418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Csapat vagy WG hibája volt? -
Still_I_Rise #390673 Neked mi a bajod? -
Still_I_Rise #390672 Tessék mester!
Ez itt ugyanaz a csata.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Toljál már még pár képet erről a szar játékról ide. Nem is tudom minek játszol ezzel. -
Valószínüleg arra gerjed hogy kiollózott no name csatalapokat hány ide + "most nem a jövő van", bezárt a Lipót, a sok dilinyóst szélnek eresztették...
-
Still_I_Rise #390669 Térdre, imához...
Illetve leírom századszor: MOST_NEM_A_JÖVŐ_VAN
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.22. 21:21:47 -
Lokker #390668 Azért még ne vegyük készpénznek azt a patchet. Előbb jól kell szerepelnie az NA szerveren hogy mi is megkapjuk. Ha sok lesz a hiszti akkor még egy darabig minden így marad. Aztán még működnie is kell majd. :) -
Lokker #390667 Korábban se a HP-ról linkelte a képet szerintem. -
TiborTamas #390666 Mit nem lehet azon érteni, hogy még nem jött ki a patch? Majd a patch után kell az ilyen leosztásokon meglepődni... -
Still_I_Rise #390665 Te fogyatékkal élsz?
Esetleg gyengén látsz? -
Még mindig a HP csíkokat nézegeted?
-
Still_I_Rise #390663 Legalja...
Lehet magyarázni :)
Illetve, mindjárt sokkal jobb lesz.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.22. 21:07:00 -
Minden arty aminek van splash dmg az elég jól járt (kb. 4-5-6 szinttől), eddig az arty nagyon a random volt, azaz fullos legénységgel is lehetett a holdra lőni és viszont, mondjuk szar legénységgel csak elvétve lehetett egy csatában tendenciózusan találatokat szerezni, emiatt hiába volt elméletileg nagy sebzés, vagy beadta vagy nem, és átlagolva azért elég alacsony volt az arty átlagsebzés, a nem fullos legénységgel meg a béka segge alatt... ezután most a pontosabb, gyorsabban szűkülő artyk a bazi nagy splash sugár miatt is garantáltan sebezhetnek és stunnolhatnak akár középszar legénységgel és skillel, jó legénységgel átlagban szerintem a korábbi értékeknél magasabb átlagsebzést lehet összehozni velük hiába kicsi az egyszeri találat, ha nem hülyék akkor mindig a frontvonalat lövik mert a stunnolt ellenfél csapattárs sebzéséből is profitálnak, a másik hogy mivel az egyszeri sebzésük kevesebb (mondjuk papír céloknál azért megvan a fullos dmg is) és a stun sem annyira zavaró, ezért talán kevésbé irritáló a jelenlétük ami mindenkinek jó, bár szerintem határeset és kicsit nerfelni kellene még rajtuk hogy a többség végérvényesen elfogadja az arty ágat.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.22. 21:05:28 -
Rammsch31n #390661 mi a franc? :D még buffolták is kvázi a skycanceröket? xD -
eu-ru szeróra ja, amcsira azért jött előbb mert itt a legkevesebb felhasználó ezért a kockázat is kisebb a hate-cunaminak ha valami nem jön be a playereknek, mivel a visszajelzések kifejezetten jók az mm kapcsán, az arty változásokat is inkább buffnak élik meg ezért minden a menetrend szerint történik. -
Jövőhéten jön az update? -
Still_I_Rise #390658 Köszönöm, hogy megerősíted amit korábban írtam! -
Haterkedés helyett amcsi fórumokon lehet olvasgatni az új MM ről és az artykról... egyébként az artykat a peccs szerintem buffolta, remélem visszavesznek a lövegek a pontosságából és a szűkülési időből.... -
Plata #390656 Én nyugiban vagyok,az MM nekünk kedvezett,de a csapat vér hülye volt. -
Still_I_Rise #390655 Nyugi! A hívők/anyagilag érdekeltek szerint javítják, de ALAPOSAN!
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.22. 19:53:15 -
Plata #390654 Öcsém olyan tuti elcseszett MM van néha,nekünk volt előnyünk,csak épp a csapat volt totál retardált,az összes barom egy oldalon kempelt.
Másik csatában majdnem ugyanez történt,csak süketperzsával voltam,tuti helyre álltam be,így hiába jöttek rám sokan nem tudtak sebezni.
Mondjuk a végén már csak pislogtam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
scorp g-t venném nem kell bele gold és jól farmol, lorr is jó csak több skill kell hozzá, svéd pálya és szitu függő, nem venném meg. akármilyen prém jön majd, attól még a scorp g-t megéri megvenni. -
Barátom megvette a Lorr40t-t. Mentem párat vele. Jobb AMX 50 100.
