418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
6-os szint felé nem megyek. Játszhatatlan lett...
arty+light=cancer -
Rammsch31n #390873 ...nyugi sírás addig lesz, míg ki nem teszik őket... de ha nem kompenzálnak emiatt, akkor engem elvesztettek, mint játékos...azért mindent ne már... -
Plata #390872 Csak nekem tűnik úgy mintha T49 ágyúja gyorsabban szűkülne?
Kharkov-on az előbb full beszűkülve rálövök Is3-ra,erre pont elmozdul,de kinyírtam egy homár skorpiót.
Nem is láttam.Elég low hp-ja volt,de akkor sem láttam.
-
Ez az arty... WoT hivítalós fórumán szépen ki lett sírva az átalakítás... -
Rammsch31n #390870 Méghogy nincsenek 1:15-ös csaták, nem a lófaszt nincsenek. 3 kört mentem, csak az volt eddig. xD -
Plata #390869 T49-ben ülök,M53 telibe kúr gold ammoval,mert hülye gyökér a szentem oszt 135 sebzés. 
Ciki,de elfelejtettem T49-en kikapcsolni a Legénységfejlődés felgyorsítását.Így még mindig nincs xp-m Sheridanre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.27. 09:59:08 -
besti #390868 Ezt nem mondtam, más baj van velük. -
OP az arty. Tudom. -
besti #390866 Látom sikerült megérteni a mondandóm lényegét... -
Plata #390865 Én is 15-be kerültem,de hiába,agyhalottak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mint a lemmingek,egy sorba az egész banda.
Jah és a legszebb az egészban hogy a Leo visszaszámlálás alatt ugatott hogy miért ő kap mindig retardált vörös bot-okat a csapatába.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.27. 09:49:19 -
Kevés a játékos, azért. Nekem mindig 15v15. Milyen tierben vagy? -
R3nton #390863 lol 13vs 13 ez az új MM??? xd 2x rakott be ilyen csatába. Kíváncsi vagyok ez lesz végig... -
Papír páncélú tanktól mit vársz? -
besti #390861 Azt mondták a patch videójában, hogy kurva ritka lesz az arti ammorack - egészen a 3. csatáig kellett várni. T49-ben folyamatosan mozgolódva első arti -300 hp és track, 1 mp. múlva 2. arti ammorack - csak hogy nehogy elfelejtsük a múltat :D -
Megvan az új régi statpadder tankom 

-
Arty most sokkal több lesz, mert mindenki kíváncsi arra, hogy mit csinál. A sok kis szadista hajlamú 8 éves ezen fog matyizni.... -
SzocsA #390858 Ez így akkor is egy nagy rakás szar.
Ha este többen lesznek az artys dolog nem fog változni semmit sem,
baromi kevés lett így a csapat hp, keveset fogsz sebezni, 2 lősz a játékban már unicum leszel :D -
Plata #390857 Nem kaptam vissza.
Volt a garázsban lóhere amit T10 FV-re szántam.Azt raktam rá.Ami T49-en volt nem kaptam vissza. -
A WG kurva anyját már azért, hogy sokan még dolgoznak, tanulnak.... -
besti #390855 Ez hogy van most, előbb egy 14 vs. 14, most egy 13 vs. 13-as csatám volt? Volt ilyen a tervezett változások között? -
SzocsA #390854 Hát ez így kurvaanyád WG.
Nem azt mondták, hogy egyforma tankosztályok lesznek? Vagy ez mikor jön?
Itt meg 13 vs 13
Itt is baromi sokat lehet sebezni.....
Visszamentem védeni a bázist mert eljöttek. Egyet lőttem utána 3 arty lövés.utána be se tudtam tölteni, meg eltalálni akármit is elnyomtam a javítót.
Megvan a td küldetés az obj 260? Sebezzél 8000ret hogy lövitek így össze?
És a heavy küldetés? :DDDDDD
Heavyvel elindulsz az egyik oldalra mire odaértem a pontra, már vissza kell menni, mert a lightok elmentek a másik oldalt. de az arty miatt nem tudsz kinézni se mert odalő és leragaszt, Inkább vágjon belém 1800 at a kurvaanyát, de nem szenvedek a pályán....... -
Gyuszopapa #390853 Most komolyan valaki azért kifejleszti a 10 light tankot freeből hogy az arty mellett gubasszon a csata jó részében.
