418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #416147 Volt valahol hiteles info a black marketről? -
Van uj ticcs prime loot,akit érint.
Ez mi a retek amugy

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ó, régi szép emlékek, rongyosra játszottam én is a Blitzkrieget anno, egy éve megint :) Mondjuk ott is kicsit túl jók voltak az artyk, 2-3 telitalálattal kiszedte a legtöbb tankot :)
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2021.02.18. 18:54:26 -
Én is Blitzkriegen nőttem fel, mégsem szeretek artyzni, szal más kifogással gyere pls :D Am ha azt nézzük ott fontos volt szétágyúzni/előkészítő ill. zárótüzet zúdítani mindenre IS, mert máshogy nem győzhettél a létszám fölényben lévő beásott ellenség ellen. Csak hogy ez itt egy kompetitív játék és nem szeretik az emberek, ha a map sarkában lévő clicker elrontja a játékukat, BK-ban az AI nem vinnyogott ezért :D Ugyanez pl. a Warzoneban a sniper, van, meg kell szokni, de utálja mindenki, kivéve aki játssza :D Az artynak még ennél is pontatlanabbnak kéne lennie itt a WoT-ban, úgy mint a BK-ban, akkor talán elviselhető lenne... vagy nem :D
Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.02.18. 17:40:45 -
Plata #416143 Nézd én nagyon szeretek artyzni,mert fun.
Őszintén szólva én az olyan játékokkal szerettem meg a tanos játékokat,mint a Blitzkrieg például,abban is imádtam a tüzérséget.
De megnézheted hogy nekem hány artyban van gold lőszer,egyben sincs,mert nem értem mi a fxsznak.
Egyébként nem ma kezdődik a black market? -
asolyom #416142 Komolyan mondom, hogy nem érdemes T9-10-ben játszani, csak fogy a kreditem a sok amőba miatt. Igaz ma T8-ban is találkoztam egy osztályon felüli barommal, aki azzal szórakozott, hogy a csapattársakat kitolta a fedezékből, meg beállt mögéjük, hogy ne tudjanak visszahúzódni. Egyébként az a gold fosás, ami megy T10-ben egyszerűen szánalmas. Az meg már tényleg a P2W legalja, amikor a klikker is csak prémium lőszerrel lő, mert 1 méterrel több a robbanási sugár.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2021.02.18. 16:47:35 -
Plata #416141 A tank jó ez tény,bár én már heavyel is spotoltam fel,de attól még rengeteg idióta játszik vele,akit könnyű kiszedni belőle. -
A fiam accountjára speciel úgy lett meg, hogy tavaly elött ugye a Wg adott karácsonyra egy prémium 3as ládát.Abbol nyitottam 
Most azon az accon bohockodok,és gondolom az xvm huszárok csak azt látják, hogy 48% bot E25,majd néha jön a meglepi
-
lammaer #416139 Na pont ezért. Minden más tank alapvetően spottolódik ha lő, kivéve ezt. Bugos szar, ez kb olyan beépített exploit amit ha mod csinálna bannolnának érte :)
Ha valami P2W a WOTban akkor ez az, mert ezt csak pénzért lehet megkapni.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.02.18. 11:11:31 -
Kryon #416138 Dehogy, csak már le..ják. Ennyi idő alatt a többség belátta, hogy felesleges rajta görcsölni, mert az RNG, MM, drágalőszer szentháromság ellenében az átlagos képességű játékos úgysem tud csodát tenni. Yolozva még legalább valamennyire élvezhető ez a fos. Az meg a többséget pont nem érdekli, hogy az xvm huszároknak ezzel milyen lelki törést okoz... -
asolyom #416137 Ahogy így visszaemlékszem ezekre a maratonokra, talán a két legjobb tank a Progetto 46 és a T-44-100 volt. -
asolyom #416136 Ma megint zömében egysejtűek játszottak, csak úgy sorjáztak a 15-0-k és 15-2-k mindkét irányban. Értetlenül állok a jelenség előtt, mert nem hiszem, hogy mondjuk az öt évvel ezelőttihez ennyire elhülyültek a játékosok.
-
Legjobb, mikor ki spottolod az Lt-t, az meg zavarodottan forgatja a tornyát, a golyózáporban, mert mást nem tud, a folyamat track miatt. :-D
Vannak csaták mikor idioták a csapattársak, és minden mindegy alapon ráyolozok egy ht-ra, bele az oldalába v a seggébe, és rám se tud löni, azkkor néha el szégyellem magam:-DD -
Megamax #416134 en speciel imdom annak a szunyognak az alcajat, ha beul egy bokorba csak 50m en beluk talalod meg -
lammaer #416133 Szerintem csak ő is rühelli mint én, ezt a szart.
Egy E25 nekem is vörös posztó, inkább megdöglök hogy felspottoljam....