STRV S1 nem éri meg. Legtöbb mapon használhatatlan.
Skorpion G megéri szerintem. -
diegho™ #390651 Aha. -
SzocsA #390650 2900 dpmje van, eszközökkel a svéd tdnek 2800 dpm de 288 alfája a skorpióé 250
De az a svéd td is papír meg nem lehet észrevenni.
A lorianne meg et lő de 30 s betölteni nem jó az...
Miylen új prémtankok lesznek ezután vagy hamarosan?
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.22. 18:38:15 -
Lila és lila között is van különbség akár 1000-2000 pont is, a jobb szeretne még jobb lenni, a másik hogy pl. ha valakinek pont az a játékban a kihívás hogy gunmarkozzon akkor goldspammelni fog, a harmadik hogy sok tank igénylik a goldot, vagy az alaplöveg lehetetlen szar és csak goldddal tudja használni vagy a fullos is az, Pl. T-44 el nem sok mindent lehet kezdeni nélküle, a negyedik hogy ha tele van kredittel és nincs mire szórni akkor goldammot vesz, egyébként a csoki, kóla, stb. sok esetben durvább buffot ad a goldammonál különösen high tierben, pl. batchat, csak valahogy ez senkit nem érdekel...egyébként ha megteheti akkor miért ne tegye, mondom ezt úgy hogy alig használok goldot meg prém fogyóeszközöket, ha lenne rá kreditem akkor nyílván elszórnám ilyesmikre én is. -
diegho™ #390648 Mivel tartson lépést? A többi T9-es medes goldspammel? -
papír tank
játékosok 90%-a csak elhullik vele 1000 sebzés alatt
amúgy jó tank csak sokan nem tudják használni -
SzocsA #390646 A lorrainet jobban megérni megvenni, hol lehet megnézni a tank paramétereit? -
SzocsA #390645 Megint meglehet venni a skopiót! Már annyit eladtak belőle, hogy mindenkinek van, lassan itt az ideje a nerfenk...
Megéri megvenni? -
A tank nagyon változott, HD modellbe ültetés után sokkal könnyebben belőhető a tornya, így nem tud tornyozni ezért és azért mert sokkal több high tieres járgány van szuper lövegekkel hogy lépést tartson kénytelen a goldhoz nyúlni, ennyi. -
diegho™ #390643 Előző csatámban 42%-os T110E4 első lövése is gold volt. Nem szín és csataszám függő a goldspam. Aki goldspamel az mind azért csinálja, hogy magasabb WN8 értéke legyen, ami egy szintig még talán rendben is van, de amikor elérted az xvm szerinti legmagasabb szintet, ott már minek? Nincs magasabb "osztály". -
Gyuszopapa #390642 Dehogy a drágalőszer semmit nem jelent.Csak azt vettem észre hogy
zöld színtől és 30 ezer csatától színtől független felfelé kb. 99% csak az jön.Szóni kéne nekik,nem?
-
diegho™ #390641 A WN8-at a védés is elég jól húzza, ha hagyod az ellent foglalni és minél több pontról reseteled az is elég szépen húzza az értéket. A gold lőszerről ne is beszéljünk, pláne olyan tankoknál, ahol óriási különbség van az alap és a prém lőszer átütése között, pl T-54. Érdekes, hogy régen a legjobb T-54 player 2500-2600 között sebzett átlagban, most mennyit is? Semmi nem változott a tankon csak bejött a kreditért gold. -
WN9 kéne már. Elavult ez a WN8.
-
Scheff #390639 Rövid cikk a WN8-ról! :) Link: http://www.mrscheff.net/cikkek/oktato-cikk/hogyan-tekints-wn8-ertekre-1-resz/ -
Pongyi #390638 Húzom a RU legénységét de egyszerűen nem hiszem el hogy milyen csaták vannak t10-ben.. Folyamat 2-3 perc alatt 0-4, 0-5... A csata első 2 percében eldől a végkimenetel mert mindenki egy oldalra megy mint t2-ben. Nagyon kíváncsi leszek fog-e változást hozni az új MM, vagy ugyanúgy 15 percesre szabott de valójában 2-3 perces castákat játszunk majd. -
csagataj #390637 Csókolom! -
R3nton #390636 hát ez az, és mégis hogy félt tőlük mindenki... -
Plata #390635 Szerintem 10-es sem sokkal jobb.
Nekem nincs,de táras gyors kis fosok úgy szétszedik őket mint a szart.Bár gondolom gold is van nekik betöltve,de ha én kapok csapatba t10 japcsi tehenet nem sokáig szokott élni.Ha meg bejön a stunolós arty még rosszabb lesz nekik.