418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Jakuza001
    De jo valtozatos is lenne, ha az otleted alapjan, mindenki olyan csicska lenne, hogy az OP tankokat tolja csak.
    Az meg hogy hoborog valaki sajat maganugye, nem kotelezo elolvasnod, hogy cseszik szet a tobb heti vagy honapi beleolt jatekorajat.
  • nobodyattis
    aki meg elad egy T 10 es tankot mert őszerinte használhatatlan nem tud vele játszani az megérdemli hogy bukjon rajta 3 milla kreditet
  • Szpecnyaz
    Hűha, akkor ez volt az utolsó hozzászólásom :D.
  • lammaer
    Pont rád gondoltam type tulajnak :)
  • Szpecnyaz
    Német tank tulajok dettó...
  • lammaer
    "forum tilto lista:

type tulajdonos"

Hehe... akkor itt a játékosok 90%-a nem írhatna semmit :)
  • Szpecnyaz
    IS8-ból én nagyon sokat látok felrobbanni. Legalább 1 nekem is összejön naponta. IS3/7-ből már kevesebb van, de pár naponta tőlük is szoktam látni ezt a mutatványt. A T44 az amiből már tényleg kevés van. De gondolom hogy ott az az ok hogy már mindenki wet ammo rackkel szaladgál.
  • lammaer
    "patch utáni első körben pl többet égett mint addig összesen."

Ezt hogy kell érteni? Volt egy köröd amikor az E75 kigyulladt?
  • Eagle16
    Ez elvileg az hogy a Teszt 2-es statok kerülnek a végleges verzióba ezeknél a tankoknál. A többinél még változtathatnak a teszt 3-ban, ha lesz.

R3nton: van neki

jocyd: jaj, kössünk bele mindenbe. Mert a többi Tier 10-est tán erőpajzs védi az SPG ellen? Nyilván hátrány hogy lassabban mozog mint a többi, ezért könnyebb eltalálni SPG-vel is. Ez az ára a páncélzatnak.
  • virkir
    Na azért ez nem igazán így van mert nálam az E-75 a patch utáni első körben pl többet égett mint addig összesen.
    Nem mondom, hogy használhatatlan de sokkal jobban kell rá vigyázni mint eddig és 10x meggondolom, hogy egyedül bevigyem randomba.
    Az meg a másik fele, hogy ugye sokan panaszkodnak a T-44, IS-3-8 ammorack-re és érdekes módon nekem meg nemigazán robbanékony egyik sem.
    A hárommal már 600 feletti körnél járok és jó ha összesen tízszer durrantam.
  • jocyd
    forum tilto lista:

type tulajdonos
    arty tulajdonos
    német tank tulajdonos :-)
  • szecsko77
    Én sem hőbörgök, mindössze leírtam a véleményemet.
    Az E50-el sokat megyek, én is kedvelem. Talán a játék legjobb ágyúja az övé. CW-re nem való, ennyit mondtam.

Maussal is szoktam menni, még kedvelem is, CW-re nem igazán kedvelt.
    E100 gold ammoval tarol. Ok, igaz. IS7-be, vagy T110-be mért nem hallom, hogy gold ammo nélkül szart sem ér?
    Egyébként a napokban volt egy pár hozzászólás éppen itt, hogy Maus mehet a kukába. Akkor nagy helyeslés volt. Azóta változott valami?

Mindegy, hagyom a témát, mert kezd egy enyhe vihar kialakulni a biliben miatta. Maradjunk abban, hogy minden német tank OP, csak én vagyok nagyon béna.
  • lammaer
    A második patch notesből ez vajon mi?

Based on Public Test statistical results, we have ***finalised*** characteristics for the following:

Tier 10 TDs: Object 268, JagdPz Е-100, T110E3, T110E4, AMX 50 Foch 155.
    French tanks : ELC AMX, AMX 12t, AMX 13 75, AMX 13 90, Lorraine 40t.
    Vehicles with D5Т-85BМ gun installed: КV-13, SU-100, SU-85.
  • jocyd
    megnéztem volna ezt a videot , ha lett volna benne vagy 3 T8 arty.
    igy nyilvan használhato arty nélkül.
  • lammaer
    Ez a helyes hozzáállás :)

Most mondjam azt hogy nekem sincs semmi bajom az E50el, pedig épp most húzom párhuzamosan a T54-el és a Pattonnal (a batmobil az most alszik, igaz, az volt az első T9 medem :)).