A szememben gusztustalanabb mint egy arty. :)
-
58% wr-es T15a gondolta jo ötlet ráyolozni,egy E25-re 
Hát nem volt az
-
Arról még nem volt szó pontosan, a vidi elején asszem csak annyi volt, h az arty rebalance khm khm meg a HE rework 2 külön dolog lesz. Hogy ez pontosan mit jelent, WG-nél ki tudja :D Nyilván vagy legalább is józan ésszel gondolkodva az új HE mechanika érinti az artyt is. Mivel tapasztalatom szerint túlsúlyban azok a találatok vannak, amik vastagabb páncél érnek és kevesebb, ami ténylegesen felülről találja el a tankokat, vszeg kevesebbet fognak sebezni, mint eddig. Ha átüt felülről, akkor meg marad ua, mint most, mivel az átütési érték nem változik... vagy ki tudja :D Ugyanis azt hallottam, h az arty rebalance igazából buff lesz és a WG szarságai alapján ezt simán kinézem belőlük. A sok arty playert nem veszíthetik el, szegényebb lenne a közösség nélkülük :D Szóval, a kábítási időt csökkenteni fogják, de cserébe kapnak több fajta lőszert, visszakapják az AP-t meg gondolom, mint a SU-100Y-nál lesz egy magasabb sebzésű, de kisebb átütésű és egy nagyobb átütésű, de alacsonyabb sebzésű HE lőszerük.
@Lunki: igen, elvileg, de ne vegyél rá mérget :D -
A kerekes szarokat legalább könnyebb lesz HE-vel kilőni. -
Plata #416129 Szerintem sehogy,az arty felülről sebzi,ott meg úgysem sok a páncél. -
asolyom #416128 És ez hogy érinti a klikkereket? -
Nem értelmeztél félre semmit. Ezentúl a SQ, IS7, Csifi meg a többi hull down weak spot nélkül sebezhetetlen lesz. Oké, h volt gond a HE lőszerrel, de szerintem ez nem jó irány. Inkább gyulladjon a tank kupola találattól, meg sebezzenek engem is HE-vel hull downban, minthogy én se tudjam sebezni az ellent. Bár ilyenkor jön képbe az mint régen, használni kell az eszünket és flank lehetőséget keresni, csak ez régen sokkal könnyebb volt.
@Plata: nekem firefoxból bejön
@asolyom: nem a legjobb sniper az igaz, de azért lehet vele és kel is középtávolra lőni, amikor épp nem hülyül meg a gun, akkor elég sok a találat. Én sokszor - ahogy ebben a körben is - mikor van rá lehetőség, akkor le szoktam rusholni az ellent, meglepődnek és nincs idejük becélozni az alsó lemezt, azért a felső lemez nekem sokszor működik és megfog T8 lövéseket is, de T9-et is néha. A SU-nál is azért van 8 modul sérülés, mert belemásztam az arcába és HE-vel beletoltam kettőt, vitte a 3/4 legénységet meg pár modult pl. gun :D -
lammaer #416126 Hát nemtom, én nem várom ezt a HE átalakítást.
Ahogy írod, ugyanúgy a weakspotot kell lőni, mint AP esetén. Namost, mikor használunk HE-t? Amikor nincs vagy borzasztóan nehezen eltalálható a weakspot.
Akkor mosta HE miben is lesz jobb mint az AP? Mi értelme lesz egyáltalán betölteni a szoft célpontokon (arty, nyitott járművek) kívül?
eddig a he arról szolt, hogyha vmi majdnem sebezhetetlen tank jön szembe, legalább vmit tudjunk rajta karcolgatni. Ez megszűnik.
Vagy rosszul értelmeztem valamit a leírásban?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.02.16. 21:13:50 -
Plata #416125 Nekem sehogy nem jön be a kép.
Se mobilról se gépről se edge sem chrome-ról.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.16. 21:01:42 -
asolyom #416124 Én ritkán tudok jó kört menni ezzel a TD-vel. Elvileg a fronthoz közel kellene vele játszani, mert sniperkedésre nem alkalmas, viszont a T6-7-es tankok kivételével mindenki simán belövi. -
Plata #416123 Magasról leszarják az ilyen reportot.
Tapasztalatból tudom,ha valakit reportolok azért mert bot,vagy afk vagy csapattársat öl vagy vízbe fojt azt le sem szarják.
Még akkor sem ha van replay,bezzeg ha valakit felnyomok mert egy tetves náci azt gyorsan bannolják vagy átnevezik.
Volt hogy félóra sem telt el kaptam emailt hogy köszi a reportot meg egyebek.
De afk bot vagy egyéb retardált csapattárs miatt soha. -
Plata #416122 Én sosem ölöm magam vízbe,akkor sem ha egyedül maradok,akkor is megölök annyit amennyit csak tudok.
Na és igen volt már hogy artyval egyedül maradva nyertem,mert sok a mazsola.
