418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #390914 Esküszöm néhány játékos sniper nézetben játszik, vagy sima bot. Valaki neki kocan ezeknek és azok meg hüledeznek, hogy "miazháugy, hekem gyüttek"? Jó , hogy nem betét lapot kérnek... -
Nagyjából az összes 4-es szint alatti tank használhatóvá vált, ami nagyon jól hangzik. -
Ne is mond annyira helyezkezdtem tegnap, hogy IS2-vel nekitolattam egy T6-os Cromwell-nek, gondolom hátba akart lőni csak nem volt ideje :D Hát nem kipurcant :D
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.04.27. 15:34:37 -
Angelus1991ster #390911 9.18 MM reformjának hála lehet már használni a Toldit (ami hatékony legénységfejlesztő a német magas szintű lightokhoz).Eddig a "legrosszabb" leosztás a 2 tieres csata volt (5 db t4-es és 10 db t3-as). Persze a töltésidő így trebak, ami veszélyhezetben .......
Másik, hogy most kell megcsinálni az LT-7-es missziót (deríts fel 3 db arty-t és sebezd meg azokat). -
T-100 LT hamrabb ért oda mint az AMX lol :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ha van amit kifejezetten utálok akkor az az arany lőszer, és a med-light rushok.
Na ma csak ezekkel találkoztam. Napok múlva valszeg változni fog ez a sok light-med...de ha nem? Akkor mi a fsz lesz? Napokig ne játszak? megy a premiumom hogy b.szák meg
Minden köröm hasonló jelleggel telt el eddig. 1 oldal rush -
Plata #390908 Leopard összevissza kergetett. 
Ott kergetett a házakban a csapattársai közt.
-
Megamax #390907 Mentsd fel ezeket az epick momentumokat a youtubera, jo visszanézni a videóka késobb is mikor már nem lehet lejátszani a replayt.
Mikor azért maradsz életben mert a ellenfél annyira ki akakr nyírni hogy már egymást lovik szétt : https://www.youtube.com/watch?v=mJU76Zen6l8&t=78s -
Plata #390906 Is6-ot meg kerültem és fenékbe durrantottam,1049 sebzés. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #390905 Bakker srácok olyan csatát éltem túl ami vicc,bementem az ellenség közé ott cikáztam és túléltem 12 Hp-val. 
Tényleg bementem közéjük ott mászkáltam el köztük és túléltem.Asszem mákom volt.
Gyuszopapa #390904 Jelen helyzetben néhány light tankkal felesleges spotra menni.Például a 13-90,lófasz látótávja van a többi 9-es főleg a Ru hamarabb meglát.Esélytelen. -
Ha közben ellövi magát a delikvens,és ezáltal más számára is láthatóvá válik,felspotolodik,hiába állsz mellette nem jár asziszt. -
Vlmi 50 körüli páncélátütést kapott az összes arty, ha a felső tetőlemezek gyengébbek és direkt találat van akkor nyílván beadja a nagyobb sebzést, az E100 tetőpáncélzata fingom nincs mennyi, lehet hogy kapott átütő találatot a motorházon és csupa nagy kaliberes tier 10 től kapta a fókuszt, a köténylemeze baromi jól véd a splash ellen, az artisták egyébként meg rá fognak állni hogy ne a tankokat célozzák hanem a tankok közé vágják a splasht hogy a splash-stun több tankot elérjen...szvsz az E100, Maus, Type 5 nagyon jól bírja a gyűrődést...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.27. 13:28:29 -
mentem vele egy csatát,értem hogy néha OP volt a bulldog (bár ezt ellensúlyozta a folyamatos ammorack),de jelenlegi állapotában kb használhatatlan,6os tár,nagyobb töltési idő mint régen a 10-essel,pontatlanabb mint egy derp gun és cserébe még lassan is szűkül...amikor autoaimmel a tigris 1 körül keringtem közvetlen közelről és a 6-ból 2 mellé ment azt hittem sírva fakadok... -
Plata #390900 Hát ez nem teljesen igaz,az előbb 3 arty úgy szarrá lőtte E100-at hogy 86 hp-ja maradt. -
Az artyk elsődlegesen a frontvonalat lövik mert akkor van assistjuk a stunból ha a csapattárs lövi a stun alatti ellenfelet, ott általában heavyk vannak akiknél van páncél, javító skill, meg a szupernehezeken akár repesz páncél is ami miatt az arty nem tud sokat sebezni, a stun meg annyira nem vészes, a 90 seces fogyóeszközök is működnek.
Az első héten lecseng ez a sok arty light özön és beáll oldalanként 2 light-1 artyra, személyes tapasztalat....
A megátalkodottabb artyk attól még okozhatnak meglepetést ha papír célpontokat keresnek és találnak el.... -
Plata #390898 Valaki világosítson már fel hogy mi a francos istenért kapom azt hogy 161 Felderítés általi sebzés,amikor nem is annyi volt.E100-at spotolom és láncolom,arty szarrá lövi marad 86 hp-ja kivégzem,erre kapok rá 161 felderítés általi sebzést. 
