418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ROMOTO
    Jó a kérdés mert kb. mindegyik nehéz használhatóbb a Cryslernér ami tier 10 be megy és nehéz prém tank, mert pl. van kemény torony, hull down és hozzá csőlehajlás 10 fok és nem Crysler 6, meg azért nagyjából a pen is elég és nem kell full goldammo setup.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.05.20. 00:19:18
  • Sherman0070
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    8-as tankot miért 9-esekhez kell mérni? Mi értelme van a szinteknek ha minimum +1et nézünk?
    Mondj már 8-as tankot, ami 10-esben effektíven használható mindig.
    Itt az újabb mm-is, ami mellett már nem láthatsz +10 darab kilencest egy meccsben nyolcassal.

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.05.20. 00:10:35
  • ROMOTO
    Neked talán nem kell elmagyarázni hogy a jelenlegi metában a páncél számít a legkevésbé, rátöltik a goldot azt jónapot... egész szélsőséges esetben persze jól jön, pl Maus meg Type5 stb high tierben, de ennek a szarnak csak tier 8 ban ér valamit a páncélja 9-10 ben mégis mit kezd vele nem beszélve a híresen jól bevát t32-es lövegéről?...mondjuk attól még én nem sajnálom tőled, felőlem megveheted nyugodtan, gondoltam tisztázom nehogy mellre szívd a dolgot...
  • yossarianHUN
    Egyébként lemaradtam valamiről? Annyira nem néztem utána, de nem rémlik, hogy olyan rohadt erős lenne a frontja. Mikor utoljára néztem, valami 260 effektív körüli volt az UFP-je és 200 körüli az LFP-je. Nem rossz, de nem is nagy durranás, közel sem egy Liberté. Vagy a tornya olyan imba?
  • Sherman0070
    JA tényleg. Aminek nincs minimum 400-as alfája azzal már nehéz a játék.
    TD-k lényege lenne a pen és az alfa de jólvan....
  • yossarianHUN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meg mert úgyis goldot fogsz lőni belőle
  • ROMOTO
    Nem szívesen ismételném magam, de egy prém (nehéz) akkor jó ha van alfa és pen mellé hogy ne zabálja a goldot, ennek egyik sincs tehát ez egy szar prém, a saját súlycsoportjában is kevéske és ugye 9-10 ben is kell valamit virítani vele azon kívül hogy az első hétben összeszed egy raklap acélfalat, aztán később azt se...
  • Sherman0070
    380 alap view range-e van? Ez még spotternak is elmegy. Simán fel lehet tolni +460-ra a látótávot ezzel. Ami ellövi rá magát az insta spotot is kap kb.
  • Sherman0070
    Már nekem csak ezért kell ez a tank mert mindenki alá fogja becsülni.
  • Sherman0070
    Defender egy pontatlan szar, amivel 4sec-kell, hogy becélozd az ellenséget és mellé minden beüti a hasát. Erre itt egy szemből sokkal jobban páncélozott jobb lövegű, mozgékonyabb amcsi tank és mindenki beleszarik.
  • ROMOTO
    jah, az lehet de ugyanúgy egy nehéz tankon van az a jobb statú löveg aminek az átütése vicc, persze megpróbálhat puhább medeket hajkurászni a 30 as sebességével vagy goldammóval funolgatni abban a kivételes esetben amikor saját tierben megy...
  • Sherman0070
    Sokkal jobbak a lövege statjai...
  • ROMOTO
    A crysler a t32-es lövegével kb. a legszánalmasabb tier 8 nehéz ami tier 10 be megy, az sem fogja boldogítani a tulaját ha minden csatában 2-3x több pattintása lesz mint sebzése, mert ugye nem pattintásra adják az xp-t meg a kreditet...
  • Sherman0070
    Na majd amikor szembe lesz veled egy ilyen Crysler, akkor mondd, hogy lecserélhető.
  • ROMOTO
    A Crysler tipikus csere tank, azaz meg kell venni hogy becserélhesd valami használhatóra az új bicajhordó VK prém detto, a 4LE/tonna miatt akármilyen jó páncélzatú vagy fegyverzetű is lenne (nem az) kb. olyan élmény lesz vele nyomulni mint a Toggal...
  • Sherman0070
    Fekete skint van tutorial hogyan csinálj Gimp2-ben...
  • yossarianHUN
    Az attól függ, melyiket :)
  • yossarianHUN
    Na pont, hogy a 13 57 a legocsmányabb azzal a WG ligás felirattal a tornyán. Ezt meg nem értem, megcsinálni egy fekete skint miért igénytelenebb, mint nem csinálni semmilyent?
  • Angelus1991ster
    Felesleges volt "bedessz" fekete skin-t festeni a tankra. Egy szabadon álca skin-ezhető, alap barnás festés és színes szagos frontra erősített wg ligás jelvény szebb lenne. De megint az igénytelenség és beleszarás győzőtt. M41 Bulldog 90 mm GF is épp ezért ronda.
    AMX 13 57 GF-nél érdekes mód még nem voltak színvakok, meg igénytelenek.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.19. 21:38:54
  • Plata
    Én nem tudom hogy ez a Crysler tank jó-e vagy sem,de olyan brutál ronda hogy akkor sem venném meg ha 15000mm páncélja lenne meg 2500mm-es lézer pontos ágyúja.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.19. 21:23:32
  • Sunsetjoy
    Azt a szót ott, komolyan gondoltad? :D
  • Angelus1991ster
    Hát a kutyának nem szabad a gazdi kezébe harapni. Fujj , csúnya dolog !
  • Lokker
    Erősnek erős, de a fő kérdés inkább hogy jogos-e? Azért azt se felejtsük el hogy a WG-nek voltak, vannak és lesznek sz@r húzásai. Legfőképp maga a cég felelős a róla kialakult képről.
  • yossarianHUN
    Nem, őt ki se baszták. Akkor tisztázásként, mielőtt itt is terjedni kezdenek a vad pletykák: Circon egy streamjében azt mondta a Highway mapra, hogy olyan szintű a pájadizájnja, mintha Victor Kisly (a WG tulajdonosa) idióta, zsírkrétazabáló kisfia tüsszentette volna egy zsebkendőre, amit aztán a WG betett a játékba. Ez érthető módon kicsit erős volt, a WG megkérte, hogy szedje le a videót, ebbe beleegyezett, megtette, end of the story.

