418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    próbáld exe-vel indítani mármint wot.exe
  • Szpecnyaz
    Ráengedted a macskát a klaviatúrára? Vagy csak sokat ittál? :D
  • Tessellia
    Nekem meg a hivatalos oldal nem jön be.. Szóval úgy néz ki a hiba nem az ön készülékében van
  • tigrincses
    éééé
  • Szpecnyaz
    Ja bocs, csak azt hittem már megint elkezdte valaki a "szegény német tankosok" sirámot .
  • lammaer
    hstgrfby
  • Attiska
    Persze, ezért írtam, hogy "néhol".
  • Artman
    Nektek megy az EU szerver??? Mert amikor indítom a játékot,
    "Launcher frissítése: Frissítések keresése..."
    és csak pörög, csak pörög... :/
  • R3nton
    másfél évig volt a Marder2 nem picit OP :P :D:D
  • Szpecnyaz
    Hát azért a Tiger II, Tiger P, E-50, E-75, Ferdi, JT mind igen csak használható tankok is. Némelyik meg egyenesen a legjobb a tierjén belül.
  • Attiska
    Ja, most meg így a hős Sztálin atyáról az atomtöltet is pattan. De amúgy pár helyen nagyon megszaladhatott a vodka, mert néhol egész használható német hk-k vannak, pl. ott a Marder. Persze az most majd nerfet fog kapni.
  • lammaer
    Hát, ha összehasonlítjuk pl a t-54et meg az E50-et, lehet hogy jobb hogy nem a németek csinálják a játékot, mert akkor az E50en célkövetős páncéltörő rakéta is lenne, meg lángszoró, meg 5 robbanófejes ICBM... :D
  • Attiska
    Szerinted egy bolsevik, táskásszemű banda által készített játékban milyenek a német hk-k?
  • lammaer
    Sokakkal ellentétben én a 800-1000 körülieket tekintem átlagosnak...
  • Attiska
    Jaja, csak mondjuk a páncélvastagság kijelző nem kellene. De köszi, egyelőre jó ez is.
  • aranyharcsa
    Azt szeretném kérdezni a 10-es E-50 milyen ?
  • ABalazs
    Mekkora eff ami már nem gáz? Az enyém 780 körül van, úgy 2k meccs után. Ezek szerint az vacak.
  • Sunsetjoy
    Talán valami ilyesmi modra gondoltál?

Custom Arcade and Sniper Reticles with Armor and Gun Info Panel

Bár ezt a változatot nem próbáltam még, de én is emlékszem arra a modra még 2 patchhel ezelőttről.
  • Ry0K3N
    Azt én is utáltam mikor még anno vittem, de nincs az az isten hogy én azt visszavegyem pedig lehet hogy most jól menne vele.
  • virkir
    Nem a szovjet himnusz hanem az internacinálé. A többi stimmel. :D
  • Cukii
    Aki tesztel meg tudná mondani mennyi xp kifejleszteni a tier10 medeket? 180ezer körüli pontos számok érdekelnek. A másik meg mennyi xp a Batchat-el és a M48-al a 105ös ágyúk? Előre is kössz!
  • TDantes
    Ne vedd meg.Inkább valami orosz OP cuccot ha jót akarsz magadnak...az ám a jó
  • lammaer
    :)
    Nos ha ez igaz, rohanok megvenni, kifejlesztve már ki van... csak eddig túl törékenynek tartottam, azért nem vettem meg.
  • Szpecnyaz
    Sőt, én olyat is hallottam, hogy gyulladás pillanatában megszólal a szovjet himnusz és Serb ördögi kacaja hallható. De mivel nincs E75 a tulajdonomban, ezt nem tudom igazolni.
  • lammaer
    Tényleg milyen igaz, E75-el már nem szabad közelharcba menni mert leéghet :)
  • TDantes
    Hajajaj.

Szóval az. Használhatatlan. Nem úgy mint az orosz OP ST-I. Igaz , az E75 alapból jobb ágyúval indul, mint ST-I szarakodhat alapból a D25T-vel.
    A frontja..hát az cseppet vastagabb az E75-nek.

Viszont az E75-nek elől van a váltója és azóta folyton kigyullad...
    Egyszer gyújtanék már ki szemből egy E75-öst...csak egyszer!
  • Szpecnyaz
    Én azon csodálkozok hogy még nem adta el, elvégre volt aki itt kijelentette hogy most már használhatatlan az egész tank :D.
  • TDantes
    Ja, hát amióta elől van a váltója...és folyton kigyullad(rakás E75-öt lőttem ott ahol elvileg a váltó van, egyse se gyulladt még ki...)
  • TDantes
    De nem talált el semmit, 46%-os a pontossága. Lehet hogy sniper taktika csak nem talál semmit
  • Szpecnyaz
    Vagy csak annyira szét van nerfelve az E-75je hogy nem mer vele bemenni a sűrűbe :D.
  • lammaer
    Német sniper technika... németesek mindig ezzel jönnek hogy a német tankokkal sznájperkedni kell :D
  • TDantes
    Na le is lettem cheater-ezve. KV5-el harcoltam egy másik KV5 ellen. Annyi esze nem volt, hogy már hatszor bele lőttem az artu toronyba, akkor tán el kéne dugnia, nem, ő áll és leskelődik, majd miután kilőttem, azt mondta csaló vagyok...istenem már...ja ő 700 effis...KV5-el nagyjából minden második csatán van 1 kill-je...
  • TDantes
    Épp ellenkezőleg. Sivatag, ő áll a homok dűne mögött és onnan puffog, de persze semmit se talál el, és hiába rimánkodok neki, hogy mozgassa a seggét előre, mert engem meg szét kapnak...nem. Ő ott áll, mindentől a lehető legtávolabb 500 méterre és puffogtat időnként egyet. Szerencsére ő volt a Top Tankunk...
  • Attiska
    Erről a videórólé jut eszembe. Létezik olyan célkereszt mod, mint amilyen régen alapban volt? Tehát ha ráviszem a hk-ra, akkor kiírja a típusát, a játékos nevét és az életerjét?
  • lammaer
    Lehet hogy sosem cappel, ezért ilyen az effje :D
  • TDantes
    E75+836-os eff...gyilkos kombó. Graf_Schwerin...5700 csata alatt 2900 kilőtt tank 46%-os pontosság.

Jaj de jó.
  • Szakesz
    Ha jól emlékszek tényleg alulról szagolták végül az ibolyát. :)
  • Oddball29
    Új amerikai medek koncepció
  • spybot919
    Valaki vásárolt már goldot wot -hoz paypal el?Mert miután fizetés gombra nyomok kijön egy ablak hogy oké rendben klikkelj ide hogy bezárd az ablakot. és erre tényleg bezárja az egészet és így nem lesz belőle semmi. valami ötlet?
  • xxxXXXxxx1997
    http://www.youtube.com/watch?v=S8Z77_XvUYU

szakesznak ajánlom (4.ik perctől nézzétek :O):D

Very Big LoL
    XD