418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    Nem kell komolyan venni, ez pont az aminek hangzik, ostoba trollkodás.

A két belinkelt forrásban még csak említés se történik a Sturmtigerről, nem hogy Tier10 arty meg hasonló marhságok. Szépen felültél az átverésnek!
  • bgabor
    Nem lesz semmi ilyen. JP2 a Ferdi fegyvereit kapja meg.
  • Los Anthes
    Sajnos már nem tudja, mert 7.5-ben már nem lesz kapható.
  • Tessellia
    JP 2vel én is be tudok szállni.
  • Szpecnyaz
    Egy jó pár tankkal tudok menni ha kell. (Foch, JpzE100, M48, JT,)
  • Szakesz
    Ha valaki ráérne pár perc (maximum(!) óra) gyakorlócsatára és nagylelkűen megengedné, hogy párszor rálőhessek a tankjára, akkor legyen szíves és vegye fel velem a kapcsolatot ez ügyben, ha rendelkezik a következő tankok valamelyikével:

- AMX AC Mle. 1946
    - AMX AC Mle. 1948
    - AMX 50 Foch
    - AMX 50 155 Foch
    - jagdpanther II
    - Jagdpanzer E-100
    - Object 268
    - T110E3
    - T110E4
    - SuperPershing
    - M48A1
    - Jagdtiger
    - ST-1
    - IS-6
    - M6A2E1

A segítséget előre is köszönöm!
  • Pales27
    Sztem megéri, de legjobb ha most kipróbálod teszt szerveren.
  • Hassel74
    Azért beszarás, berak a fostaliga M5-el IS-8-ak közé :D
  • lammaer
    Sőt, most hogy felhoztad, fel is raktam az e-peen lóbálós oldalra, és én vagyok a legjobb lórista azzal a meccsel :D

nyenyenyenyeeeee :)

Itt van a replay, lehet megnézni mindjárt a typeos férfimunkát :D
  • bujcsik555
    Srácok, a panther 2 is annyira hajlamos ammo rackelődni mint a panther? Csak mert ha nem, akkor nem rakom rá a wet ammo-t, hanem valami hasznosabbat keresek néki :D
  • lammaer
    1. Nem volt veszélyben New York vagy Washington, ezért nem kellett bevetnem magam.

2. Az csak a szuicid VISA warrior typeosoknál férfimunka, ha meghalnak :) Mi franciák úgy ölünk, hogy utána bagettet rágcsálva elsétálunk a vérbefagyott holttestektől :P
  • atee73
    Naja ... a vesztartalek aztan amikor ferfimunka van ( "szpecnaz" ) akkoooo meg "rld" van a hulye lorijaban vazzee,mi meg a tajpal leolettjuk magunkat
    afrancmegesziazijentartalekot....
  • barkov6
    Utólagos engedelmeddel felvettelek a "barátlistámra", hogy ezután ne kelljen véletlenül összeverődve elvesztenünk egy csatát... :)))

Fog az menni nekünk direkt is... :)))

(Még játék közben is a Provhorovkai sztoridon röhögtem!) :))))
  • stoppos
  • csoszi87

Ment a plusz.
    Ez marha nagy volt.
  • Solten
    Gunner ostehetseg, be kene ajanladod valami real life pancelos alakulathoz... :)

#153354: ahhahhahhah :DD
  • lammaer
    "Kérdezi, hogy mehet-e 1 kört?"

Nem lehet hogy valami EGÉSZEN másra gondolt, csak a te kocka fejed nem fogta fel? :)
  • lammaer
    Én csak a statisztikát hozom. :D

Vannak itt olyan elméletek, mely szerint aki 50% alatti rátával dolgozik az konkrétan ROSSZAT csinál a csapatának és jobban járna vele mindenki ha inkább csak nézelődne.