50000 csatás barom agyhalott. -
TiborTamas #390852 És elég durvák lesznek top tierként szerintem... :D Első csata a WZ-132-vel top tierként Himmelsdorfon:
-
Igen. Mostantól de régen tier5-ben is mehetett. -
TiborTamas #390850 A lóherédnek elvileg vissza kellett kerülnie felhelyezhető státuszba. Én egyébként 4200 goldot kaptam így, hogy bevásároltam az összes emblémát + feliratot is a volt 8-asokra... :D
Nekem meg csak most jutott eszembe, hogy a RU-val és a 13 90-el előre össze lehetett volna szedni az xp-t a HWK és a BC 12t moduljaira még fullosan felszerelt tankokkal, mivel ott a tier 8-on maradt az xp. Így meg most vagy félig stock tankkal kell, vagy free xp. -
Angelus1991ster #390849 T2 Light maximum csak tier 4-esek közé dobja. T5-be csak troll szakasz lévén kerülhet be. -
Arty az sokkal idegesítőbb lett, ahogy gondoltam. Ebből arty kivétel lesz 100%. -
Végre van értelme kis szinten játszani. Megvettem a T2 Light Tank-ot és elég jól működik így, hogy nem kerül tier5-be mindig. -
Plata #390846 Vereség
Csata: Redshire
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 661
Szerzett kredit: 14 582
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Anyám 12 light 6 arty,három darab T8-10 arty találatot kaptam be.Nem haltam meg,stunolódtam lófingnyit sebződtem.
A heavy tankokat viszont ugyanúgy kicsapták mint eddig.
Túléltem a csatát,de el lehet felejteni hogy T49-el pénzt keressek.
De ami a legjobban fáj az hogy a Lóhere matricát nem kaptam vissza,az FV-re félretett lóherét kellett rá raknom.
Jah stun ide vagy oda,a T49 így is kilőtte az ellenséget.T54-et meg Obj 261-et stun alatt lőttem ki.A harmadik stunnál 43 másodperces töltés időt kaptam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.27. 07:21:50 -
Plata #390845
LTTB xp-je átkerült a T8 LTTB-re.
Viszont T49 lóhere emblémája eltűnt.
-
haflac #390844 Figyelem!
Feliratok megváltoztatva
Emblémák megváltoztatva
Álcafestés megváltoztatva
Hozzáadott járművek: LTTB, HWK 12, Bat.-Châtillon 12 t, M41 Walker Bulldog
Hozzáadott férőhelyek: 4
Kapott kredit: 31 050
Figyelem!
Feliratok megváltoztatva
Emblémák megváltoztatva
Kapott arany: 3 600 -
Plata #390843 Figyelem!
Feliratok megváltoztatva
Emblémák megváltoztatva
Kapott arany: 960
Figyelem!
Feliratok megváltoztatva
Emblémák megváltoztatva
Hozzáadott járművek: Bat.-Châtillon 12 t
Hozzáadott férőhelyek: 1
Kapott kredit: 1 222 175 -
Gyuszopapa #390842 Viszont a látótávolságukat is egy kicsit megnyírbálták.50-60 méter.Hátha ez rontja a túlélési esélyeiket.
Ha még az álcájukból is elvettek volna,nehogy már 100 méterről ne lehessen felspottolni őket.
A light tankok pedig ha jól láttam lehetnek top tierek is ezután.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.04.27. 01:48:58 -
Igen, tesztszeron feltunt hogy baromi pontosak. Joval idegesitobb. Szoval a nyakunkba b@sztak meg nagyobb problemat
Amugy a valtozasokkal tobbnyire elegedett vagyok, ezek a bohocok vegre csinaltak valami ertelmeset is: link
-
yossarianHUN #390840 Van már egyáltalán 9.19 teszt? -
Állítólag a 9.19 es teszten nincsenek artyk,kivették az összeset 
Kompenzáció a meglévő arty-k vételi ára és ingyen képezhető a legénység más tankra.
Reménykedhetünk?
-
Gyuszopapa #390838 Mert mikor a BF Heroes-t vagy másik játékot bezártak kapott valaki vissza pénzt amit berakott.Nem.Így járt ez van.Kicsit sok már ez a agyhalott dédelgetés.Miután már sikerült az 5 évesek között is népszerűvé tenni a játékot a Minimax-os reklámok álltal.Rájöhetnének hogy ez nem emeli a játék színvonalát.A Top 5 tank között elég sokat látok életképteleneket de a WG nem jött még rá hogy nem ez a célszerű módszer a winrátájuk emelésére.Mert nem egyszer 0 sebzéssel végeznek és csak bukik miattuk a csapat.
De hogy egy jó beszólást is betegyek ide ami azért jelzi hogy nem csak azért rossz az arty mert hátulról lövöldözik ránk hanem a pszichikai hatása is nagy.
" a top tier med szakasz is odacsinál a csata elején mikor meglátja hogy 3-as arty szakasz van az ellennél" Pedig lehet hogy nem is fognak 1 találatot sem kapni az artyktól csak már a jelenlétük is nyomasztó. -
yossarianHUN #390837 Majd kapnak valami kompenzációt, aztán csók a család. Esetleg megkapják az artykba tett kreditet és az XP-t freeben. Vagy bent maradnak, csak használhatatlanná nerfelik őket. -
Áh. Kompenzálás nélkül megtehetik? Volt, aki pénzt is tett az artyk kihúzásába. Azokkal mi lenne? -
yossarianHUN #390835 Legyen csak sírás, és akkor ki fogják venni őket a csába. Szerintem win-win.