418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #153370 Nem kell komolyan venni, ez pont az aminek hangzik, ostoba trollkodás.
A két belinkelt forrásban még csak említés se történik a Sturmtigerről, nem hogy Tier10 arty meg hasonló marhságok. Szépen felültél az átverésnek!
-
bgabor #153369 Nem lesz semmi ilyen. JP2 a Ferdi fegyvereit kapja meg. -
Los Anthes #153368 Sajnos már nem tudja, mert 7.5-ben már nem lesz kapható. -
Tessellia #153367 JP 2vel én is be tudok szállni. -
Szpecnyaz #153366 Egy jó pár tankkal tudok menni ha kell. (Foch, JpzE100, M48, JT,) -
Szakesz #153365 Ha valaki ráérne pár perc (maximum(!) óra) gyakorlócsatára és nagylelkűen megengedné, hogy párszor rálőhessek a tankjára, akkor legyen szíves és vegye fel velem a kapcsolatot ez ügyben, ha rendelkezik a következő tankok valamelyikével:
- AMX AC Mle. 1946
- AMX AC Mle. 1948
- AMX 50 Foch
- AMX 50 155 Foch
- jagdpanther II
- Jagdpanzer E-100
- Object 268
- T110E3
- T110E4
- SuperPershing
- M48A1
- Jagdtiger
- ST-1
- IS-6
- M6A2E1
A segítséget előre is köszönöm! -
Sztem megéri, de legjobb ha most kipróbálod teszt szerveren. -
Hassel74 #153363 Azért beszarás, berak a fostaliga M5-el IS-8-ak közé :D -
lammaer #153362 Sőt, most hogy felhoztad, fel is raktam az e-peen lóbálós oldalra, és én vagyok a legjobb lórista azzal a meccsel :D
nyenyenyenyeeeee :)
Itt van a replay, lehet megnézni mindjárt a typeos férfimunkát :D -
Srácok, a panther 2 is annyira hajlamos ammo rackelődni mint a panther? Csak mert ha nem, akkor nem rakom rá a wet ammo-t, hanem valami hasznosabbat keresek néki :D -
lammaer #153360 1. Nem volt veszélyben New York vagy Washington, ezért nem kellett bevetnem magam.
2. Az csak a szuicid VISA warrior typeosoknál férfimunka, ha meghalnak :) Mi franciák úgy ölünk, hogy utána bagettet rágcsálva elsétálunk a vérbefagyott holttestektől :P -
atee73 #153359 Naja ... a vesztartalek
aztan amikor ferfimunka van ( "szpecnaz" ) akkoooo meg "rld" van a hulye lorijaban vazzee,mi meg a tajpal leolettjuk magunkat 
afrancmegesziazijentartalekot....
-
barkov6 #153358 Utólagos engedelmeddel felvettelek a "barátlistámra", hogy ezután ne kelljen véletlenül összeverődve elvesztenünk egy csatát... :)))
Fog az menni nekünk direkt is... :)))
(Még játék közben is a Provhorovkai sztoridon röhögtem!) :)))) -
stoppos #153357
-
csoszi87 #153356 
Ment a plusz.
Ez marha nagy volt. -
Gunner ostehetseg, be kene ajanladod valami real life pancelos alakulathoz... :)
#153354: ahhahhahhah :DD -
lammaer #153354 "Kérdezi, hogy mehet-e 1 kört?"
Nem lehet hogy valami EGÉSZEN másra gondolt, csak a te kocka fejed nem fogta fel? :) -
lammaer #153353 Én csak a statisztikát hozom. :D
Vannak itt olyan elméletek, mely szerint aki 50% alatti rátával dolgozik az konkrétan ROSSZAT csinál a csapatának és jobban járna vele mindenki ha inkább csak nézelődne.
Nem mondom hogy osztom a nézetet, de nagy számok törvénye alapján - feltéve ha nem vagy vmely összeesküvés elmélet híve - 50% körül kéne legyen az AFK játékos :D
-
toma77 #153352 19? -
csoszi87 #153351 Szerencsére én hétvégén barátnőmnél vagyok, így a wot kilőve.
De múltkor akkorát nevettem.
Kérdezi, hogy mehet-e 1 kört?
Meglepődve mondom, hogy persze.
Tudom, hogy soha nem játszott még csak hasonló játékkal se, mondom neki, én irányítok, te célzol és lősz. Azt mondja ok!
