418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #153610 próbáld exe-vel indítani mármint wot.exe -
Szpecnyaz #153609 Ráengedted a macskát a klaviatúrára? Vagy csak sokat ittál? :D -
Tessellia #153608 Nekem meg a hivatalos oldal nem jön be.. Szóval úgy néz ki a hiba nem az ön készülékében van -
éééé -
Szpecnyaz #153606 Ja bocs, csak azt hittem már megint elkezdte valaki a "szegény német tankosok" sirámot
.
-
lammaer #153605 hstgrfby -
Attiska #153604 Persze, ezért írtam, hogy "néhol".
-
Nektek megy az EU szerver??? Mert amikor indítom a játékot,
"Launcher frissítése: Frissítések keresése..."
és csak pörög, csak pörög... :/ -
R3nton #153602 másfél évig volt a Marder2 nem picit OP :P :D:D -
Szpecnyaz #153601 Hát azért a Tiger II, Tiger P, E-50, E-75, Ferdi, JT mind igen csak használható tankok is. Némelyik meg egyenesen a legjobb a tierjén belül. -
Attiska #153600 Ja, most meg így a hős Sztálin atyáról az atomtöltet is pattan.
De amúgy pár helyen nagyon megszaladhatott a vodka, mert néhol egész használható német hk-k vannak, pl. ott a Marder. Persze az most majd nerfet fog kapni.
-
lammaer #153599 Hát, ha összehasonlítjuk pl a t-54et meg az E50-et, lehet hogy jobb hogy nem a németek csinálják a játékot, mert akkor az E50en célkövetős páncéltörő rakéta is lenne, meg lángszoró, meg 5 robbanófejes ICBM... :D -
Attiska #153598 Szerinted egy bolsevik, táskásszemű banda által készített játékban milyenek a német hk-k?
-
lammaer #153597 Sokakkal ellentétben én a 800-1000 körülieket tekintem átlagosnak... -
Attiska #153596 Jaja, csak mondjuk a páncélvastagság kijelző nem kellene. De köszi, egyelőre jó ez is. -
aranyharcsa #153595 Azt szeretném kérdezni a 10-es E-50 milyen ? -
ABalazs #153594 Mekkora eff ami már nem gáz? Az enyém 780 körül van, úgy 2k meccs után. Ezek szerint az vacak. -
Talán valami ilyesmi modra gondoltál?
Custom Arcade and Sniper Reticles with Armor and Gun Info Panel
Bár ezt a változatot nem próbáltam még, de én is emlékszem arra a modra még 2 patchhel ezelőttről. -
Ry0K3N #153592 Azt én is utáltam mikor még anno vittem, de nincs az az isten hogy én azt visszavegyem pedig lehet hogy most jól menne vele. -
virkir #153591 Nem a szovjet himnusz hanem az internacinálé. A többi stimmel. :D -
Aki tesztel meg tudná mondani mennyi xp kifejleszteni a tier10 medeket? 180ezer körüli pontos számok érdekelnek. A másik meg mennyi xp a Batchat-el és a M48-al a 105ös ágyúk? Előre is kössz! -
TDantes #153589 Ne vedd meg.Inkább valami orosz OP cuccot ha jót akarsz magadnak...az ám a jó
-
lammaer #153588 :)
Nos ha ez igaz, rohanok megvenni, kifejlesztve már ki van... csak eddig túl törékenynek tartottam, azért nem vettem meg. -
Szpecnyaz #153587 Sőt, én olyat is hallottam, hogy gyulladás pillanatában megszólal a szovjet himnusz és Serb ördögi kacaja hallható. De mivel nincs E75 a tulajdonomban, ezt nem tudom igazolni. -
lammaer #153586 Tényleg milyen igaz, E75-el már nem szabad közelharcba menni mert leéghet :) -
TDantes #153585 Hajajaj.
Szóval az. Használhatatlan. Nem úgy mint az orosz OP ST-I. Igaz , az E75 alapból jobb ágyúval indul, mint ST-I szarakodhat alapból a D25T-vel.
A frontja..hát az cseppet vastagabb az E75-nek.
Viszont az E75-nek elől van a váltója és azóta folyton kigyullad...

Egyszer gyújtanék már ki szemből egy E75-öst...csak egyszer!
-
Szpecnyaz #153584 Én azon csodálkozok hogy még nem adta el, elvégre volt aki itt kijelentette hogy most már használhatatlan az egész tank :D. -
TDantes #153583 Ja, hát amióta elől van a váltója...és folyton kigyullad(rakás E75-öt lőttem ott ahol elvileg a váltó van, egyse se gyulladt még ki...) -
TDantes #153582 De nem talált el semmit, 46%-os a pontossága. Lehet hogy sniper taktika csak nem talál semmit -
Szpecnyaz #153581 Vagy csak annyira szét van nerfelve az E-75je hogy nem mer vele bemenni a sűrűbe :D. -
lammaer #153580 Német sniper technika... németesek mindig ezzel jönnek hogy a német tankokkal sznájperkedni kell :D
-
TDantes #153579 Na le is lettem cheater-ezve. KV5-el harcoltam egy másik KV5 ellen. Annyi esze nem volt, hogy már hatszor bele lőttem az artu toronyba, akkor tán el kéne dugnia, nem, ő áll és leskelődik, majd miután kilőttem, azt mondta csaló vagyok...istenem már...ja ő 700 effis...KV5-el nagyjából minden második csatán van 1 kill-je... -
TDantes #153578 Épp ellenkezőleg. Sivatag, ő áll a homok dűne mögött és onnan puffog, de persze semmit se talál el, és hiába rimánkodok neki, hogy mozgassa a seggét előre, mert engem meg szét kapnak...nem. Ő ott áll, mindentől a lehető legtávolabb 500 méterre és puffogtat időnként egyet. Szerencsére ő volt a Top Tankunk... -
Attiska #153577 Erről a videórólé jut eszembe. Létezik olyan célkereszt mod, mint amilyen régen alapban volt? Tehát ha ráviszem a hk-ra, akkor kiírja a típusát, a játékos nevét és az életerjét? -
lammaer #153576 Lehet hogy sosem cappel, ezért ilyen az effje :D -
TDantes #153575 E75+836-os eff...gyilkos kombó. Graf_Schwerin...5700 csata alatt 2900 kilőtt tank 46%-os pontosság.
Jaj de jó. -
Szakesz #153574 Ha jól emlékszek tényleg alulról szagolták végül az ibolyát. :) -
Oddball29 #153573 Új amerikai medek koncepció -
Valaki vásárolt már goldot wot -hoz paypal el?Mert miután fizetés gombra nyomok kijön egy ablak hogy oké rendben klikkelj ide hogy bezárd az ablakot. és erre tényleg bezárja az egészet és így nem lesz belőle semmi. valami ötlet? -
xxxXXXxxx1997 #153571 http://www.youtube.com/watch?v=S8Z77_XvUYU
szakesznak ajánlom (4.ik perctől nézzétek :O):D
Very Big LoL
XD