418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #154968 Az a lényeg, hogy megnehezítsd az ellenfél számára, hogy eltaláljon. Nem kitáncolni kell előle, hanem megnehezíteni azt, hogy jó helyen találjon el. -
Na az @xyz. és csak 246 átlagpen mi lesz vele tényleg ha majd TX Td-k lövik. -
Toweliee #154966 Akkor írja ki ezt pirossal, miután beírtam az acc. nevet meg a jelszavat és ráklikkelek a csatlakozás ikonra. -
T2-3 se rosszabb, szerintem.
-
Ja, ilyen szögből szépen belőtt 2 T34-es a vezetőnyíláson :DD
Is-7-tel csináltam egy rekordot szerintem, 3 lövés bírt. Szemből...egyszer egy E75 lőtte meg, kétszer utána meg egy Object 704. Op!!!
Baromi unalmas és frusztráló az összes magas tier-ű csata...Tier 5 a legjobb. -
Lehet, de szerintem az is benne van, hogy kisebb tierben, főleg ha nincs nagy szórás, azaz T4-T10 helyett csak T3-T4, esetleg T5-s van a csapatba, ott sokkal jobban ki jöhet a statisztika hiányosságai, azaz nem nézi pl ki milyen statos azzal, amivel megy.
Meg persze, egy ilyen leopárd is bezavar, mert statba jó, de ugye ha nem szól bele a csatába, mert pl hamar kilövik, akkor megent dől a statisztika.
-
TiborTamas #154962 Hihetetlen csapatot fogtam ki megint. Platoontársammal 2-en 11 tankot lőttünk ki a 13-ból,de ez is kevés volt... A végén mondjuk,amikor 1v2-ben maradtam a 2 arty ellen,akkor én hibáztam el,de eleve nem kellet volna ilyen helyzetnek kialakulnia...
-
Fúú ez olyan jól hangzik de realtime és még plusz szar talajon nem egy verseny autó imádom mikor az artisták oktatnak hasonló hülyeséggel hogy táncolj cigány lány azt hátrafelé 11-12-vel tud csak menni max,
de a forgatás az igaz mindig az élével kell szemben lenni az ellenséggel ennyit tehetsz max a védelemért meg imádkozhatsz a randomhoz.
-
Toweliee #154960 "A szerver IP meghatározása a DNS-en keresztül nem lehetséges."
Ha ezt írja ki akkor mi a teendő? Sose volt még ilyen problémám. -
Szpecnyaz #154959 Az IS7 frontja alig véd annyi ellen :D. Nem hogy az IS4 sokkal gyengébb orra. -
Szakesz #154958 Szerintem a Leopard indokolatlanul megdobta a másik csapat győzelmi esélyeit. -
HUNGabor #154957 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
Akinek van kedve tippelni az eredményt, az NE nyissa le a spoilert, amíg nem tippelt, mert ott van a végeredmény!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze első sorban nem az én érdemem, bár én is hozzá tettem, de ez most mindegy. Kinéztem két tagot, az M4-t, és az SU-85-t, mind ketten lefele indultak az útra, ahol hárman végig mentünk, majd fel a zászlóig.
-
Dragon században még megvan,tegnap mentem rajt közepesben.Komarinnal már rég nem találkoztam én sem.Provincet én sajnálom,az érdekes pálya volt,bár szerencsére bt2-vel sokszor beadja ha lemegyek a kicsikhez lazítani. :) -
Kíváncsi vagyok hogy ez 300mm átlag átütés ellen is beválik-e. -
foxbat88fx #154953 szakesz a pro! neki minden szava szent és igaz :D -
nobodyattis #154952 ok köszi bár visszarakják valamikor de egyáltalán nem tankoknak való pálya volt azt nagyon benézték -
Szakesz #154951 Forgatni és előre-hátra kell mozogni vele, mert különben egyrészt az a bizonyos pont elveszti a döntöttségét a frontjánál, szóval könnyen átlőhetik, másrészt az ammo rack találat is szinte garantált. -
foxbat88fx #154950 Province tier limites lett, csak kicsikkel mehetsz oda....
komarinnal vmi rémlik....
dragons ridge-t is kivették (hál istennek... sárga földön nem kell többet gamelni...) -
nobodyattis #154949 Lehet hülyeséget kérdezek de már több mint 1 hónapja nem voltam se komarinon se Province pályákon kivették őket?? -
Wasp91 #154948 xDD -
HUNGabor #154947
-
foxbat88fx #154946 :((( én imádom, előbb adnám el apámat mint az IS-4et XD -
Ez az Is-4 semmit nem ér. Próbálnám forgatni hogy lepattanjon róla valami erre ammo racket kap....pff. Ha jön a patch akkor megy a kukába. -
HUNGabor #154944 Én se vagyok az
-
foxbat88fx #154943 hát nemsok ződség volt az tuti -
HUNGabor #154942 Ez pite volt...
