418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az az ember kapja a legtöbb xp-t, mert le van maradva fejlődésben. -
XVM szerint itt 53% esélyünk volt nyerni:
Neem, biztos nem a retardált játékmód nyerte meg neki a csatát... -
Ruinbergen vagy himmelen egy T30-al a hátadban szép lassan de biztosan célba lehet érni eldöntve a csatát csak kell ehhez a többi 28ember cooperative segítsége a hírók akik bejönnek a célkeresztetekbe és a csapatod akik nem halnak meg 5perc alatt
-
Adjunktus #154765 Egy-egy kezelő arcképe mellett van egy kis házíkó ikon.Az mit akarna jelenteni? -
Ez nem mindig igaz. Van, mikor egyedül eldöntöd a csatát vele. Attól hogy lassú, még oda lehet érni vele bárhova,csak tovább tart.Ezt neked kell bele kalkulálni a csata alatt,hogy belefér-e hogy előre menj vagy pedig nem. Sokszor csak ennyin múlik, legalábbis velem így volt:) -
Egyértelműen látszik hogy haszontalan. 10-ből 1 csatában lehet vele alkotni valami értelmeset, amúgy kb. nagyobb esélyem lenne nyerni ha egy kukásautóval mennék csatába. Mert az legalább gyors...
Ha CW-re van, akkor is elszúrták mert ott senki nem használja. Randomban szintén szar, így nem tudom mi értelme. Pedig reménykedtem hogy a T110E3 szintén valami használhatatlan sebességet kap és akkor nem is kell grindelni érte. -
Szakesz #154762 A T95 igazán rendelkezhetne valamilyen kezdetleges arty-móddal szerintem, mert a csata 90%-ban általában semmi hasznát nem vesszük. Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány csatát nyertünk meg, ha a mi top tankunk egy T95 volt, az ellenfélnél pedig valamilyen gyorsabban mozgó heavy tank lett betéve felülre. (Pl. M103) -
Azért néha engem is nagyon fel tudott húzni az a szar, meg az 13 km/h:(
Szerintem igazi HC játékosoknak való:D
Kitartás:) Ha nekem sikerült a 241k xp,akkor neked is menni fog :)
Ja és türelem legyen nálad bőven mikor csatába indulsz:D -
7 csatából 2 győzelem. És még mázlim volt. Na ezért kell ehhez valami nyugtató :) De rájöttem hogy ha napi 5k-t csinálok csak vele, akkor nem idegesít fel annyira hogy megint eladjam :D Lassan meglesz rá a 155-ös ágyú, aztán meg kb. 500 csatával később a T110E3. -
Most AP-vel leszedte 1500 HP-mat egy fostalicska S-51. Mert kellett nekik az AP, anélkül olyan gyengék. Hogy fulladna meg mind. -
egy tanknak legyen elrettentő hatása, an most egy is3 inkább egy áramvonalas sportkcosi de nem elrettentő.
speciel egy arl44 alap tornyos dolog igenis szép a maga módján, olyan hatást kelt h egy bazi nagy állat áll szembe egy másik tankal, kv4,kv5 is ez a kategória vagy a kv2.
mondjuk a kv-knak azért páncél tekintetébe is van elrettentő hatásuk, nem midn1 h egy kispályás kis szar löwe vagy kt-ra kell támadni vagy egy kv5,kv4-re... -
mert az nem kiegyenlített a többire nézve pl saját tierjében.
-
Szeretném megtudni hogy a T95-nek mióta nincs frontpáncélzata, mivel még a legkisebb szutyok is szanaszét lő szemből. Előbb E-50 csak állt előttem és előbb kinyírt mint én őt. Tudom hogy vannak rajta gyenge pontok, de akkor is vicc hogy 5-6 lövést bír... -
Destydeme #154755 Elnéztem a kérdést.Nem az AMX volt a lényeg,hanem a Lorraine40t és Batchat..Arról mit gondolsz,mert meg van a véleményem rossz irányban.
Az AMX nem tétel,valóban odaharap ha kell.Régen is köröztem is4 körül és Maus körül is.De az rég volt.Igaz azóta megvan szüzen a garázsban.Nem hinném,h elfelejtetem volna vele menni.Akkor volt 61% winrate vele,igaz qrva gyorsan túlléptem rajta.RGO vagy jó voltam,vagy mákom volt,vagy jó volt a csapat.
