418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• I1Q
    Én is prém nélkül játszom és nem vagyok se gosu, se szakesz mégis fent tartom a tier 9-es tankom és most egyszerre húzok 4 t8-at. Simán fenntartható bármi farm nélkül a t9 is, mert ha jó köröd van akkor még prém nélkül is kapsz +10-20kt (életed köre esetleg +30) ami simán fedezi azokat amikor elsőre kiszednek lövés nélkül. Ha ha én vagyok bannerba....
  • VanDaal
    Ritkábban pattan, mint a nagy HE nerf után, de továbbra is előfordul néha.
  • lammaer
    Bétában volt értelme a HE-nek mert MINDÍG sebzett, resetelésnél vagy alacsony HPjű célpontnál megérte betárazni.

Mióta pattantam HEvel sokféle járműről, azóta feleslegesenek tartom. Tényleg javult valamit (azaz mindíg sebez) vagy csak parasztvakítás szinten?
  • ilsalon
    Én különben valami olasz csodára gondoltam, de lehet tényleg csak egy barkács cucc volt.
  • Egerwin
    Ja és a panthert ne a 88-assal használd szerintem, hanem a hosszú 75-össel.
  • Egerwin
    Pedig a tier7 még simán fenntartható önköltségből, prém nélkül, tier8 viszont már nem, ott a lőszerárak meg a javítás sokszor magasabb, mint a bevétel.
  • Sunsetjoy
    Kincs ami nincs gépjárművek a filmből:
    http://www.imcdb.org/movie.php?id=85327

A tankot a filmhez csinálták:
    http://www.imcdb.org/vehicle_19278-Made-for-Movie-1981.html
  • stoppos
    Pár napja a type-ból akkor fogyott ki az AP lőszer, amikor egy full HP-s KV5-tel kezdtük egymást darabolni. Azóta olyannyira minimális a HE lőszerosztás nálam, hogy mutatóba viszek csak 2-3 darabot. Ha esetleg valami nagy szörnyet kell foglalás közben szakítani és nem látok rá a lánctalpára.
  • Attiska
    A német rövid 105-ösök esetében nálam 75%-25% az arány a HE lőszer javára (pl. VK2801). A többinél pedig nem bántom az alapbeállítást, mert az a néhány darab HE jól jön minimális HP-val rendelkező ellenség esetén, vagy ha olyan jön szembe, amiről páncéltörővel pattansz, de HE-vel tudod sebezni. A lepattanónál még az 50-100 körüli sebzés is jobb.
  • Master91
    Amúgy most már hogy viszonylag újra sebez a robbanós lőszer, melyiket használjátok? Vagy hogy gondolkoztok ti ezen? Ezt még bétába se tudtam eltalálni, hogy melyik érné meg..( nyílván függ ágyútól, meg hogy MM hova rak be, stb stb.)

Én mindig full páncél törővel megyek.
    De lehet ha 50-50 -be vinném, és a kisebbekre gyorsan robbanóst töltenék be, jobban járnék?
  • foxbat88fx
    hát tier9ben nem hummel fog rálőni...
    mellé lő egy obj262 vagy egy T92 és K.O.
  • ilsalon
    A puska még csak-csak, de egy Hummel oneshotolja. A végére megtanultam vele játszani, de örülök, hogy túllettem rajta.
  • foxbat88fx
    tuti.... :) lóri nem sokat fog érni t9-ként, kb nevetség tárgya vagy trágya lesz
  • lammaer
    Sőt, most hogy a lórit feltolják T9-be, sztem az 50-100 jobb lesz :)
  • foxbat88fx
    jaja erről beszéltünk is hogy csak AMX 50 100-ig mész és én is :)
  • bujcsik555
    Valamit akkor nagyon nem jól csinálsz. Én se vagyok egy vérprofi arc (1000 eff, tudom jószar), de simám plusszos még a t7. A t8 már húzósabb, néha becsúszik egy-egy csúnyán minuszos kör, de kb 0 és 1-2ezer közti haszon közt kihozható. Panthert meg a 75-ös L100-al próbáld ki. Az az igazi. AZ egyetlen gond a tankkal hogy bárhol találnak el, ammo rackelődik :D Bár mióta van wet ammo pluszba legénység skill is maxos rá, elviselhetőbb egy kicsit.
  • zsupeti
    Az 50 100,az egy vaddisznó tank.Élvezet volt vele játszani.
  • Random work
    Pontosan! Én is rátoltam a töltésgyorsítót és a célzásgyorsítót és lehet csipkedni az ellent vele.