Egyszerűen csak ez a drámakirálynő hozzáállás ami rém unalmas.
    Nekem sem tetszik pl hogy a szeretve dédelgetett 13-90emet feldobják egy tierrel. 2 hete meg is beszéltük, le is írtam esetleg mi aggaszt, de soha egyszer nem hangzott el olyan részemről hoy "hát akkor már adom is el mert ez igy használhatatlan LESZ". Ha majd szar lesz és nem fun, eladom, lesz más helyette.

Klauszék meg állandóan ezzel jönnek :)
  • Szpecnyaz
    Na igen, hónapokig sírtak ríttak az E-50/75 miatt, hogy majd mennyire fognak égni, meg el kell adni stb. Ettől függetlenül talán 2x tudtam kigyújtani szemből mindegyiket. Sokkal több IS8-at látok eldurranni ammo rack találat miatt. Arról nem is beszélve hogy a KV sorozat tankjait nyugodtan nevezhetnénk a proletár forradalom lángjának, annyira gyúlékonyak. De ugyan úgy ég szemből például a Bat és a T54 is, meg a T62 is ahogy eddig elnéztem. Érdekes módon emiatt senki nem visított.
    Vicc ami a Jpz E100 miatt is megy. Ugyan úgy kapott a TÖBBI td is nerfet, azoknak a leendő gazdái mégse sírnak. De nem látom azt se hogy a SU85 tulajok sírnának, pedig ő aztán hatalmas nerfet kapott a maga szintjén.
  • nobodyattis
    én német párti vagyok (lásd a statomat) én nem szoktam panaszkodni én tudom használni mind két T 10 es német heavyt és szerintem a 9 es E 50 a legjobb medium tank
  • R3nton
    jó videó remélem van a srácnak többi új tankról is ilyen videója, kaja után megnézem :P
  • lammaer
    Ez meg a másik: SENKINEK sincs megtiltva hogy BÁRMELYIK tankot vigye. Ha XY tankról valaki úgy gondolja OP, miért nem tolja azokat?
    Arról nem is beszélve hogy úgy könnyű OPolni valamit hogy 1 kört sem ment vele az illető, csak hát csatában 1x kilőtte őt a szupertankjából azt máris OP lett.

Ha meg valaki szántszándékkal nem akar menni egy tankkal, de hörög hogy nerfeljék, az elég erősen a dögöljön meg a szomszéd tehene eset.
  • lammaer
    Ide egy NAAAAGY plusszt adok :)

A legtöbb dráma valóban a németesek szájából jön. Nem is az a gond hogy vkinek nem tetszik az hogy kedvenc tankjának rontják valamilyen paraméterét, hanem a sírás hogy "jajajaj, hát XY tankot már adom is el, ez így tök használhatatlan lesz".

Tipikus példa a váltó elhelyzés körüli őrület - a sok E75 meg E50 tulaj gy sírt mintha az anyját ölték volna meg, és már temették a tankot ELŐRE, mert hogy az hogy ki fog gyulladni.
    Azt mi lett belőle: egy nagy büdös semmi. Továbbra sem látok birodalmi fákjaként égő E75-öket meg E50-eket (konkrétan nekem is van E50em).

0.01%os pontosság csökkenésért már olyan sirámok vannak, mintha éppen egy meteor készülne becsapódni a földbe.

Mit csinálna egy német fan ha kedvenc tankját feldobnák 1 tierrel feljebb mondjuk 200HP buffal azt annyi?

• Eagle16
    Azért írtam hogy nem gyakran, mert azért CW-s videókban szoktam látni. De mondom nem szoktam CW-zni, szóval ebbe nem megyek bele. Akkor használnak mindkettőt, ok.

