418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    /Hug
  • brasco84
    ja tényleg az nem volt, bocsi :D
  • Bmsrt
    Venti GW artyn,nyitott nem?
  • brasco84
    igen ez a T10 es TD izgatja a fantáziámat.. de az még odébb van :)
  • brasco84
    haha tudtam, hogy artyt eladni szentségtörés.. NOT! :D amúgy néha jó az artizás, de nem ezzel az iskolabusszal, elképesztően fos. 100 as crew, venti, minden maxos és olyan mint egy tetű. max ha lesz megint credit akkor visszaveszem a gwpanthert
  • nemtudommivan
    Eladtál egy artyt?????????? Végzetes hibát követtél el....... Egy perc néma csend a nagy harcos GWtigernek.. :)
  • Eagle16

Legjobb döntés :D A GW Tiger-es csaták után feloldozást kapsz, ha kigrindeled az Obj. 268-ast. :)
  • brasco84
    hát ez nem jó hír nekem :( most vettem meg, igaz stock, elképesztő szar, a 13 90 es fegyverrel, bízom benne h a jó fegyverrel és a motorral azért jobb lesz.
  • Pilutika
    én utálok artyzni uh szerintem jó ..:)
  • brasco84
    mondjátok hogy jó döntést hoztam, eladtam a gw tigert és vettem egy akciós obj 704 et :D
  • Eagle16
    Amúgy gondolkoztam hogy mit vegyek vissza. Object 704-est aminek a lövege a halálba idegesít, vagy a T95-öst aminek a sebessége idegesít a halálba :)

Úgy döntöttem hogy most olcsón visszaveszem a T95-öst, mellé meg egy marék nyugtatót :D Patch után meg elég sok pénz visszajön a franciák miatt (AMX-12T, AMX-13-75, AMX-13-90, Lorraine, ELC AMX) szóval utána talán az Object-et is.
  • bgabor
    Célzásgyorsítón nem gondolkodtál esetleg egy ilyen tuti kis 3,4 másodperces örökkévalóságig célzó égyúval?
    Szovjet heavy az tipikusan az a tank, amire kéne célzásgyorsító, töltésgyorsító, ventillátor és stabilizátor is, de ugye csak három hely van.

Még hogy távcső...
  • SzocsA
    a tetejénél oldalt találta el! a sarkán!
    Olyat én is tudok! sokat is bead vele! az oroszokat lövőm így! E 100ra még nem sikerült ezzel!
  • Eagle16
    Venti.
  • MatchDiabolo
    Hogyne csak már unalmas meg max azt tudod meglesni leginkább amit te lövöldözöl mert akkor tudod mivel lőttél.Fejleszd ki a megelőző karban tartást akkor nem annyira gyakori a kigyulladás de motort persze így is ellövik ami elég kellemetlen ilyen új medinváziók ellen amúgy se egy gyorsan forgó td.
  • TDantes
    Én mindenre ezt teszem fel: célzás, töltés gyorsító, venti.

A venti mindenre az, azért jó. A töltés és célzás pedig legyen minél györsabb, tizedmásodperceken is múlhat az életed.
  • Eagle16
    Nerf előtt pedig csodatank volt :) Egymagam mentem vele mindig, és a csaták 64%-t meg is nyertem vele. Sajnos elég nagy nerfet kapott, talán még nagyobbat mint a BatChat.

Patch után azért próbáld ki megint Tir 9-esként, sokat fog javulni.
  • bgabor
    Ja és persze a revolvertárból kilövöldözött nagy mennyiségű ezer kredites darabárú löszerek miatt viszi is a pénzt rendesen. Játszol vele és nézed ahogy folyik el a pénzed.
  • Pilutika
    köszi..:)
  • Pilutika
    és mi legyen még a 3.? :)
  • Bmsrt
    Hát nálam minden T10 Heavyn(Is-4,Is-7,T110) Töltésgyorsító,Venti,Vertikális stab van,szerintem ezek valók rá,repesz talán németre inkább.
  • raktáros
    Távcső. Mostanában az a divat X-es heavy-re :)
  • Eagle16
    Stabilizátor mindenképpen. Gyorsabban céloz mert nem esik szét annyira a célkör.
  • bgabor
    Meglepően gyenge tank ez a Lorraine, nem tudom mi lesz szegénnyel ha feljebb pakolják egy tierrel az óriási kaliberű lövegek világába.

Már csak a két legnagyobb motor hiányzik hozzá (+100/+100 lóerő, csodát nem fog művelni vele).