A Lorraine viszont teljesen más,bár neked van,tudom.De,h azt felteszik 1 tierrel.. -
Nekem most 3 nap chat ban segített.Ha lejár,utána megint csendesebben játszom egy kicsivel.Egy darabig.... -
Kubukli #154753 Most lőttem ki "Gyilokmaster"-t. :) -
Destydeme #154752 Jelzem 4-5 hónapja volt 1 csatám:Isu/Object (bl10)1.lövés pz38na ricochet,2lövés kv3 didnt pen,3.lövés Is3 lelőttem a láncát.Ekkor már felderítettek...Kilőtt az arty.Ekkor azonnali 3 nap pihenő. -
Hallottam róla,sőt,bármilyen meglepő,még ismerem is a szó jelentését.Viszont te vagy nem olvastad el amit írtam,vagy nem értetted meg.
Szóval még egyszer a lényeg: Miért probléma az hogyha vannak kiemelkedően jó tankok a játékban? Miért kell mindenne egy egy szinten egyformának lenni??? (persze természetesen nem irreálisan jók de a SU nem is volt irreális) -
lammaer #154750 A +1 tier sokat nem fog jelenteni. Igaz hogy az AMX besorolása olyan lett mint a T9 heavyké, de ugye eddig sem arról volt híres hogy toptankként öldöstük vele az ellent. Sőt ugye volt már olyan időszak amikor a T8 medek felett listázta a rendszer.
Szóval ha nem bántottak rajta titokban semmit és tényleg csak a +200 Hp van, akkor nagyjából ugyanazt lehet majd csinálni vele mint eddig, csak l kell küzdeni a félelmet hogy most nem 2-3 TierX tank van a meccsekben hanem 5-6-7 :)
Ami inkább "aggaszt" az a TierX-es medek bejövetele, azokkal inkább gond lesz az AMXben hiszen ők sebességüknél fogva biztos vadászni fognak rá. Meglátjuk. -
Köszi! -
lammaer #154748 Eff független az idegesség :)
Nekem is van egy pajtásom akivel gyakran megyünk együtt, jobb az effje mint nekem de az utóbbi időben kicsit idegesebb mint szokott lenni. Ő is van amikor goldammós nooboz, meg osztja a teamet rendesen.
Nekem a sárga tabletták sokat segítenek. -
Köszi! -
Destydeme #154746 Szegény te,aki semmit nem tud az Amx-el..:)Be akarsz húzni a csőbe?!Pedig megígértem,h nem reklámozlak..Valóban tök tré vagy,ahogy hónapokkal ezelőtt láttalak Malinovkán,h a tier 9-10-eket spottoltad és orgazmust adtál az artyknak,aminek nem elhanyagolható modon a fel xp-t megkaptad..Max nem hangoztattad..
Mesélj nyíltan,h mit gondolsz a +1 tierrel magasabb besorolásnak.
Ha van kérdésed a cégről,pm-ben várom,bármikor ledöbbentelek a témáról..:)
Pislognál,h milyen jó,h legalább"ők vannak" -
Annyira jó az az ágyú?
A végén még marad a SU85 és újabb 2000 csatát kell mennem vele. :) -
Hát ha neked a t5 francia TD tetszik,akkor elég furcsa ízlésed van. :S
Egyébként nem értem mit beszélsz,senki nem hasonlította sportkocsikhoz a tankokat de ettől még lehet szempont hogy egy elbaszott háztáji szekérnek kinéző valamivel nem szívesen töltök el több órát egy játékban,ellentétben mondjuk egy E75-el IS3-al vagy akár a TD-k közül egy Jagdpantherrel,amiknek van némi közük egy harckocsihoz,illetve TD-hez.
Emellett annak a franciának az ágyúján és a lövegkitérítésén kívül nem nagyon van egyéb pozitív tulajdonsága. -
lammaer #154743 Majd ha BL10-el lősz 0 sebzéses kritikusokat egy szutyok scouton akkor szólj :)
Amúgy az a KV5 torony még érthető is, hátul is 140mm-es, tehát ha mondjuk csak egy picit is szögben találod el és éppen mínusz 20-at dob a rendszer (effektiv pened 158mm) akkor még pattanhatsz is jól by design.
