418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
jönnek a tier10 medek és TD-k lényegében, és lesz fa eltolás franciknál ingyen tank amx12t esetén, néhány OP ruszki ágyút elvesznek, free xp-t kapol helyette, satöbbi satöbbi. Apróság :P -
jóvan jóvan, de én a vízilovakkal..akarom mondani... a németekkel vagyok, ahhó' meg nem adtak semmilyen tét, de még et sem :-) -
jáá, de ez ilyen teszt szarság, kinek van arra ideje... -
Ok5 #152807 egy kis segítséget szeretnék kérni:( most olvasom ezt...http://worldoftanks.eu/news/3137-kv-5-be-removed/ légyszíves valaki jobb angolos írja le nagyjából miről szól...sajnos nagyon aktuális mert én nemrég lettem kv-5 gazda creditfarmolás tervével és nem egészen látom át hogy most majd hova tovább épp elég ledöbbentő volt a cím is bár várható volt hogy kevés átütéssel nem sokra megy majd ezután -
lammaer #152806 Látod, én legalább megfejtem őket egy jó kis ingyen T34-re :) -
holi kráp...
Olvass, én le nem írom :D -
mermilyen paccs jön és mér jóaz? azon kívül, hoyg elveszik a KV-5-öt, amit totál leszarok :-) -
Kabbe' Lammi :-) Ugyanezt gondoltam vázz, mióta megjelent, ha egy csatában Löwét látok, csak azt lőttem mégha az nem is érte meg...aztán meg eltelt sok-sok hónap és vettem Tőlük, azaz kurva sok pénzt adtam nekik egy pixelhalmazért, na ezt oszd el. Ez van, ezt is leszarom. Creditet hozza mint kisangyal, ez tényállás. Ennyit tudok mondani, kérem kapcsujja ki. :-) -
bornofakone #152802 #152792
s-70 (anno is-4-el kedvencem volt, pár is-7-s körben se okozott csalódást, mikor teszten kipróbáltam)
bl-9 se olyan vészes (ezekkel sikerül 87%-t elérnem, s-70-el 88% is megvolt, de vége fele nem úgy adta már:D) -
holnap leszek még egy fél napot, aztán szerdáig nyista játék. Úgy már neccesebb lesz patch előtt. -
legalább az E100 és Maus legénységét húzhatod benne "penalty" nélkül
-
lammaer #152799 Apám, te aztán az ideális fogyasztó vagy: letolják a szart a torkodon, még hörögsz is érte, aztán megköszönöd és kifizeted :D -
lammaer #152798 Vége a 300nak? :) -
toma77 #152797 és hogy tetszik? -
Szakesz #152796 Képes voltál venni egy Löwe-t? Hogy fogjuk így megdönteni a sátánian gonosz WG egyeduralmát a tankos játékok piacán? :) -
ááá baszki, az is, vettem is mérgemben egy kibeb***ott Löwét, mert tököm is kivan, hogy alig jön a credit. eddig még csak csak elvoltam, de mióta E-75 és E-100 körök mennek, hááát szar is van apalcsiban, megaztán mint átlagjóska játékos fene sem bír végig bekkelni és taktikázni minden kört, így megugrott a credit mínusz erőteljesen. e van. legalább nem játszom az übermájert csak azért mert kezdetektől tolom és értem a csíziót :-))) -
bgabor #152794 Beleteszel napi 10k XP-t, akkor bőven meglesz a T-44 mire kijön a peccs. De szerintem ha csak napi 6k-t akkor is. -
KV-n a trollgun, az totál mesterlövész, 500m-ről szanaszéjjelszedem a maust.
