418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Felraktam a sandboxot egy másik meghajtóra.
Kilépek a játékból, inditanám a rendes wot-ot,game center eltűnik, és nem történik semmi.
Csökkentett modban sem:-((
Tölthetem le ujra,egy lassú nettel:-( -
Igazából ezt én sem értem, tökre nem logikus, mert előtte pl. az ebr-nél a hitboxról beszél, hha a keréket olyan helyen találod el, ahol hitbox van mögötte, akkor sebezni fogja. Ergó a HE-vel tönkre verik a kerekeseket :D Persze gondolom az AP továbbra is 0 crit. Amikor meg az 50b-nél beszél, akkor meg azt magyarázza, h ha a célkereszt piros, akkor nem lesz átütés, ha narancs akkor talán, ha piros meg nem fog átütni a HE. de attól még sebezhet. És amikor az 50b-t a láncon lövi elölről, akkor zöld a célkereszt és azért sebez annyit, mert átüti, de ott hogy? Az első görgőt találja el, de nem oldalról. Elölről nincs mögötte hitbox. Szóval ezt én sem értem. -
Sandbox,és a Wz td HE 
-
Érdekes ez a 110. Ellenfélként sokkal keményebbnek tűnt ez a tank, mint amikor én játszok vele.
A csuka orr kialakítás miatt ugye sidescrapelni nem lehet vele, cserébe a hasa akkora mint a disznó, amit még a siemkák is be tudnak célozni. A parancsnoki kupola meg hiába lapos rajta, mégis be szokták snipolni fura módon. Akinek megvan, attól szívesen veszem a tanácsot, hogyan kell ezzel hatékonyan játszani. :D
-
asolyom #416063 Meg mondjuk ott az IS-7, amit szeretek. A 277 is szerintem jobb, mint a T-10. A Super Conqueror is jobb, mint a 9-es társa. A 430U-ról nem tudok nyilatkozni, mert ott még csak a 430 van meg, és a 705A sincs meg, csak a 9-es. Az E4 az biztosan vacakabb, mint a T30. A T95 vs E3 az meg ízlés kérdése. :-) -
lammaer #416062 Alapvetően én se vagyok nagy CW fan, elég macerás rendelkezésre állni, de amikor bevettek a klánba megígértem hogy ha játszok és emberhiány van, megyek kisegítőnek, rajtam ne múljon.
Mondjuk a CWből kifejleszthető 7-es 8-as prémiumtankok azért jók voltak motivációnak :D
Plusz annyiban jó, hogy egy CW alatt legalább biztos lehet benned hogy a mögötted/melletted lévő csapattárs nem random f@szkalap, nem fog kitolni a fedezékből vagy beugrik eléd ha már egylövéses vagy... -
lammaer #416061 Hát igen, van egy ilyen tendencia... nincs is szebb annál, amikor CWn látod a hogy a túloldalon egy full lila társaság megindul ellenetek csupa obj 279e + cheiftain kombóval :D
De hát végülis a világ is így működik, a gzadagabbak exponenciálisan még gazdagabbak lesznek, aszegények meg csóróbbak... -
Plata #416060 Ez szinte mindenre igaz.
A kilences sokszor sokkal jobb.
Kivétel talán a 60TP azt csípem,az 50 egy csatára sem volt meg mert free xp-vel ugrottam.
Arról nincs tapasztalatom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.09. 11:46:46 -
asolyom #416059 A hajósban nem rossz a CW. A WoT-ban a 10-es tankokat is csak akkor veszem elő, ha szeretnék némi kötvényt szerezni, de pl. ott van a Tortoise meg a Skoda T50, és azon az ágakon is ki van fejlesztve a 10-es tank, de nem vettem meg, mert a 9-es jobb. -
Plata #416058 Még jó hogy csöppet sem érdekel a Cw mert unalmas.
-
asolyom #416057 Tök jó a tendencia, hogy az OP tankokat az OP játékosok szerezhetik meg, ezáltal még OP-bbak lesznek. :-) -
A Foch td 9:30-nál miért sebez 1k-t az AMX 50-be, amikor csak a lánctalpát lövi szemből? -
lammaer #416055 Akármit csinálnak úgyis szarabb lesz... ezt CWn fogom különösen értékelni, amikor a már igy is OP Cheeftainnal teli klánok ellen még kevésbé lehet tenni.. -
Fent van főoldalon a reworked HE videó. Megcsinálták a srácok, h a gyenge pont nélküli hull down tankokat ne lehessen többet sebezni :D Már ha ez bejön és ez lesz a végső megoldás :P
Vidi
Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.02.08. 15:54:38 -
Mindig lát valami újat az ember.
-
Evvót
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezt meg a wg adta,+ egy linket amin cserélhetek ingyé,de még nem jött meg az hihlet
-
lammaer #416051 Nagyon bejön nekem ez az AMX M4 L9 frontpáncél.... t9et is simán pattingat ha az ember el tudja rejteni a szélét és ferdén jön ki ház mögül....
Ráadásul nagyon kevesen ismerik, mert ugye roppant mód hasonlít az M4 45-re (néveben meg formában is), ami egy veszélytelen papírtank.
