418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
raktáros #154010 Nem vagyok benne biztos, de szerintem a low tier tankoknak nagyobb szerepe van a csata kimenetelére, mint a top tankoknak. Az viszont biztos, nyílt pályán sokkal többet ér egy jó scout, mint egy jó top heavy vagy TD. Többször van olyan érzésem kisebb tankban, hogy na ez a csata rajtam ment el, vagy éppen én hoztam, mint top tankban ülve. -
Amúgy a szöveges bevitelnél nem azt ír az ember amit akar? Bár nekem mind1, mert csak statok, csak kérdés. -
magyi76 #154008 lammaer koszi ezt a progit nagyon franko, habar szerintem ez is hibazik neha....
Mind1 francia med agon BatChat amit igazan nem szeretek...atvettem a vezetest, egyenlore...
5 feltoltott eredmenyembol 4szer vagyok TopGun!
-
Wasp91 #154007 Ez mi a f*sz ilyenkor nem játszik senki se?
3 percet kellett várjak hogy csatába rakjon.
És akkor is ilyenbe rakott:
-
lammaer #154006 WOT replay manager (guglizz rá) segíthet abban hogy gyorsan meg tudd nézni melyik a jó eredmányeid...
Amúgy nyilván sokunknak vannak olyan eredménye az elmúlt 1+ évből ami ide nem kerülhet fel, ezt túl kell élni :D -
magyi76 #154005 egyebkent nagyon szep eredmeny igy lecsupaszitva is ugy hogy csak gratulani tudok hozza!
En is szeretnek feltolteni szepp eredmenyeket csak hat amikkor jatszom nem gondolok erre es amikkor eszembe jut mar regen nincsen meg az az eredmeny...
Van tobb mint 4000 ezer game playem de csak az utolso par ezret kepes a rendszer lejatszni igy nem tudom meg nezzni a tobbbit, hogy ott melyik volt esetleg kiemelkedo amit feltolthetnek. -
lammaer #154004 Most kézzel korrigáltam, mivel egyértelműen rossz volt a feltüntetett valós XP a T30nál. :)
Emberi hibák beleférnek, meg a rendszer is ugye tesztelés alatt áll, még nem 100%os. -
magyi76 #154003 oksa mivel jo jatekos igy gondolom becsuletes is, es nincsen szuksege nagyokat irogatnia mert ugyis kiderul...
Tehat ahogy irtad a forditas miat nem vette be a rendszeretek az eredmenyt korrektul.
Igen en is igy gondoltam a Maximum Experience per Battle erteket hogy duplazas nelkuli de ha prem accod van akkor azt beleszamolja.
A premet becsulettel bekatintotta tiszta sor hisz a rendszeretek is jelzi...es ahogy latom a rendszeretek ezt nem is tudja ellenorizni so mindenkinek a sajat becsuleten mulik -
lammaer #154002 "A jatekosok profiljanal lathato Maximum Experience per Battle, ertek az ami a tiszta duplazas nelkuli ertek, vagy nem?"
Úgy tudom azok az értékek dupla nélküliek, de a prémiumot tartalmazzák.
Norbi prémmel / duplával ment 4736-ot, ennek a valós XP értéke 4736/2/1.5 = 1578 lenne. Egyeztetek priviben, sanszos hogy nála valami gerilla magyar fordítás van (a prémet böcsülettel bekattintotta). -
lammaer #154001 De, a dupla lemaradt, csak a prémiummal korrigált a rendszer....
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. május 17. 15:00:48
Jármű: T30
Szerzett tapasztalat: 4 736 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 96 904
Csatában elért Achievement: Boelter-Kitüntetés, Acélfal, Mesterlövész, Top Gun
Az ok: nála valamiért úgy van írva a x2 szorzó hogy "duplázott kör a nap első csatájáért".
Mindenki más viszont úgy másolta be hogy "Szerzett tapasztalat: 1 532 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)" Ezeknél jól mükődik a szorzó felismerése, és tudtommal ez a hivatalos.
Másnak is úgy írja a duplázást mint norbinak?
-
rudii #154000 Hulye szerverkarbantartas. -.- Pedig most nagyon benne voltunk szazadba. :DD -
magyi76 #153999 csak kerdezem...Zegi Norbi T30-as eredmenye nem duplazasbol lett ilyen jo?
Mi lett volna meg ha duplazzak is es premm acc...9472XP..ez igen.
A jatekosok profiljanal lathato Maximum Experience per Battle, ertek az ami a tiszta duplazas nelkuli ertek, vagy nem?
-
lammaer #153998 Srácok, vki tudna küldeni priviben egy copy/paste eredményt
VK 4502 (P) Ausf. B tankról?