-
zsupeti #154941 Szerintem selejtes tankot kaptál. :)
Komolyra fordítva,kb 300 csata alatt talán 50 esetben kaptam ammo sérülést.Zömmel az is az arty lövéstől sebződött.
Tehát szerintem jól eltalált vas a T110,nem úgy mint az 50 100.Na azt szinte majdnem minden körben ellőtték az ammoját. -
foxbat88fx #154940 "ennyire nagy kérés lenne hogy T5 csatában ne legyenek 600-at sebző artista férgek?"
-ennyire.... -
Mai csatáim összefoglalva egy képen. Ige, ilyen tehetségek vettek körül.
-
agrarmacso #154938 A WG tök véletlenül nem akarja újrabalanszolni az artisták MM-jét? Kezd a f@szom telelenni, hoyg ezüstöt farmolnék T5-ben és szinte MINDEN T5 csatában négyes szintű patkányok vannak, akik közül közül a grillének és franciának a csörcsi simán oneshot, a SU85-ről nem is beszélve.
Kurva jó, hogy mennek a "rebalanced T10 heavys", meg "rebalanced SU 85", meg a szokásos "added flying saucers on the ECH 116 Mars-base map" dolgok, de istenem ennyire nagy kérés lenne hogy T5 csatában ne legyenek 600-at sebző artista férgek?
-
Plata #154937 Kár hogy nem voltál ott,komolyan leálltak ugatni hogy csaló vagyok.Karelia map,védés,az alapból kettes bázis felől jött egy rakás balfék,mivel volt arty behúzódtam egy marha nagy szikla mellé és onnan lőttem őket,nem egyszerre jöttek,amx-ek szintén szikla mögül próbálkoztak,de nem sok sikerrel.Míg nekem szinte minden lövésem találat volt,tigrist és az egyik amx-et 3-3 lövéssel,a másikat asszem 4 lövésből,T25 csak 1 lövés volt.Amx-nek szerintem az volt a baja hogy kiszedtem egy szikla mögül.Meg hogy 500-at lőttem belé. -
foxbat88fx #154936 xD
én kicsit keményebb kérdést tettem volna fel...
egyszer találkoztam Overlord-al, írtam neki hogy When fix this shit MM?
de nem válaszolt :( -
csoszi87 #154935 Ma összefutottam harcban 1 Wg-ssel.
Pont Prohorovka assault volt, és megkérdeztem tőle, hogy: a wg szerint ez a játékmód jó, és élvezetes?
Nem válaszolt semmit. -
Vitázunk itt de tök jó lesz.
Tier10el szerinted mit szoktak csinálni vagy szerinted óvd a testem bébi és majd a hátsósorból te vagy a király.
Azt meg ne mondogassad már hogy nincs több ammorekje mert csak oldalt elöl az egész tank abból áll szinte nem nehéz eltalálni valamelyiket mert már egy T50-2nek könnyen sikerülhet.
Mi az accod neve? -
MALZrt #154933 A BatChat nincs a listában.
Remélem 50% alatt van a teljesítménye, és akkor talán nem fogják majd nagyon lerontani. -
R3nton #154932 viszont cserébe a legmozgékonyabb, az is-4 tényleg jó sztem is, kb egy szinten van a 2 tank, sztem ez a 2 legjobb tier10 heavy, más sílust igényel mind2. -
foxbat88fx #154931 szerintem nem egy nagy szám....
szemből még van némi páncélja ami véd a noobok ellen, de egy yo játékos ellen nem sokat ér.... oldalról meg lóf** védelme nincs... míg
IS-7 hitbox, IS-4 0 talp nyelés, álá russian rulez megint xD -
R3nton #154930 akkor milyen a többi, mert sztem legjobb tier10:D -
foxbat88fx #154929 Eladva:
A következő tank sikeresen eladva 'T-34-85' Kaptál kredit: 765 210 kreditet.

hiányozni fog a kicsike...
Megvásárolva:
Lorraine 40 t' vettél. Elköltöttél kredit: 1 345 000.
de legalább van lorainnem... egészen a 7.5 peccsig XDD