418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #153209 Húúú.. ez nagy bukó volt mester :) -
lexlutor #153208 ..szivembol szoltal! -
barkov6 #153207 Pozitív gondolat! :)
Engem nem zavarnak az artyk, a szétnerfelt német tankjaim, a nagyon op-olt orosz és francia tankok, meg úgy többségeben az ilyenek, amik itt gyakori sírás tárgyai... De a mindenfele lövöldöző, egymást akadályozó, esetleg 8tierrel kisebb platoontársat behozó "humán paraméterektől" azért jó eséllyel kapok mindig agyzsibbadást.
Szoktam is szégyelni magam, de x+2-ik esetben azért az ilyenekre lőni is szoktam... :( -
ratgab #153206 Ha ez a 75 L100-as amit többen említettetek a legalsó ágyú (toronyból nyílik jobb alsó sarokban) a fejlesztési fán, akkor azt még nem fejlesztettem ki.
Na akkor megpróbáljuk majd azzal! -
Szerintem maradjunk abban, hogy nem lövöldözünk fölöslegesen!
Tudod, ha körülöttem becsapódik lövedék, akkor azonnal félek, hogy spotoltak, vagy arty próbálkozik és nem esik jól. Szerintem gazdaságilag se hasznos, mert csökken a bevételed.
Engem kifejezetten idegesít, ha lövöldöznek körém, vagy rám. Volt olyan eset, hogy a srác poénból lőtt rám, de nem tudott sebezni, mert kicsi volt. Idegsített és többször ráfordultam. A végén figyelmeztetésnek elé céloztam, csak belesétált és meghalt. Nem sajnáltam, a fasznak szórakozik! -
stoppos #153204 Az a biztos. Nagyjából minden héten eljátszom legalább háromszor, hogy bekapcsolva hagyom a touchpadot és magam előtt hirtelen szétlövöm a földet egy óvatlan pillanatban. Eddig szerencsére nem lőttem seggbe senkit így, de ami késik nem múlik. -
lexlutor #153203 ..ez egy nagyon jo gondolat! -
Tripla #153202 Legközelebb most már nem fogok sehova se lőni csak az ellenségre. -
f -
gzjcgjghj -
üdv. valaki nem tudja hogy mi a maus leggyengébb pontja, mivel lőjjem és hány százalékról lehet kilőni pl egy full király tirissel , csak maus és e-100 skalp érdekel. köszönö.m -
Tudod akinek nem inge.....
-
Tripla #153197 tudom csak megjegyeztem halkan -
Nem veled összefüggésben mondtam. -
Azt se fogod tudni kilőni. Én megpróbáltam a teszt szerveren:) -
stoppos #153194 Nagyon furcsa volt először, teljesen elszoktam már tőle.
Múltkor találkoztam egy kb. 6 évessel, aki a csata elején azonnal elkezdte lőni a körülötte lévő tankokat. Kékült és rögtön fordultak is rá azok, akik tudták, ez mit jelent.
Ha nem 6 éves volt, akkor viszont nagyon retard lehetett. :) -
Tripla #153193 Én azért nem árultam el senki helyzetét mert megsebzett vagy lelőtt. -
én csak egy dolgot nem értek,el haluf-on és sand riveren,miért nem lehet szétlőni a mecset tornyát? :) A másik,hogy a madarakat nem lehet kilőni?Állítólag a patch után lesznek repülők is na azt fogom célozni.:P -
Barmok mindenütt vannak. Pár napja Redshire mapon mentünk hárman mausal. Az amx 13 90 egyfolytába ugatott - miután kilőtték - hogy így a noob mausok meg úgy a noob mausok. Ordibált az ellenfélnek is, hogy lőjenek ki minket meg adta az infókat, hogy merre vagyunk. Már a saját csapatunkból szóltak rá, hogy kussoljon. Megnyertük, a srác meg kapott egy report-ot mert megadta a helyzetünket:) -
Tripla #153190 Bocsi de szerintem attól még hogy lőttem a földbe nem kell rögtön le "fasz"-ozni engem. -
Toweliee #153189 Kv-1-el ne nagyon menj hegyre. -
ezt én is felfedeztem és csak arra tudok gondolni,hogy sok noobja a csata elején ráklikkel az egérre -
Mióta újra low tierben nyomulok nagyon mókás ahogy lövöldöznek már a kezdéskor. Jobban félek attól, hogy valaki csapattárs hátulról meglő, mint az ellenféltől. :( -
Ez igaz, de nekem a kedvenc pályám. Valszeg mert az arty nem képes annyira érvényesülni mint más pályákon. -
Sajna himmelsdorf az,ahol bármely utcából bárhova gyorsan el lehet jutni,pici pálya nagy tankok,nehéz kitalálni a jó taktikát,főleg ha jó játékosok ellen mész. -
Tegnap csak úgy kilőtt egy csapattárs low tierben. Komolyan annyi barom van ott!