Az érdekelne hogy a VK után van e szóköz vagy nincs :D
-
atee73 #153997 Hehhh ...." Szolnoki Olajbányász* "Iraki olajkutak" mi van itt vazze????? 
-
Desmodromic #153996 Még olvastam valahol, talán aeromagazinban, hogy bírt érdekes lenni 1-2000 liter kerozinnal odamenni pár méterre a süvöltve lángoló olajkúthoz. -
lammaer #153995 Hát, csak felületes ismereteim vannak a témában, ami az átlagműveltséghez tartozik.
De azért érted, OROSZ hajtóművel oltják még a lángokat is, mert az az OP :D -
Áhh, pedig már azthittem szurkolókolléga vagy. sebaj, Hajrá Olaj! D: -
Kubukli #153993 Tudnám, miért magamnak válaszolok...
Szóval köszi lammaer! -
bgabor #153992 Na, ma is érdemes volt felkelni, megtudtam valami érdekeset.
-
Kubukli #153991 TY mester!
Akkor neked a zsanai gázkitörés elfojtása is mond valamit MiG 21 hajtóművel...
-
foxbat88fx #153990 http://www.liveleak.com/view?i=ba1_1343232598
WAHHH :D Ilyen hanghatás kellene wot-ba :))) -
Kubukli #153989 Mióta Pesten élek (Szolnok most a semmi közepe), már nem. Csak Budapest bajnoki serdülő meccseken idegelem szét magam.
-
Kubukli #153988 TDantes ezt úgy veszem hogy megint olyanba szóltál bele amire semmi rálátásod.
Jóccakát'! -
Úristen, Olajos kolléga? :D Csak a múltad olajozott, vagy jársz netalántán még meccsre megnézni a srácokat? :D -
lammaer #153986 Az elmúlt pár nap legértelmesebb hozzászólása. Komolyan, végre volt vmi hasznos :) (nem számítva persze az én hszeimet, azok ugye mindíg bölcsek és informatívak) -
Kubukli #153985 Off on
Szolnok tradicionális bányász város amennyiben az olaj és gázkutatást vesszük. (Hülyén hangzik, de igaz. annak idején az iraki testvéreknek is a Szolnokiak segítettek a szoc táborból. Gáz jócskán va kis hazánkban is minden értelemben:)) -
lammaer #153984 A legtöbb pályán az első 20-30 másodpercen semmi nem történik. Mines az OK, ot rusholni kell, meg van 1-2 de a többségnél a meccs elején csak a W-t nyomják valamely irányba a 2-3-4 lehetőség közül :) -
bgabor #153983 Én nem tudom mi ez a Szolnoki Olajbányász izé(szolnokon fúrótornyok meg titkos olajlelőhelyek vannak vagy mi a franc?),
de a hagyományos (nem számítógépes) csapatjátékoknál nem lebeg a játékosok feje felett egy szám ami mutatja hogy ki milyen teljesítményt nyújtott az utóbbi hónapokban, vagy hogy ki beteg, esetleg dezorientált éppen. Ha ezek az infók rendelkezésre állnának, ki lehetne számolni hogy nagy valószínűséggel melyik csapat fog győzni. Így meg a WoTban is. -
Kubukli #153982 TDantes, kérdeztem valamit! -
Kondorwot #153981 Kis kaliberű lövegekkel még nem próbáltam, de 100 mm fölött egész jól működhet, ha a tank alá célcol, és a robbanás elég szépen sebzi a tankot ill. viszi a modulokat/legénységet. E100-al teszteltük is4, is7 ellen, kb. 350 sebzés és 2-3 modul/legénység sérülés / lövés -
Ytar #153980 "akkor inkább menj a tőzsdére és ott kamatoztasd a paranormális képességeidet"
Kamatoztatom is. :)
Ha support tankkal vagy, és úgy forgatod a tornyod, még meg is értem hogy nézelődsz .. De amikor ugyanezt a gyors medektől látom mines-on, és nekem kell a lassú heavy-vel mennem a hill-ért, akkor az fáj. Ehhez kell eff, mert aki az ilyen alapvető, kulcsfontosságú helyekért sem indul meg, annál valami nem stimmel, és jééé, ~500 az effje van szegénynek ..
A 20+x mp-et PÉLDÁUL az ilyen esetekre értsd .. Ha te az ehhez hasonlókból nem szűröd le már a legelején (jóóó, legyen másfél perc..) hogy kikkel van dolgod, hát magadra vess. -
bgabor #153979 Én ugyan nem látok be a fejükbe, nem tudom hogy hogyan fognak játszani, de az XVM mod kalkulál egy számot az eredményeikből, ami azért elég pontosan mutatja a képességeiket, és a játékosoknak ezen a számaiból "jósolja" meg a végkimenetelt. Ami szinte mindig be szokott jönni, mert ha az egyik csapatban sokkal több a tehetséges játékos mint a másikban, akkor az győz, véletlen és random faktor ide vagy oda. Izgalmas helyzetek ott szoktak lenni amikor egyenlő arányban vannak mindkét csapatban jó játékosok, és 50%-os győzelmi esélyt jósol a mod.
