418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Igen. Akik már dörzsölték a tenyerük, hogy mekkorákat fognak irtani az OP top lightokkal, azok most kórusban sápítoznak, ezzel együtt szerintem is ez volt a jó döntés. Nem kell egy új szupermed osztály, elég combosak a top tier medek így is.
  • R3nton
    DPM-et is nerfelték!
  • Sherman0070
    DPM-jüket nerfelték? Azt kéne nerfelni rajtuk, nem a látótávot.
  • ROMOTO
    Ahogy hallom visszavették a látótávot, pont ahogy tippeltem, mivel gyorsabbak és jobb az álcájuk ami ráadásul menet közben sem esik le, a medekkel azonos látótáv mellett is hamarabb kiszúrnak mindent miközben ők láthatatlanok maradnak...
  • Sherman0070
    Nyugimár. :D

Nem kértem az okoskodásodat.
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.04.09. 19:21:10
  • Plata
    Engem addig nem izgat a dolog amíg a t10-es light robog vagy 70-el és gyorsul mint a veszett fene,azt se bánom ha lőni sem tudok vele de legalább nyitott pályára kerüljek vele ahol el rallyzgathatok.
  • Kronos79
    Végre elkezdtek jó dolgokat is csinálni. Ráfért már a játékra.
  • R3nton
    Láttátok? Elintézték a tier10es lightokat. Visszavettek belőlük jócskán. És arty nem mehet platoonba. Józan döntések. Egész jó az új csapatuk.
  • yossarianHUN
    Most nem azért, nem gyakran kérdezek ilyet, de te hány éves vagy? Ez a vergődés már tényleg kezd érthetetlen és nevetséges lenni egyszerre.
  • Plata
    Nekem 1 darab sem volt az Is7-ben,még is beütöttem,igaz volt pár kapás lövésem padlógáz közben ami mellé ment,de amit célozva adtam le az talált.Nézd meg hány gyökérrel harcoltam,szerinted ha van eszük és normális játékosok akkor menekültek volna előlem?
    Csak lestem hogy pattogtak a gold lőszerek az elejéről láncáról.Leo E50 meg centurion inkább elkezdtek menekülni,hülye e50 ráadásul úgy hogy megfordult és a seggét mutatta.Mondjuk az hogy gold ammo van náluk már eleve jelent valamit.
  • Sherman0070
    vicces
    azt mondjátok gold ammohoz nem kell skill
    errefel még azzal sem tudnak beütni titeket
    hogy is van ez akkor?
    OP lövedék, skill sem kell hozzá de mégis kell?
  • tutyimutyi2
    Nekem is pár napja lett meg ugyanez a küldi csakugyan goldnoob barmokkal, hatos hetes tankok voltak szembe az M6A2E1-emmel és próbáltak sebezni. :D
  • Sherman0070
    rng, menj inkább biztosra mindig
    ekkora célpontoknál mindig úgy próbálom, hogy befedje az egész tankot a célkereszt, akkor biztos talál
  • SzocsA
    Szabad nézetben fényképeztem ezeket.
    Amúgy az is érdekes, hogy a célkör a jtnél 9 órától 3 órás résznél ott van az egész oldala a teteje meg 9 óra meg 11 óránál van kb 15 fokos kis résznél és énnekem sikerült eltalálnom azt.....
  • Plata
    Kész lett srácok T28 küldi medek nélkül is.
    Köszönet érte a sok idióta gold noobnak.
    Hála istennek ezek a barmok még gold ammoval sem tudtak megölni.De lett legalább sok páncél által felfogott sérülés,meg közben szarrá lőttem őket.Igaz hozzá kell tennem hogy tényleg agyhalott ellenség volt.Ha nem ennyire sík hülyék simán megöltek volna ha körbefognak.

• Sherman0070
    Célkereszted mind a 2x rossz helyen volt. Leopard-nál nagyon a bal szélén, JT-nél nagyon a tetején
  • fighter_hu
    A jt-nek sztem a tetejét találtad el ,látni ahogy épp pattan a lőszer felfele baloldalt.
  • SzocsA
    Mondom, hogy az első lövésem figyelmeztető :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem tudok megölni egy low hps tankot. Hova lett a lőszer?
    Ez meg :D
  • yossarianHUN
    Állítólag még reszelgetnek rajta, mielőtt kihozzák. Mondjuk az XP for tanking-re is ezt mondták, aztán most derült ki két év után, hogy elkaszálták az egészet.
  • Sherman0070
    Semmi hír. Egyszer volt ruszki szerveren. vagy nem?
  • Lokker
    Ezzel a prémium tank becserélős dologgal mi a helyzet?
  • Sherman0070
    Kipróbáltad a gold lőszert? :D
  • Lokker
    Kettőt mellé lőttél. Na mit nyertem? :D
  • Plata
    T10 platoonban arany lőszerrel lövöldöztél egy Maus-ra?
  • HTS s3rg1nh00
    tegnap este meglehetősen közel álltam hozzá a dicker maxos köröm után,hogy kiugorjak a földszinti ablakon...keressétek a hibát
  • Sherman0070
    Megérte az árát ez a Type 64. Új legénységgel is lehet alkotni vele.
  • Plata
    Mi a bánat ez?
    Tartalék Taktikai kiképzés teljesen felhasználva.
    Ezt írta ki most hogy beléptem garázsba.
    Is7-el mentem egy csatát,basszus majdnem elfogyott a lőszerem.
  • joe662
    Végül is csak a lényeget
    Írtam újat nekik,ne unatkozzanak
  • Sherman0070
    mi lett linkinnel??? :D
  • Scheff
    Élő adás Linkin1994 emlékére... :(

• Sherman0070
    Teccik
  • Sherman0070
    jaja
    azt kihagytam
  • WR104
    Valaszolnod kell nekik 72 oran belul erre a ticketre kulonben automatikusan lezarjak.
  • WR104
    Raadasul azzal a gunnal nagyon jol lehet boldogulni meg T10-ben is.
  • Plata
    Három három T9 tank volt többi T8 és T7.
  • Angelus1991ster
    Akkor megérteném ha 2, inkább 3 egymást követő csatában a legalján szívna. Így meg középen dekkolhat a tankjával, a middle/közép tier-ben.
  • Plata
    Szerintem aki +1-2 tier miatt hisztizik az nem normális.
    De ez a csóka halál komolyan a bázison dekkolt és az első két percben csak nyavalygott.
    Hülye voltam hogy nem reportoltam,asszem 457 vagy 467 sebzéssel zárta a csatát.

• Lokker
    El vannak kényeztetve a mostani játékosok. Le kéne osztani mindegyiknek egy pár pofont egy vascsővel. Csak hogy tudja mi a szitu.
  • Plata
    Lorraine T9 csatában azért anyázta a WG-t mert neki T9-ben kell játszani.
    Rendesen ugatott hogy ilyen olyan szar az MM meg hogy kapja be a WG meg hasonlók.
    Röhej már +1 tier miatt ilyen hisztit bevágni.
  • tutyimutyi2
    no és ez valyon csak a 8-as szintet ugró light-okra vonatkozik vagy az összes olyanra ami szintet ugrik(gondolok itt pl bulldogra vagy éppen a T-50-re)?