418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #153290 ejj.. en is bajba vagyok akkor mert a 12tvel mar kihuztam az 5os spg-t, sot mar fullos a joszag, de a 6os spg 116k xp.. nah most valaszthatok honnan menjek.. 12t vagy 5os spg.. -
stoppos #153289 Értsük már a szóvicceket, kérem.
-
Csak a HPTSA-val vannak/voltak gondok
-
crossy104 #153287 Még egy gondolat. Nálunk nincs sem kötelező gyakorlás, sem kötelező századozás. Azért mert én is utálom. :)
Mindenki azt csinál amit akar. :) -
crossy104 #153286 Nos! Tisztelettel megjegyezném, hogy az a töketlen sereg több mint három hónapja Afrikában van és mindenkit kirúgott aki oda be akart jönni.
Megkegyezném továbbá, hogy havi szinten min. 45-50 ezer gold jön be a klán kasszába amit én szétosztok a tagok között.Nekem nem kell.
Csak a töketlen seregben van folymatos gold osztás a tagok között, ill. csak nálunk vannak jutalmazások is.
Ebben a töketlen seregben minden kieg. átrakást is a klán áll.
Ebben a töketlen seregben egy most jött ember is ugyanannyi goldot kap mint aki egy éve a klánban van.
Tehát a kiegeken és a gold lőszereken túl folyamatosan kap mindenki plusz goldot csak azért mert nálunk van és aktiv.
Plusz kölcsönt is adunk bárkinek a klánban.
Megjegyezném még, hogy a gold juttatás egyetlen feltétele,hogy feljön ts-re és bejelentkezik a csatába.Ha nem fér be a csatába akkor is kap goldot.
Egyébként itt a fórumon sok klán tag van ők tanúsithatják.
-
lammaer #153285 Nem kicsit durva azt kifarmolni a 12t-vel :)
Éppen most agyalok hogy lasan megvan az 55K ami a mostani arty átmenethez kell, és inkább kiváltom azt és majd artizok minthogy a 12t-vel 100K+-t farmoljak még... -
Tessellia #153284 140.000 xp -
Plata #153283 
-
lexlutor #153282 ..jol emlekszem h a 7.5 utan az amx12trol hatoskent at lehet majd menni az spg agra? illetve ha igen mennyi xp-be fog ez kerulni? -
Hungarian PiraTeS? -
Plata #153280 Na jó megnéztem a wot honlapon.
[HPTS] Hungarian Pirates
Ne bízz, ne félj, ne könyörögj!
-
Awakening #153279 Hmmmm, látom nagyon hétfő van. -
Tessellia #153278 Házi Pálinkát Termelők Serege -
stoppos #153277 Korban simán duplázom az alapértéket, azzal nincs gond. De Harry Potteres srácok nélkül nem látom értelmét. :) -
Plata #153276 HPTS az az Humortalan Pasik Töketlen Serege? -
Awakening #153275 Pontosan, bár Harry Potteres srácokat nem nagyon veszünk fel, mert CW idején nekik már fel van lőve a pizsama.
Úgyhogy Te is jól gondold meg... :) -
stoppos #153274 A HPTS, az a Harry Potter Tragikus Serege rövidítése?
-
Any news?:) -
Awakening #153272 Üdv.
A kalózok (HPTS) felvételt hirdetnek !!!
Minimum követelmények:
- 18+ életkor
- minimum 2, de inkább 3 CW képes heavy,medium,arty.
- TS használata játékba lépéstől kilépésig.
- Heti 4 alkalom esti CW-n ill. gyakorláson részvétel.
- Efficiency 1000 fölött.
Jelentkezés játékon belül a toborzóknál.
Awakening -
Ndre77 #153271 Találtam egy vicces CW taktikát (trollkodást):
http://www.youtube.com/watch?v=wUPLNU5YfD8&feature=player_embedded

(közvetlen linket nem enged beszúrni, mert még friss hús vagyok a fórumon) -
Szpecnyaz #153270 Elképzelhető csak trollkodás. Nem tudom elképzelni hogy a WG ennyire hülye legyen. -
Oddball29 #153269 Látni vélek egy trollface-t a wotinfo-ra posztoló fejének a helyén. -
TDantes #153268 Eredetileg még olyan pletyka volt, hogy lesznek tier X-es arty-k, de úgy hogy a mostaniak kerülnek feljebb.
De persze egytrilliót sebztő Strumtiger, ami ráadásul páncélozottabb mint sok nehéz tank...ha ezt megteszik, aki eddig nehéz tankot vagy TD-t használtm, itt hagyja az egészet. -
Szpecnyaz #153267 Végül is az ő pénztárcájuk fogja bánni, nem a miénk :). -
Közelítünk az ideális 15 SPG vs. 15 SPG csatákhoz. -
nobodyattis #153265 tényként nincs de emlékezz vissza mikor felvetették hogy lehet lesznek T 10 TD meg medek ugyan ez volt ugyse lesz meg minek azt nesze 2 hét azt jönnek -
Szpecnyaz #153264 Ha ez tényleg ilyen formában be fog jönni, akkor szerintem azok akik csak TD-vel vagy heavyvel szeretnek játszani, gyorsan távozni fognak ebből a játékból. Aztán a végén úgy fog kinézni egy csata hogy lesznek medek, lightok, na meg persze artyk. -
nobodyattis #153263 mondjuk ha jönnek a T13 tankok akkor eltudom képzelni a T 10 artykat -
TDantes #153262 Hát én egyelőre nem látom tényként hogy jönne tier X-ben a Strumtiger. -
nobodyattis #153261 csak vicc volt -
Szpecnyaz #153260 Lehet el akarják űzni a játékosaikat. -
3750-es max. sebzés 7 méteres splash-el...
-
stoppos #153258 El nem tudok ilyet képzelni, hogy ennek mi értelme lenne. -
Szpecnyaz #153257 Persze, nagyon jó lesz amikor minden hülye ilyennel szaladgál. Vagy úgy elszaporodnának mint a Type 59-ek. Ezt nem akarhatod komolyan. -
nobodyattis #153256 remélem premium arty lesz :) -
Szpecnyaz #153255 Amit a srác belinkelt mint bizonyítékot, ott nem látok ilyet. Viszont ha mégis jönnek, akkor megvan hogy mikor fogom befejezni a játékot. -
nobodyattis #153254 meg nehogy mán legyen olyan tank amit nem lehet egyhitelni most már nem lesz -
nobodyattis #153253 hogy jobban utáljuk őket -
Szakesz #153252 Erre azért van szükség, mert...? -
nobodyattis #153251 Na arty gyűlölők jönnek a t9- 10 artyk
:) legalábbis a STURMTIGER JÖN mint T 10 német arty
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/143272-sturmtiger-info-from-wargaming/