418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kubukli #153970 Igaz, én a tendenciáéról és a nagy számokról beszélek. Kb. 80% az nem véletlen. -
Kubukli #153969 OK még 1x, aztán hagyjuk: nem fogom rá! Tény, hogy 80%-ban az az eredmény jön ki amit jósol. Tény, hogy amikor méltatom az eff értékeket akkor a legtöbb gyökér megkérdezi mi az. Ergo nem azért játszanak szarul mertz tudják mi lesz a vége. -
TDantes #153968 Szar eff-es játékos is érhet el sikereket, és kurva magas eff-es is csinál olyan ökörséget...
Persze ettől még igaz, ha valaki hülyeséget csinál nagy valószínűséggel alacsony eff-je van, de továbbra sem ezen múlik a győzelem. Randomfaktor egyebek...sok összetevője van -
Kubukli #153967 Aham, ha balra indexel akkor nem biztos, hogy jobbra kanyarodik!
-
TDantes #153966 Nem baromság, az ember így működik. Aki úgy áll hozzá, hogy esélye sincs, annak nem is lesz. Az eff érték meg csak egy szám, nem azon múlik a győzelem.
Csak persze könnyebb a a szar eff-re fogni, meg az MM-re, meg hogy esélyünk se volt...mint abba belegondolni, hogy mi csesztük el.
Hát persze mi nem is cseszhettük el, mert itt mindenki kibaszottvérprofi és nem hibázik. -
Kubukli #153965 Mára itt a vége: KT-vel sniperelek egy ház mögött. Zero mozgás, csak tutira lövés. Jön egy csapattárs T-44 gyorsan fut két kört körülöttem, hogy a fedezéket lerombolja aztán egyenesen lő egy ellen Type-ra szemből. Kicsit hamarabb halt meg mert hátulról feldugtam neki egyet... -
Ytar #153964 Mondjuk az is igaz, hogy az első 20+x másodpercet követően elég jó közelítéssel be lehet határolni valaki(k) eff-jét ..
Olyan ez, mint mikor a forgalomban sok száz méterről meg lehet mondani az előtted messze haladó autóról, hogy nő vezeti-e .. :) -
Jó, hogy német medre mentem, megint kapták a nerfet -.- -
Kubukli #153962
Ne haragudj de ez baromság. A döntő többség (1000 eff rate alatt) még mindig nem használ XVM-et. -
Ytar #153961 Ja, én is leszedtem az xvm-et, mert állandóan baszta a csőröm hogy szivat a MM.
Amiről nem tudsz, az nem fáj. :)
Csak ennek a nyári szünetnek lenne már vége, ma is midössze egy játékost sikerült megdicsérnem, a többséget kénytelen voltam elhajtani melegebb éghajlatra, annyira bugyuták voltak .. Csodálom is hogy eddig még nem kaptam legalább egy chatban-t .. :) -
barkov6 #153960 Sunnyogok ma (is) a gép felé wotozni... menyasszonyom utánam kérdez: Hova mész már megint??!!
Mivel erre az a válasz, hogy "egy kicsit tankozni" már elég régóta nem kompatibilis a családi békével, ezért kivágtam magam: "Harcolni a békéért!" :))))
Ezen besírt... :))) -
TDantes #153959 Azért saccolja meg a végeredményt, mert ha azt hozza ki nincs esély, úgy is játszik a többség, hogy nincs esélye, és valóban nem is lesz. Pszichológia...
-
Kubukli #153958 Csapatmunka és random game. Az esélye annyi mint a HRT-nek futamot nyerni a Belga pályán! -
Kubukli #153957 "A nyerési esély nem sokat számít."
Ühüm, hát amikor a top tank egy ezer csatát játszott, 390 eff értékű hülyegyerek, akkor azért számít!
"Ez a mod a lehető legszarabb dolog."
Ha arra gondolsz, hogy 80% pontossággal megsaccolja a végeredményt és idegbajt kapsz az első percben akkor szar tényleg.
-
Oddball29 #153956 Fórumos lista -
Attiska #153955 Hát igen, 20%-ról is lehet nyerni. Nem kell beszarni az ellen nagy eff-es játékosaitól, azokat is ki lehet lőni.
Csak ugye ilyen esetben hatványozottan fontos a csapatmunka.
-
Attiska #153954 Végülis ja.
-
TDantes #153953 Jah, tegnap valaki beírta 75% az esély,. Úgy elpicsáztak mint annak a rendje.