Az a szép hosszú löveg amúgy is álomszéppé teszi a Panthert! Imádom!
  • lammaer
    Az 50-100 effektive egy lóri, csak heavy ágon. Az még tényleg korrekt tank, eltekintve attól hogy nem heavy - medként kell használni.
    Feljebb sztem a francia heavy ág a jelenlegi formájában felejtős (én nem tervezem megvenni az 50-120at), mivel T9-T10ben a páncélzat hiányát már nem kompezálja a tűzerő.
  • lammaer
    "Nincs erősebb fegyvere, mint a Vk-knak! Ez mi már?"

Háde hogyhogy nincs erősebb fegyvere? Ott van a fasza kis moszkító ágyú, 200-as pennel....

Teljesen korrekt cucc, mert igaz hogy csak 135 a sebzés, de 4.5 másodpercenként lősz vele, tehát a DPM megvan és még pontos is. Én nagyon szerettem azzal az ágyúval osztani, nagyon sokmindent átvisz. Ráadásul sokszor volt olyan, hogy az első találat után a célpont ignorált ("há mi ez a szar, nem is sebez") aztán amikor kapta a sorozatot akkor meg pillázott.

Tény, csikicsukira nem jó (ott kell a nagy alfa), de általános med feladatokhoz, scout elhárításhoz kiváló. Főleg amióta rengeteg a 0 sebzés meg lepattanó, sokkal jobban értékelem a nagy ROFú ágyúkat, azokat kevésbé zavarja ha van 1-2-3 lepattanó mint mondjuk az olyan tankot ami 10 másodpercenként lő egyet...
  • Random work
    Panthert csakis 7,5 cm KwK 45 L/100 löveggel!

Tipikusan sniper tank, azaz messziről kell lövöldözni a ágyú pontos. Papír ezért nem szabad közel engedni az ellenséget.
  • ilsalon
    A francia fa elején lévő csiga tankokkal nem érsz oda a csatába, viszont messziről meg szar a puskád. A végén lévő tankokkal meg előbb odaérnél bárhova, mint a többiek, csak nem mersz mert szarrá lőnek.

Nem tudom emlékeztek-e arra a kisfilmre, amikor egy pingvin a szakadékba ugrik, hogy végre repülhessen. Na egyszer az AMX 40-el leszáguldottam így a El Hallufon a domboldalon 50 km/h-val. Csak repültem és repültem, ennyivel még sosem ment ez a gép. Majd bumm egy ferdi.
  • Renegade
    hétvégi csavargás, 500 új üzi, mi lesz ha elmegyek nyaralni? o0

A fehér tigrist azért megnéztem, hát jaj:

Az orosz polkorrekt Moby Dick háborús köntösben. Tuti nem erre számítottam, mindenki kedves vagy semleges benne ugyanis, pl: figyelmes romantikus lelkű orosz kémelhárító tiszt, szomorú "szócső" wermacht katona.
    Attól, nagyvonalúan tekintsünk el, hogy 42-ben hány ISU152, SU-85, t34/85 volt a fronton. Természetesen a fegyverletételt is bele kellett zsúfolni, hihetetlenül bugyuta monológokkal, ennél messze szinvonalasabb filmeket csináltak a ruszkik az elmúlt pár évben, ezt azért sikerült azzal megkoronázni, hogy a fegyver letétel után van egy Hitler monológ, amiben van pár értékelhető mondat, egyfajta görbe tükör a szovjet hazugsággyár felé, de 2 mondattól sajna még nem lesz jó a film. :-(
  • foxbat88fx
    :D Miért?
    vannak yo tankok hvy vonalon is.... B1 is jó, BRD-t utáltam :S:S
    ARL V44 egy állat, AMX M4 1945 nem tetszik de lehet neked tetszene :D AMX 50 100-at teszt szerón próbáltam, elég állat :D
  • ratgab
    Eddig a Panther jó nagy csalódás amúgy még 88-assal is:

Ugyanolyan gyors, mint a vk 3601 (35 km/h megvan simán), ez jó pont.

