418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tripla #153250 Semmigond meghiszem hogy ideges vagy én is voltam már így más játékban igaz az nem ilyen típusú volt. Na de mind1 zárjuk le ezt, okultam a helyzetből, én szívtam meg így is úgyis, és most már nem fogok vakon lövöldözni(pár pénzem van a töltényre
)
-
Commandier #153249 Boccs, eldurrant az agyam, félórával az előtt pont ugyanazt csinálta velem valaki. És hidd el, nagyon, de nagyon idegesítő, pláne, hogy néha előfordul, hogy el is talál. Ha nem is rá lősz, ne csináld ezt szerintem. És ha rálőnél esetleg, akkor se tedd, ha pl egy sorozatlövő scouttal vagy és esélytelen sebezned. -
Renegade #153248 ezért linkelgetek Lammaer, IC, meg Master?
PROKHOROVKA ASSAULT támadó oldal, bugos sinek
-
Attiska #153247 Low Tier csatában oldalanként 5 tüzér... -
Tripla #153246 Ha visszaolvasol akkor már látod hogy beláttam hogy kár volt csinálnom és nem tervezek több ilyet. -
Ndre77 #153245 off:
Szia!
http://www.bkv.hu/hu/regisztracio
Regisztrálj a Budapesti Közlekedési Vállalat európai szerverére. Nagyon jó játék!
off -
Tessellia #153244 
-
foxbat88fx #153243 

-
Szakesz #153242 Szia!
http://worldoftanks.eu/
Regisztrálj a World of Tanks európai szerverére. Nagyon jó játék! -
Multikiller #153240 Simán te vagy a hibás! Gyerekes dolog a világba lövöldözni, az meg vérlázító, hogy a saját csapattársad szívatod azzal, hogy körbelövöd. Velem is csináltak már ilyet, többször megkértem, hogy fejezze be, a harmadik után meguntam és kilőttem. Persze neki állt feljebb, mint most neked. Leegyszerűsített példa. Sétálok előtted az utcán, te meg pl. köveket dobálsz mellém. Ha szerencséd van csak elzavarlak a búsba, ha nincs reflexből pofán váglak. Ez egy csapat játék, egymásra vagytok utalva, az ellenfelet lődd, ne a bajtársaddal szórakozz! -
Toweliee #153239 Sosem cséztem de azt olvastam, hogy át lehet lőni a falon. Itt is ez van a síneknél. -
Toweliee #153238 Át lehet lőni a sínek anyagán. -
Hogy érted azt, hogy a sínek bugosak? -
Toweliee #153236 Ma az első meccsem pont ilyen volt. Arty nélküli, támadó oldal, El-Hal. Bődületes mázlival nyertünk, 4mp-el az idő lejárta előtt lőttük ki az utolsó ellent. Nem tudom mit csinált a védekező csapat mert mi át se mentünk a síneken. Itt olvastam, hogy a sínek bugosak, ebből éltem :) -
foxbat88fx #153235 haha ezt én is beszoptam ma :D ISU-val szépen beálltam, nézem a sziklát... nézem hogy miért nem megy foglani senki, se tőlünk se az enemytől...... nézem a mapot és akkor tűnik fel hogy 2 bázis van XD nem is encounter XDDD -
stoppos #153234 Védekezésnél: Meddel játszom, tehát én mutatok a sínek mentén. Majd mikor elindul és áttör a sok heavy, akkor engem fognak először kivégezni, mert én vagyok a legközelebb. Ez ellen csak az lenne az orvosság, hogy nem megyek oda mutatni, de akkor ki mutasson, ha nem a med? -
Ha meg arty sincs a támadóknál, akkor totális kudarc. Esélytelen kifingatni őket. -
barkov6 #153232 ÁÁÁÁÁÁ!!!! :))))))) -
marchizor #153231 IS-7-el HE-vel lövöldözött rám.
Ezek meg azt hitték, hogy encounter van:
:DD -
stoppos #153230 Ja és a rohamkor meg elhullok francba. :) -
stoppos #153229 Az a pálya 13 perc camp, majd egy huszáros roham. Az a baja, hogy a rohamig szétunom az agyamat. -
barkov6 #153228 Ezt a skillt még fejlesztenem kell, de a hatodik érzék után tuti ez lesz a következő! :)))
Vagy mindentláto szem... :))) -
lammaer #153227 Hát, ott csak úgy lehet ha a védők elszúrják és valamelyik oldalt üresen hagyják miközben a támadók ott swarmolnak. Az az egyetlen NAGYON elkefélt assault pálya. A Többi sztem okés. -
barkov6 #153226 :DDDDDD
Igen!!!!! :))))
Na már érdemes volt beugranom ma délután... Szétröhögtem az agyam! :))) -
lexlutor #153225 ..nekem alegszebb elmenyem tamadokat az volt, amikor ehhez meg 9td volt a tamado cspatunkba:) low tier volt, de akkor is :) -
stoppos #153224 Ja és ne feledkezzünk el a total facepalm hozzászólásról:
"Nem értem, miért olyan szarok a német tankok, amikor igazából azok voltak a legjobbak a háborúban."
Na az ilyenre repkednek a minuszok és a féltéglák. -
Gyökér ruszkik hogy gondolták támadó oldalon ezt a rohadt Prokhorovka pályát?? Még tüzérségünk se volt. Lehetetlen átjutni a töltésen. -
lexlutor #153222 ..nem kelloen atgondolt, szemelyeskedo hangvetelu, normal idegallpotban nem hasznalt csunya, kedves-anyukaval-torteno-verfertozo-viszonyra-vagy-labilis-hosszantarto-elmeorvosi-kezelesre valo utalassal valamelyik kedves forumozo jatekostarsnak.. -
Multipumukli #153221 Valaki megtudná mondani hogy ebben a trágyalében hogy lehet képernyő-frissítés gyorsaságot állítani? -
barkov6 #153220 Megnéztem, de nincs mindig időm minden növényt visszavágni, ha épp itt burjánzik.... :)))
Arra ott a fb... :))) -
barkov6 #153219 Ez jóóó! Szétröhögtem az agyam! :)))
De legyen... van egy Obj. 212-m... :)))) -
lammaer #153218 Kattints rá a delikvens nevére azt megtudod :) -
Hassel74 #153217 Na, ezen besírtam!
-
barkov6 #153216 :DDDDD
Köszi, így már majdnem hitelesnek tűnök... :))))
Ilyen jópofa kis háromszögeket a nevem mellé hogy tudnék szerezni??? :))))) -
stoppos #153215 A következő mondatok mindegyike minuszokat hoz, mint a november Minszkben:
-Nem utálom az artyt.
-Utálom az artyt.
-Van artym.
-A német tankok a játékban szarok.
-Az orosz tankok a játékba szarok.
-A francia tankok a játékban szarok.
-Van olyan, aki amerikai tankkal játszik? Pedig az ok szarok.
Ésatöbb, ésatöbbi, ésatöbbi. :) -
lexlutor #153214 ..nesze TE! :) -
stoppos #153213 Örül, boldog, nemhisztizik.
-
barkov6 #153212 :))) Akkor plusszoljál, mert nem osztatlan az öröm! :))))
Mondhatni akadt különvélemény! :))) -
Tripla #153211 Azt semmi mást :D -
lammaer #153210 No, látom megkaptad a mai szeretetadagodat :D