418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nobodyattis #154848 ma nemtudom mert meló van megvan a replay holnap felteszem -
Ry0K3N #154847 Találkozom megint egy magyar játékossal elkezdi hogy minden meccs tele van csalókkal xD -
Adjunktus #154846 Ennek ellenére is van olyan csapat társ,aki még attól is rosszabb. -
Replayt, vagy meg sem történt. :) -
lammaer #154844 Dehogynem, simán lerammol vagy amikor autoaimmal lő a célra és útban vagy te is kapsz egyet belőle :D -
Adjunktus #154843 Az a gond,hogy néha jobban jársz a bot-al,mint egynémely saját csapat társaddal.
A bot legalább nem veszélyes rád... -
lammaer #154842 A BOT az más, olyat könnyű csinálni (mármint működőt, más kérdés hogy JÓL működőt a WOTban nehéz). A kettő között ég és föld a különbség. -
nobodyattis #154841 jah ok :D de vannak BOTH programok is és nak mert ezek tényleg vannak mert bannolnak érte rendesen. Ilyet ismerek is akit e miatt bannoltak örökre.Mondjuk sajnálni nem tudom érte aki hülye az hülye. És ha ráköltök 100000.- Ft egy játékra az szerintem ilyenen ne kockáztasson -
lammaer #154840 A nagymamám meg repülni tud. Mostmár ezt is hallottad, terjesztheted :D -
Commandier #154839 Szerintem ha lenne ilyen, már jobban elterjedt volna. Nem hiszem, hogy megoldható, pláne hogy a játékban a lövedékek fizikája tudtommal szerveroldali. Meg még elég sokminden más. Azért úgy belenyúlni elég valószínűtlen. -
nobodyattis #154838 pedig úgy hallottam van valami cheat ha felrakod akkor mindent átütsz még a beforgatott tankot is és még azt is tudja hogy rólad minden pattanjon.Tán a randonba nem figyelik csak CW -n. Bár randonba is van 1-2 eset ami érdekes. Tegnap pld pz 38 átlőtte a lőwe tornyát szemből megölte a parancsnokom mondom m biztos arty találat erre nézem len irja parancsnok meghalt xy pz 38 találatától
:Érdekes mivel T 10 ek lepattannak róla -
Commandier #154837 Ja igen! Köszönöm. -
Commandier #154836 Igen, prém nélkül. Mondjuk az xp-vel elégedett vagyok. A kredittel meg az a helyzet, hogy bár szoros volt, de azért nem vertem nagyokat semmibe. -
Oddball29 #154835 75/50 fokban a függőlegestől -
Apám, ez nem semmi volt! Végignéztem, szép volt, grat! És a végén alig katál xp-t és creditet, prém nélkül ment? -
lammaer #154833 Nincs itt semmiféle csalás:
véletlenszerű a pen nagysága (+-20%)
+
a lövedék nem oda csapódik be ahova célzol hanem csak körülötte valahol
+
a modulok szintén véletlenszerűen (legalább is nekünk laikusoknak) elnyelik a sebzést
+
"tudományosan" bonyolult módon számítják a páncélzat aktuális dőlésszögét a becsapódási ponton
+
feltalálták a varázslatos spaced armort
+
a modellek itt-ott bugosak, a tankok egyes részein nincs semmi (immunins pontok)
=
bármi megtörténhet a játékban.
A WG egyre inkább az árkádosítás irányába megy el, kis túlzással hamarosan nem lesz már jelentősége annak hogy mi lő mire, mert kockadobással dől el a cucc. -
Kronos79 #154832 Most már megkérdem hátha valaki tud valamit. Nem hivatalosan mennyi a SU-100 frontpáncéljának vastagsága? Az előbb az S-35 105-ös ágyújával pattantam a frontról, előtte a SU-152 122-esével egy pattanás, egy nullás és egy nem ütötte át. Ez utóbbi az aljára ment.
Élvezem azt is, hogy egyes alkalmakkor, magas ping és akadás nélkül, a játék figyelmen kívül hagyja, hogy kattintottam a bal gombbal. Magyarul nem lő a tank. Tegnap így pusztultam meg egy PzIV-gyel szemben. -
Commandier #154831 Gyerekek... Ezt nézzétek meg. S51, 7 kill, a végén egyedül maradtam 1 jagpanther 1 gwtiger és egy m12 ellen, és TD-módban kivégeztem mindet:).
http://data.hu/get/5393302/20120729_1037_ussr-S-51_mannerheim_line.wotreplay -
TDantes #154830 Kispályás KT? Szerintem a legjobb tier 8-as nehéztank, nem az a érdekes hogy kiszed egy KV5-öst, az lenne az érdekes ha nem tudná. -
TDantes #154829 Én megvédem a KV5-öt...mindig. Jó hát persze, nem elrettentő, mert a Artu-turony, meg kis pen, de tud vicces és szórakoztató lenni.
