418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Idönként van leárazás olyankor szoktam én is venni 1-2-őt a raktárba.Csak le szerelhető arannyal felszerelni ingyenes.Mivel prém nélkül játszom szoktam venni néha egy kicsi aranyat.Azért mert ezek 500-600 ezerbe kerülnek és azért a lóvéért nekem sokat kell nyomni tehát durván 12 forintért érdemes inkább leszedni mert megmarad és át tudod tenni másik tankra ha kell.De megsemmisíteni nekem fájdalmas.
  • yossarianHUN
    Régen nagyon gyakori volt, most már kifejezetten ritka, azt mondanám, félévente egyszer szokott lenni kábé. Igen, halmozhatod őket, ergo annyit veszel raktárra, amennyit akarsz és persze amennyire van pénzed. Egyébként csak a leszerelés kerül aranyba.
  • kigyi
    Mivel nem régóta játszok így nem ismerem a WG gondolkodásmódját (ha van ilyen) ezért most kérdezek:

Vajon milyen gyakran szokott lenni felszerelés leárazás? (Töltésgyorsító, venti és társai)
    Azt tudom, hogy volt ilyen valamikor a tavasszal, de akkor nem tudtam venni, mert nem volt miből és még nem volt mire sem.
    Aztán azt sem tudom hogy működik.
    Ha veszek lehet belőle raktárra is venni? (persze gondolom nem lesz annyi pénzem amikor esedékes lenne, hogy vegyek plusz darabokat, de jobb tudni). Azt tudom, hogy oda van írva arannyal szerelhető le/fel stb, de mivel nem volt soha semmim ezért nem ismerem a módját.
    Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradságot és válaszol.
  • Plata
    Nem tudom,de T8 T49-en nekem volt,az idei eventen szereztem egy újat de nem használtam el,mikor t49 T9 lett le jött róla matrica festés egyéb cucc,festés árát vissza kaptam,de lóherét nem,a félre tett idei lóherét raktam rá.
  • ROMOTO
    Sebzés+spot vagy track sebzés patikamérlegen adagolva, spot sebzés track sebzéssel szar, ezért vagy csak spot vagy csak track lehet egy csatában mert a nagyobb értéket veszi figyelembe, cserébe heavy tankokra optika, ugyan a heavyknél közelharcban semmi értelme de cserébe beesik pár vaksi csapattárs miatt az assist, igazi high end content setup
  • diegho™
    A gunmark miről szól? Sebzés+spot sebzés együtt elér egy szintet.
  • ROMOTO
    Na igen, szegény rendesen ráfeszült arra a gunmarkra, mondjuk le a kalappal hogy goldammo nélkül tolja, de nézni azt a vergődést minden volt csak élvezetes nem (akkor már lőjjön goldot és legyen kicsit oldottabb) össz-vissz 2-3 szót ismételgetett azt is valami angolból átvett káromkodással meg lolozással kevert kun tájszólásban hadarva, nem vágom így hogy akar nézőket toborozni...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.05.23. 13:42:30
  • joe662
    Nem lehet,hogy ott van,de mivel egy T8 ra raktad,ezért csak arra lehet,visszarakni??
    Bár nem vagyok nagy matrica szakértő.
  • HTS s3rg1nh00
    a játékban tényleges nincs,csak pszichológiailag előnyösebb Platának ha rajta van.

@Plata,amúgy írj egy ticketet,hogy
    "Dear Support,

During the conversion of light tanks,I lost my cloverleaf sticker which was on my T49.I would like to ask if you can send it back,please.

[játékosnév]"
  • Plata
    Van ám.
  • kigyi
    Van ennek a lóherének gyakorlati haszna is, hogy annyira baj az elvesztése?
  • Jacktor
  • Plata
    Hát nem,nem is tudok angolul.
    De mikor bejöttek a t10 lightok,a t49-ről levették a lóherét és nem kaptam vissza.
    A Sheridanre félre tett lóherét raktam rá.Viszont így a sheridanre nem maradt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.23. 12:32:06
  • yossarianHUN
    Miért grindelsz tankot? Hogy legyen egy jó tankod, amivel jó csatákat játszhatsz. Tehát a grind eszköz a játékélményhez. Egy jó csatával viszont pont a játékélményt kapod meg. Ha ez nem elégít ki, mert úgy érzed, hogy a csata élvezeti értéke ellenére nem haladsz elég jól a grinddel, akkor elfelejtetted, hogy miért is játszol a játékkal. Érted. A célt rendeled alá az eszköznek, nem az eszközt a célnak :)
  • joe662
    Írtál már nekik ez ügyben?
  • Plata
    Nekem is kikéne húzni már az E75-öt,kéne bele vagy 20k xp.
    De nem sok kedvem van,Sheridan miatt rendesen elment a kedvem mindenféle húzástól.
    Bár talán E75 nem olyan szerencsétlen.
    Köcsög WG vissza adhatná az elvett lóherémet.
  • Rammsch31n
    nem nehéz... csak tovább tart. :DDD
  • asolyom
    Részben igaz, de nem mindegy, hogy mennyi xp-t kapok. Nyilván vesztes csata után kevesebbet, és így elég nehéz tankot, és legénységet húzni.
  • yossarianHUN
    Százszor inkább ez, mint hogy nyerjük a csatát, ahol két perc alatt elhaltam 500 sebzéssel. Részemről akkor jó a csata, ha tudom hozni a sebzést, amit elvárok magamtól. Ha még nyerünk is, az már a hab a tortán. De persze ízlések és pofonok.
  • joe662
    Kipróbálom,na nem mintha valaha is lenne 3 gunmarkom.
  • asolyom
    Azt hiszem, mára feladom. Ha szopóágra rakott rakott a játék, akkor nincs segítség.

