418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Német pontosság...3002Db, 94%os legénység , ventilátorral, a 7.5 Kwk 42 L/70 úgy lő hogy nem hiszem el.
    Is3-massal pontosabban tudok lőni vele :/

TD-k viszont pontosak németeknél azt alá írom.
  • Attiska
    Melyik az a minimaus, amit olyan sokszor emlegettek itt?
  • Attiska
    Na most akkor tényleg a német ág a legszarabb a többihez képest néhány kivételtől eltekintve (kivétel pl. a B2, amit most készülnek elbaszni az MM besorolással)? Mert amikor páran korábban felhoztuk ezt a témát, le lettünk ugatva, hogy ugyan má', nem OP a szovjet/Amerikai/francia, próbáld ki... Elkezdtem kipróbálni, és azt már megállapítottam, hogy T1-ben nagyjából francia/szovjet/amerikai/német a sorrend.

Vagy mondjuk a tegnapi eset, jön a hős KV-2 a trollal, én lövök rá a Fedri bá 128-asával, pattanok, ő meg 900 HP-ról kinyír... Mindenki azt mondja, hogy balance, meg hogy a német lövegek pontosak. Persze, pontosak, de nem érek semmit a pontossággal, ha pattanok, vagy 0-át ad, miközben a "pontatlan" szovjet/amerikai egy lövéssel levesz rólam 700-900 HP-t. A francia revolvertárról nem is szólok.
  • Kronos79
    Amikor bejön a fizika, akkor a játék neve World of Dodgem-re fog változni. :)

Sippie: Arra az akadásos dologra én is kíváncsi lennék, bár nálam csak az első killnél csinálja. Még úgy is, ha nem is látom a szitut. A tippem a dologra, hogy kissé kevés a gépünk.
  • lammaer
    Igazából sztem a MAUS semmilyen körülmények közt nem lett volna életképes, hiszen a kard (ágyúk) mindíg előrébb járt a pajzssal szemben (páncélzat). Gyakorlatilag egy nagy zsíros kúszó célpont lett volna, és itt is az lett.

Ezért sztem a MASU elvetélt koncepció és játékban sem lehet mit csinálni vele hogy jó legyen. Gyors nyilvánvalóan nem lehet, a páncélzatát körkörösen nem lehet olyanná alakítani mint a T95 frontja, az artikat meg ugye nem veszik ki (bár sztem ha azokat kivennék, akkor se lenne igazán életképes a többi Tier Xel szemben).

Játéktechnikailag nem tudom elképzelni hogy milyen buffot kéne kapnia hogy még mindíg emlékeztessen a Maus real life paraméterei de jobb legyen mint most.
  • lammaer
    Márpedig a D6-nál az artiárnyék csak jelképes, pont akkora mint jelöltem.. tudom mert mindig ott lebzselek az AMXel... :)

Város meg mióta artiárnyék, amikor minden ház (kivéve a jelölt templom) lerombolható és splash ellen még csak fedezéket se nyújtanak....?

De ha még alá is írom amiket mondtál, ez lenne a jelentős mennyiségű SPG ellen védett hely? :)
  • lammaer
    Jaja, ismét civilizáció + gépközelben :)
  • marchizor
    Húzom haverom accountján az AMX40-et, hogy meglegyen még patch előtt a 12t, menet közben ki kellett sietnem intézni a nagy dolgomat(:D), mire visszajövök 1v6-ban maradtam. Na mondom zsír, ezzel a minimaussal ez egy Kolobanov, ki is lőttem 5-öt, majd, mivel már csak ~3 min volt hátra és a baseünknél voltam, kilőtt motorral(!) -a map egyébként South Coast-, beírtam az ellenfélnél egyedüliként maradt artynak, hogy én nem fogok menni a baseükre, jöjjön ő. Erre kiderült, hogy neki meg ammoja nincs :D Ezután mondtam neki, hogy ez nekem egy Kolobanov lenne, mivel 1v6 volt, erre ő meglepő módon azt felelte, hogy oké, benne van, indul. Hogy tényleg ilyen rendes volt-e és elindult-e felém az már nem derült ki, lejárt az idő, előtte még beírta, hogy "engine sux":D Így se Kolobanov, se Topgun, se sok XP, de azért egy Védőt és egy Acélfalat kaptam :P
  • R3nton
    a d6os dombnál is jóval nagyobb az artyárnyék
  • R3nton
    hát azért ez nem így van:P k0ba is be lehet állni, a városok mindegyike igen jó fedezéket nyújt, illetve amit alul bejelöltél az vicc, mert gyakorlatilag F átló alatt az a rész biztonságos, csak figyelni kell a helyzetre.
  • MatchDiabolo
    De az egy T-62 eleve az egész film arról szól
  • atee73
    es meg az se jo :-) mert egy bat 155 be tud erni az a8 ba es loheto a k1-3 ig
  • Szakesz
    Őszintén szólva lehetett sejteni, hogy előbb-utóbb a német tankok teljesen használhatatlanokká válnak random csatákban. Igazából már akkor is csak a szódával elmegy kategóriába esett a Maus, amikor a 6.6 környékén megerősítették a német tankokat. Az igazság az, hogy nem kimondottan ésszerű lépés német tankkal játszani ebben a játékban. Hogy miért?
    Azért, mert a fejlesztőknek mindig sikerült valamit elcseszni a német tankokon, hogy aztán hátrányban legyenek a többivel szemben, szóval már csak az eddigi tapasztalatokra alapozva is következtethettünk volna a mostanra kialakult szituációra az erőviszonyok szempontjából nemzetenként. (Például a bétában nem volt lövegpajzsuk a német panzereknek, a Maus 200mm helyett 100mm páncélzattal rendelkezett stb.)