Új sivatagi pálya, a falnak szorított, a kisebbik vk45. Azt kilőttem, beálltam a roncsa mögé...és kész. Hiába vonult fel aztán a fél hadsereg,nem tudtak a roncs mögül kiszedni. Jó, persze Tiger P jött, meg valami TD, meg valami med...meg még valami már nem emlékszem, de akkor is. Vicces.
Akkor szopás a KV5, ha KT-vel kerül szembe, vagy tier 9-esekkel, vagy kemény TD-kel( Ferdinánd bácsi)Egy kis szerencsével az összes többi járgánnyal fel lehet törölni a padlót -
Bmsrt #154828 J bocs kevertem a Burdával,én hülye:D! -
Bmsrt #154827 Itt az idő Kolobanov-medált szerezni!:) -
Hassel74 #154826 Zsír! Az ellennél 15 userből 7 arty! :DD -
raktáros #154825 Az imént egyetlen egy löwe vs kv1s, amx50-100, m4sherman. A csetepaté után a löwe 57%-al tovább ment azok 3-an meg megholtak.
Prémes, nem prémes bénabélák mindenhol megtalálhatók.
Mint pl. anno hofi mondta, "ki mennyire hülye annak semmi köze a lakóhelyhez"
-
atee73 #154824 Koszi ..... en is szeretlek -
atee73 #154823 apaaa .... kezdodik
-
nobodyattis #154822 ezeket a csalásokat nem figyeli a játék ? mert vannak érdekes dolgok amikor beforgatott maust átlő 5 ször egy Is 8 as az is 4 es meg ugyanúgy lepattan. -
lammaer #154821 T34-et miért hagytad ki? Akkor be tudnék állni a sorba....
Szerintem ez vmi irígység lesz részedről hogy a prémesek ellen fakadtál ki. Mert nincs több prémes hülye mint nem prémes.
Kérd meg az asszonyt, hátha ad a konyhapénzből egy kicsit hogy vehess egy prémtankot magadnak te is :D -
#154819 -
-
Attól függ mennyire spórolták ki belőle az anyagot és hogy mivel helyettesítették de egykét lövésig kiállhatták ugyan úgy csak ugye a túl rideg rossz ötvözet miatt hamar kettérepedtek vagy törhettek ezek a tankok.
Amúgy meg nem csak nemzet szinten kell gondolkodni de az időszakban se árt belegondolni mert mikor az oroszokat ostromolták a németek még és sok területet fel kellett adniuk ahol nyersanyagok gyárak voltak de viszont közbe meg szükségük lett volna több tankra akkor bizony spóroltak az acéllal.
Miután már viszont fellélegeztek akkor megint más minőségben gyártották őket és fordult a kocka a németeknek kellett spórolniuk ilyen időszakban már az a híres királytigris se volt olyan jó minőségű a front páncélja akár kettérepedhetett egy erősebb találattól.
-
Greenscape #154817 Gondolom azt vagod, hogy nagyon keves csaj jatszik a WoT-tal. Es nem csak az a ficko buzi aki elfogadja a faszt hanem aki fiuknak kinalja az is.
-
lammaer #154816 Nyilvánvalóan csalás. EGy AMXet se lehet azzal kinyírni, nem hogy kettőt.
Gondolom penetration hackot használtál, megspékelve egy reload csalással. -
Adjunktus #154815 Az eredeti,Putyilov gyári acélnak,nincs párja!
Nem jártál iskolába?!
-
kiskami #154814 A nagyobbik. A kisebbik kicsit döntött, az annyira könnyen nem megy. Ha hallod, hogy a rádiós kipurcant, akkor tudod, hogy tudják, hogy mi kell lőni. -
Lokker #154813 Jah, mégis hogy gondoltad, hogy 4 tankot kilősz? Szégyelld magad te "csaló". :D -
Plata #154812 Basszus,T28-al védem a bázist,jön két amx 50 100,tigris,t25,kt,panther.Első négyet kilövöm erre elkezdenek ugatni hogy csaló vagyok. -
Ok5 #154811 szerintetek az mennyire befolyásolta a páncélvédettséget hogy milyen nemzet acéljából készült? most gondolom mindenkinek az jut eszeébe hogy a háború végefelé gyengébb lett a német acél de úgy alapjáraton pár évvel korábban is meghatározó volt( a döntöttségen kívül is) hogy mely nemzettől származott? -
csoszi87 #154810 Üdv neked is. 
Victory! Map:
Steppes 2012. július 28. 22:50:26
KV-5 Experience received: 3 150 (x3 for the first victory each day) Credits received: 60 895 -
Na rittig, hogy a magasabb nehezebb elrejteni, de kösz a választ.