418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Ezután olyan OP lesz a Valentine ( a Tetrarchénál is kisebb átütésű ágyújával), hogy nem is szívesen játszanék vele a peccs után :D
  • Szpecnyaz
    Én most a teszt szerón bohóckodok, ott legalább tét nélkül tudok játszani :D.
  • Master91
    Vasárnap van, ne wotozzatok...
  • Szpecnyaz
    Ja, hogy a szovjetek is kapnak nerfet? Szerintem ez tuti valami rejtett buff .
  • lammaer
    Szovjet tankokon többnyire nem lehetne észrevenni a különbséget :)
  • VanDaal
    Ez amúgy igazából így volt:
    -test1 fázisban a B1, a B2 és a Valentine is tier6-ig ment volna
    -erre a besorolásra vonatkozik a -1, szóval a 7.5-től tier5 csatáig mehetnek
    Bár ez nem konkrétan a németek ellen irányul, mert a Valentine is szívni fog, még jobban is...
  • Szpecnyaz
    A szovjet ágat is érték jócskán rejtett nerfek. Aki még a bétában játszott, az biztos emlékszik hogy ott milyen volt a T54 és az Obj 704. Azóta ezeket szarrá nerfelték. A német tankok se nagyon kaptak emlékezetes nerfeket szerintem. Inkább jelentősek voltak a hibák amiket javítottak. Egyedül az E-50/75-nél a váltó áthelyezése volt ami jelentősebb nerf volt.
    Ellenben a német fanokat is ellátták kezdetben kifejezetten OP, aztán balanszolt cuccokkal (Tiger P, E50/75). A probléma ott kezdődik hogy a német ágon bármiféle balanszolás van végrehajtva, akkor egyből mindenki nerfet kiált.
  • Attiska
    Nem arról van szó, csak jó lenne, ha fele olyan bánásmódot kapnának, mint a WG által úgy dédelgetett szovjet cuccok.

De megnézném a szovjetfanok arcát, amikor rájönnének, hogy a kedvenc IS-object-akármi hk-juknak titokban levették a páncélzatát, mint mondjuk a VK3601-nek...
  • Attiska
    Nem az volt, hogy a Valentine-t meg a B2-őt az eddigi T4 helyett T5-be is bedobja? A "reduced" fura lenne, nem hinném, hogy ezentúl a B2 max T3 csatákban vehetne részt, az már nagyon OP lenne.
  • VanDaal
    El sem tudod olvasni, hogy mit írt, de még te állsz neki hülyézni...
  • R3nton
    sokszor úgy érződik, hogy a németeseknek csak az lenne megfelelő, ha a többi ágban csak tier1ig lennének a tankok:P
  • lammaer
    Valóban?

"German PzKpfw B2 740 (f) and French B1: battle tier reduced by 1"
  • MatchDiabolo
    Betcsöcs nem szokott sűrűn mondjuk úgy 30 mecsből 1x kb inkább ott mást lőnek ki állandóan a papír páncélzat miatt de érdekes hogy ugyan úgy motort ellövik de nem ég biztos mert folyékony nitrogénnel hajtják a németek meg benzines motort használtak mint tudjuk azért égtek olyan jól mint a kis lámpás T-34-ek a II.vh-ban teljesen ésszerű és korrekt ez a WG.
  • lammaer
    Istenem, te tényleg ilyen egyszerű vagy? :D

Vagy magyarázd meg, mi volt az a mutogatás a hozzászólásomra... ugyanis én úgy vettem le, nem értettél egyet azzal az állítással hogy az E50 kigyulladhat.

Ezért alapvető pedagógiai módszereket alkalmazva rávezettelek hogy felismerd, elég csúnyán mellélőttél. De úgy látszik még alapvetőbb, kisiskolás szintű módszerekhez kell folyamodnunk.

Kezdjük az ábécével....
  • Attiska
    Jó, hogy a németesek szájából jön a legtöbb sírám, mert a WG ezt az ágat szopatja a legjobban. Most komolyan, emlékszel az éles időszakban valami igazán szembetűnő szovjet nerfre a KV széria szétszedése, és az SU-85 nerfelése mellett? Majd ha a szovjet áhat is olyan sok rejtett és nem rejtett nerf éri, akkor tárgyaljuk újra a dolgokat jó?