Előnye még a páncélzata és az 1270 hp.

Nincs erősebb fegyvere, mint a Vk-knak! Ez mi már? Cserébe szemrebbenés nélkül berak, akár Tier 10-es csatákba is rendszeresen, ahol ugyanúgy semmit nem tudok sebezni, mintha vk-ban ülnék.

Ráadásul Vk-hoz képest egy monstrum, mindenhonnan kilóg, így könnyű célpont.

De ami a legjobban bosszant, hogy szemből fel lehet gyújtani .

Ráadásul többe kerül a javítás és fenntartás, mint a vk-ban.

Komolyan, aki prémium nélkül tier 6 fölötti járműben ül az vagy mazohista, vér profi, vagy baromi szerencsés. Az viszont biztos, hogy Tier 7-es járművet prémium nélkül a saját keresetéből fent nem tartassz. Legjobb esetben is kijön 0-ra... Jól kitalálta ezt a fejlesztő.

Lehet, hogy tier 6-nál húzok szépen egy határvonalat és afölé nem megyek, mert totál nincs értelme ingyen accounttal. Azért meg nem fogok farmolni, hogy fenttartsam ezeket a monstrumokat.

• Hassel74
    Most egy kicsit eltántorítottál a francia vonaltól :)
  • foxbat88fx
    pedig a gunja a saját tierjében kiváló.... és nem egy halál vele összeszedni ennyi expt.... majd amikor AMX M4 1945-ös roncsod lesz és azzal kell összeszedni 80k-t na az már halál :D
  • ratgab
    Már a sebességétől agyvérzést kapok, de ha még az alakját is néznem kell míg összekaparok vele 20k xp-t és akkor még a szúnyoglövő gun-járól nem is beszéltem... Kösz nem.
  • kruger445
    Köszi srácok!
  • Hassel74
    10-ből talán egyszer! :D
  • Random work
    T-150 kell, mert az visz tovább. A KV-2 zsákutca kicsit, csak S-51 miatt éri meg, ha akarsz arty-zni. KV-1S visz a másik ág felé az azért kell.

Előbb a T-150-et ajánlom, mert az jövedelmezőbb mint a KV-1S.
  • foxbat88fx
    pedig AMX 40 igazi gyilkológép a saját tierjében :):)
    csak kár hogy ritkán teszi oda xD
  • Random work
    Pedig a T-150 jobb mint a KV-2 mert azonos tierbe kerülnek, de a T-150 védettebb! Pénzt jól hozza.

A KV-1S is jó kis halálosztó, de funra használom, mert a pénzt csak akkor hozza, ha nyerünk és életben is maradok. Jó móka one shotolni népeket vagy leszedni egy lövéssel a felét az ellen tank HP-jának.
  • ratgab
    Engem is érdekelnek az amx-ek, de megfogadtam, hogy a 40-es be nem teszem a lábam. Free xp-ből inkább átugrom, ahogy a B1, D1 féle szörnyűségeket is!
  • Hassel74
    Ugyan ezzel szenvedek én is :)
  • foxbat88fx
    Hi, na már most... a KV-2-őt azért ajánlom mert a 152mm-es "gunjával" igen csak lehet ökörködni és nagyon nagyokat sebezni, nekem nagy kedvenc tankom =)
    KV-1S-el meg 122mm-el tudsz aprítani de ez sem sniper gun.....
    T-150-ről nem tudok semmit mondani, instant eladtam :)
    Mind a két vonalon vannak élvezetes faya tankok, neked kell eldöntened melyiken akarsz végig menni ha végig akarsz :)
  • kruger445
    Szevasztok. Ugyebár a KV-1 után háromfelé ágazik a technikai fa. Namármost, szerintetek melyiket vegyem meg először, melyikkel tudok leghamarabb továbblépni? (Csak hogy utána egy másik folytatást is kipróbáljak.)
  • Glo
    Megy is :)
  • Glo
    Az EU szerver nem elérhető tervezett karbantartás miatt. Valaki tudja esetleg h meddig?
  • Master91
    Mé nem csinálnak "First Blood" plecsnit? :D