418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Jp-t imádtam! Főleg fullosan jó legénységgel! Most már csak azt kéne akkor meg tudni hogy meg kell e vennem ,úgy hogy Ferdim rohad a garázsba? :D
  • Tessellia
    Mozgékonyabb még a sima jp-nél is, nekem nagyon tetszik amit tesztszerón nyújt.
  • Ry0K3N
    T44 megkapja 7.5 ben az IDIOT ágyút vagy a szar 85 milissel kezd?
  • Master91
    Akkor azt mondod, szarjak rá a ferdire, ne fejlesszem ki a legjobb motort és a 63k-s ágyút, hatékonyabb lesz a JP2? Nem játszottam vele teszt szerveren...ha jobb lesz mint a ferdi, adom el most azonnal azt a szutykot.

Tényleg ezt most nem értem, hogy akinek meg van a Ferdi milesz? meg kapja a Jp2-őt? vagy legalább is nem kell kifejelsztenie?
  • Toweliee
    Én is csak jókat olvastam itt róla. Nem vagyok nagy td-s, de a Stug meg a Jagdpanther kifejezetten tetszett.
  • Master91
    3002 Db-nél biztos. úgy vártam ezt a tankot...úgy imádtam a PzIII, PzIII/IV, Vk3601H tankot, isten voltam vele...ezzel??? rakás szar! 80 milis páncél, és Is7ellen megyek, hülyék ezek ???
  • Master91
    Tárgytalan, 3-13-ra kikapunk.
  • Ry0K3N
    Hogy az isten húzza a faszára ezt a sok retardált barom hétvégi apuci kicsi tankerjét akiket beengednek a gép elé hogy nincs jobb dolga ahelyett hogy odakint ásna egy gödröt és temetné be magát 2 méter mélyen.
    Tudtam hogy az utolsó párezer lesz a legszívósabb az ilyen barmok miatt.

DE, mondjon bárki bármit utálja bárki bárhogy véleményem szerint a legjobb tier 7 med.

• Master91
    Prokhorovka, támadás...Ferdinandal mi az anyámat csináljak??? 1 ellenfelet nem fogok lőni, mindenki a sínek mögött campel.
  • marchizor
    T30 (később t110e4) legénységére érdemes Camouflaget fejleszteni, vagy vannak annál fontosabbak?
  • bujcsik555
    Jólvan akkor :D

kössz Szakesz!
  • Greenscape
    Meg tudnad adni milyen neven vagy a WoT-ban? Annyi okossagot irsz ide a forumba, hogy szeretnem megnezni a profilodat. Thx.
  • VanDaal
    Volt szerencsém kipróbálni teszt1-en, és nekem kifejezetten bejött :)

60k xp-m van a Ferdin, de lehet inkább a JP2-ből fogom kihúzni a JT-t...
    Sebessége, gyorsulása és a fordulása is meggyőző. Vékony, de döntött páncélja van, érzésre pattogósabb a Ferdinél.
    Negatívum a kis tartományban mozgó löveg, illetve a gyenge vertikális kitéríthetőség, de egy TD esetében nálam ez nem elsődleges szempont.

Ha kijön élesben és meg nem előz valaki, lehet megírom róla a tankismertetőt is :)
  • Szakesz
    Volt itt még artyimádószemétruszki flém is. Tudod, csak a változatosság kedvéért. :)

A tesztszerver a második fázisban tart, de ezen kívül szerintem semmi említésre méltó.
  • Tessellia
    3.450.000 credit
  • bujcsik555
    Sziasztok.
    Egy hétig nem voltam net közelbe, 2500 új üzenet.
    Visszaolvassak, volt valami említésre éltó, vagy csak a szokásos anémettankokatnerfelikaszemétruszkik flém? :D
  • Gottfried
    Tudja valaki hogy a Lorraine mennyibe fog kerülni ha felkerül tier IX-be?
  • VanDaal
    Az eff nem függ a győzelmi aránytól. Volt olyan nap, amit 30% körüli winnel zártam, mégis nőtt az effem néhány ponttal.
    Ettől persze még én sem szeretek veszteni, és nagyon dühítő az ilyen széria :)
  • Toweliee
    Köszönöm, ez nem hangzik rosszul!