-
ACi000 #416121 Én az ilyeneket instant report-olom, sokat nem ér de a lelkemet megnyugtatja. -
asolyom #416120 Milyen lelkivilág kell ahhoz, hogy valaki beül egy klikkerbe, hogy tönkreb@ssza mások játékát, és amikor megkapja a Fjords térképet, akkor azonnal vízbe öli magát.
-
Asszem megérte becserélni még ünnepek előtt az FCM 50 t-t erre a beastre :D Igaz néha az ágyúja megkergül és olyanokat lő mellé hogy ihaj, de amikor adja, akkor nagyon ott van. A csapat persze itt sem remekelt, a 2. top sebző egy amcsi arty lett 2269-el, a többi agyhalottat meg hagyjuk :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mondanám, h ilyen ez a maraton, de sajnos azt kell, h ilyen ez a wot és most még rosszabb -.-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #416117 Kárpótlásul kėrem a duplacsöves orosz artyt.
Nem emlékszemm nevėre ės neten sem találtam.
De a Blitzkrieg-ben benne volt.
Komáltam,duplacsöves forgótornyos sínen vontatott szörny volt.
Ha valamit félre írta nézzétek el.
Otthon felejtettem a szemüvrgem és mobilon pötyögök. -
Megamax #416116 az nem fog változni, csak mostmár ne point es click lessz. annyi hogy meg kell majd gondolnia hova lőjön a legnagyobb efektivitas érdekében. -
Plata #416115 Nem win ratet akarok,csak hogy legyen újra olyan erős a HE lőszer mint eredetileg.
Annó M4 sörmivel meg troll ágyúval T8-as tankokat is öltem messziről.
Arról nem beszélve hogy T8 T49-el 500-600 méterről lőttem ki T10 tankokat.
-
Megamax #416114 oh ettől nem félek, tudod az olyan játék amiben csak akkor vannak sokan ha meg lehet valamit szerezni az mar nem játék. Nem szórakozásból vannak abban a játékban az emberek, egyszerűen csak meg akarnak valamit szerezni minél gyorsabban és kész. Szerintem ha volna a Battle gomb mellett egy rész ahova kreditmennyiseget kellene beírni es az szerint növelné a játék a nyerési eselyedet a jatekosok 90% használná meg akkor is ha ez azt jelentené hogy ok maguk nem irányíthatják a tankt. -
Plata #416113 Hozzák vissza a régi rendszert amikor M4 sörmivel t8 tankokat öltem.
-
Megamax #416112 szerencsére pont az ilyen miatt kezdtek el gondolkodni a HE lőszer attformazasan, de nem kell aggodni csak 5 év mulva lessz valami valtozas. -
asolyom #416111 Most a 9-es UDES 16-ot is tolom, és marhára tetszik. Sokan szidják az ágyúja miatt, de én jobbnak érzem a csúzlit, mint a 8-ason. -
Plata #416110 Próbáld ki 60TP-vel vagy JpzE100-al tornyon lőni,az de durva mikor kranvagen-be szemből kicsapsz 5-6 modult meg még sebzed is.
Tegnap találkoztam az új istenverte meddel,nem tom mi a neve valami 122,nem tudtam megsebezni alap lőszerrel de három kritikus találat amiből kettőtől kigyulladt és 1400 hp oda.De ha nem sebzem hogy a rákba gyullad ki?
Lőttem crit nuku sebzés kigyullad,megint lőttem megint krit sebzés nélkül,megint lőttem megint gyulladt és crit.
Lövés általi sebzés nulla gyújtás 1400. -
asolyom #416109 Sokan azt gondolják, hogy az a menő, ha valaki T10-ben játszik. Szerez, vagy kihúz egy 10-es járművet, miközben gőze nincs, hogy az adott jármű hogy működik, vagy hová kellene vele helyezkedni. Sok HT-ot látok, amik T10-ben nulla sebzéssel, vagy egy lövés után meghalnak. Tolják előre, hogy majd a páncél megvéd, aztán persze nem így van, és tök haszontalanul meghalnak. Nem egyszerű nehéz tankkal játszani, akármennyire is úgy tűnik. A mostani metában T10 is tele van 3-3 tüzérrel, és ha nincs némi sebesség, meg flexibilitás, akkor aztán le is húzhatod magad a klotyón. Mondjuk most éppen sikerült menni egy jó csatát a T110E3-mal a 3 tüzér ellenére is. Az vicces volt, mikor az Emil II ott állt "hull down"-ban, mondván úgysem ütöd át a tornyom. No jól van mondom én, repesz tölt, 500 dmg az Emil tornyába.
Mindjárt el is húzta a belét onnan.
-
Néha megyek pár kört,8as artyval,de néha elszégyellem magam,h top xp vagyok vele T10ben 
E25 pedotankozás van ma
többek közt.Eddig 16 csata 77%wr
2 killt leloptak a nyomorult ap lőszer miatt,de mivel farmolnom kell igy nem megy a full 2 löszer