418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nagyon szép:) Az IS-4 valóban eszméletlen jó:D Tapasztalat és vélemény alapján nekem a legjobb az összes Heavy tank közül :) -
nemtudommivan #154607 Valaki meg tudná mondani hogy a német tankok elején az a sajtreszelő mi célt szolgál? -
raktáros #154606 Rosszabb a helyzet még az átlag nyári hétvégénél is!
1. a 3x első győzelem miatt.
2. "M-4 akció" sokan beülnek M-4-be, előre megy hülyén, kilövik, de így is szépen kap credit-et.
Én nem bánnám, ha nem is lenne semmilyen event, (legalább is nem ilyenek) -
Bmsrt #154605 A 3X Xp+hétvége kombó Wot-rovarokra élénkítő hatással van mert ilyenkor átlagosnál nagyobb számban vannak jelen,mivel sietnek hogy minél előbb egy E-100 vagy egy Is-7 volánja mögött legyenek hasznára az ellenfél csapatának mint kredit és Xp-zsák,tehát nincs mit tenni.:)
-
pett3rson #154604 Tegnap valaki játszott? ....vagy ez itt hülye kérdés mi? :)
Szóval tegnapi napom olyan volt, mint itt már oly sokszor elmondtátok: a hétvégi zöldségek konferenciája zajlott, majd minden mappon...kb 3 perc alatt 3-12 volt az állás és persze nem az Én oldalamon volt a 12, ha esetleg nem lett volna egyértelmű...
csak néztem mint Rozi, hogy mivan. Tényleg jókat játszottam, olyan átlag 500 XP-ket termeltem... -
raktáros #154603 Én mindig"és nem csak én!" oda suhintok blindre a kedvenc bokrodba "amennyiben az D-7"
Ha onnan scoutol valaki, és hagyják, az a csata defaut! -
csináltam páncél védettségi szavazást, vegyetek rész benne:) -
stoppos #154601 Szerintem nálunk mindenki vezér akar lenni. :)
Ééééés akkor baszhatod. :) -
badnewz #154600 Igen, ezt az érzést valahogy még sosem tapasztaltam mmo téren csak külföldi klánban az meg valahogy nem az igazi:) -
A teszt szerver alapjan ugye nem erdemes konzekvenciat levonni, de ha ugy jatszanak elesben mint ott, akkor egy kozos szervernek lenne elonye meg hatranya:
- elonye hogy lenne egy csomo konnyu frag
- hatranya hogy megtriplazodna az agyhalottak szama, igy is eleg sok van.
Online gaming teren rossz tapasztalataim vannak a ruszki playerekkel, a kis zsenialis es osszetarto csoport mellett a tobbseg egy sunyi gerinctelen parazita. Nagyszeru hogy ezek kulon szerveren vannak, maradjanak csak az allatkertjukben, mi is elvagyunk a sajatunkban... :) -
Desmodromic #154598 Előkapartam az IS-4-et a fiók mélyéről. Hogy miért nem játszom vele többet amikor marha jó azt nemtom.
-
lammaer #154597 Néha azért irigylem őket ezért... -
Ne akarj akkor wow os guildbe kerülni, ott 24/7 mehet ez, mert nincsenek 15 perces csaták :D -
stoppos #154595 Egyszer pár éve egy srác meghívott egy dod klánba. Elkezdtem velük játszani, meg beszélgetni. Konkrétan még semmi sem történt, senkit nem hívtak ki, semmi ellenfél nem volt a láthatáron, csak gyakorlómeccsek, de már az ment, hogy ki kivel van és miért a klánon belül. Kb 3 párt volt a klánon belül és állandó sértődések. Egy hét után mondtam nekik, hogy köszönöm, asszony nők között dolgozik, ott megy ez.
Elnézést a női olvasóktól, de ez van. :) -
badnewz #154594 Ki lehet próbálni test-en mennyire imádják ha ezt írjátok be nekik miután leölitek őket:) Utálták őket minden szerón.. -
badnewz #154593 Igen, mint akiknek az agyát átmosták ahol nem sarlókalapácsot láttak odacsaptak keményen, mind1 mekkora retardált volt másnap már egy orosz klán zászlaja alatt szaladgált 8-as szinten és csapkodta a többi 8-as játékost beszólogatva úgy, hogy mögötte ott volt a fullos klántárs csak azért mert ha valaki visszaütne a "xaxaxa noob" megjegyzés előtt vagy után legyilkolhassa 1 ütésből :)) -
Győzelem!