Az is érdekes, hogy amíg nem jött a francia ág, egyes helyeken a tech tree-ben elég érdekes szovjet hk-k voltak, aminek sem az amerikai, sem a német ágban nem volt megfelelője (T-50-2, T5-ben a KV a KV-2 tornyával és a trollal, stb.).

De rendben, a WG alapból utálja a német hk-kat a régebbi vélt és valós sérelmek miatt, és a játékon belül állnak bosszút.

"Mit csinálna egy német fan ha kedvenc tankját feldobnák 1 tierrel feljebb mondjuk 200HP buffal azt annyi?"

A B2 majd mostantól mehet T5-ben, élvezetes lesz majd a KV-ra lőni azzal a löveggel.
  • flashpointer
    De valaki netán t9 meddel farmol épp t10-re és nem e50, összehasonlíthatjuk hogy 10 50 vagy 100 kör alatt mennyiszer gyulladt ki, aztán hogy az eredmény mennyire releváns, azt majd eldönti mindenki magában
  • Szakesz
    Ki bizonygatta, hogy ma az első csatádban nem gyulladhat ki az E-50? Mondd már meg légy szíves! :)
  • flashpointer
    Mindössze érdekesnek tartottam hogy ma első körben egyből gyulladt, mikor épp az ellenkezőjét bizonygatják egyesek. Azt is megnézném azért mondjuk a többi t9meddel mennyit kéne menjek hogy kigyulladjak. Csak sajnos azok nincsenek :)
  • MatchDiabolo
    Azt a következtetést vonom le hogy hülye vagy
    Alapból azt írod 0 meg se nézted hahaha
  • lammaer
    Tehát, ebből milyen következtetést tudsz levonni kedves mutogatós barátom? :)

Kigyulladhat az E50 vagy nem? :)
  • lammaer
    Bocsánat, de az mióta bír statisztikai jelentőséggel hogy egy adott napon az első csatában kigyulladt e a tankod vagy nem?

Én speciel örülnék annak ha BÁRKI aki azt állítja hogy az E50/E75 gyulladékony lett az leírná hogy hány meccsből hányszor gyulladt ki. Én vállalok mondjuk egy 13-90 statisztikát :)

Mert az hogy a "mai nap elsőre" meg hogy "a patch után az első meccsen rögtön" semmiféle jelentőséggel nem bír egy %os érték vizsgálata esetén.
  • MatchDiabolo
    15%
  • flashpointer
    de kigyulladhat, amíg benne van a statisztikai átlagban,de ez annyira elüt hogy már nekem is feltűnik. De lemerem fogadni az accodba hogy ha vezetnék róla egy feljegyzést melyik nemzetes tankom hányszor gyulladt, érdekes dolgok jönnének ki. Tipikus oylan "balance" amit rá lehet fogni a véletlenre. Mint a benyelt lövések. Tuti van a wgnek ilyen képességlistája ami nem látható és ha gáz van azzal "egyenlítenek"
  • lammaer
    Mutogatás helyett fogd a techtreet és nézd meg hogy az E50 motorjánál 0% e a chance of fire on impact...
  • MatchDiabolo
    Ez az it már előre eldőlt hogy szopatni fog a játék nekem is van hasonló képen de ott egy kövön keresztül át kaptam a lövést hiába a szerver az már csak tud
  • MatchDiabolo
  • lammaer
    Mert, az első meccsen nem gyulladhat ki semmi? Istenem, olyanok vagytok mint valami középkori ember, aki mindenben ómeneket lát.
    Ha most megyek egy kört az E50emmel (első kör) és adok egy replayt hogy NEM gyullatam ki vele, akkor az bizonyít vmit?