Amúgy a 107-es a régi KV-n nekem tetszett :P -
Szpecnyaz #152792 Mert talán létezik olyan hogy pontos orosz ágyú? :) -
lammaer #152791 Mondom hogy buff :D -
amúgy nekem a su-n sokkal szarabbnak tűnt a 107-es mint anno a kv-n, tényleg iszonyat pontatlan :P:D -
lammaer #152789 Látom az ital beszél belőled :) -
csak nem értem a koncepciót. T34-85-ön tényleg túl jó volt az az ágyú, de azért tier7-be nehogymár. Főleg hogy a T20-al is sokkal élvezetesebb a játék, szerintem mozgékonyabb is és 160 átütése van 240 sebzéssel. Na most ha a T43-al nekiállok keringeni valaki körül az elég rendesen ki fog röhögni. Panther is 200 átütés, egyedül a VK DB szarabb, de aki azzal megy az így járt :P
ha ezt jóóóval előre tudom, kifarmolom a T44-et, 40k xp kéne már csak, de 85milissel nem tudom hogy lesz meg. -
akkor meg mi a búbánatot beszéltek mán itt?! Most is mentem egy E-100 kört, de mire odacammaogtam a többiek után, meghaltak, érted, megpusztultak, én meg ott álltam 5 ellen nagytankkal, szerinted medddig bírtam? he? -
lammaer #152786 Jaja, köztudott hogy a su85-ről a 107es elvétele is buff volt, mert az az ágyú pontatlan volt, igy most helyette van egy sokkal jobb pontos ágyúja :D -
lammaer #152785 Ez meg már nem prémium kérdés. Stock tank szinte mindig szar, arra ne alapozz :) -
Epp most van a kedvedert :) -
Szpecnyaz #152783 SZerintem mindjárt jön valaki aki megmagyarázza hogy ez buff, mert ugye köztudott hogy a ruszki tankokat nem szokták nerfelni. -
Értem én vázzz, de ha nem tudsz annyit sebezni, pl mert az E-100 kezdő ágyúja egy fostalicska, akkor kitörölhetem vele a szőrös seggem ám. -
lammaer #152781 Ahogy elnézem, most is épp szökőév volt, igaz Solten? :) -
6 győzelem zsinórban a duplázásoknál, ki akar engesztelni a játék a sok sérelemért! -
komolyan 144 penetrationos ágyú lesz a top egy lomha meden tier7-ben? be vannak ezek baszva? legalább valami sebessége lenne vagy védettsége, de legfosabb tier7 med, minek tőle elvenni a D10T-t? nehogymár op legyen :D -
lammaer #152778 Pedig úgy van, a creditre nincs hatással a victory vagy a defeat. Ha leosztod a sebzésed ahogy köll, nem leszel minuszos, defeattal sem. -
Jagdpantherrel eggy kis penz szerzes.+8 kill http://www.wot-replays.org/download/501091435-erlenberg-21072012230219.wotreplay
-
-
Ez így azért ebben a formában nagyon nem. a "csak" az a hibás rész a mondatban, mondom ezt így egy üveg igen finom bor elfgyasztása után. Kezdetektől tolom, profi nem vagyok, nem is akarok, szépen az átlagos közepén terpeszkedek, mint egy jóllakott víziló, DE ha kapsz egy szar csapatot, lehetsz akármennyire expert barátom, úgy megfingatnak, hogy öröm lesz nézni :-) -
lammaer #152774 Gondolom megint csak a köztudottsággal jössz :) -
bgabor #152773 Hát pedig én már éppen nácizni készültem, és tárcsáztam a Simón Weaselthal központot.
-
Ez nagyszeru, csakhogy orosz valtoztatas minden szokoevben van. Nemet gyakorlatilag peccsenkent.
(nem nem vagyok, zsebnaci, naci, germanofob, nemet fan meg mielott valami eszleny megjegyezne, egy nyuves JagdPanther all a garazsomban... :) Teny hogy imadom a qrvapontos, jo kis agyujat.) -
bgabor #152771 Tényleg sokszor nerfelik a német tankokat és sokszor szemét módon(lásd Jagdtigereken a gyenge pont mövé rejtett váltómű, egy lövés oda=engine damage), de ettől még tény hogy a szovjet tankok a legratyibbak a játékban, max a top T10 heavyket leszámítva.
Megoldás: Amcsi és franciska tankot kell játszani. :D