418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Felraktam a sandboxot egy másik meghajtóra.
    Kilépek a játékból, inditanám a rendes wot-ot,game center eltűnik, és nem történik semmi.
    Csökkentett modban sem:-((
    Tölthetem le ujra,egy lassú nettel:-(
  • popey8
    Igazából ezt én sem értem, tökre nem logikus, mert előtte pl. az ebr-nél a hitboxról beszél, hha a keréket olyan helyen találod el, ahol hitbox van mögötte, akkor sebezni fogja. Ergó a HE-vel tönkre verik a kerekeseket :D Persze gondolom az AP továbbra is 0 crit. Amikor meg az 50b-nél beszél, akkor meg azt magyarázza, h ha a célkereszt piros, akkor nem lesz átütés, ha narancs akkor talán, ha piros meg nem fog átütni a HE. de attól még sebezhet. És amikor az 50b-t a láncon lövi elölről, akkor zöld a célkereszt és azért sebez annyit, mert átüti, de ott hogy? Az első görgőt találja el, de nem oldalról. Elölről nincs mögötte hitbox. Szóval ezt én sem értem.
  • joe662
    Sandbox,és a Wz td HE
  • Lunki88
    Érdekes ez a 110. Ellenfélként sokkal keményebbnek tűnt ez a tank, mint amikor én játszok vele. A csuka orr kialakítás miatt ugye sidescrapelni nem lehet vele, cserébe a hasa akkora mint a disznó, amit még a siemkák is be tudnak célozni. A parancsnoki kupola meg hiába lapos rajta, mégis be szokták snipolni fura módon. Akinek megvan, attól szívesen veszem a tanácsot, hogyan kell ezzel hatékonyan játszani. :D
  • asolyom
    Meg mondjuk ott az IS-7, amit szeretek. A 277 is szerintem jobb, mint a T-10. A Super Conqueror is jobb, mint a 9-es társa. A 430U-ról nem tudok nyilatkozni, mert ott még csak a 430 van meg, és a 705A sincs meg, csak a 9-es. Az E4 az biztosan vacakabb, mint a T30. A T95 vs E3 az meg ízlés kérdése. :-)
  • lammaer
    Alapvetően én se vagyok nagy CW fan, elég macerás rendelkezésre állni, de amikor bevettek a klánba megígértem hogy ha játszok és emberhiány van, megyek kisegítőnek, rajtam ne múljon.

Mondjuk a CWből kifejleszthető 7-es 8-as prémiumtankok azért jók voltak motivációnak :D

Plusz annyiban jó, hogy egy CW alatt legalább biztos lehet benned hogy a mögötted/melletted lévő csapattárs nem random f@szkalap, nem fog kitolni a fedezékből vagy beugrik eléd ha már egylövéses vagy...
  • lammaer
    Hát igen, van egy ilyen tendencia... nincs is szebb annál, amikor CWn látod a hogy a túloldalon egy full lila társaság megindul ellenetek csupa obj 279e + cheiftain kombóval :D

De hát végülis a világ is így működik, a gzadagabbak exponenciálisan még gazdagabbak lesznek, aszegények meg csóróbbak...
  • Plata
    Ez szinte mindenre igaz.
    A kilences sokszor sokkal jobb.
    Kivétel talán a 60TP azt csípem,az 50 egy csatára sem volt meg mert free xp-vel ugrottam.
    Arról nincs tapasztalatom.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.09. 11:46:46
  • asolyom
    A hajósban nem rossz a CW. A WoT-ban a 10-es tankokat is csak akkor veszem elő, ha szeretnék némi kötvényt szerezni, de pl. ott van a Tortoise meg a Skoda T50, és azon az ágakon is ki van fejlesztve a 10-es tank, de nem vettem meg, mert a 9-es jobb.
  • Plata
    Még jó hogy csöppet sem érdekel a Cw mert unalmas.
  • asolyom
    Tök jó a tendencia, hogy az OP tankokat az OP játékosok szerezhetik meg, ezáltal még OP-bbak lesznek. :-)
  • Lunki88
    A Foch td 9:30-nál miért sebez 1k-t az AMX 50-be, amikor csak a lánctalpát lövi szemből?
  • lammaer
    Akármit csinálnak úgyis szarabb lesz... ezt CWn fogom különösen értékelni, amikor a már igy is OP Cheeftainnal teli klánok ellen még kevésbé lehet tenni..
  • popey8
    Fent van főoldalon a reworked HE videó. Megcsinálták a srácok, h a gyenge pont nélküli hull down tankokat ne lehessen többet sebezni :D Már ha ez bejön és ez lesz a végső megoldás :P

Vidi
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.02.08. 15:54:38
  • Lunki88
    Mindig lát valami újat az ember.
  • joe662
    Evvót
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ezt meg a wg adta,+ egy linket amin cserélhetek ingyé,de még nem jött meg az hihlet

• lammaer
    Nagyon bejön nekem ez az AMX M4 L9 frontpáncél.... t9et is simán pattingat ha az ember el tudja rejteni a szélét és ferdén jön ki ház mögül....
    Ráadásul nagyon kevesen ismerik, mert ugye roppant mód hasonlít az M4 45-re (néveben meg formában is), ami egy veszélytelen papírtank.
    Kár hogy a lepattanó nem fizet - plusz elég rossz hajlamokra nevel, mert szeretem kirakni az elejét a tanknak hadd lőjék, és azért akad ami bemegy :D Tornya is frankó, az is csak a kupolánál üthető át.

