418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #153570 Arról van valami infó hogy az új T10-ek mennyi időre fognak befagyni? Mert remélem nem egy hét lesz ezeknek is (mondjuk 5 nap), mivel így megnőne az értékük szerintem. -
foxbat88fx #153569 nekem is -
Nekem is az kellett :D -
Valamiert eddig az ST-I hianyzott a repertoarbol...
-
zsupeti #153566 Akkor ma övé Eastern Al Wahat :) -
Randi Lorainne-el:
Victory!
Battle: Cliff 24 July 2012 16:19:12
Vehicle: Lorraine 40 t
Experience received: 3,240 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 42,849
Battle Achievements: Böelter's Medal, Top Gun, Defender, Sniper, Sharpshooter, Reaper, Expert: U.S.S.R. -
crossy104 #153564 Ő csak egyedül jár cw-re.:) -
zsupeti #153563 Valójában bug volt,mert másodjára visszanézve normális üzemmódban volt a tankod. :)
-
lammaer #153562 Nem nyikorog a kibúvónyilás fedele mert Mekk Elek megolajozta... -
lammaer #153561 Komolyra fordítva, sztem ez valami lejátszási bug lesz... gondolom a meccs végén amikor az SPGt kerestem arra a falura gondolsz.. ott nálam 2-3 ház is összedől, azok amelyikeknek össze kell. Többségében az úton kóricáltam a házak közt.
Szóval nincs titok és nem csalok :D
Bár érdekes lenne ha dobnál fel egy screenshotot mondjuk az egyik gyanús pillanatról, én meg feldobom nálam hogy néz ki ugyanaz :D -
Pilutika #153560 Ezermester Skillnél hogy veszed észre, hogy müködésbe lépet ? -
zsupeti #153559 Az én batmobilom már csak ilyen,h összedönti az agyag kecókat. :)
Bár még most sem fogtam fel,h nálad miért nem dőlt össze a fél falú.
Jöhetnél CW re,főleg ilyen képességekkel meg pláne :D -
153xp-re vok a PAK44-re (Ferdi tpgun) 
-
lammaer #153557 Miért, nektek össze szoktak dőlni? :) -
R3nton #153556 Lecihttracktorral kilőtte a Maust! 2szer is:D -
zsupeti #153555 BÁÁÁZZZZ!De ennyire!
-
R3nton #153554 :) -
crossy104 #153553 Tudhatnád, hogy Ő a klánunkban a Chuck Norris!!!!! :) -
8 killes Gw Panther csatámról gondolom nem kértek Replayt 

Győzelem!
Csata: Cliff 2012. július 24. 16:36:39
Jármű: GW Panther
Szerzett tapasztalat: 1 281
Szerzett kredit: 35 532
Csatában elért Achievement: Top Gun, Szakértő: Szovjetúnió, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Prém nélkül -
zsupeti #153551 Visszanéztem a Sand River es csatádat.Van valami amit nem értek.
Hogy mentél át az agyagfalun a csata végén,h 1 sem omlott össze?
:) -
Persze, ez teljesen más indíttatásból készül (örülök neki).
Ezt tekintve igazad van.
Ettől függetlenül szívesen mérném magam p.l. a T32 söfőrök között hol a helyem globálisan!?
-
Szpecnyaz #153549 A tank mellé nyilván ki lehetne írni hogy hány csata van vele, az alapján meg mindenki le tudná vonni a következtetést. Esetleg az overall és tank effi lehetne együttesen. De igazából a kategória alapján történő bontás lenne az igazi, pont amiatt mert egy kevés csatás tank nyilván más értékekkel rendelkezik.
Másrészt ez nyilván a WG-n múlik, ha akarnák tuti meg tudnák oldani a dolgot. Addig meg marad a részünkről az elégedetlenkedés és ötletelés. -
lammaer #153548 Őszintén... globálisan sztem ennek sok értelmenincs, mert a playerek 99.99%át nem ismerjük.. :)azaz leszarom hogy damage tekintetében nagyfarkúiván belorusziából a legjobb.
Ezért találtuk ki ezt a kis SGs eredmény toolt - amiben csak ismert nevek lesznek és bizony lesz olyan stat hogy legjobb damage dealer :) és a nevek mind ismerősek lesznek :) -
lammaer #153547 Az a baj,a userek sokféle tevékenységét 1 mérőszámra akarod leredukálni. Egyszerűen úgy hogy ez tökéletesen objektív legyen nem megoldható. Ráadásul mivel ez statisztika, a tankonkénti lebontás csalóka lehet, hiszen igy sok embernek 20-40-60 csatából generálódna az eredménye, ami igazából sztem még nem mérvadó.
Harmadrészt a WG nem adja ki elérhető formában (!!!) tankokra lebontva a statisztikákat, a weboldalon csak az összesítettek vannak kint (úgy tudom az XVM onnan működik). Azaz ha még elő is tudnál állni egy tanktípusokra testreszabott képlettel, nincs meg hozzá az adat amivel számolni tudnál.