Bt2-vel kilőtt 2 tankot , meg megsebesített másik 3at.
Az effem azzal a körrel lett 1200.
Adtam neki olyan csókot!
-
na meg az is
-
Valaki tudna mondani valamit KV-5 ről? láttam 19euro, ennyiért nem drága. Megéri a pénzt?:) -
csoszi87 #153348 Na Jó!
Pont te!
Neked elég a győzelemre gondolni.
Neki viszont az 50%-ért is küzdenie kell.
Amit még látok a statján, hogy a t32-t soha nem fogja kimaxolni. 91 csatából 28 győzelem nem hozhat sok xp-t.
Vagy állandóan noobok közé kerül.
-
lammaer #153347 Sztem az kéne hogy feltűnjön hogy VAKÁCIÓ van, noob :D -
Milyen top tankkent? Tegnap a csapatomban 14 ilyen vegetativ lepke volt, az elso percet nehanyan sikeresen tuleltek... :D Aztan a masodik perc utan nezem egyedul vagyok :DDDDD (asszem' uj rekord). Epp hogy elcammogtam a szokasos poziciomig. Vakartam a fejem hogy wtf aztan leesett hogy Vasarnap van. -
!kérdés!
valahol láttam egy képet arról (7.5),hogy a jagdp2 kap majd egy 225/320as ágyút..
ez még áll? avagy a ferdire is portolják ezt?
20e xp-re vok a maxos ágyútól
-
lammaer #153344 az 50% elvben úgy is kijön hogy bemegyek az M2vel és nem csinálok semmit :) -
Musztafakebab #153343 Srácok láttam teszten hogy a ferdiről átkerült a JagdTigerre az xp. Ez akkor is rá megy ha már eladtam a ferdit vagy csak akkor ha meg van a garázsban? -
csoszi87 #153342 De azért van potenciál benne.
M2 Lt-vel már majdnem 50%os a győzelmi aránya 260 csata után. -
lammaer #153341 Kabbe, honnan látod TSen hogy pislogok :D -
csoszi87 #153340 Pontosan!
Igazad van!
Lehet, hogy pl bélyeg gyűjtésben bealázna akárkit.
Azután pedig ő is megy fel valami gyűjtő honlapra belinkelni minket, hogy mekkora bénák vagyunk már.
Azért mert ha hozzád kerül top tankként tönkreteheti a köröd!
-
crossy104 #153339 Most képzeld el! Amelyik cw-re bement az elmúlt egy évben azt mindig megnyerte. Ja, és azt sem tudja mi az a fagyasztás! Csak pislog mikor szóba hozzuk.Tankja még nem volt befagyva. :) -
berobi #153338 srácok, ennek egyébként most mi értelme? miért kell cikizni valakit, mert nem jó játékos? simán lehet, hogy valami másban pedig ő a jobb nálad/nálam stb. -
crossy104 #153337 Jó, hogy itt vagy! Hiányoztál a leltárból! :) -
Kubukli #153336 Rovargyűjteményem legújabb becses darabja:
Merlin333
Igazi KV-5 varázsló: 1303 csata, 446 győzelem.
ahogy elnéztem nem igazán tudja mi a lóf@szt kéne csinálni a játékban.
-
Adjunktus #153335 Ilyenek nemigen lesznek.
De ha mégis,akkor a csatát lerendezhetik mobil telefonról is.Csak belépnek,mozdítanak annyit,hogy nagyjából a map másik felébe menjen a lövés,aztán klikk és vége is a meccsnek.
Mondjuk arra jó,hogy a gyógypedes gyerekeknek még annyit se kellejen tenniük mint eddig. -
foxbat88fx #153334 Új tier 9 arty: GW Copy Paste E100
ÚJ tier10 arty: GW Copy Paste Maus
:DDDDDDDDD -
Adjunktus #153333 Ebben az évben én is össz-vissz 2 klán csatában voltam.:)
Na de majd a T10 TD-k.... -
valszeg 2. arty vonal topjai lesznek:)
bár ha megnézzük most csak a németeket oda még egy 3.arty vonal toppal is beférne:D
Bär pl de a stug varriánsokból is van jópár és maus arty is jöhet mert nem nagy meló nekik copy paste megoldással 1-2 tankot artyra alkítani:D -
haflac #153331 Remélem 15 percenként lő 1-et.Ilyen feltétel mellet jöhet.