Kedvencem egy IS3-II volt, aminek 3 szalvóját nyeltem el sebzés nélkül. A végén annyira beragelt hogy egyenesen rámrontott, amire persze cafatokra lőtték oldalról :D

Az MMje is korrekt, nagyon sokszor (szerintem több mint az esetek felében) kerül T8 csatába, ott mindent megfog a frontja, de T9ben is teljesen használható (nyilván olyankor

Ezt a sorozatot 2 bourrasquetól kaptam, akik nyilt terepem kaptak el, szemből kb 45 fokban (két irányból).

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.02.07. 19:49:55
  • asolyom
    Én is volt, hogy benéztem, és kigurultam egy Jgpz E100 elé. :)
  • Plata
    Nem háttal jött,de szembe ment öt vagy hat tanknak,amiből 3 darab Tier10 volt,Maus JpzE100,meg a fene tudja én is bele eresztettem párat T8 tankommal,simán megállt két ház közt és nekünk jött.
    Ha bemegy a házak közé jobban jár.Ha látom hogy jön egy rakás tank nem állok ki eléjük.
    Bár csodálom hogy JpzE100 nem lőtte ki hamarabb de úgy néztem elég bandzsa volt a lövésze.
  • lammaer
    Szerintem itt csak a random szivatta... 6 találatból egy ment át... van ilyen.

(persze ha most előveszel vmi sztorit hogy játék közben háttal támadott meg ilyenek, az más. Itt a screenshot sztem nem alap a gyökerezésre)
  • Plata
    Nem is tudtam hogy a magyarok vezére ekkora kretén.

• lammaer
    Ez nem válasz a kérdésre :P
  • joe662
    Tegnap jelszót akartam változtatni de nem jött meg az sms kód, igy irtam a suportnak. Ott meg ugye meg kellett adni egy csomó adatot, köztük a jelenlegi felhasználó nevet.Majd ma jött a mail. Igy tulképp saját magammal csesztem ki:-D
  • Angelus1991ster
    Miről mire változott? :D
  • joe662
    Kapják be
    Your nickname has been changed by our Customer Support department as it was considered inappropriate.
  • asolyom
    Most néztem az Object 705-ben levő csajok skillezését. Van snapshot a lövészen, de ahogy a tanks.gg-n látom a torony forgás közbeni szórás ezzel a skillel 0.08 és nélküle is ugyanennyi, szóval sok értelme nincs. Van még a Deadeye meg a Designated Target perk, de ezek sem tudom, hogy mennyire használhatóak.
  • Lunki88
    Ez volt az első találatok között amit kidobott a gugli. :)
  • joe662
    Most nem kötekedésből, de ez egy cheat módokat is tartalmazó oldal. Én a helyedben nem linkelgetném.
  • Lunki88
    Battle hits mod a neve. A garázsban meg tudod nyitni egy külön fülön, hogy te milyen lövéseket adtál le és miket kaptál be.
    Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2021.02.06. 10:47:42
  • asolyom
    E milyen site, ahol ilyeneket meg lehet nézni?
  • Lunki88
    Valaki mondja már meg, ez hogy a fenébe volt átütő találat? kép kép2
    Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2021.02.06. 10:35:22
  • asolyom
    Most néztem meg, az ISU-152-nek 33% full camo-s legénységgel.
  • Plata
    Nem az nem jó,túl jó egy mednek,némelyik Td-nek sincs annyi.
  • asolyom
    35% nem elég jó egy közepes tanknál? Elég lapos....
  • joe662
    7v7 ben eddig 254 csata
    Vagyis egy kicsivel több mert sok csatából kiléptem miután kilöttek,és azokról ugye nincsen replay.
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2021.02.05. 23:58:46
  • hawken
    object 430 nak jó az álcája? LOL!
  • asolyom
    Én mostanában a T-44-100-zal szoktam farmolni. Jól beleillik ebbe a rohanó 15-3-as metába. Beletettem az Objekt 430 öt skilles legénységét, és egy jobb körben 40-50k is összejön prémium fiók nélkül.
  • Plata
    Én most nem akarok fejleszteni semmit.
    Van 20 milla credtitem,az kell black marketre,mindjárt jön.
    Télen túl sok Tier 8-9-10 tankot vettem.
  • asolyom
    Meglett az Objekt 705, a rádió, és a BL-13-as lövg megvolt az Objekt 257-ről, így azt rögtön fel is szereltem. A további fejlesztéssel kapcsolatban bizonytalan vagyok. Ahogy nézem a stock torony nem sokkal rosszabb, mint a top, így lehet, hogy érdemesebb a motort fejleszteni.
  • asolyom
    Nem használok pótkaját, így csak optikával tudom kimaxolni a látótávot, amit én mindenképpen szeretek egy közepes tanknál, és főleg előny a jó látótáv, amikor jó álcával is párosul, mint az Objekt 430-nál.