418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Attiska #153050 De izgatja a fantáziámat a JP II is, csak nem ennyi JP-s XP-ért. Majd egyszer belevágok. -
Attiska #153049 Nem, a JP II megy a JP és a JT közé, ahol eddig a Ferdi volt, A Ferdi pedig a JP mellé kerül úgy, hogy a Tiger(P)-ből lehet kifejleszteni.
Semmi extra, épp ezért nagyon sok a 75 ezer XP, főleg, hogy már ennyi van a fullos Ferdiben is. -
Szpecnyaz #153048 De lehet szeret játszani 8as tankokkal. Én nekem is fullos a német TD ág. De ki fogom húzni mert tetszik. -
Toweliee #153047 Akkor meg totálisan felesleges újra visszavenned a jagdp-t. Nem lesz elit, na bumm. -
Szpecnyaz #153046 Elvileg nem. -
nemtudommivan #153045 

-
bgabor #153044 Erős a gyanúm, hogy a JP2 a második német TD ág része lesz. -
bgabor #153043 Ugyanazért amiért a többieknek is akik kifogásolták. Lehet hogy normálisan elnevezett klánban is tudnának funolni. -
Attiska #153042 De itt nincs új ág, a JT a következő állomás, mint ahogy a Ferdinél is. Ellenben egy fullos JP vásárlása, plusz a legénység nem 10 fillér. -
Attiska #153041 Az nem jó, a Ferdit használom, valamint túl sok XP van benne ahhoz, hogy abbahagyjam. Valamint szeretem is. -
lexlutor #153040 ..miert faj ez neked? beleirta fun klan. hobbibol lovoldozgetnek. -
aranyharcsa #153039 Az nagyon jó
-
Ytar #153038 tegnep én is lőttem M4 sörmi trollgunnal egy 600 valahány méteres killt .. ellkattintottam magam, elszámoltam úgy 3ig, majd bumm, így lett a csokapic' :) -
Plata #153037 Ilyen névvel értelmes ember nem indít klánt. -
bgabor #153036 Na és ez megakadályozott benneteket abban, hogy indítsatok egy n+1.dik klánt, idióta névvel. A legsötétebb kamaszgyerekek szoktak ilyen nevű klánokat alakítani. -
Plata #153035 Akkor ma szerencsém van.amx 50 120 oneshot 591 méterről,ezt tudom pontosan mert védtem az artyt és álltam egy helyben.Amx m4 kb másfél kockáról kilőve miközben teljes sebességgel kacskaringózok mert a seggemben egy object td.Igaz ő is meg kapta a magáét utána.Az 591 méteres killről van fotóm,volt időm fényképezni.
-
bgabor #153034 Mindig így csinálják. Elvégre ha úgy lenne ahogy mondod, akkor ha valakinek van elit AMX-12tje, azonnal lenne hozzáférése a francia arty vonalhoz is a peccs után. Így viszont kénytelen AMX-12t-vel kifarmolni rá 150.000 XP-t. Amit a játékos kábé ötezer XP után fog elunni és prémium számlát venni hogy gyorsabban mennyen.
Több kifarmoladó cucc = Több pénz Wargamingéknak.
-
Kösziii :D
Tudnak a ruszki cuccosok is égni, néha mint a fáklya :D -
Toweliee #153032 Azt is csinálhatod, hogy a Ferdiből átrakod az embereket a Jagdpantherbe. Emiatt nem kell új legénység. -
Ytar #153031 csinálsz egy másolatot a WOT könyvtáradból, letöltöd a tesztszerver peccset (ami a wot honlapton van a hírekben), azt bemásolod ebbe a másolat könyvtáradba, és futtatod. ennyi. ha az ottani worldoftanks.exe-t indítod, akkor a test szerverre fogsz bejelentkezni a már meglévő accountoddal, nem kell újat regisztrálni. -
Attiska #153030 Na, az fasza. Akkor egy jó darabig nm lesz JP II. -
xxxXXXxxx1997 #153029 Sziasztok!
Kipróbálnám a 7.5-ös testservert mert úgy tudom, hogy már elindult, de semmi mást, úgyhogy tájékoztassatok!
Szeretném hogy aki tud valamit a testserverekkel és hasonlókkal kapcsolatban az tájékoztasson mert teljes tudatlanságban szenvedek és várom az igazság fényét... :D
De komolyan SEMMIT nem tudok, hogy, hogy működik ez a tesztszerver...
1. hol kell regisztrálni?
2. hol kell letölteni?
3. kell-e vmi mást csinálni ezeken kívül?
Szeretném ha valaki segítene.
Köszönöm előre is! -
VanDaal #153028 Nem véletlenül nem erőltetem azt az ágat :)
Bár a T110E4 miatt előbb-utóbb át kell majd szenvednem magamat a Protón is... valamiért nem is várom túlzottan azt a grindet. -
Legalább nem színes. :D -
Csak nem kigyulladt a szovjet csoda? Nem csak a német tankok égnek? Mi a fene :D
Szép eredmény amúgy, grat.