• Sherman0070
    Spot dmg miatt van rajta, én is úgy használom.
  • joe662
    Ciff felhányta a 3.at is a Defenderre
    Viszont ami feltűnt,hogy venti helyett távcsővel használta Eddig én csak a medeken használtam így,de ezek szerint heviken is megéri?
  • Plata
    Én sem tudom ki az a fos,azon kívül hogy a fos az egy francia TD mást nem tudok róla.
    De az új cuccok miatti őrület ismerős.Nem csak WoT-ban van ez így hanem minden játékban.
  • yossarianHUN
    A játékosbázis 95%-a azt se tudja, ki Foch. Nagyon vékony réteg az, amelyik ténylegesen követi a játékkal kapcsolatos híreket, blogot olvas, fórumra jár, videókat néz stb. Egyszerűen arról van szó, hogy új prém tank. Új prém tank megjelenésekor pár hétig mindig el vannak árasztva velük a csaták, aztán szépen kikopnak. Sosem volt ez másképp.
  • asolyom
    A legszebb, amikor jönnek a 45-50 WN8-as Chryslerek, no persze nem az ellenfélnél, és 1,5 alatt meghalnak. Foch csinált egy jó marketinget a WG-nek, elhintette, hogy milyen OP a tank, és erre minden retardált megveszi, arra gondolván, hogy egy legyőzhetetlen terminátort vett.
  • Plata
    Eljött a nyár,itt a nyári szünet ideje,ilyenkor szépen le kell tenni a WoT-ot és keresni mást helyette.
    Lehet az idén TESO lesz WoT helyett.
  • asolyom
    Napok óta ez megy szinte minden tankommal. Lassan kihúzom a sz*pó skillt a legénységen.
  • asolyom
    Viszont csak három 10-es van, az is valami. Egyébként én is hasonlókat tapasztaltam a Löwével, meg a VK 100.01-el. Az S1-el pl. voltam top tier is nem egyszer, bár ennél a TD-nél ez nem annyira releváns, mert T10-ben is jól elvan. Ilyenkor csak a retardált csapat a szívás.
  • R3nton
    kurva szar lett az MM, 8-assal folyton T10be rak
  • asolyom
    Egy pár napig agyaltam, hogy a Chrysler-t, vagy az S1-et vegyem meg, aztán végül a svéd TD mellett döntöttem, és nem bántam meg. Ez a tank egy pénznyomda, pedig nem is vagyok valami unikum vele (1238 WN8). Ezen túl pedig megcsináltam vele a TD-15-ös StuG küldit, így a StuG beállt a garázsba, és nekiindultam a HTC-nek is.
  • Plata
    Mi a rosseb van a fórummal?
    Mobilról fel tudok jönni.
    Otthoni gépröl nem.
  • tutyimutyi2
    A hetes medek közül pont hogy a panther-nek van a legnagyobb átütése(alap lőszerrel) :D
  • ROMOTO
    Tier 8 light nem sok vizet zavar, akinek van 9-es el is adta a 8 asokat mert rosszabbul játszhatóak mit a saját szinten 9-10 esek, Bulldogot is köpködték, nincs kiemelkedően jó vagy rossz, legalábbis én ilyeneket hallottam....
  • diegho™
    A Bat biztosan jobb bármelyik light-nál. Tier8-9 light viszont szerintem teljesen oké. Tier8-ban nincsenek kifejezetten gyors, mobilis medek, így a lightok elég jó alternatívák. Tier9 pedig szintén jól játszható.
  • Sherman0070
    Inkább ne light-ozz. Medek ugyanazt tudják, talán többet is. (tierX-ben)
  • Plata
    Szerintem próbáld ki a ruszkit.
    Úgy láttam nagyon fasza ágyúja van.
    És neki még értelmes páncélja is van.
  • diegho™
    De engem nem az összefogás érdekel egy olyan játékban, ahol ez minden tízezredik csatában valósul meg rendesen. Engem az érdekel, hogy tudok carryzni vele vagy sem és úgy látom arra nem alkalmasak.
  • Plata
    Mert általában mindenki megy a saját feje után összevissza.
    De ha összefognak nagyon durván tudnak tarolni.
  • diegho™
    300 csatából nem láttam 10-nél többször tier10 lightot carryzni.