Engem az első pattonos körömben eltalált egy arty, kigyulladtam, meghalt 3 emberem és 3 modulom. Ma már nem játszom, rossz ómen.
  • flashpointer
    Néha. Pont mentem vele egy duplázást, aztán mit ad a random isten mai első körben az első lövéstől kigyullad. Néha.
  • lammaer
    Jól látom ez egy oldalról bekapott lövés? Mert ha az, mi ezen a nagy dolog, nem a váltó előrehelyezése okozta. A tankok meg kigyulladnak néha, ez a német fanoknak új dolog?
  • flashpointer
    2 perce készült, nem kellett sokat várni a bizonyításra, első lövés kigyújtott-.-
    Persze megint előbb gyulladt ki mint becsapódott a lövdék

• Faboo
    Nekem a párduc is elég gyúlékony volt, míg nem aktiváltam az új skilt. Utána tűrhető lett. Most a stock 3002db-m gyulladt ki vagy 12 csatából eddig 5x.
  • MatchDiabolo
    lol gyakran gyulladnak ki aha még én mentem vele anno 800kört nem volt ilyen de hát az még a szupi új állítgatás előtt volt azóta eladtam őket mint látom jó is tettem.
    Azért belegondolnál hogy jobb volna ha nem csinálnák ezt a kapcsolgatást kedvük szerint és nem lennének ilyen kamu dolgok hogy az egyik tankot szanaszét lövöm a seggébe eresztve az egész 6os tárat ki se gyullad még a másik simán kigyullad mindig az elsőtől.
  • lammaer
    Hát, én mindenhol eljutottam nagyjából T9-ig, de a KV széria gyulladósságától (ami legendás) és a T44 ammo rack érzékenységétől eltekintve (amit sztem azóta javítottak) minden nemzet kb ugyanúgy égett. Legalábbis bennem nem maradtak olyan benyomások hogy a német nem gyullad, az US/FR/RU meg igen.
  • virkir
    Na látod azokkal én se megyek, örültem, hogy túljutottam rajtuk függetlenül attól, hogy a nagytöbbség meg imádta a KV-t meg a 3-at is.
    Nekem valahogy nem jöttek be a KV-t kimondottan utáltam függetlenül a jó ágyújaitól.
  • virkir
    Hát nálam a németek lényegesen kevésbé voltak gyulladósak mint az orosz tankok a Tigris meg a béla kivételével.
    A többivel nem nagyon emlékszem égésre de pl a T-44 sem igazán ég max kap egy gastank modult ha szemből meglövik.
    Szembe a teszten próbált T62-vel ami szerintem érzésre legalább három körönként égett.
    Most, hogy lehet időnként féláron venni a cuccot mindig a poroltóból kell a legkevesebbet pótolnom.
  • TDantes
    Ha más így gondolkodna mit te, akkor senki nem menne KV szériával, mert azok nagyon gyakran gyulladnak ki.
  • lammaer
    Ezek szerint jól értettem :)

Látod, akkor volt OP amikor 500 kör alatt egyszer sem gyulladt ki (ezt az állítást azért kétkedéssel fogadom de ha te mondod), ugyanis a játékban lévő tankok többségénél ilyen nincs. Tehát egyszerűen csak olyan lett mint az összes többi tank.

Első meccsen kigyulladt, azóta se mentél vele... erre nem lehet mit mondani, ez nyilván megdönthetetlenné teszi a motor előrehelyezéssel kapcsolatos véleményedet (főleg hogy az elsőt oldalról kaptad) :)
  • virkir
    Ezen mit nem lehet érteni?
    Cirka 500 kör alatt talán egyszer nem gyulladt ki majd jött a patch, bevittem egyedül randomba.
    Oldalról meglő egy süti kigyullad, poroltóval eloltom.
    Következő lövést szemből kapom egy T32-től ismét kigyullad és szép csendben leég a maradék hp-ról.
    game over
    Na azóta se mentem vele.
  • lammaer
    Honnan vettet te kretén hogy csak az OP tankokat tolom?
    Olvasni már derogál hogy ott szaladgálok az E50-el is, ami miatt pár hete a birodalmi fáklya sírás ment?

Esetleg az se jött le, hogy arra utaltam hogy akkor OPoljon valaki ha ment is vele?

• Szpecnyaz
    Ezért jó a teszt szerver. Gyorsan kihúzod ami érdekel, megnézed hogy milyen és ennek a függvényében tudsz dönteni róla hogy megvedd e. Nem utólag kell jönni sírni, meg eladni a tankot.