E-75 kigyullad / nem gyullad ki témához: nem gyullad ki többször, mint eddig. A motor sem száll el többször, mint eddig. A patch óta kb 30 meccset mentem vele, semmi extra változás nem történt. Ugyanolyan baromi jó járgány, mint eddig.
  • Attiska
    Tiger P? Volt, nem rossz, de nem is olyan hú de kiemelkedő. Az IS szériának meg ott van az atomtöltetű lövedéket is elnyelő lánctalpa.
  • Master91
    Duplázás nekem se megy :D 12. csatára készülök , 5 órán át szórakozok :D

Ezt hallgatom, most rá hangolok, arra ahogy csörögni fog a lánc talpam a sok kis gyík fejűn :D Na let's rock!
  • VanDaal
    Képet nem tudok linkelni, mert telóról vagyok, de úgy emlékszem 75k körüli xp a JP2.
    Ágyúja megegyezik a Ferdi top lövegével, csak kicsit jobb tűzgyorsasággal.
  • tenkenorman
    agyfaszt kaptam... egyyszerűen még a duplázómat sem tudom elnyomni:D és akkor csodákozom hogy ilyen szar az effem... hogy legyen jobb :D
  • Toweliee
    Oki, köszönöm! A löveg pontosságára a Jagdpanther 8.8 0,32-höz képest van valami infod?
  • VanDaal
    Nagyon jó lett! És különösen tetszett a WG üzletpolitikáját firtató rész :)
  • Sippie
    xp ugyanannyi kell rá mint a ferdire, nekem azt mondták.
  • tenkenorman
    A másik kérdésem, hogy T34-85 -re melyik ágyút ajánljátok? az (i)D1OT -ot vagy a másikat?
  • Toweliee
    Tudtok egy linket adni, ahol az új tech tree olyan formában van, hogy meg lehet nézni, hogy mennyi xp kell a Jagdpantherről a Jagdpanther II-re valamint a lövegek tulajdonságait?
  • Szpecnyaz
    Nyilván érdemes. Elvére a plusz hp és jobb ágyú +fordulékonyság megéri a váltást.
  • Sippie
    na igen, most xvm szerint 95% esély volt a győzelemre T43-al, hát nem jött össze... ha a játék nem akarja hogy farmoljak vele, akkor nem fogok, rakhat akármilyen esélyekkel befele.
  • spartan161
    Sziasztok! Mi a véleményetek az E-50M-ről van értelme összeszedni...?
    Én most próbáltam és nem sok különbség volt a sima e-50-hez képest... szerintem...
    Kíváncsi lennék a ti véleményetekre.
  • Master91
    Letöröltem a teszt szervert xD azt hittem már felesleges lesz, de most tényleg ott is haladnék... :D én hülye
  • tenkenorman
    Az eszem megáll... Csomót farmolok hogy tudjak párat játszani az E-75-tel, cask 8 ezer XP kéne a legnagyobb ágyúhoz. Sorra tök jó csatákba rak de szinte kivétel nélkül porrávernek. a csapatom elindul egy irányba, megpróbálok védekezni, feltartani de lerohannak. Átváltok medre azokat 90% ban nyerem már napok óta, visszaváltok E-75-re és ismét megy a vereség sorozat... marha idegesítő :D
  • Gottfried
    Meg tudná nekem mondani valaki hogy a Lorraine ára mennyit emelkedik amiatt hogy átkerül tier9-be?(gondolom emelkedik)

• Ry0K3N
    Úgy érzem hogy ez a maradék 2k XP a T44-ig nem lesz leányálom. Megint kapom folyamat az agynélküli idiótákkal teli csapatot akikre még abban az esetben sem lehet számítani hogy 3 kibaszott lövés le tudjon adni az ellenfélre saját tierben. -.-
  • R3nton
    lehet majd jövök veletek t30al ha fent lesztek TS-en
  • Szpecnyaz
    Szerintem sanszos hogy a T95 nem fog átérni :D.
  • R3nton
    IS lol nézd meg a TigerP-t legjobb tier7:P IS-7 én utálom, IS-4 az jó. IS-3 Tiger2vel egyszinten bár sztem KT jobb. Most az új medek td-k maitt szívnak a német tier10ek, de azért IS-4esnek se lesz éppen könnyebb mondjuk. Meg ez a rejtett nerf is hülyeség és ha van is akkor is nem számottevő
  • Oddball29
    T110E4
  • lammaer
    Estére azért húzz át a segged a rendes szerverre, látni akarom az OP T95-ödet...