Mondjuk most lehet hogy lesz egy kis változás a Tier 10-esek miatt azért.

szecsko77-nek mondd hogy használnak E-100-at meg Maus-t is, nem én mondtam hogy "Van 2 top 10-es tankom, amivel kitörölhetem."
  • Szpecnyaz
    Már nem azért, de nem a nerfek miatt nem kell német tank CW-re. Csak szimplán a stílusuk nem felel meg. A Maus és E-100 még mindig ugyan úgy jó szerintem városi mapokra (Himmels/Ensk). A GW Type E pedig mindig is egy nagyon népszerű arty volt, szinte minden csatában van belőlük 1-2. Az E-50 meg nyilvánvaló okokból nem kell senkinek se. Ott is hülyeséget írsz hogy inkább az amcsi kell, mert a Pattont még annyira nem viszik mint az E-50et.
  • nobodyattis
    MAUS E100 védekező tank CW-n pld városi pályán nagyon sokan azt hozzák főleg Maust és nem kell oda gold lőszer az pancseroknak való akik nem tudják melyik tankot hol kell lőni mert akinek ap lepattan a Mausrol vagy is 7 ről annak a gold is pattanni fog
  • R3nton
    t-54nek drágább 1200nál a lőszere pedig annak nem 1050 az átlag dmg hanem 320 :D
  • Eagle16
    Akkor ne játsszál német tankokkal. SerB is megmondta :D

Nekem még mindig van E-100-asom, gold ammo nélkül, platoon nélkül, ésszel használva ezt tudja: link Ez több sebzés csatánként mint amit Is-7-tel csinálok.

És ha már top tier-nél tartunk a kedvenc Tier 9-es közepes tankom most az E-50. A többiről nem tudok nyilatkozni, Maus-om csak bétában volt, ahogy JT is.
  • Eagle16
    Nem értek a CW-hez, amiket mondok azokat random csatára értem. Amúgy nem úgy volt az E-100 jó CW-re mert ott gold ammo-val tarol?

Meg azt ne modd hogy mikor elkezdted ezeket grindelni, akkor nem tudtad hogy CW-re mik kellenek...azt még én is tudom hogy E-50-et ott nem használnak, de Maus-t se gyakran.
  • rudii
    DPM meg OP mit jelent? Eleg sokat olvasom itt, de igazan jottem ra
    igazabol mi az?! :O
  • jocyd
    nekem meg inkább az az unalmas hogy nincs olyan német top tier tank ami használhato.
  • rudii
    Nyaralni voltam. Kicsit kimaradtam dolgokbol. Test server 2 megy mar?
    Sok tank kapott nerfet? BatChat, T62, E50M? Par szoba csak
    mienek lettek? Esetleg melyiket erdemes majd mindenkep kifejleszteni? :)
  • Eagle16
    "könnyű átlőni" - Mi?? Azért mert van az alján egy gyenge pont a többi részen lévő páncélzat már nem is létezik? Igaz, könnyebb sírni érte mint megtanulni használni, esetleg megpróbálni elrejteni a gyenge pontot az alján. Még a T95-ösön is van három gyenge pont szemből, pedig az a TD 12 km / órával megy.

Ezt csak itt hagyom, kiderül belőle mennyire használhatatlan is:

Most lehet azt mondani hogy összeválogatta a jó köröket, de amit mondd az egyértelművé teszi hogy van helye a játékban.

A fórumon sírtak a 170-es übermegagiga ágyúért. Megkapták, és azt ne mondja valaki hogy szar az ágyú. Megvan mindene, átütés, pontosság, sebzés.

Most már mégse jó, inkább valami kisebb kéne nagyobb DPM-el, mert szovjeten OP az alfa sebzés, németen nem. A többi amit írsz igaz a többi TD-re is, SPG, közepes tankok, egyedül nem szabad menni sehova.
  • szecsko77
    Nem hinném, hogy ez rinya, leírom neked az én példámat:
    CW-re kihúztam az E100-at anno. Mivel német párti vagyok(minden rinya ellenére) ezután jött a Maus.
    Van 2 top 10-es tankom, amivel kitörölhetem.
    Ja, aztán a T8 német arty is a garázsban áll, de sajnos CW-n inkább az amcsi tesó a kedvelt valamiért...
    Van E50-em is, amit legalább randomban is használni tudok, de hát CW-n a francia, ill. orosz vagy amcsi tesók a jobbak. Folytassam?
  • Eagle16
    Épp ez az hogy unalmas már hogy mindig a német miatt megy a legtöbb rinya.
    Vicc hogy még be se rakták a játékba de már el van temetve, le van írva.