Foch ehhez képest csinált egy videót a Chrysler K-ról, amiben egy percen keresztül nyomja a "fuck you WG"-t, aztán viccnek nevezi az egész céget, illetve további anyázásokat fogalmaz meg. Szintén érthető módon ez is kicsit (nagyon) erős volt, ezért, mivel nem az első dobása volt, és gondolom elege van a WG-seknek abból, hogy a kenyerükön él, de azért folyamatosan szarral dobálja őket, megvonták a CC státuszát, majd (meglepően udvariasan) őt is megkérték, hogy vegye le a videót, de erre még be is intett, mondván eszében sincs. Erre kezdett copyright lépéssel fenyegetőzni a WG, ami lehet, hogy kicsit erős, de egyébként abszolút megértem.

• joe662
    Circon-t is kib@sztàk àllitolag,de félve a népharagtol,viszaraktàk:-))
  • Sherman0070
    A sok kis fanboy elárasztotta a WG youtube csatornáit... hihetetlenek ezek a félorosz parasztok...
  • diegho™
    Néha néztem tőle 1-2 streamet, de szokott oltári nagy baromságokat mondani és teljesen alaptalanul anyázni a WG-re.
  • joe662
    Azért megcsinálta szoft verziöban is
  • Sherman0070
    Latvia... mostmár értem
  • Sherman0070
    Polák a csávó? Stílusa ilyen ukrán-kelet európai retard szint.
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.05.19. 16:31:44
  • yossarianHUN
    Meg is vonta tőle a Community Contributori státuszát a WG. Ezen megy most a dráma mindkét blogon (SR, TAP). Azt kell, hogy mondjam, hogy ebben a kérdésben a WG-vel vagyok. Isten a tanúm, hogy kifejezetten kedvelem Fochot és a rendhagyó, megvesztegethetetlen stílusát, de azért a jó ízlésnek is megvannak a határai. Egy dolog a brutális őszinteség, meg a kemény kritika, másik a pocskondiázás, anyázás, rágalmazás. Főleg egy olyan cég felé, aki ingyen cuccokkal lát el, és az ezekről készült videókkal én pénzt keresek, ergo közvetetten tőlük kapom a fizetési csekkem.

Állítólag copyright tiltással is megfenyegette a WG, ami igencsak nem törvényes részükről, ebbe már nem szólnék bele, mert nem értek hozzá. De szigorúan civil perspektívából azt mondanám, hogy megérdemelte, a CC státusza megvonását legalábbis biztosan. Most tényleg kicsit elszaladt vele a ló.
  • Sherman0070
    'de há' ez nem ruszki, szóval szar!44! nem lehet ÓPÉ ~wot community
  • joe662
    ChryslerGF elemzés By SirFoch :-))
  • kigyi
    Na megint credit temető hétvége jön :D Most meg a közepes tankokra van kedvezmény hát rip my wallet....
  • kigyi
    Tegnap mentem én is 1 karikát arty-val. Már én éreztem magam rosszul amikor halálra szivattam néhány heavy-t :D Volt amibe 3-4 töltet is belement, mert olyan balfék csapattársaim voltak, hogy amíg leláncoltam, kilőttem az úgyúját, a vezetőt, a töltőt ők oda sem mertek menni pedig így szinte magatehetetlen állapotban állt ott a mező közepén.
  • joe662
    Igen,nekem is meg szokta nyugtatni az idegeimet
    Miután már halálra b@sztattak,be szoktam ülni én is aztán ki counterezgettem őket a kis biztonságosnak hitt sarkaikból
    Szerettem olvasgatni a csata utáni kirohanásaikat.
    De már ezt sem mindig lehet
    365-t sebeztem csak beléjje
  • HTS s3rg1nh00
    mondjuk mióta 40-200 között sebez 1 lövés artyval én sem hoztam ki őket a garázsból...egyszerűen lehetetlen bármit kezdeni velük,kb 5 csatából 4 mínuszos,bár az is igaz egyáltalán nem is játszottam a 9.18 óta 5 napnál többet,olyan frusztráló h.nem éri meg a beleölt idő,van más,jobb dolgom is.
  • Plata
    Hát aki olyan hülye bxxi hogy a statja miatt nem mer artyzni az egy hülye állat.
    Napi 1-2 arty csata kifejezetten megnyugtató tud lenni.
  • Sherman0070
    Zöld játékos felett szerintem senki sem artyzik ezzel az új rendszerrel. M53/M55-öt el is adtam, mert ez nevetségesen szar megoldás, ami most van.
  • Plata
    Igen sebzett,Mines-en,az RHM a bázis melletti dombon a szikla mögött rohadt.
    Ha jól emlékszem A4 vagy A5 mezőn,gondoltam megijesztem hátha kimozdul és lelövik,nem műhold nézetben megcéloztam az előtte lévő sziklát,leadtam a lövés jelet és rálőttem,erre kicsapta sziklán keresztül.