Ez a mod a lehető legszarabb dolog. Ha alacsony esélyt ad, sok hülye már eleve feladja, hogy úgy se nyerhet.
Ha sokat, akkor meg azt hiszik könnyű lesz, és könnyelműek lesznek -
Szakesz #153952 Fogd fel úgy, hogy 20% esélyed van rá, hogy a top tankotok az első percben megsemmisül. :) -
Attiska #153951 A nyerési esély nem sokat számít. Hiába mondjuk 80%, ha a top tank az eéső egy-két percben megsemmisül mondjuk a tüzérség miatt. Épp a napokban volt olyan köröm, hogy valami 90%-ot írt az XVM, olyan lila volt, hogy az Újpest drukkerek elaléltak volna, ha látják. Igenám, de az IS-7-ünk úgy gondolta, hogy afk-zik, az E110 meg az első három percben elfüstölt. A tüzéreinket is kilőtték, így aztán buktuk a meccset. -
Kubukli #153950 Az összes premium tankos barom bekaphatja a faxomat akik miatt képtelen vagyok randomban 40%-nál nagyobb nyerési esélyű oldalra kerülni.
T34 top tank és 390 eff rate hát b@ssza meg a jó édes.... -
lammaer #153949 Tesztadatnak jó nekem a result trackerbe :D -
Szakesz #153948 A company és a CW lerontja. -
EmR3 #153947 ezt a pasit be kel keretezni és mutogatni (de csak messziről)
IS-8 | Map: Steppes | Alive: 8min Victory Combat mode:Encounter
Destroyed 4
Spotted 0
Experience 1,291
Credits 31,840
Shots : 10 Hits : 10 Damage Dealt : 1742
Shots Received : 10 Repair : 6606 By TJShorty
Awards : Sniper
Uploaded : 2 hours ago
Version : 7.4
Comments : 0
-
EmR3 #153946 De vazze 8-ból 5 talált, és 1450-et sebzett E100-al?
Ha nekimegy többet leszed róla.
dögöljek meg de ezt megnézem, ha befejeztem a játékot. -
Biztos elete meccse volt az E-100-al. -
EmR3 #153944 Az ilyent minek teszik fel az Mwreplay-re?
E-100 | Map: Erlenberg | Alive: 5min Victory Combat mode:Assault
Destroyed 1
Spotted 1
Experience 685
Credits 0
Shots : 8 Hits : 5 Damage Dealt : 1450
Shots Received : 1 Repair : 4862 By TJShorty
Awards : No Awards
Uploaded : 9 minutes ago
Version : 7.4
Comments : 0
-
"En meg szotfogadtam az IS-7-tel es eltapostam a kis kocsogot"
-
mármint 4 perc 10 másodpercig vagy 1 csatába? -
Hehe, ismét bizonyságot nyert, hogy nem vagyok jó játékos. Az én átlag időm, dossier szerint 4 perc 10 másod perc.
Elég érdekes statisztika amúgy.
-
jó net, és jó gép elengedhetetlen. Egyszer játszottam szakesz ellen, én álltam a városi pályán a sarkon néztem az utcát. Egyszercsak lövés, majd utána villant fel ő, miközben már tolatott hátra, konkrétan rálőni sem tudtam. Pedig húúúdefasza 10 megás netem van. -
Attiska #153939 Kiev Armor -
aranyharcsa #153938 Nagyon szép munka .
-
lammaer #153937 Nem bírtam ellenállni a WG nagylelkűségének, hogy mindenáron ingyen hozzám akarnak vágni egy prémtankot....
Amúgy tuti hogy engem figyelnek, mondtam régebben a klánvezírnek hogy T10 tankom egyhamar nem lesz (olyan tankkal nem hajtok amibe nem lehet az XPt fejlesztésre fordítani), erre a WG galád módon kifigyelte mikor lesz meg az IS4 fullosan és gyorsan TierX-et csinált belőle :D -
TDantes #153936 Kereken ezer tankot lőtt ki...jubilál...tök jó
-
Szpecnyaz #153935 Lessétek meg Odin eme büszke ivadékát :D
-
Szpecnyaz #153934 De még mennyire hogy az, imádja a visa tankját :D. -
virkir #153933 Hupsz azt elnéztem.
Akkor már te is wallet warrior vagy néha. Szégyen :D -
EmR3 #153932 -
EmR3 #153931 ez egész jól sikerült
http://kepkezelo.com/images/otpa0ueckhfe2cjocmy.jpg