Csata: Widepark 2012. július 27. 22:06:00
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 4 212 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33 943
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Na ezt már feltudtam tölteni :D -
Ok5 #154591 mi lesz a KV-5 el ha bejön az új mm ?csak nem hagyják majd teljességgel használhatatlannak :O -
De sajnálom hogy nem volt bekapcsolva a replay felvétel. Ez egész szépe lett. 7 kill +sebzés+felderítés
Csata: Murovanka 2012. július 27. 21:48:02
Jármű: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 3 684 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 30 801
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
badnewz #154589 Ott az volt a credit, és lehetett utalgatni :D Még a 100x-os server-en is kunyerálással kezdtek ahol megöltél egy 3-as szintű mob-ot és fejlődtél 40 szintet + dőlt a zsé :) -
lammaer #154588 Ezt nem vágom... Adena? -
lammaer #154587 Szerintem a vérükben van ez a "párttal a néppel egy az utunk" koncepció, azt mindenhol egy nagy pártot csinálnak :)
Magyarhonban IRL is megfigyelhető meg a játékokban is hogy mindenki okos és "pártot" meg klánt alakít, aztán megy a marakodás egymás közt, vájja a magyar a magyarnak a szemét :D -
badnewz #154586 Viszont minden ... új orosz player-nek az volt az első dolga, hogy beírta ADENA PLS! pk-t megért:) Mint az "újmagyarok" megütöttél egyet rád rajzott 50. -
badnewz #154585 L2 tört verzióban is istentelen nagy klánokat(vagy nem tudom mi volt már a neve) alkottak, volt olyan ahol a végén mindenki vs oroszok ment a server-en és még az gm-ek is őket ölték úgy volt sansz :) -
lammaer #154584 Lehet a WG ezért állt el a duda ötlettől annó... egyike a ritka értelmes döntéseiknek :) -
TDantes #154583 Ebben van valami, a tesztszerveses tapasztalatok alapján hát...elég furcsák ezek a orosz játékosok. -
Oddball29 #154582 Relatív, ezeknek nem szabad dudát a kezükbe adni WoT-ban, mert tuti csak tolnának előre és nyomnák egyfolytában. -
Attiska #154581 Közlekedési kultúráról egy videó. -
nagypite #154580 Hát az biztos, hogy rohadt sokan vannak 330ezren voltak most fent...egyébként oroszoknál sokkal kevesebben kempelnek orosz szerveren játszottam először olyan random malinovkát ahol mindenki jött le magától a hegyről csak az artyk maradtak fent és rohad jó csata lett belőle -
TDantes #154579 Miért? Közlekedési és sorbanállási kultúra nálunk sincs. -
Oddball29 #154578 Ennél nagyobb sokk csak a közlekedési és sorban-állási kultúrájuk lenne. -
lammaer #154577 A másik ilyen nagy kedvenc scoutom az amx12t... az meg francia, de ugyanezt "tudja" :( -
Attiska #154576 Nekem periszkóp, álcaháló, és közel 100%-os rejtőzködés van rajta, de mitnha nem tudna úgy rejtőzködni, mint a Leo. Ma is volt olyan, hogy a kedvenc bokromban vagyok Malinovkán, és szemből lőnek rám, mintha a Ferdiben ülnék. Ellenséges felderítő nem lehetett a közelben. -
lammaer #154575 Szerintem nagy számok miatt simán lehetne hogy a ruszkik azért okoznának meglepetéseket az EU szerveren. Mert ha csak arányaiban fele/harmadannyi jó játékos van ott mint az EUn, ezek vagy 3x többen is vannak :D
Összességében nekem az MMOs múltamban az oroszokról a kemény-összetartó ellenfél jut eszembe. EVE Onlineban (pár éve) bazinagy "klánt" csináltak, óriási tzerületet tartottak és oda tudtak csapni ahol kellett. Abszolút nem hülyék... -
nagypite #154574 Én játszok orosz szerveren igaz csak tier6-al, de szerintem az átlag orosz játékos jobb mint egy eu-s lehet nincsenek 2000-es effesek de 500-as is kevesebb van és sokkal kevesebb az afk bot ami eu-n szétbassza a játékot tier7-ig -
foxbat88fx #154573 német tank :))) -
lammaer #154572 Srácok egy kérdés: VK2801-el csak én nem bírok spottolni úgy hogy ne vegyenek észre vagy a tank ilyen?
Ma olyanokkal szembesülök mint:
Sztyeppe assaultban a pusztában cappelő KV5/KV2 páros előbb észrevesz mint én aki délről a bokorban óvatoskodik előre.
Hasonlóképpen T44 300 méterről egy szikla mögül kijőve észrevesz miközben egy bokorban állok camo nettel.
Úgy tűnik nekem hogy ez a tank se rejtőzködni nem tud, és a látótávolságával is baj van (10%-os távcső rajta). -
Greenscape #154571 Nem jelentett nagyon nagy kulonbseget csak 1-1.2 tizedet a 2 perces palyan, de az pont eleg volt mikor az elso meg az 500-dik a listan 3 tizedre van egymastol. Vannak nagyon jo pilotak a japoknal is akik siman ott vannak az elvonalban mindenfele segitseg nelkul. Persze errol nem a jatekosok tehettek mert senki nem akar nyerni csalassal. Azert voltak beszolasok a forumon pl. "Ha kicsi a faszod told meg par km/h-val" meg hasonlok. -
Attiska #154570 Nincs konzolom, nem ismerem a GT-t, de ez így leírva nagyon durván hangzik. -
Greenscape #154569 Ha egy szerver lenne akkor tuti lenne valami elonyuk az oroszoknak a fejlesztok altal. Ez volt a Gran Turismo-ban is mikor volt az academy. A japo verzioja a jateknak jobb tapadast biztositott a sargaknak. A replayuket visszanezve derult ki, hogy bizonyos pontokon nagyobb a sebesseguk. Vezettek is vegig aztan az utolso nap egy francia gyerek odabaszott nekik nagyon durvan. A vilagranglista az EU-sok szamara lezarult a japok meg meg ket hetig tolhattak, hogy a vegeredmenyben javitsanak. De nem sikerult megfogni a francia gyereket. Szoval sok jot nevarjunk ha esetleg osszevonjak valamikor a regiokat.