@Mighty: egyértelműen a WG kezében van minden adat, és mi kívülállók (beleértve az XVM-et) csak abból a kevéske infóból tudunk dolgozni ami a player statos weblapon van. Ez pedig csak a globális infó.
Értelmesebb játékoknál (pl EVE Online) komplett APIt adnak a fejlesztők. -
Örülök, hogy magadra vetted! 
A WG-s fiúkra gondoltam, milyen gyóóó lenne egy ilyen hivatalos toplista.
Ki a tökömet érdekli p.l. a toplistákon, hogy Géza a 123. a foglalási értékek tekintetében (83.143 csata után).
Minden tankra lenne egy listás besorolás és azt (is) mutatná az xvm.
Vagy hülyeség?
-
lammaer #153545 Sokminden tervben van, de egyelőre a gyerekbetegségeket szeretnénk kijavítani. Igazad van, egy adatbázisból ezután már sokféle lekérdezést meg tudunk oldani :)
De most még olyan apróságokat kell megoldani, mint azt, hogy ha valaki replay fájlt tölt fel vagy copy paste-val eredményt ad, akkor a leo neve "VK 1602 Leopard" de az mwreplay oldalon ez csak "Leopard" néven fut. Igy jópár tankot nem lehet felvinni mind 2 (mind 3) módszerrel :( -
Én statokkal kapcsolatban nagyon hiányolok egy tankonkénti globális toplistát, vagy akár kettőt.
Egyet a kiosztott sebzés, másikat akár kill/csata szerint.
Nem lenne nagy vasziszdasz megcsinálni és lenne egy kis motiváció feljebb és feljebb kapaszkodni! -
R3nton #153543 pl hiába vagyok jó Meddel, TD-vel artyval keveset játszottam ezért ezekkel sztem szar vagyok. -
R3nton #153542 sztem is -
Szpecnyaz #153541 Szerintem beláthatod hogy ez ilyen módszer még mindig jobb lenne mint a mostani. Tegyük fel hogy belépsz egy csatába, van egy IS7 top tanknak 1600-as effel. De mi van ha azt cappelésből szedte össze? Vagy scoutolásból? De emellett nagyon alacsony az átlag sebzése, mondjuk még a 900-at se kapirgálja. Így nyilvánvaló hogy nemfog annyit érni a tankjával, mint egy olyan játékos aki az 1600-at sebzésből szedte össze. Szóval szerintem ha az adott tank/kategória effjét látnánk, akkor az kevésbé lenne csalóka mint a mostani overall rate. -
Ezt kiküszöbölhetné a WG azzal, hogy a szerzett creditet és a prémium account állapotát is logolná a dosszié file-be. Egy scoutoló tank értéke abban mutatkozik meg, ha nincs spotolása illetve túl sok sebzése egy adott meccsen, ha sok XP-vel és credittel zárja a meccset.
Sokszor volt olyan meccsem scout tankkal, hogy alig volt általam felfedezett, viszont végig mutattam őket. A meccs végén meg besepertem az 1000+ XP-t meg a 30-40k creditet, holott nem volt killem és sebzésem. -
R3nton #153539 azt is figyelembe kell venni természetesen, hogy az általa felspotolt tankok mennyi sebzést szenvednek el, valahogy tuti lehetne mérni, mert az XP-ben is megmutatkozik ez... Mind1 inkább hagyjuk én már leszarom inkább a statot csak játszok:P -
A tankban szigorúan tilos a dohányzás!
-
Hassel74 #153537 off:
Van nekem egy 5 éves regem itt az SG-n, aminek elfelejtettem a jelszavát. :( Milliószor kértem emlékeztetőt, de nem jött egy sem az e-mail címemre. Ilyenkor wtf?
on -
foxbat88fx #153536 ez csomószor eljátszottam :):) -
Plata #153535 T54-el 8 arty közé kerültem,4-4 mindkét csapatban,csata elején maradtam artyk mellett hogy elkapjam az ellenséges scoutokat.De ahelyett hogy álldogáltam volna,az a hülye ötletem támadt hogy szívassuk az ellenfél artyt,kitöröm a fákat a bázis környékén mintha arty lennék.Azt hittem nem fog bejönni,de nemsokára potyogni kezdett az áldás,a mi artynk meg a négy hülyéből egyből kiszedett kettőt.Maradék kettőért elmentem,egy med és egy tigris próbált megállítani,de nem jött össze nekik,megtaláltam a két artyt.Egyiket kilőttem másikat az arty kapta ki. -
ebbol sok van, tegnap nem egyszer fordult elo palya bal oldalan vagyok elindulok balra tobbseg jobbra vagy meg all erre beirja noob:))))
aztan 5 kill el vegeztem es nyertunk:) -
TiborTamas #153533 Mondtam :) -
Első csata a 90mm-essel: top gun, reaper, sniper...ennyit a 105-ösről :)
Célzási idő mindenekfelett :D -
Hassel74 #153531 Ilyen nekem is van :D Ma golyóállók az artyk, 75 mm L/70-nel épp hogy csak sebeztem 40 méterről...Szabotázs a lőszergyárban! :D