További megmosolyogtató lépése a WG-nek, hogy a német tier 10 medium tank nem más, mint a jelenlegi tier 9-es +200HP-val és szebb textúrával. Szumma szummárum a németeknek maradt az SPG ágról a GW Type E, mint használható top tier jármű, illetve a Stug E-100, amíg nem nerfelik. Ötből kettő..., mhh, lehetne rosszabb is. :)
  • VanDaal
    Véget ért a nyaralás? :)
  • lammaer
    A rengeteg hely ahova sand riveren nem tud belőni az arty :)

De ha van titok szívesen veszem...
  • lammaer
    "Sand Riveren bőven van hely ahova nem tud jól belőni az arty. "

Mit ittál? :)
  • Sunsetjoy
    Valahol 7.3 körül változtak a replay fájlok fájlszerkezetei, szóval olyan régieket talán már nem lehet lejátszani. Esetleg talán (ha) egy másik gépre felraksz előtte lévő verziót és ott játszod le őket. Persze azt a verziót nem patcheled :D Szerintem viszont nem éri meg a szenvedést.
  • DasIsFuck
    Igazad van Virkir...
    Az a sok agyhalott retardált faszkalap aki volt olyan hülye és kihúzta a számára bejövős tankot(Maust) most mi alapján is sír meg bosszankodik pfejj..de rühelljük az ilyeneket...
    Esetleg a játék valahol írta h a Maus 5-10 patchel később teljesen használhatatlan lesz?
    vagy h német top tankok csak dísznek lesznek?

esetleg kárpótolják ezen tulajokat a belepocsékolt idejük és pénzükért?

• kerla
    az újak valóban mennek, a régebbi verzió alatt elmentettek sajna nem. erre van vmi megoldás? illetve más progival nem lehet játszani, szerkeszteni őket?
  • Sippie
    Azt nem tudja valaki hogy miért akad be a játék minden alkalommal ha kilőnek valakit?
  • Sippie
    lépj ki a játékból, majd indítsd el a replayt és megy.
  • Tessellia
    *De mint mindenhez ezekhez is hozzáteszi, hogy nem pontos/nem biztos dátumok:)..
  • Tessellia
    A jelenlegi állás szerint ahogy a hapi mondja előbb a fizika jön nyár vége fele és ősszel a brit tankok közvetlen a fizika után.
  • Tessellia
    Kérdezz felelek:

• Master91
    (csak hozzá tettem....pl T29 tornya :/ 279mm szemből...mausnak 220mm.

Ráadásul Is3-massal egy kis pökhendi M4A3E2-ről is elpattanok akár....vicc. Nem szeretem az amcsikat / franciákat :D
  • kerla
    Csak lejátszani nem sikerül a mentett játékokat. Azt írja társítsam hozzá a wot.exe-t és kész, de ezzel nem működik, tudtok ebben segíteni?
  • kerla
    Köszi!! Mint kiderült be volt kapcsolva és utóbbi fél év összes csatája megvan :-)))
  • Sippie
    amerika? hol?
  • Batyafaka
    6:30-nál ez egy T-64, nem T-62.
  • Master91
    Zsidó francia, és zsidó amerika.

Jobban utálom őket mint ti az artykat :D
  • MatchDiabolo
    Akkor még mindig úgy forog? mondjuk bugok ebben a játékban nem léteznek azt mondják WG-nél hogy ezek fjúcSörök.

Itt van egy másik future
  • Master91
  • R3nton
    nem bug az, jó lesz az úgy:P
  • MatchDiabolo
    T-62A még mindig bugos hogy úgy forog körbe mint egy német tank és nem úgy mint valójában 6:30.
  • R3nton
    ez a word of arty:P csak vannak benne tankok is akiket lehet nőni, már szóba került, hogy ki is szedik a tankokat és MI fogja őket irányítani, és majd csak artyval lehet menni:P
  • Jakuza001
    Vicc ? Akkor most ez a jatek a World of Artilleries vagy World of Tanks ? :P
  • Koridor
    Köszi, a kicsom után már láttam én is.
  • Master91
    "Installation:

Unpack the archive in /res_mods/<version>/, where <version> is version of your WoT client."
  • Koridor
    Ezt is a res-modba kelrakni?
  • Master91
    Inkább letöltöm ezt.