Valami györtelmes szerkezet. Óriási, kiválló célpont, páncélzata nincs, dög lassú. A csőemelkedése olyan, hogy ha egy kicsi buckára rámész már nem tudod becélozni az ellenfelet, az ágyúnak gyakorlatilag nincs csőkitérése negatív irányban.

A revolvertáras csodalöveghez olyan célzási idő(3mp) tartozik, ami egy szutyok szovjet nehéztank lövegnek is becsületére válna, iszonyat lassan szűkül a célkereszt, és szétugrik minden lövésnél. Gyorsabban "tölt" a dobtár a hat lőszer között minthogy célkör összeszűkülne, így ha egyhuzamban lőném ki az összes gránátot, egy se találna. Jó pontatlan is az ágyú még mellé. A tár kilövése után meg jön a kedves 50 másodperces újratöltés. Ami vicces ha nincs mozgékonyágod hozzá hogy lelépj a veszélyzónából, márpedig a legnagyobb motorig a Lorraine-nek nincs.
    Legnagyobb löveggel 3 másodpercig tölt a hatos "sorozat" két lövése között.
    (Ugye a revolvertárra mondta a itt a topikban a fostalicska elnevezésű "entellektüel", hogy az "autoloader" az az OP csodafegyver. Láthatóan semmi személyes tapasztalata nincs a témában.)

Szerintem a peccs után, ha már többet fog érni, úgy fogom eladni hogy csak úgy nyekken. Ez a tank a cipőfűzőjét se kötheti be a 13-90esnek.
  • Pilutika
    kukkert?? hh?
  • R3nton
    pláne ha mondjuk átüti AP-vel sztem oneshoot:D
  • Bmsrt
    Szerintem ez lesz az amivel leszeded.
  • raktáros
    a T-92 eltalál az nem -400 hp.
    Mellé ment az.
  • Gottfried
    Tudja valaki hogy az eredeti felségjelzéseket hogy tudom eltüntetni a járművekről?
    Minden járgányon skineket használok és emiatt sokszor elcsúszva,duplán vannak a felségjelzések. :(
  • SzocsA
    Tesztel valaki?
    Nekem a JgPz E-100 as van meg hát brutál! 1000 reket sebez szemből minimum!
    De az a baja hogy elől vagy középen van a motorja ha szemből átütik mindig kigyullad!
    Feltettem rá a páncélt! és ha elvan forgatva! Pattognak róla mint állat!
    és az artyk sem sebeznek! T92 eltalált 400 hps sebzés!
    6os arty az a francia! vagy 9 szer lött rám és talált el! de megmaradt 800 hpm! XD
    ezt még szét fogják nerfelni?!? ne, tök vad tank!
    ja meg ha a med ott van mögötted véged! XD ha nem jön valaki segíteni!
    amúgy a többi TD milyen melyiket érdemes húzni?
    Én a Német ágat erőltetem! CWre az tök gáz! az amcsit kellett volna húzni! De megvan a két top orosz hevy!
    az a durva hogy volt mikor csak t110es tank jött ellenünk CWn volt egy mausuk ami védte a hidat montain passon! a többiek beálltak a híd alá aztán szarrá löttek minket! mi meg pattogtunk róluk!
  • Master91
    Csak a chat miatt érdemes meg nézni....
    http://mwreplays.com/replay/N9ZL133SDNLH/
  • nemtudommivan
    Csak random
  • raktáros
    kukker
  • lexlutor
    ..te el is olvastad amit irt, vagy csak ugy random szoktal irogatni?
  • Pilutika
    Is-7 re milyen modulokat ajánlotok? atöltés gyórsító fent van! én a +5% ventilátor/ a repesz páncél/ függöleges stbilizátoron gondolkodtam még. szerintetek?
  • nemtudommivan
    Most komolyan elnézésért kérsz ha kilősz egy nálad kisebbet? Hagyjad már....
    Ilyen alapon meg ne menj semmivel mert a kisebb szintű tankodat egy kisebb szintű arty fogja lőni ami pont ilyen rombolásra lesz képes.
  • raktáros
    Szia! Küldtem neked privit.
  • foxbat88fx
    ruszkik nélkül unalmas lenne a világ... kihalna a liveleak. stb.
  • foxbat88fx
    nekem 3 napja ez megy :/
  • foxbat88fx
    a sajtreszelő sajtreszelésre van
    a pótlánctalp meg sérült lánctalp pótlására/javítására....
    :D