418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Akkor még mindig mondhatják azt hogy eladtad.Én pl. eladtam a promókban kapott T127 és Tetrach prém tankjaimat mert nem kellettek,a kredit meg mindig kevés. -
Ezzel pedig tök jól lehetne buffolni a tigert, ha nem csak látványelem lenne, hanem tényleg hozzáadna a páncélértékhez. -
Tessellia #154686 Kell csinálni akkor a prémtank vételéről legközelebb screenshotot, az (arany)utalási tranzakcióról meg nyomtatványt vagy lementeni valahogy és meg vannak fogva szerintem. -
Haveromnak egy patch nél eltűnt a T14 e (a prém) írt a wg nek, azt mondták, hogy nem lehet bizonyítani hogy volt olyan tankja (már bocsánat de hogy a faszba nem ????) az aranyat nem kaphatja vissza, esetleg megkapja a tank eladási árát. Végül tényleg annyit kapott... -

-
Tessellia #154683 Én is tartottam egyszer fél év szünetet a játékban, mégis mindenem úgy volt ahogy eredetileg otthagytam.. Látatlanba nehéz mit mondani, de akkor a szokásos lehetőségek:
1. valaki feltörte és eladta
2. rosszul emlékszel
Jobbat nem tudok. Senki nem kukáz semmit sem. -
Szpecnyaz #154682 Szerintem annyira szétnerfelték a ruszkik hogy már semmi se maradt belőle :D. -
Rainbow15 #154681 Persze még anno fizettem is nekik, erre kukázzák a dolgaimat?? .. És a hellyel mi van, miért nincs üres hely? -
A legénység megunta hogy várjon rád és leléptek.A Tiger a MÉH-ben van,leadták némi lóvéért.Ennyi....
Aki sokáig nem lép be,az mind így jár! -
Rainbow15 #154679 Sziasztok
3-4 hónapja játszottam utoljára, most beléptem, és látom, h nincs ott a tigrisem. És üres helyem sincsen. Mi történt? -
Találtam még egy "szépet". Ők sem sajnálták a lánctalp darabokat hogy egy kicsit tovább éljenek. :D
-
Néhány fotó erről a megoldásról:
-
Ez a 154672-nek ment. -
Hát te is tanulhatnál még mielőtt ide írkálsz! A vesszőt nem ismered? Tudod,amivel tagolni lehet a mondataidat. -
Hát mint látod,lehet. :D
A felkiáltójeleket szereti a srác,vagy csak szeret kiabálni.
Persze ez még a legkisebb probléma abban a kis irodalmi műben amit ide firkantott nekünk hogy szórakoztassa a fórum hétvégi olvasóit.Úgy látszik nem csak a játékban jelennek meg a "furcsa" arcok hétvégente. -
brasco84 #154673 :DDDDDD -
Üljél le egyes viselkedésből. 
Ne kritizáld a másikat ha nem tetszik ne olvassad el ennyire egyszerű. -
pett3rson #154671 A valós története a páncél megerősítése egyébként. Odaheggesztette a jómunkás német javitóbrigád a leszakadt, valószínűleg normálisan használhatatlan lánctalp darabokat, hogy növelje a túlélési esélyt. Jó ötlet, nemde? :)
Ha jól tudom erre minden nemzet megtalálta a maga megoldását, de a lánctalpas dolog elég gyakori volt, nemcsak német oldalon jöttek rá - vagy inkább ezt is tőlük másolták :) -
Az, de az utána lévő Tier 10-es már játszható. És így hogy bejönnek a 800-1000-et sebző ágyúk, nem lesz mindegy hogy minden átlő vagy van esély arra hogy megfog valamit a páncélzat.
A T95-öt nagyobb eséllyel fogják átlőni, de hát mi várunk...ezek a játékban található legerősebb ágyúk lesznek, és azoknak sem lesz 100% esélye átlőni 305mm páncélzatot. Még az Obj. 268 ágyúja is csak 50% eséllyel fogja átlőni. -
Hogy lehet ilyen fogyatékosan írni? -
Rue East #154668 na de ezektől függetlenül a T95 az egyik legjátszhatatlanabb jármű a játékban, igaz, a patch után még ennyit se fog érni mint most... -
Az egy nagyon kicsi terület...az Obj. 268 meg nem kell keresni se a gyenge pontokat. -
Oddball29 #154666 Ha nem lövik el a bal szemöldökét, vagy ezt inkább tartsam meg?:) -
A T110E3 szerintem jobb mint az Object 268, úgyhogy...már késő :)
Az Obj. 268 nagyon papír nekem...220-ig véd kb. az semmi. Az E3 meg atombunker és 26 km / óra az már nem olyan szánalmasan lassú. -
Destydeme #154664 Hi.Én megyek vele,bár már az egész játékkal úgy vagyok,h"just for fun"..Már eléggé ki idegelt a játék az elmúlt 3-5hónapban.
A legnagyobb motor nincs meg,az előtte lévővel is rohan ész nélkül,sztem felesleges a legnagyobb motor rá.Nagy ágyúval megyek..A kredit nem érdekel,9es td-k is eszik pl az 1k/lövést.Szal jelenleg nem rossz,csak nagyon kell rá figyelni,mert mindenki tudja sebezni őket.
Viszont szerintem ez most nagy nerf lesz...Ezek a tankok 9-10 tierben nem hiszem,h jók lesznek.Emlékszem,amikor nálunk vannak(én megyek a Lórival)nem győzöm írni,h dont run stb.Ez igaz az amx50 120is.Az első perc és máris 0:2 szinte mindig.
Ha őket bepakolgatja top tanknak,hát...:)2perc alatt eldől a csata..