Ez még is hogy a francos istenbe jött ki nekik?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.27. 13:06:56 -
a táras bulldogra vajon direkt hagyták bent,hogy lehessen rakni rammert? :D -
Rammsch31n #390896 Egyébként sztem ez a stunolás krva szar rendszer... mégjobban arty haterek lesznek az emberek. :D -
Plata #390895 Troll alap,mert én is troll vagyok meg a tank is. -
Rammsch31n #390894 Jaj értem... hát akkor is meglepett.
@Plata, te a T49-en a trollt használod még mindig? :) -
opati #390893 Ez csak akkor igaz, ha T8-ként már elit volt. -
Plata #390892 Tudom bazd,én is elbasztam egy rakás csatát mire észrevettem. 
Annyi agyhalott van csatákban,megint otthagyták a bázist őrizetlenül,naná hogy bejöttek oldalt.Nem volt más választásom,padló gáz és beléjük.
Amx 13 90 volt a legközelebb padlógázzal bele,kb 20 méterről megküldtem majd bele gázoltam.
Bc25 t-t sikerült még sebezni meg egy másik lightot,de sajna túlerőben voltak.
Rammsch31n #390891 tudjátok mi a mocskos fura, hogy a T9 lightoknál be lehet kapcsolni a legénység gyorsítást, úgy, hogy nem is elit a tank...hát még a 10-est ki kellene húzni, hogy benyomhassam, nem? -
Plata #390890 Francba,nem sikerül a bázis foglalós küldi. 
Már csak 4 másodperc kellett volna és sikerül.
Most ez a foglalós küldi kellene,de sosem sikerül,mindig megölik az ellenséget.
-
Ez jöhet azonnal EU-ra. -
Erről nem is tudtam, tegnap nem voltam fenn, akkor ezek szerint megoldották, innentől nekem nincs problémám a peccsel, összességében minden tierrel könnyebb lett a játék. -
besti #390887 Ja, tényleg, csak mivel top tier voltam és papír ellenfelek voltak, nem vettem észre, mert mindenkit simán átvitt az alaplőszer. T6-T7 light mint top tier, szép kilátások a tankokat ebben a tierben húzó többieknek. -
besti #390886 Ezt nem tervezik megtenni, ha még továbbra is tartják magukat korábbi elveikhez - azaz ahhoz, hogy a csaták változatosak legyenek, el kell térjen a tanktípus elosztás a két csapat között. Ha mindkét oldalon ugyanolyan/nagyon hasonló lenne az elosztás, eléggé egysíkúvá válnának a csaták. -
apcr és heat lőszerét nerfelték -
Gyuszopapa #390884 Majd nerfelik.Plusz ezelőtt nemigen voltál vele top tier.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.04.27. 10:45:20 -
besti #390883 Azta, T71-hez nem nyúltak. Rendben lesz ez így a mid tier lightokkal?
Nem baj, ingeyn epic medálok jöhetnek. -
Spähpanzer Ru 251 kilences szintű lett és adtak egy nyolcas szintű járművet : HWK 12.
Lényegében jól járt az , akinek volt ilyenje.
-
Gyuszopapa #390881 Csak egy kis érdekesség, tegnap az US szerveren kaptak egy javítócsomagot a 0.9.18-hoz:
A 3 tieres csaták legfelső tierjében a TD-k, SPG-k és könnyű tankok száma meg fog egyezni mindkét csapatban. Emellett a felső tierben a közepes és nehéz tankok számának összege is ugyanannyi lesz.
A 3 tieres csaták legfelső tierjében maximum 1 SPG lehet majd. -
War Thunderben anno arról volt szó, hogy minden tanknak meg lenne adva, hogy pontosan mi ellen mehetne. Remélem ezt megvalósítják egyszer ott. WT igazán észbe kaphatna szintén. -
Lehet, hogy pihentetni kell a játékot most. :D
Káosz. -
nem azonos járműosztályt kellene,hanem az összes tankot kategorizálni,pl.autoloader ellen legyen autoloader,papír heavy ellen ne E100-at dobjon és hasonlók,csak mivel még az osztályt sem tudják megoldani ez lehetetlen kérés. -
R3nton #390877 8-10, már vagy 4-5x volt 13vs13 volt már 14vs14 is -
Nyugi már, az első héten lesz arty meg light dömping aztán eltűnnek, most nálatok ugyanaz van mint az na szerón az első héten, az tény hogy az MM en fixálni kell hogy azonos járműosztályt rakjon high tierbe, mert eddig ez a legnagyobb gond vele. -
Plata #390875 Már nem,most is voltam csatában T49-el,3-3 light nuku arty,sok heavy.
Viszont a csaták nagyon rövidek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.27. 10:19:39