Kár hogy a lepattanó nem fizet - plusz elég rossz hajlamokra nevel, mert szeretem kirakni az elejét a tanknak hadd lőjék, és azért akad ami bemegy :D Tornya is frankó, az is csak a kupolánál üthető át.
Kedvencem egy IS3-II volt, aminek 3 szalvóját nyeltem el sebzés nélkül. A végén annyira beragelt hogy egyenesen rámrontott, amire persze cafatokra lőtték oldalról :D
Az MMje is korrekt, nagyon sokszor (szerintem több mint az esetek felében) kerül T8 csatába, ott mindent megfog a frontja, de T9ben is teljesen használható (nyilván olyankor
Ezt a sorozatot 2 bourrasquetól kaptam, akik nyilt terepem kaptak el, szemből kb 45 fokban (két irányból).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.02.07. 19:49:55 -
asolyom #416050 Én is volt, hogy benéztem, és kigurultam egy Jgpz E100 elé. :) -
Plata #416049 Nem háttal jött,de szembe ment öt vagy hat tanknak,amiből 3 darab Tier10 volt,Maus JpzE100,meg a fene tudja én is bele eresztettem párat T8 tankommal,simán megállt két ház közt és nekünk jött.
Ha bemegy a házak közé jobban jár.Ha látom hogy jön egy rakás tank nem állok ki eléjük.
Bár csodálom hogy JpzE100 nem lőtte ki hamarabb de úgy néztem elég bandzsa volt a lövésze. -
lammaer #416048 Szerintem itt csak a random szivatta... 6 találatból egy ment át... van ilyen.
(persze ha most előveszel vmi sztorit hogy játék közben háttal támadott meg ilyenek, az más. Itt a screenshot sztem nem alap a gyökerezésre) -
Plata #416047 Nem is tudtam hogy a magyarok vezére ekkora kretén. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
lammaer #416046 Ez nem válasz a kérdésre :P -
Tegnap jelszót akartam változtatni de nem jött meg az sms kód, igy irtam a suportnak. Ott meg ugye meg kellett adni egy csomó adatot, köztük a jelenlegi felhasználó nevet.Majd ma jött a mail. Igy tulképp saját magammal csesztem ki:-D
-
Angelus1991ster #416044 Miről mire változott? :D -
Kapják be 

Your nickname has been changed by our Customer Support department as it was considered inappropriate. -
asolyom #416042 Most néztem az Object 705-ben levő csajok skillezését. Van snapshot a lövészen, de ahogy a tanks.gg-n látom a torony forgás közbeni szórás ezzel a skillel 0.08 és nélküle is ugyanennyi, szóval sok értelme nincs. Van még a Deadeye meg a Designated Target perk, de ezek sem tudom, hogy mennyire használhatóak. -
Ez volt az első találatok között amit kidobott a gugli. :) -
Most nem kötekedésből, de ez egy cheat módokat is tartalmazó oldal. Én a helyedben nem linkelgetném.
-
Battle hits mod a neve. A garázsban meg tudod nyitni egy külön fülön, hogy te milyen lövéseket adtál le és miket kaptál be.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2021.02.06. 10:47:42 -
asolyom #416038 E milyen site, ahol ilyeneket meg lehet nézni? -
Valaki mondja már meg, ez hogy a fenébe volt átütő találat? kép kép2
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2021.02.06. 10:35:22 -
asolyom #416036 Most néztem meg, az ISU-152-nek 33% full camo-s legénységgel. -
Plata #416035 Nem az nem jó,túl jó egy mednek,némelyik Td-nek sincs annyi. -
asolyom #416034 35% nem elég jó egy közepes tanknál? Elég lapos.... -
7v7 ben eddig 254 csata 

Vagyis egy kicsivel több mert sok csatából kiléptem miután kilöttek,és azokról ugye nincsen replay.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2021.02.05. 23:58:46 -
object 430 nak jó az álcája? LOL! -
asolyom #416031 Én mostanában a T-44-100-zal szoktam farmolni. Jól beleillik ebbe a rohanó 15-3-as metába. Beletettem az Objekt 430 öt skilles legénységét, és egy jobb körben 40-50k is összejön prémium fiók nélkül. -
Plata #416030 Én most nem akarok fejleszteni semmit.
Van 20 milla credtitem,az kell black marketre,mindjárt jön.
Télen túl sok Tier 8-9-10 tankot vettem. -
asolyom #416029 Meglett az Objekt 705, a rádió, és a BL-13-as lövg megvolt az Objekt 257-ről, így azt rögtön fel is szereltem. A további fejlesztéssel kapcsolatban bizonytalan vagyok. Ahogy nézem a stock torony nem sokkal rosszabb, mint a top, így lehet, hogy érdemesebb a motort fejleszteni. -
asolyom #416028 Nem használok pótkaját, így csak optikával tudom kimaxolni a látótávot, amit én mindenképpen szeretek egy közepes tanknál, és főleg előny a jó látótáv, amikor jó álcával is párosul, mint az Objekt 430-nál.