Látom az mm-et,h Lorraine vs e75...Nekem ez a rész nem tetszik...
Mindazonáltal már 1 vk2801 is csipeget(Lorraine-t,Batchatot fix)....nem hiszem,h ezt lehet kompenzálni(hp-val vagy bármi mással).
Aminek nincs páncélja annak nincs páncélja...Eddig is megvoltak a fóbiák(szerintem alaptalan félelmek) a franciákkal szemben,úgy vettem észre,h a csata eleje arról szólt,h mindenki őket akarta leölni először...Sztem egész jó 2.vonalba valóak voltak,támogató,vagy ráugrok az ellenre típusként de az,h esetleg top tanknak beteszi az mm... -
hmm viszont ahogy nézem ezzel már kikerülhetek a csíkba fentre mert legjobb bevitt hetzer kör :D -
Most kicsit meglepődtem, 7 kill 1 sebzés +felderítés is és nem tank ász.
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. július 28. 12:40:00
Jármű: Hetzer
Szerzett tapasztalat: 1 986 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 828
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "I. osztály" -
Rue East #154661 NE TEDD!!!
én most grindelek a T110E3ra
ne tedd -
Hálám üldözni fog míg élsz !!! :D
Megtaláltam és sikeresen leszedtem őket.Így mindjárt másképp néznek kia a tankjaim. :)
-
R3nton #154659 érdekes, mondjuk én nerfek előtt toltam Lorit és szinte stockon:D első motor és 90mm gunt raktam csak rá 100mm csak kifejlesztettem, és sztem még úgyis baromi OP volt tier8ban:P -
raktáros #154658 Csak azért javasoltam, mert egy periszkóp általában mindenkinek van.
Ha kreatív vagy és bejön nagy előnyre teszel szert a többiekkel szemben.
Felteszed mész 10-20 kört, ha nem válik be leszeded.
A többi drága próbálkozni, és csak arannyal szedheted le.
Tapasztalatból írom, én feltettem med-re a + 50% motoréleterőt ellensúlyozva a végsebesség kikapcs-ot.Semmit sem ért, ugyanúgy kiégett a motor.
a szerszámossal is érdemes próbálkozni 'az sem hülyeség mert a nagy buzi arty-k szétverik a moduljaid'.
Venti kötelező, a másik kettőn tudsz variálni.
-
hellokitty92 #154657 Én úgy megutáltam a papagájt, hogy a t9-es batmobile megszerzéséről is lemondtam már hetekkel ezelőtt.:D Egyszerűen a duplákra nem visz rá a lélek vele, pedig már csak a 2 legutolsó motor hiányzik.
Tipikusan olyan tank, ami semmiben sem jó, és semmilyen körülmények közt nem lehet jól használni, csak arra jó, hogy megnehezítse egy ág grindelését. Messze a leggyengébb t8 (és t9-ben főleg) mednek tartom, amin az autoloader sem segít.
Legszívesebben az bmx90-et nyomtam volna fel t9-be, egy jó 105-ös löveggel. Ez meg maradt volna ott ahol van. -
Oddball29 #154656 M48A1 cikk tegnapról -
Köszi,ilyesmire gondoltam ! :)
Nagyon megköszönném ha elküldenéd nekem mailben a fájlt,így nem kellene keresgélnem. :)
A címem: [email protected] -
Akinek van T-home nete,annál is magas a ping?Bemegyek első csatában azt kapok ilyen 400-500 közötti pinget és nem megy lejjeb.Vagy csak a szerver szarakodik megint? -
Amarth99 #154653 Szia!
Egy graffiti_stickers.dds (keress rá neten) fájlt kell a mod mappába bemásolni a gui/maps/vehicles/decals mappába. Nekem működik.
-
Hát,mondasz valamit!
Eredetileg nem akartam tovább menni az AMX13/90-nél ami már rég megvan és nagyon szeretek vele játszani de most hogy mindenképp megérte megvenni a Lorrainet,megvettem én is.Gondoltam ha nagyon nem tetszik,szép haszonnal eladom a patch után.
Egyelőre szinte használhatatlan és ahogy nézem,nagyon sok xp kell hozzá hogy jobb legyen.Free-t meg nem fogok rá elcseszni.Mindenképp megvárom hogy 9-es legyen és elolvassak róla itt pár véleményt de nagyon erős a gyanúm hogy követem bgabor példáját és nagyon gyorsan meg fogok szabadulni tőle.
Abban a műfajban pedig marad a 13/90-es élvezni az artyk menekülését ha bekeveredek közéjük. :) -
Pilutika #154651 Köszi az ötleteke! én így döntöttem: töltés gyórsító, függöleges stabilizátor és +5% venti..:) -
Köszi,megnéztem ezt a progit de itt egyesével kell minden tankról leszednem.Azt hiszem ehhez nincs türelmem. :D
A 7.0 előtt,mielőtt csináltak külön könyvtárat a modoknak,simán le lehetett venni őket az összes járműről egyszerre.Ezt a lehetőséget nem találom most,erre lennék kíváncsi hogy így egyben el lehet e tüntetni a járművekről a felségjelzéseket.
Elvileg meg lehet csinálni csak nem tudom hogyan. :S -
raktáros #154649 Persze igazad van, himin és ensk-en semmit sem ér a kukker, akkor sem ha 5-6 med ill. felderítő van a csapatban csak hát azért nagy nyílt pályák is vannak, kevés med-el, és ott kurvára nem mindegy ki, kit lát meg előbb, főleg ha oldalról találnak meg. Arty becsókol kapod a kegyelemdöfést és azt sem tudod mi történt, miközben nézegeted a 3.1-re hipergyorsított célzókádat.