Ez nem NERF volt, maximum apró korrekció. A NERF az amit a T32-vel meg a BatChat-tel csináltak anno.

Azért nem nerf a lőszer árának emelése, mert az egyértelműen csak bug volt. 1050 sebzésért 1200 kredit?? És igen a lőszer ár korrekt 2200-ért, a többi TD 1650-et fizet 850 átlagsebzésért. Talán le lehetne vinni 2100-ra max., de az alatt nevetséges lenne.
  • szecsko77
    Én a teszt első fázisáról lemaradtam, tehát azt nem tudom, hogy a nerf mennyit rontott rajta. Használhatatlannak összességében tartom. Ott egy Maus méretű test, amit könnyű átlőni. Lassú, nyilván ez jön a méretből.
    Ott egy ágyú, ami papíron óriásit sebez, de ez minden. Ha lőttél, és random isten azt mondja, hogy mellé, vagy pattan, akkor jobb, ha kilépsz. Mire újratöltesz, addigra ott áll rajtad egy med, vagy szétszednek(az artykról nem is beszélve). Nekem a tesztszerón többször volt, hogy 200 méterről teljesen beszűkült célzókörrel tiszta célra mellépukkantott. Olyan T95 érzésem volt vele végig. Ha nincs melletted legalább 1 saját tank, aki vigyáz rád, random meccsen értelmetlennek találom. Persze ez csak az én privát véleményem, lehet másnál ez lesz az űberpro álomTD.
  • jocyd
    gondolom minden más tankot sajnálni kell csak a németet nem, mert az megérdemli a nerfet vagy mi?
    amugy meg te irtad hogy nem a JP E100 kapta a legnagyobb nerfet, akkor ki?
    meg a löszerár teljesen rendben van , szerinted? 2200 pénz.
    farm tank T10-ben a nap vicce:-),ezt te sem gondoltad komolyan.
  • Random_
    Na ma a köreim túlnyomó többségében arty szedett ki. Ha az ember kifejezetten figyeli, akkor idegesítő tud lenni.

Azért nem kezdek el rinyálni az arty-k miatt! Ha felidegelnek én is beülök egybe és tolok velük pár kört. :D
  • Attiska
    A JgPz E-100 biztos fog kapni még nerfet majd a következő patch-ben, ha már sokan megszerezték. De arra kíváncsi leszek, hogy a 268-on változtatnak-e érdemlegesen a későbbikben.
  • Attiska
    Hát ja, de ez van. Persze pattanhat az is, de ha nem, véged. Akárhogy is nézzük, a nagy alfa sebzés az tán az egyik legfontosabb dolog a játékban.
  • Eagle16
    Nem menet közben számít csak, hanem akkor is ha mozgás közben látsz meg egy célpontot és meg kell állni lőni...sokkal jobban szétesik a célkör, több ideig tart célozni. És persze magában a célzási idő is több lett.

A JGPZ E-100 annyival kapott több nerfet hogy 50-el kisebbet sebez az ágyúja. Amúgy meg az Obj. 268 is kapott mindent, csak el kéne olvasni.

Mondjátok már meg nekem hogy mitől lett használhatatlan a JGPZ E-100...az 50-nel kisebb alfa sebzéstől vagy a 0,01-el rosszabb pontosságtól?

A lőszer ár meg egyértelmű, 1200-as lőszerárral kb. a legjobb farmgép lett volna Tier 10-ben...ugyan már :D
  • szecsko77
    Nálam a JP E100 lett volna a favorit. Így a teszt után viszont úgy látom, hogy randomra tökéletesen használhatatlan lett. Így marad az E-50M, az nekem nagyon bejön.
  • Lokker
    Persze egy lövéssel.