Nem mondom hogy osztom a nézetet, de nagy számok törvénye alapján - feltéve ha nem vagy vmely összeesküvés elmélet híve - 50% körül kéne legyen az AFK játékos :D

• toma77
    19?
  • csoszi87
    Szerencsére én hétvégén barátnőmnél vagyok, így a wot kilőve.
    De múltkor akkorát nevettem.
    Kérdezi, hogy mehet-e 1 kört?
    Meglepődve mondom, hogy persze.
    Tudom, hogy soha nem játszott még csak hasonló játékkal se, mondom neki, én irányítok, te célzol és lősz. Azt mondja ok!
    Bt2-vel kilőtt 2 tankot , meg megsebesített másik 3at.
    Az effem azzal a körrel lett 1200.
    Adtam neki olyan csókot!
  • Solten
    na meg az is
  • spybot919
    Valaki tudna mondani valamit KV-5 ről? láttam 19euro, ennyiért nem drága. Megéri a pénzt?:)
  • csoszi87
    Na Jó!
    Pont te!
    Neked elég a győzelemre gondolni.
    Neki viszont az 50%-ért is küzdenie kell.
    Amit még látok a statján, hogy a t32-t soha nem fogja kimaxolni. 91 csatából 28 győzelem nem hozhat sok xp-t.
    Vagy állandóan noobok közé kerül.
  • lammaer
    Sztem az kéne hogy feltűnjön hogy VAKÁCIÓ van, noob :D
  • Solten
    Milyen top tankkent? Tegnap a csapatomban 14 ilyen vegetativ lepke volt, az elso percet nehanyan sikeresen tuleltek... :D Aztan a masodik perc utan nezem egyedul vagyok :DDDDD (asszem' uj rekord). Epp hogy elcammogtam a szokasos poziciomig. Vakartam a fejem hogy wtf aztan leesett hogy Vasarnap van.
  • polluxware
    !kérdés!

valahol láttam egy képet arról (7.5),hogy a jagdp2 kap majd egy 225/320as ágyút..

ez még áll? avagy a ferdire is portolják ezt?

20e xp-re vok a maxos ágyútól
  • lammaer
    az 50% elvben úgy is kijön hogy bemegyek az M2vel és nem csinálok semmit :)
  • Musztafakebab
    Srácok láttam teszten hogy a ferdiről átkerült a JagdTigerre az xp. Ez akkor is rá megy ha már eladtam a ferdit vagy csak akkor ha meg van a garázsban?
  • csoszi87
    De azért van potenciál benne.
    M2 Lt-vel már majdnem 50%os a győzelmi aránya 260 csata után.
  • lammaer
    Kabbe, honnan látod TSen hogy pislogok :D
  • csoszi87
    Pontosan!
    Igazad van!
    Lehet, hogy pl bélyeg gyűjtésben bealázna akárkit.
    Azután pedig ő is megy fel valami gyűjtő honlapra belinkelni minket, hogy mekkora bénák vagyunk már.

Azért mert ha hozzád kerül top tankként tönkreteheti a köröd!
  • crossy104
    Most képzeld el! Amelyik cw-re bement az elmúlt egy évben azt mindig megnyerte. Ja, és azt sem tudja mi az a fagyasztás! Csak pislog mikor szóba hozzuk.Tankja még nem volt befagyva. :)
  • berobi
    srácok, ennek egyébként most mi értelme? miért kell cikizni valakit, mert nem jó játékos? simán lehet, hogy valami másban pedig ő a jobb nálad/nálam stb.
  • crossy104
    Jó, hogy itt vagy! Hiányoztál a leltárból! :)
  • Kubukli
    Rovargyűjteményem legújabb becses darabja:
    Merlin333
    Igazi KV-5 varázsló: 1303 csata, 446 győzelem.
    ahogy elnéztem nem igazán tudja mi a lóf@szt kéne csinálni a játékban.
  • Adjunktus
    Ilyenek nemigen lesznek.
    De ha mégis,akkor a csatát lerendezhetik mobil telefonról is.Csak belépnek,mozdítanak annyit,hogy nagyjából a map másik felébe menjen a lövés,aztán klikk és vége is a meccsnek.
    Mondjuk arra jó,hogy a gyógypedes gyerekeknek még annyit se kellejen tenniük mint eddig.
  • foxbat88fx
    Új tier 9 arty: GW Copy Paste E100
    ÚJ tier10 arty: GW Copy Paste Maus
    :DDDDDDDDD
  • Adjunktus
    Ebben az évben én is össz-vissz 2 klán csatában voltam.:)
    Na de majd a T10 TD-k....
  • DasIsFuck
    valszeg 2. arty vonal topjai lesznek:)

bár ha megnézzük most csak a németeket oda még egy 3.arty vonal toppal is beférne:D
    Bär pl de a stug varriánsokból is van jópár és maus arty is jöhet mert nem nagy meló nekik copy paste megoldással 1-2 tankot artyra alkítani:D
  • haflac
    Remélem 15 percenként lő 1-et.Ilyen feltétel mellet jöhet.