenne a lehetőség a passzív spotra mert olyan a pálya, meg is vannak hozzá a megfelelő könnyű tankok, de ők valahogy a mérgezett egér módjára való rohangálást választják.
    Pittyegünk a bokrokra kérjük chat-ben a passzív spotot, de sokszor mintha csak a falnak beszélnénk.

A rohangászós spotter senkinek nem jó. A rohangáló lightok végig világítanak, és előbb utóbb kiszedik őket. Aztán a csapat ott áll megvakulva, és ha az ellenfélnél van egy értelmes spotter, akkor az el is dönti a csatát.
  • joe662
    Semmit,még az ap is megvan neki Persze ez még változhat.
    De azért örülnék,ha így maradna,mégiscsak prém
  • asolyom
    Hát nem 20-25 másodpercig kell spotolni.

Egy csomó olyan játékost látni, aki mindjárt az elején a LT-kal berohan az ellenség közé, 20 másodpercre felvillantja az ellenséget, persze amikor se a TD-k, se a tüzérek nem értek olyan pozícióba, ahonnan lőni lehetne, és aztán szépen meghal, mondván ő megtette a magáét.
  • Sherman0070
    Ez nem kapott HE átütés nerfet?
  • HTS s3rg1nh00
    Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2017.04.03. 14:37:12
  • kigyi
    Azzal voltam, de ez így akkor is szívás :D
    Kb annyit látsz a csatából, hogy elindulsz előre követnek spotolsz 20-25 másodpercig valahogy életben maradsz, mert kinyomod a szemét annak a kis szutyoknak amivel vagy majd tudomásulveszed, hogy senki sem lő azokra akiket spotoltál így abbahgayod 1 perc múlva élesen bírálnak a chatben, hogy miért nem spotolsz....
  • joe662
    Ez besz@rás lesz ha így marad igaz eddig se volt rossz

• joe662
    Tudom hogy teszt,és még bármit variálhatnak,de hogy a legnagyobb trollhoz nem nyúltak,ez tetszik
    Nem lesz oneshot

• HTS s3rg1nh00
    csak akkor tudsz +3 tieres csatába menni,ha lighttal vagy,netán a platoontársad az vagy 1-el magasabb tierű tankot visz....a lightok meg túlnyomórészt spottolni lennének,nem sebezni.
  • asolyom
    Most mentem a teszt szerveren néhány kört, és azért itt is akadt 4-8 HT balansz. Vagy az új MM csak élesben lesz működőképes?
  • yossarianHUN
    Na ne ba... Vajon miért? :)
  • Gyuszopapa
    A tetejében mindig túlnyomórészt éjszaka játszom amikor kevesebb a játékos ezért is többet rak be magasabb tierbe.Elismerték ezt is minél többen játszanak annál jobb az MM tier elosztása.
  • R3nton
    Ne félj a skorpiónak, defendernek ,meg a patriotnak nincs ilyen, ezek tuti t8ban vannak állandóan.
  • kigyi
    Tegnap valami agyf..z volt a csapatelosztás. 1 vagy 2 kicsit minden ligába beraktak. T4-et a T7-es csatákba, T3-at a T6-os csatákba és persze T5-öt a T8-ba, de minek? Egyszerűen esélytelenek ilyenkor azok akik bekerülnek a legkisebb Tierben. Persze poén volt amikor T6-ot kilőttem T3-al, mert senki sem mert vele harcba szállni csak álldogáltak ott és vártak én megkerültem és hátulról kiszedtem 23 kerek HP-t kellett sebezni, de ez akkoris is agyf..z. 4 egymás utáni csatába is berakott így esélytelennek, mert ugye szinte mindenről lepattansz :(
  • Gyuszopapa
    Az FV ugyanez állandó tier 9-10.Alap 1700+ DPM-el.
    De a Pilot-t valahogy jobbnak érzem.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.04.03. 11:25:03
  • R3nton
    Amúgy nem lenne rossz ez a pilot ha nem lenne hidden súlyozott MM-je, mint a Su-122-44-nek. Ahogy ez állandóan t10-ben van, az meg t9-ben. Amúgy a su-122-44-nél be is vallották, hogy direkt be van állítva, hogy többet rakja t9be.
  • Plata
    Én abba is hagytam a játékot pár csata után,olyan hülye lagok voltak hogy képtelenség volt játszani.
    T54-el úgy be zúgtam az ellenség közé hogy észre sem vettem.Mentem vele a sarok felé lag majd észrevettem hogy egy rakás t9-10 közt vagyok a folyó másik oldalán.
    Tudtam lőni kettőt aztán meghatam.De hogy kerültem oda passz.
    Meg amikor LTTB-vel mész padlógázzal és bejön lag akkorát lehet zakózni mint állat.
    Mondjuk t49-el is leugrottam a szakadékba és bele a tóba,de azt kurva nagy mákkal sebesülés nélkül megúsztam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.03. 09:54:52
  • kigyi
    Mi van az EU2-n amiért mindenki oda jár? Most komolyan? Egyre többször van vele probléma míg én az 1-en simán tudok játszani.
  • tutyimutyi2
    hm nekem tegnap volt egy fél óra amikor 500-999 között volt a ping...
  • Plata
    Jézus anyám de szar a szeró.
    Akkora lag van bazz,a tankom még megy tovább miután én fékezek.
    50-300 közti ping van néha.
    Az első csatát jól el is basztam,mert a lag miatt 3-4 másodperccel később reagált a tankom,és amikor egy rakás t9-10 vadászik az emberre nem túl kellemes.Mert a balfékek mind egy felé mentek és otthagyták a bázist védtelenül.
    Második csatán meg nyertünk,de majdnem vízbe fulladtam a lag miatt.
    Persze ha nem med tankkal megyek csatába tuti kurva sok td van.

Jah 2 obj263-at lőttem ki.Pedig ilyen lagban messziről lövöldözni iszonyú volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.02. 21:41:23
  • TiborTamas
    Nem is bírja a szerver, nem lehet tankot betenni, meg ready-zni, mert fél órákat töltöget mindenkinek...
  • Rammsch31n
    Lulubell most láttalak csatába, te Grillével én meg obj 704-el voltam :D mondjuk a csatamezőn nem találkoztunk. :D
  • Rammsch31n
    lol... ez már DDOS attack... chat szinten... :"D
  • TiborTamas
    Nézzétek EU2 general chat-et... Akkora spammelés megy, hogy behalt az egész SH előrenyomulás rendszer... :D
  • asolyom
    Én is megvettem volna a VK 100.01-et, de most bizonytalan vagyok. Tartok tőle, hogy az új T10 LT-ok miatt a HT-ok még inkább játszhatatlanok lesznek, pedig ez az új Maus vonal igen csak érdekelne.
  • asolyom
    Játszogattam egy kicsit a teszt szerveren. Nekem van csak olyan érzésem, hogy a nehéz tankok egyre kevésbé játszhatóak?
  • Lokker
    "deinstall game pls" ahogy a 12 éves siemkawarrior mondaná
  • joe662
    De nem mindig
  • Sherman0070
    Light tank buff jó is lesz.
    Már úgyis unom a HT+TD-zést.
  • Sherman0070
    A te artyd gyenge!