Megyek helyezkedni Malinovkán és pont felvillantak az ellenfelek. Elkezdtem lőni őket erre kapom a sorozatot. Nem is értettem, mert nem kellett volna látszódnom, aztán kiderült, hogy hátulról egy csapattárs szétlőtt. Mondom remek...
Ezután még másba is belesebzett és elment kocsikázni. Kiszedték fél percen belül. Látszott, hogy valami kisgyerek lehetett, aki élvezi, hogy a gombokat nyomva megy a tank és lövöldözhet másokra. Nem jelentettem, mert több a macera vele, de basszameg! -
Commandier #153183 Igen, te lennél a hibás, mert egy fasz vagy. Nem lehet normálisan játszani? Még szép, hogy feljelent helytelen játékért. Az ilyenek tudják legjobban felcseszni az ember agyát. Na meg a "blokkolósok". Na az is baromi vicces. -
stoppos #153182 Low tierben állandóan lövöldöznek a csata elején mindenfelé, mintha valami kóbojos játék lenne. Én meg ha elfelejtkezek erről csak kapkodom mindig a fejem, hogy máris látnak, mivanmivan????
Gondolom akkor szoknak le erről, amikor az első olyan ágyú meglesz, amiben 1000 egy lőszer. :) -
a gond az,hogy ha ezen tankokat is védik.Nagyon eddig a játékban nem volt TD használva CW-ken,most talán igen és azok csúnyákat lőnek egy medium habtestébe. -
Na igen. Meg az is örömteli, hogy végre van egy komoly löveggel rendelkező német hk a játékban. -
Tripla #153179 Akkor még csak 10 másodperc telt el és hegynek felfele mentem, lőszerem pedig mindig elég volt
-
R3nton #153178 több értelme volt idáig is mint a TD-nek:P Legalább spotolsára jók voltak CW-n. TD meg csak ágyútölteléknek max:P -
Szpecnyaz #153177 Ahogy elnézem olyan fejmosást kapott a srác hogy többet nem fog ilyet tenni :D. -
Szpecnyaz #153176 Nyilván nem lehet, de a fő pontokat lehet biztosítani velük. De szerintem ez maradjon inkább azon Field Commanderek gondjai akik ott csatáznak :D.
Az viszont örömteli hogy a városi mapokon ezentúl nem csak a Maus és E100 fog dominálni. -
Nem baj, a lényeg, hogy "Ne dobáld a buzit" :D -
Francnak kell lövöldözni a pályán mindenfelé?
Eleve felfeded magad, ha lövöldözöl, de pocsékolod a lőszert is és a csapattársaid idegeire is mész.
Próbálj úgy játszani, hogy csak akkor lövöldözöl, ha ellenfél van a célkeresztben! -
Minden utcát úgysem lehet lezárni. Ahhoz nem elég 10-11 hk. -
Tripla #153172 én csak akkor támadtam csapattársa egyszer amikor láttam hogy már a 2.dik embert kezdte el lelőni na akkor lettem ideges és lőttem le én inkább és mindenki meg köszönte :D
-
Szpecnyaz #153171 Nyilván le lehet védeni azt is, mondjuk ők is küldenek medeket. Így legalább azoknak is lenne végre értelme. -
R3nton #153170 kivéve ha 6-7 med a dombról a hátukba ömlik:P