Szép a skin is
-
Miért nem jelennek meg a képek nagyban??? :/ -
lexlutor #153024 75k xp -
Attiska #153023 Én nem sajnálok semmit a franciáktól, ámde van egy elit JagdPanther, amit már rég eladtam, a legénysége pedig már a Ferdiben dolgozik. Most akkor, hogy ismét elit legyen, vehetem meg ismét a JP-t, vehetek bele 75%-os legénységet (hacsaknem emiatt kukázom a Marder-t, vagy a Panzerjäger I-et, és onnan ül át a személyzet) és húzhatom megint, hogy legyen JP II.
Nem akarok én ingyen JP II-t, de a WG nem döglött volna bele, hogy ha valakinek már elit státuszú a JP-e, akkor a JP II megjelenése után továbbra is az maradjon, és ne kelljen kínlódni még vele egy csomó XP-ért.
Tényleg, mennyi XP kell a JP II-höz? -
Ez jó kis kör volt :)
Még 2.000XP és meg van az IS-8 :) -
Scuy #153021 :-(ezt szomoruan hallom.....
t62..meg majd talán jövö nyárra:-) -
A fullos T-54 nem fog változni, az alap modulok kaptak egy kis erősítést.
A top ágyú is marad amilyen most.
Plata: oké de ez semmit se jelent. Nekem is nagyobb a találati arányom Is-4-el mint E-50-el, aztán az E-50 ágyúja valahogy mégis csak kellemesebb...
Van másik közepes tankod, Tier 9-es? Lehet azért érzed jónak mert nem próbáltad még a többit. -
hellokitty92 #153019 Inkább olyan skilleket rakj rá először, amit heavykre is tennél! Álcázás meg mehet majd a legvégére, kempelni úgy sem fogsz vele túl sokat szerintem... én nem is tekintem igazi td-nek, hanem továbbra is heavynek.
CW-n is majd a t110e5-öt fogja kiváltani az okosok szerint. -
Scuy #153018 Hm....márpedig ez még kőzvetlen közelröl se üt át egy e50est se...:-)ágyuja-pocsék...ennek ellenére szeretem...végigvittem prém nélkül ezt a vonalat...de itt viszont ha kilövik(prémium nélkül)egy pénznyelö gép...t10 es hewyket meg max akkor lehet levadaszni ha ügyesen manöverezel:-)
szeretem..de egy jobb löveget megérdemelne-mert ez az ágyú szöööörnyü pocsék...Jah,és ez a IX.es szintü csö:-)
szoval valami változás t54-esel t.5-ben??? -
Plata #153017 T54 találati statisztikája jobb nekem mint a T34-é.Egy százalékkal kevesebb mint a T28. -
Hát szerintem akkor is erős túlzás azt állítani hogy a T-54-esen jó ágyú van. Az E-50-esen van nagyon jó ágyú, a T-54-esé jóindulattal is max. közepesnek nevezhető.
Én is lövök vele néha ilyeneket hogy menet közben sniper nézet nélkül véletlenül oda lő ahova célzok, de ezt bármilyen másik tank is tudja...ez szerencse, nem az ágyú jó.
Mondom ezt úgy hogy 360 csatám van T-54-el, és 183 E-50-el. BatChat-tel is van 170, de annak az ágyúja talán még a T-54-es alatt van, ha azt nézzük hogy milyen gyorsan céloz be valamit. -
bgabor #153015 Amúgy a lomhaság ennél a kategóriánál nagyon relatív, ugye ott a T28/T28Proto/T95 elrettentő példaként. -
bgabor #153014 Én eleve nem a páncélzata miatt akartam megvenni, mikor tapasztaltam (ellenfeleimen) hogy mire elég ez a 200-250mm páncélzat a T8 TDknél. Főleg most hogy annyira átrendeződtek az erőviszonyok a lövegek átütéseinél.
Engem a jó löveg és a viszonylag jó mozgékonyság miatt érdekelt. Nem is találtam rossznak, de a normál szerveren továbbra sincs 2,5 millám ilyesmire. :D -
Plata #153013 Nem egy artyt kaptam már ki full gázzal robogva több száz méterről.Legtávolabbi Siegfried Line-on történt,megállás nélkül több mint három kocka távolságról tüzeltem rá,nem sniper módban,mert full gázzal robogva nem fogok sniperkedni.Abbey pályán fentről a kolostorból lőttem ki a bázisán egy ruszki artyt,a szikla mögül épp csak kilátszott belőle egy kis háromszög. -
Runo #153012 Barátom 34 éves.... -
VanDaal #153011 Természetesen, egy fórum a véleménymegosztások helye :)
Csak azt furcsáltam kicsit, hogy ilyen szilárdsággal állítasz valamit, amit magad személyesen nem tapasztaltál.
A Ferdiről én is jó véleménnyel voltam, egész addig, amíg meg nem vettem :)
De sajnos hiába a 200 mm front, ha pl még egy KV-1S vagy bármely más potenciális ellenfél átlövi. Rejtőzni nem lehet vele, és az arty elől kitérés is esélytelen a lomhasága miatt.
Az ágyúja és annak kitéríthetősége tényleg jó, de nekem összességében nem jött be a szerkezet...