-
lammaer #154742 Hali,
Félve merem felvetni, de a német tankok listáját nézed a garázsban? Ott a bal alsó sarokban van a nemzet szerinti szűrő, lehet hogy momentán neked nem németra van állítva, ezért nem látod a német tankokat.
CSak azért merem ezt tippelni, mert volt már itt vki aki hosszú kihagyás után jött vissza mint te és belecsúszott ebbe a funkcióba (sztem az eltelt 3-4 hónapban matattak az oroszk arrafelé és kicsit másképp néz ki mint előtte).
-
lammaer #154741 Nem tudok én semmit az AMXel, ott toporgok a lista alján az eredményeimmel. CSak leselkedni szeretek vele, bár asszemmostmár kiderült, egy T9-es meddel (még E50-el is) lehet rohadt jól leselkedni, ha a legénységnek megvan a camouflage skill.
Gripenekkel soha nem volt semmi bajom, ott félreértettél valamit amikor írkáltam, de majd megbeszéljük ingame.
TS3 legyen felinstallálva :) -
Kubukli #154740 T29 top gun pattan a KV-5 seggéről, aztán a torony függőleges hátáról.
Kérek még dudát és több madarat! -
lammaer #154739 Nekem van egy olyan ismerősöm (első kezes infó) akinek egy hülye szétbarmolta az accát és eladta a tankokat (prémiumot is), legénységeket törölte stb.
Ahogy mesélte ment a huzavona a WGvel, bizonyítania kellett (ezt nemtom pontosan hogy) hogy valóban övé az acc és ő fizetett érte és a prémium tankokat visszaadták neki. Pedig nem is szutyok prémtankokról volt szó, hanem Type/T34 meg ilyenek.
Lehet hogy itt is adminfüggő hogyan járnak el. -
Destydeme #154738 Hi.Öröm látni..:)
Mi a helyzet?
Megvettem újra a 1390-et..Majd megyünk együtt...Bár még nekem erőt kell gyűjteni a hülyeséghez(cstársak).Valóban érdekel mit tudsz,de ne aggódj van annyi respected,h védjem a farod.:)
Megbékéltél már a Gripenekkel?Hidd el védjük a hazát meg a farod is ha kell..De valóban drága..Mint minden ami nem 20éves technika:)
-
Kubukli #154737 "hatvanadában" = harmadában :)
Ezek kihozzák belőlem is a gyógykezeltet! -
Oddball29 #154736 Én amióta kipróbáltam tesztszerón az új 85-öst, azóta hozzá se nyúltam a 107-eshez Live-en. -
Kubukli #154735 0-15 most. T29-cel folyamatosan a csapat alsó hatvanadában. 3-4 kill: NEM ELÉG, hogy egyszer győzzünk! -
hát te balanszról akkor nem hallottál mi?
ok mindne nemzetnek legyen egy op t5-ös farmtankja és rendbe van. -
Los Anthes #154733 Ha jól emlékszem, akkor 3 200 gold. -
komolyan nem értelek titeket egy tank nem sportkcosi, nehogy már az legyen a szép ami áramvoanals akármi.
speciel a t2-es,t3-as francia td iszonyat degenerált,unalmas,ronda, de t4,t5 és még talán a t6-os td-k azok jól néznek ki.
igaz a többi francia kb olyan ronda mint a francia high tier tankok.
-
lammaer #154731 Jól játszanak. NAGYON jól.
És valószinüleg sokszor tolják magas (top) szintű tankokkal ahol SZÁMÍT hogy ő jól játszik. -
kHares #154730 Na ez mekkora lol volt. Kv4-el nyomulok előre, egy t28 elállja az utat. Leállunk csikicsukira, folyamatosan átlövöm kupolán majd meghal. Erre elkezdi írni köcsög goldammo-t használok, nem vagyok jó játékos. Visszaírom nincs goldammo, kupolán lőttelek. De nem is testen is átlőttél többször és neki 250-es armor amit nem lehet átlőni. Ok, no comment. Ja ez ilyen 1200 effes gyerek volt, érdekes -
Oddball29 #154729 Nekem 59 csak randomban, 95%-ban szóló. Nincs arty, ami lehúzná.