Amikor pedig egy ismeretlennel az oldaladon mész, vagy szembekerülsz valakivel, marha nagy segítség, hogy azonnal látod, kábé mi telik majd a képességeikből. -
kHares #153978 Minden patchban tekernek rajta, nincs normális koncepciójuk? Mondjuk sikerült 93-at meg 88-at belecsűrni a mausba de sebaj, arty visszaszólt azonnal 2 modul meg 2 ember behalt, nekik működik.
A szomorú hogy aztán följöttek a kis völgyükből és simán hasba lőttem mindkettőt 400-500 hp-ra -
Kubukli #153977 Megint kezd elszállni az agyad: mond neked az valamit hogy Szolnoki Olajbányász KK? Az utóbbi 2 év bajnoka... Na ott játszottam igaz még serdülőként. A fiam 2x Budapest bajnok a korosztályában, minden meccsén ott vagyok és hidd el van némi fogalmam a csapatjátékról.
Te mit sportoltál és milyen szinten?
80%... Mostantól írom, csak neked a következő 100 csatát!
Egyenlőre befejezve! -
lammaer #153976 "Mondjuk az is igaz, hogy az első 20+x másodpercet követően elég jó közelítéssel be lehet határolni valaki(k) eff-jét .."
Ezt párnapja már ellőtte valaki, leoltottuk rendesen... ez első fél percben ha te bárkiről megmondott az effjét, akkor inkább menj a tőzsdére és ott kamatoztasd a paranormális képességeidet.
Csak egy példa: nem egyszer csinálok pl olyat hogy az első fél percben meg se mozdulok, csak nézem mit csinál a csapat, ki merre megy, hol kellek majd :) Ehhez kell effi? :) -
Ytar #153975 Azt akarja mondani, hogy az eff alapján történő jóslat jó eséllyel (a 80%-al gondolom csak a hasára ütött) be is válik, ergo igenis tükrözi a játékos(ok) képességeit. Azért játszanak szarul, mert balfaszok, nem a random faktor miatt. Random faktor az a magass eff értékű játékosnak is random faktor ..
Ez egy eléggé jól kitalált mérőszám. Ha az egyik oldamon az átlag 1000, míg a másikon 500, a végeredmény már az első másodpercben eldőlt .. 1.000.000:1 hogy ne úgy legyen. -
lammaer #153974 A HE-t pár hónapja szétnerfelték, ugyanúgy lepattanhat mint az AP, és ha nem megy át röhejeseket sebez. Szóval semmi értelme HEt pakolni sima tankokba.
Alacsony tierben még lehet vele művelni dolgokat, de high tierben reménytelen. Maus, E100 ellen meg végképp. -
Greenscape #153973 Ez igaz, de az is, hogy a magas effis jatekos neha a nagyon alacsony meg szinte mindig szerencsetlenkedik. Aztan van mikor szarul jon ki egy jo jatekosnak is pl. ha mar az elejen telibebassza az arty es elhullott 2 embered meg elszallt 2-3 modulod. -
TDantes #153972 Honnan tudod hogy 80%? Talán feljegyzed, hogy mit jósolt a cucc, és számolod mikor jön be?
Én elhiszem hogy 80%-ban igaza van a jóslatnak. De azt nem fogod fel, hogy te nem egyedül vagy a pályán, és szerintem nem látsz bele a másik 14 csapattársad fejébe, valamint a random faktorra se vagy hatással.
Vagy talán tudod hogy a többi játékos miért játszik adott csatában szarul? Nem hinném.
Azt viszont nem egyszer tapasztaltam, hogy akiknek fent van ez a mod, azt látják nincs esélyük már az első percben feladják.
Aki pedig feladja az eleve veszít!
Te soha nem sportoltál életedben? Valami csapatsport?( ha már úgy is kezdődik az olimpia) Nem mondták neked, hogy az a legfontosabb hogy ne add fel, hogy úgy nem úgy kell hozzáállni ,hogy jaj, szar csapat, a másik csapat jobb , akkor adjuk fel esélyünk sincs? -
kHares #153971 Valaki elmagyarázná nekem hogyan működik most a HE lövedék? Szóval űlök a t34-emben (az amcsi), dombok között szembejön maus meg e100. Nézzük egymást, lövöm őket, váltok he-re. Maus-ba becsapódik a lövedék és "didnt go through". Wtf? Nem kéne robbannia az érintkezés másodpercében?
Jobb pillanataimban átlövöm szemből a tornyukat az ágyú mellett, de ez lol kategória.